bella02
|
matejchi, verjetno ob izpadu štroma copy res ne pomaga, se mi je pa že naredilo, da sem po nesreči zbrisala. Misliš, da ne memorira? Pojma nimam, nisem računalničar. Ziher je ziher sayuri, tudi jaz sem za srednjo varianto. Doma me ne moti, če je kdo zraven, ko dojim. Na začetku sva se dojili v spalnici, zdaj se pa v dnevni, da lahko gledam TV. V centru pa bi mi blo malo nerodno, pa vedno se dojiva leže, tako da ne bi bilo glih najbolj fajn. Če bi bla pa sila, pa bi, sam res nekje v kotu. [/quote] Včasih še doma na kavču, ko so obiski ne grem drugam, ampak kar mirno podojim zraven in čvekam naprej, tamal pa uživa, ko nas posluša! [/quote] Erin, prav lepo te je slišat in , da se prstki celijo Jaz sem danes skočila še na Miklošičevo in od jutri naprej sem spet obvezna zavarovana. Kolk enih poti in živcev, groza! Pa nujno sem si morala kupit ene kavbojke in se v trenutku odločila, da je čas za delno dieto. Jedla bom vse, le sladkarije bom dala na minimum. Me je kupovanje hlač postavilo na realna tla. In vem, da mi bo šla hitro par kil dol, ker imajo od kje it! Bom počasi jedla vedno več sadja. ananas: ga lahko jem surovega al rajši ne? Se Teja oglaša. Sem mislila, da spi, pa spusti enkrat tak čudn zvok in šibam v dnevno. In kaj je? Mala se mi reži v fris. No, zdaj pa joka. Grem! Pa pa
|