|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
6.10.2008 12:29:02   
sayuri
anita goitan , kakšne lepe slike. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
6.10.2008 12:32:48   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

sayuri lahko greš ven, samo ne na sonce, sicer ga pa tako ali tako ni.. no pri nas se malo kaže..

Pri nas je danes fuuuuul fuuuuuul sončka user posted image user posted image user posted image . Sam ga sam od znotraj gledam user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
6.10.2008 13:19:33   
Neža7
Dobro dan mamice...

Vidim, da ste lepo čvekale čez vikend user posted image

gold fish.... Ful enostvno je. Samo roki namažeš in pretisni user posted image  Jaz sem kar 20 takih morala naredit, da smo vsem poslali, da se zahvalimo. V albumu sem tudi naredila za spomin. Jaz ima tudi v svoj album, ko sem bila 1,5 let in je še kot nov.

Zoja Miša.... Enostvno in POCENI user posted image  

tatly...... user posted image  jaz imam doma HIPP (Wohlfuhl tee) čaj v prahu iz Muller. Danes mi je popila 40ml pred mleko in je v 1 uri tako se pokakala, da sem jo morala dat kar v banico umit, ker je bila do vratu pokakana user posted image  Možek je kar pogledal user posted image  

Vidim, da so še par mamic, ker morajo šolo dokončat user posted image  Hvala bogu, da nima več predavanje in samo še 1 izpit + diplomo user posted image  Če ne bi naša tako hitela, da bi na svet prišla bi bilo že vse končano, ampak se je splačalo počivat 1 mesec v porodnišnici.

Od 15. uri greva na sprehod do pokopališče, da moji stari mami svečo prižgamo. Na žalost je umrla preden se je Neža rodila user posted image

V soboto sva kupila igralnico za Nežiko user posted image  Ful se rada igra user posted image  Ni bilo drago in res je lepo jo videti kako uživa. Ima 3 melodije ker igra, ko se dotika igračke, da res non stop musika igra user posted image user posted image  

user posted image
user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
6.10.2008 13:21:17   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

samo par fotk od vikenda, Jezersko je čudovit kraj za vozičkatuser posted image , predvsem če je tak lep dan kot je bil včerajuser posted image , drugače pa so še fotke od Zoja tako in drugače, imam ravno mal časa, potem grem likatuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

FUL, FUL LEPE SLIKE user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
6.10.2008 13:24:55   
Neža7
bambi14.... ne biti user posted image , ker tudi meni se je zgodilo in sedaj res samo ko spi ji nohte strižem in je brez težav. Naši mali so ful hitri in stvari se lahko zgodi tudi, ko fuuuuuuul pazimo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
6.10.2008 13:27:29   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Pri nas je danes fuuuuul fuuuuuul sončka user posted image user posted image user posted image . Sam ga sam od znotraj gledam user posted image

Hitro user posted image  zunaj. Pri nam je tudi spet prekrasni dan. Ko se mi Neža zbudi greva user posted image  
hmmmm..... mislim, da jo malo slišim user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
6.10.2008 13:27:45   
dojenč
JAZ BOM ZNORELA-
toliko se je nabralo za učit da je joj.
adijo, ker žana jokauser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
6.10.2008 13:28:04   
Erin
Živjo!

Naš mali je bil pa včeraj tako priden v vozku- je spal 3 ure ampak... sva v zameno dobila dodatne 3 ure njegove družbe zvečeruser posted image user posted image user posted image je zaspal šele ob polnoči... ma mi mulo malo ne pusti da bi si umila glavo... sem že taka da bi lahko na meni pomfri ucvrliuser posted image
DAnes spet štrajka s spanjem, nos edaj je zadremal pa sem hitro skočila sem da vidim kaj je novega.
Aja prski se zdravijouser posted image

sayuri - boga ti, možek in otroci. VEdno se nekaj najde da vam pokvari dan.user posted image Upam da bodo norice pri vas v mili obliki. Tudi za svojega sineta upam da jih bo imel v majhni obliki - jaz sem jih npr imela pa sploh nisem vedelauser posted image - sem se predlani testirala na njih in sem bila pozitivna, kdaj sem jih imela pa ne vem. Taka oblika je najboljša.user posted image za vas pa SUPER za Lovrota da je tako dobro prenesel poseguser posted image

Krysia - naša maca se je malega kar navadila. Prej se je vedno bala otrok našega se pa ne, mogoče zato ker ima mali hp isti kot jaz in moj in se ji zdi domač. Ga pride velikokrat povohat ampak samo na kae 10 cm pa na hitro potem gre pa stran. Dotaknit se ga ne upa. Se ji pa opazi da se počuti osamljeno in se kar trudim da jo ogovarjam čimveč. V dnevno k malemu in meni pa jo spušava samo čez dan ko sva zraven in še to samo po tleh, na okno malo pofirbcat in na kavč. Pa se je pridno navadila. Edino malo me je šokiralo ko sem videla da se je v teh 2 mesecih od mene oddaljila in se navezala na mojega tako kot je bila prej name. Je postala popolnoma njegova mazauser posted image user posted image Se vidi da ponoči skupaj spita (jaz sem na kavču v dnevni pri Tilnu, moj je v sobi). Jo je prav zanimivo gledat kako se mu dobrika in stiska k njemu. No saj pravijo da so punce bolj očijoveuser posted image
U glavnem vse se je dobro izteklo pa upam da bo tako še naprej.

bambi - user posted image ne se sekirat zaradi tega, te pa popolnoma razumem. Vse slabo kar naši otroci doživljajo bi najraje nase prevzele in niti pod razno nočemo videti da naši otročki trpijo. So te že ostale pusce potolažile da se take nezgode dogajajo tudi njjim. Bi te pa rada opozorila na morebitno zagnojitev prstka v takem primeru. Naš Tilen je ravno te dva tedna imel zagnojena prstka pa ga nisem zastrigla, se pa rado to pri tem najraje naredi. Bodi pozorna... upam pa da se kaj takega ne bo naredilo.user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
6.10.2008 13:37:09   
bella02
matejchi, verjetno ob izpadu štroma copy res ne pomaga, se mi je pa že naredilo, da sem po nesreči zbrisala. Misliš, da ne memorira? Pojma nimam, nisem računalničar. Ziher je ziher

sayuri, tudi jaz sem za srednjo varianto. Doma me ne moti, če je kdo zraven, ko dojim. Na začetku sva se dojili v spalnici, zdaj se pa v dnevni, da lahko gledam TV. V centru pa bi mi blo malo nerodno, pa vedno se dojiva leže, tako da ne bi bilo glih najbolj fajn. Če bi bla pa sila, pa bi, sam res nekje v kotu.

[/quote]

Včasih še doma na kavču, ko so obiski ne grem drugam, ampak kar mirno podojim zraven in čvekam naprej, tamal pa uživa, ko nas posluša!

[/quote]
Erin, prav lepo te je slišat in user posted image , da se prstki celijo

Jaz sem danes skočila še na Miklošičevo in od jutri naprej sem spet obvezna zavarovana. Kolk enih poti in živcev, groza!
Pa nujno sem si morala kupit ene kavbojke in se v trenutku odločila, da je čas za delno dieto. Jedla bom vse, le sladkarije bom dala na minimum. Me je kupovanje hlač postavilo na realna tla. In vem, da mi bo šla hitro par kil dol, ker imajo od kje it! Bom počasi jedla vedno več sadja.

ananas:  ga lahko jem surovega al rajši ne?

Se Teja oglaša. Sem mislila, da spi, pa spusti enkrat tak čudn zvok in šibam v dnevno. In kaj je? Mala se mi reži v fris. No, zdaj pa joka. Grem! Pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
6.10.2008 14:07:10   
LinaK
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

to je z das maso
user posted image

Kako vam je to uspel nardiz+t. Sm probala pa je bla masa ful trda in se ni dal nč narest!user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.10.2008 14:16:22   
LinaK
Evo da vam pokažem še svoj zaklad!user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
6.10.2008 14:29:02   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: LinaK

user posted image

user posted image

user posted image

ma kašen nasmeh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
6.10.2008 14:35:23   
tatly
punce vse ste zlate HVALA VAM....kateri nosni aspirator elektricni je ok?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
6.10.2008 14:36:53   
Ryssa
ojla

spet na hitrco en pozdravček vsem user posted image

bella jaz sem že na začetku jedla ananas pa ni blo nobenih reakcij. Jedla sem ga pa zato ker sem nekje prebrala da vsebuje neke fajne encime ki pomagajo uravnavat prebavo - prebavne encime. Samo ne jest citrusov in kivija. Se ne smem spomnit kake opere so bile po kiviju user posted image

neža kje ste kupili igralnico, je lepa, Nežika pa še bolj, se vidi kako uživa user posted image

anaya luštna je tvoja miška user posted image

anita lepe slikice, mi smo si pa včeraj privoščili izlet v Logarsko dolino. Smo parkirali pri vhodu in šli peš do prvega hotela. Midva sva šla na kavo, mali pa na mleko user posted image

Zdej pa moram it, je nekaj tečka danes, je že četrti dan kar ni kakal user posted image

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
6.10.2008 15:53:22   
matejchi
Da hitro napišem eno "življenjsko", žal ni vic...
Z dragim sva šla dopoldne na kavico... jaz naročim belo kavo, ker dobiš poleg kave rogljiček ali pa kaj podobnega, moj pa deci juica pa dva deci vode... ok prinese tip (razvlečen pulover, dredloksi in zmeden), prinese belo kavo brez dodatka, deci gostega soka in deci vode, nato prinese račun, računa dva deci soka in belo kavo, sem prec skočila v luft, ker se mi je zdelo ful veliko, no in potem sva šla, ko sva odhajala, se je pa pri sosednji mizi en razburjal, da mu je računal 2,10 € za cha čaj, prinesel mu je pa filter čaj,... no in potem sva v pekarni opazila, da nama je namesto 20 centov dal 2 srbska dinarja al kaj so že in sem ga poslala nazaj, zgolj iz principa.. uff no vsaj do kavice sem prišla, tamala je pa spala.

Zdaj grem pa na kostanj, jaz ga bom bolj gledala, mogoče enega dva za okus, važno da sem na sončku.

Nauk: ne more bit vsak **** kelnar.. četudi je skoz napolnjen.. haha

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
6.10.2008 16:15:07   
anaya
matejchi: vsaj belo kavo je prav prinesouser posted image . Se mi je že zgodlo da sma s kolegico naročli 2x kava z mlekom, dl juica pa 2 dl vode, dobili pa sma 2x dl juica z vodouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
6.10.2008 16:47:41   
tinka14
Krysia, js sm tudi prof. mat. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
6.10.2008 16:52:17   
bambi14
Mene pa zanima tiste ki dojite.

Zdaj je čas
  •  trgatev......boste jedle grozdje in pile mošt?
  • kostanji....pečeni,najmi?
  • gobice,...za zajterk z jajčko?
user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
6.10.2008 17:54:26   
Ryssa
Kostanj sem jaz že jedla kakšen teden nazaj, pa ni bilo nič posebnega. Pa sem se ga napokala, ne samo par za lušte user posted image

Mošta in grozdja pa ne bom, ker mi to ni dobro user posted image

Gobic pa jaz še ne upam, pa bi jih fuuul.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
6.10.2008 17:55:33   
anaya
bambi: grozje jaz jem, sicer zelo malo, samo par grolic na dan... kostanja ne bom jedla, mošta pa itak ne pijem...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
6.10.2008 18:16:43   
Arany
No se oglašam spet mož od Arany. Z ženo oba spremljava forum in si vestno zapolniva vse pametne nasvete. Dosti nama jih resnično pomaga.
Ker pa Arany noče kaj dosti pisat na forumu ali objavljati slikic, bom kar jaz eno nalimal, da se pohvalim z mojim pjebom! Že zdaj ve za kter klub navija očka!
user posted image

< Sporočilo je popravil Arany -- 6.10.2008 18:17:03 >

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.10.2008 18:26:50   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

neža kje ste kupili igralnico, je lepa, Nežika pa še bolj, se vidi kako uživa user posted image  

Dobi se v Tuš. Cena je mislim do 10.10 malo pod 21 evro. user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.10.2008 18:30:49   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Kostanj sem jaz že jedla kakšen teden nazaj, pa ni bilo nič posebnega. Pa sem se ga napokala, ne samo par za lušte user posted image

Mošta in grozdja pa ne bom, ker mi to ni dobro user posted image

Gobic pa jaz še ne upam, pa bi jih fuuul.

Jaz sem imela fuuuuul lušte za kostanj danes zjutri na sprehodu. Ko sem šla popoldne spet na sprehod so v center Velenje  imeli pečen kostanj user posted image  nisem morala pomegati, da sem dala tistih 1,50 evro user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
6.10.2008 18:32:47   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: LinaK

user posted image

user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii    Kakšen lep nasmeh user posted image  

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
6.10.2008 18:35:49   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Arany

No se oglašam spet mož od Arany. Z ženo oba spremljava forum in si vestno zapolniva vse pametne nasvete. Dosti nama jih resnično pomaga.
Ker pa Arany noče kaj dosti pisat na forumu ali objavljati slikic, bom kar jaz eno nalimal, da se pohvalim z mojim pjebom! Že zdaj ve za kter klub navija očka!
user posted image

hmmmmmmmmmmmmmmm kateri klub user posted image  user posted image
Ful lepa slikica user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?