tejkaz
|
Naporen dan je za nami, ampak HB je bila super noč, tako da sem bila spočita. Spali smo namreč od 20.00 do 5.00. in potem še do 8.30. Ma, mi nekateri sploh ne verjamejo da se samo doji. Zjutraj smo šli v Medvode. Ostali tam na kosilu. Jaša je bil cmerkast, v rokah sem ga itak imela samo jaz. Tašča ga je po minuti dala ležat in spet jok, da o tastu sploh ne izgubljam besed. Ko smo se pa pogovarjali o krstu, sta bila pa najboljša. Kaj vse mu bosta kupila, pa kaj bo spekla, pa kaj bo za nas kupila,... Popoldan sva šla z bratom v šoping za zimsko garderobo za Jaša (častil moj brat, ki bo boter), zapravila lep kupček denarja, bo pa frajer Jaša. Še sebi sem kupila ene hlače za krst, srajčko še moram. Večer je bil pa v znamenju tečnosti in neprespanosti. Eva ni cel dan spala nič in je bila na smrt utrujena, Jaša pa parkrat po 15 minut. Zdaj spita, jaz grem pa pred TV. Jutri gremo v Velenje. Naty, na vaje ne bom hodila. Naš faks ima spletno učilnico, kjer je na voljo vsa literatura, vse vaje,... Domače naloge moram delati enkrat na teden in jih preko učilnice oddati. Domače naloge so pogoj za seminarsko nalogo, ta pa pogoj za pisni izpit oz. kolokvije, in potem še ustni izpit. Sem komaj pokapirala kaj misliš s prvim avgustovskim norčkom Pa dobro prenaša no. Mogoče je za odtenek bolj siten kot ponavadi. Bambi, nič se sekirat, verjemi, da se bo vsaki vsaj enkrat zgodilo nekaj podobnega. Da povem kaj se je meni zgodilo pri Evi. Zadrgo sem ji zapela in zraven zapela še malo kože. Uf, je tudi bilo joka. IZVIRNO SPOROČILO: tatly TEJKAZ-KAJ PA MAS TO ZA ZDRAVILO ZA MALA DVA DA LAHKO VSE POSTORIS? Kupi se v lekarni, reče se mu pa .... Saj ne, hecam se. Sem pač stroga mat. Ne, ne, hecam se. Ja ne vem, Eva je že tako velika, da je že kar samostojna, veliko se sama igra, naje se sama, Jaša je pač potrpežljiv in priden. Vse delam sproti, tako da se mi stvari ne nalagajo (razen faks). Katja, luštkanega sinčka imaš. Sayuri, super ste opravili. Gajka, kako ste opravili v lj. Kdaj bo krst? Anaya, ja pridno dete imaš, da ti cel ljubi dan spi. Na slikci se nič ne vidi da je pikasta. Ko bi šele videla kak je naš. Ga bom jutri slikala. Na obrvi ima eno takšno kozo, ki se bo verjetno poznala vedno. Tamy, jaz mislim da mu še ne rastejo zobki. Preden sploh začnejo rasti, se bo fajn slinil. Slina bo kar v potokih tekla, v usta si bo vse tiščal kar bo lahko. Zobek se že lep čas prej vidi, ampak preden ven pride, še traja. Evi sta se spodnji dve enici videli pri 4.mesecih, ven sta prišli pri 7.mesecih. Po navadi zobke dobijo okoli 6.meseca. Seveda so izjeme in mogoče ga bo dobil. Mishel, pozdrav tudi tebi. Aradej, super za Eroiko. Pa upam da je bila dobra pica. Lahko noč vsem