sayuri
|
Oooo, danes pa ste čvekaste . Najprej - tiste, ki imate mojo številko mobija - če bo le uspelo, bom imela še vedno isto cifro naprej. Bomo videli. Nisem certifikata nikjer našla. Al pa vsaj puk ali pin kodo. . Mi je potem rekel tisti prodajalec, da potrebuje vsaj eno oprejemljivo stvar o moji kartici. PA sva študirala kaj in kako. Ker sem imela telefon še na kartice, sem se hvalabugu spomnila, kje sem kartico nazadnje kupila in za kolikšno vrednost. Še dobro, da sem jo na bankomatu - s temi podatki lahko ugotovijo, kateri telefon je bil polnjen. Jutri bom izvedela al dobim novo cifro al ostane stara . NAša dva sta danes tečna kot sto . KAj je neka luna danes, a ne? PA oba imata neke pikice po obrazu in spet študiram, kaj sem takega jedla. Včeraj sem samo malce poskusila pirino solato, kjer je bila tud paprika notri in pa gobe . Zihr je to krivo bella02 tvoji pikici imata angela varuha na slikici Lepo. Bosta imeli lep spomin na babico, prababico in pradedka . PA tko sta luštni sestrci na slikici. Neža7, mi pa skupaj praznujemo obletnice, a ne? Že dva meseca so stari naši sončki Krysia pa si šla kaj k zdravniku zarad ušesa? SI poskusila mogoče tisti sok v uho nakapat od neke rastline - kok se ji že reče - ušesnik al kaj je že? BAje, da pomaga betty, čestitke za vajino obletnico. Je možek prinesel ? Jst tud Erin pogrešam. PA še veliko drugih. Kje ste punce???? anita goitan pri nas ni pomembno, kolikov botrov je pri krstu. LAhko je eden, lahko dva. LAhko sta oba moška, lahko obe ženski, lahko mešano, lahko žlahta, prijatelji.... NI nobene navade. Pri nas bosta verjetno obe babici - tako, kot pri Filipu. A že kaj veste, kako boste otročke oblekle za krst? Boste prav krstne obleke (mislim tiste bele ) al boste oblekli bolj nobel oblačila,ki jih bo otroček še kdaj oblekel (recimo takšna, kot jih ima Jaša na tejkini sliki)? Naša dva bosta v "bolj nobel " oblekcah. Že zdaj imam spravljeni dve lepi jopici, ki sta ju dobila za darilo (roza in modra), potem bom pa še kaj dokupila. Krst bo pri nas pa konec oktobra. Zoja Miša jaz začnem čez 14 dni hodit na jogo. PA telovadim doma. MAlo več si bom vzela časa za moje sprehode (hitra hoja). Ker me tale nosečniški trebuh resnično živcira tejkaz, madona je Jaša močan. Tkole že pase kravice????? Naša dva sta bolj lena. Zara še nekaj poskuša in ji kar uspeva, Lovro pa ni šans. On le glavo levo in desno obrne. PA Jaša je zares pravi frajer miškolinček, jaz tud nimam izkušenj s kengurujčki. Sam zihr je dobra stvar. NAša ZAra bi uživala v njem, ker je tko firbčna . Sam kam naj pa Lovra dam Na hrbet? Zdaj si grem pa mlečen riž skuhat. Sem tok nekam lačna.
|