|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
15.9.2008 13:51:54   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Naty,saj ste težji kot mi,a vidiš da se tudi vi redite. Sem pa opazila da so vsi manjši kot moj,a je to normalno,tudi obseg glave ima moj kr konkreten,no pa saj se je že rodil s 37 cm. Dobr futraš Jošta. Upam da se kmalu kaj dobimo. Mogoče takrat ko kengurujček nabavim,ker noče biti v vozičku kadar sem jaz v trgovini,kot da bi vedel kje sem se vedno začne dreti če grem v šoping al pa na kofe. Že zdaj me preganja,moški tipično.

Drugače ne poje tolk kot je težak. Ne vem od kje.user posted image  Mogoče zato, ker tako pridno spi in malo joka.  Sicer kar je, ampak gre to zeloooooooo počasi, da bi lahko vmes še ne vem kaj delala. Pa na flaši sva.user posted image  Ja lenušček je po atiju (beri ko je bil dojenček) user posted image

Ja kofe - kar nekaj nas je iz KR, kar pripelji se v KR zdej ko maš avto in Erazma v vrtcu. S Tejko sva ponavadi zmeraj za user posted image user posted image user posted image  

Nam je tudi OG porasel za 4,5cm. Ne skrbi. Je velik, 59cm je res veliko. Tudi Nejc je imel 58cm (rodil se je 51cm). Bo med večjimi tako kot je Nejc.

Važno da smo zdravi,a ne?
A veš da pri nas tudi počasi je ponavadi na pol kr odneha pol ga je pa treba silit,ker če ne bi on čez 1 uro spet mal. Danes je pa dobil že 2 flaši Aptamila in je obe pocuzal na en mah,zdaj pa ne vem al je bil tok lačen al je pa toliko boljši. Smrdi že manj kot Novalac,vsaj meni. Pa tudi polil ni še nič kaj nazaj,čisto mičkeno pri kotičku ost,in to je vse. Očitno mu je to mleko po okusu boljše,bomo videli kaj bo naredu pri prebavi. Zdaj mu ne dam nobenih tržiški kapljic ,sam mal čaja,da bom videla al bo lohk kakal al ne.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 701
15.9.2008 13:52:16   
anita goitan
Eno vprašanje: pr krstu je pri vas običaj da sta 2 krstna botra ali samo eden?

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 702
15.9.2008 13:55:10   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Tukaj na Gorenjskem kjer zdaj živim je običaj 2 botrov,pri nas v Posavju pa samo 1 boter. Je bilo meni to pri prvem malo čudno,samo pol se pa navadiš.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 703
15.9.2008 14:00:37   
anita goitan

Tukaj na Gorenjskem kjer zdaj živim je običaj 2 botrov,pri nas v Posavju pa samo 1 boter. Je bilo meni to pri prvem malo čudno,samo pol se pa navadiš.

miškolinček zanimivo, pr nas na Primorskem tudi 2 botra, vendar moj user posted image Gorenjc trdi da od kod meni to, da je vedno samo 1 boteruser posted image , sam meni je pa lepo da imaš krstna botra od očija in mame al sem mal čudna

Neposredna povezava do sporočila: 704
15.9.2008 14:22:02   
tejkaz
Anaya, flašo sem mu dala prvič. Notri je bil samo čaj. Mleka pa ne dobi po flaši. Ni razloga, zakaj bi ga dobil

Miškolinček, ja Jane-ja imamo. Sva šla po enem makadamu in sem opazila, da je sprednja čisto prazna. A da jo lahko zamenjam? Sem mislila, da jo bo Gregor "zaflikal". Kompletek sem pa kupila v C&A.

Anita, na Štajerskem je en boter.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 705
15.9.2008 15:07:29   
Zoja Miša
Tejkaz, Jaša dobro izgleda. Tile fantje so mi kar všeč!user posted image  Bo imela naša puca kaj izbiratiuser posted image . Pa kompletek je res lušten! Torej se splača it pogledat tudi v C&A??? No, konec tedna imam šoping v mislih!user posted image  

Ali mislite da lahko začnem že na kako telovadbo hoditi? V Trzinu začnejo z pilatesom, pa bom šla pogledati kako je s tem. In mogoče potem celo hodila!
Pa Tejkaz na Tamala.si sem se pozanimala in telovadbo za mamice z dojenčki začnejo nekje z oktobrom, MI2 se lahko priključiva, ko dopolni 8 t. No, tako da hvala za link!user posted image

A guma ti je šla? Smola. Po mojem jo mora Gregor zaflikati, kaj drugega ne bo šlo. Je pač zračnica. user posted image

Anita, ti je že Tejkaz povedala, na štajersem 1 boter! V bistvu ne vem, zakaj bi bila 2?user posted image

Včeraj smo se kopali in je pikica prav uživala. Sem ful vesela, da nam je uspelo! A je potem hotela 2 dozo hrane. Tistih 60 ml pred kopanjem, je očitno pazabila, da jih je pojedlauser posted image .
In naša punca ima 3300g!user posted image user posted image user posted image  
Me prav zanima kaj vse nam bo pediater povedal naslednji torek, sploh glede našega hranjenja in cmokanja in ne vlečenja ziz.user posted image  Še na flašo tako je, da v bistvu nič v sebe ne vleče, ampak samo dlesni stika tako da teče. Tako da Aventove flaške imajo zanjo pretrd cucelj. Nuk-ove so pa o.k., pa še te morajo biti lateksove, silikonske so že pretrdeuser posted image . Duda ji pade ven, je ne zna prisesati vase.user posted image  Tako da če jo hočem potolažiti z dudo, ji jo moram držati. Tako da si lahko mislite, da bi včasih rabila 3 roke, sploh pri previjanju, ko smo včasih sitni. Duda pomaga, a mami ima samo 2 rokiuser posted image , z eno se še nisem naučila previjati.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 706
15.9.2008 15:17:08   
naty13

No,pa sem našla. Mi imamo tole in je super patudi tako drago ni. V gorenjskih lekarnah je 8 evrov.

http://www.physiodose.si/nosni_aspirator.htm

Tega sva danes kupila in sva ga sprobala pred 15minutami in je zakon. Da ne govorim kaj je vse v parih sekundah ven priletelo. Ojoj lahko se je matral ja.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 707
15.9.2008 15:18:27   
anaya
tejkaz: jaz sem tut čaj dajala po flaški, ker na žlico al pa po šprici sploh ni ust zaprla pa je vse ven steklo... pa ni šlo pa ni šlo, zdaj pa vragec mali še samo flašo vidiuser posted image user posted image . Ampak nama dojenje zdaj spet gre, prtoblem je samo zvečer ( mi zmanjka mleka) pa zjutraj (prehuda lakota).

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 708
15.9.2008 15:20:41   
naty13

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

tega sem mislilauser posted image

S tem boš težko kaj ven dobla,moraš biti že pravi mojster. Meni ni uspelo,zato sem kupila tistega katerega link sem pripopala. Moraš pa preden vlečeš ven fajn fiziološko noter vlit(v nos),da se vse skupaj omoči in zmehča,pol pa potegneš ven. Fiziološko vliješ,ne po kapljicah,tudi večkrat če je treba,da v bistvu spereš vso pot do grla.

Takega sva pri Nejcu kupila, pa ni šlo nič ven. Res je zanič.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 709
15.9.2008 15:24:33   
naty13

miškolinček zanimivo, pr nas na Primorskem tudi 2 botra, vendar moj user posted image Gorenjc trdi da od kod meni to, da je vedno samo 1 boteruser posted image , sam meni je pa lepo da imaš krstna botra od očija in mame al sem mal čudna

Pri nas sta dva botra. Ponavadi je po vsaki strani eden in ponavadi je ena ženska in en moški.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 710
15.9.2008 15:34:13   
naty13
Zoja MIša user posted image user posted image user posted image  za Kajo Lino, ki tako pridno papa. user posted image  Pa superca za kopanje. user posted image  S hranjenjem imamo pa kar malo komedij. Bo že. Bodo kmalu en dva tri flaške praznili. user posted image

Miškolinček kaj dobrega kupi in predvsem daj tisto urco možgane na off. user posted image  Ja točno tako, bo user posted image  vedel, kako si zmatrana pri dveh otrokih. Meni ni verjel, kako je Jošta težko nafutrat, zdej ve, ko mu je mulo mali v 10min pojedel 5ml. user posted image user posted image user posted image  Takrat nisem vedela ali naj se mu smejim ali se naj zjokam. user posted image  Potem je pa začudeno gledal, ko je meni skoraj flašo spraznil v 10min. pa to se je že 2X zgodilo. Očitno ga bom jaz mogla futrat. No, vsaj za papt mu pa pripravi, če ga imam pri roki. user posted image

Tejka dobro poslušaj na prvi pomoči.  Jaša in Eva sta pa oba taka cukra. Pa kompetek mu zelo paše. Bo treba še ponovit petkovo turo. user posted image

Jaz imam pa danes raje Jošta kar notri, da se mi še kaj bolj ne prehladi, ker je tako mrzlo. Bom raje še kakšne dva dni notri, potem pa na zrakkkkkkkk. user posted image  Če ne bo dežja seveda. user posted image

Jaz pa Erin že nekaj časa pogrešam. user posted image  Upam, da so zdravi in pridni.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 711
15.9.2008 15:52:04   
bella02
krst: pri nas sta tudi dva in enako kot pri naty, z vsake strani eden in to moški in ženska. Mi mamo krst že v nedeljo. Upam, da ne bo prehladno. Sem šla pa v soboto v Rakovniško cerkev (tam zadaj je ena trgovina) po svečko in sem dobila ful lepo, pa gor so mi še napisali ime in datum. Res ful lepo. Pa tašča je Teji kupila knjigo s pravljicami za lahko noč  in mi je ful všeč, ker je vsaka pravljica dolga le eno stran, pa še slikca je zraven. Ne maram dolgih pravljic za lahko noč. No, potem ji je pa kupila še čudovito sliko za na steno. Saj res, jo slikam in pokažem. Men je fantastična. HB za tako taščo.

aspirator: pri Tjaši sem imela podobnega kot Tatly od Nuk-a in ni šlo nič ven. Tisti, ki sem ga jaz gledala, me mal odbija zato, ker sesaš ven s sesalcem (s tistim, kot sesaš po tleh user posted image user posted image user posted image ). Dobra stran je, da je primeren tudi za starejše otroke.
Je ta tudi, Miškolinček in naty? Čeprav je Tjaša zdej že tolk velika, da zna sama pihnit ven. Ma tisti na sesalec mi res kar ne potegne.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 712
15.9.2008 15:52:09   
K_a_t_j_a
Se na kratko oglasim z Janom na rokah. Sploh noče zaspat, zaspan je pa full pa sitn. Še na wc me ne pusti.user posted image
Danes smo bili pri pediatrinji in je Jan že težek 3870g (odpustna 2500g,porodna 2550g), velik pa 54 cm, ob porodu pa je bil 48. Raste, ko goba po dežju, sem prve cotke že pospravla.
Hvala tejkaz za nasvet glede temenc.user posted image
betty user posted image user posted image user posted image ČESTITKE za obletnico.

Kaj več pa napišem pozneje...Upam, da bo zaspal.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 15.9.2008 15:54:27 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 713
15.9.2008 15:59:57   
dojenč
prišla sem vas samo pozdravit, da me ne vržete na listo pogresanih, nisem se uspela nič prebrat zato nimam kaj komentirat, se javim takoj ko kaj preberem

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 714
15.9.2008 16:12:55   
Krysia
Da hitro še kaj natipkam, preden pride možek domov user posted image . Rok spi - očitno ga je obisk pediatra hudo zmatral ... ob treh sva se samo previla in pojedla, pa je padel nazaj dol ... me prav zanima, kaj bo ponoči ....

Bella02, a si ti kje blizu Rakovnika doma? Ker potem bi se mogoče lahko zmenili za kakšno vozičkanje (če bo še kaj pametnega vremena) ... No, "blizu" je relativen pojem - mi imamo do Rakovnika kakšen kilometer in pol ... Mi se gremo pa krstit naslednji mesec - 19. oktobra (se mi zdi, da je ta datum kar pogost za krste user posted image )

K_a_t_j_a, čestitke za pridobljene cm in gramčke. Ste pa res pridni ... Mi smo tud prve cotke že pospravili (tistih nekaj pajacev št. 50), zdaj pa oblačimo 56 in 62 - odvisno od firme ...

betty, čestitke za obletnico poroke user posted image user posted image !! In upam, da je možek prinesel kakšno rožico user posted image

Z mojim ušesom je čedalje slabše user posted image . Ampak jaz nimam časa it k zdravniku. Mislim, kako naj tam sedim 3 ure, če pa Rok na 3 ure je? Žal pri moji zdravnici še niso slišali za naročanje na uro user posted image   (vsaj nazadnje ko sem bila tam ...) Bomo do jutri počakal, potem bomo pa mal potelefoniral pa se pozanimal - mogoče so pa že spremenil prakso ... Danes še na sprehod nismo šli zaradi tega mojega ušesa. Še ven grem pogledat, če bom kje kakšen netresk našla - to baje ful pomaga ...

Grem počivat - mogoče bo boljše ... Lepo se imejte pa ne zmrznit!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 715
15.9.2008 16:18:24   
bella02
To je slika za na steno, ki jo je (jo bo v nedeljo) Teja dobila od moje tašče, torej od svoje stare mame. Men je angelsko lepa!
user posted image

Tako pa je dobila Tjaša od svoje prababice in pradedka
user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 716
15.9.2008 16:40:25   
bambi14
oj,

sem našla nekaj,:
http://www.apothekenbote.at/fuer-ihre-verdauung/p2855_omni-biotic-panda-beutel-30-stueck.html

mislim, da je vredi stvar. user posted image user posted image user posted image
Če kera razume bolj nemško kot jaz,....lahko pove kaj več.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 717
15.9.2008 16:41:54   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Oj!
Zadnjič je bilo govora o nekem aspiratorju za nosek. Je to ta?
user posted image Naša namreč še ne smrka, je bila 2 dni zjutraj nekaj zamašena in sem ji dala fiziološko. Bi pa kupila to stvar, če jo katera že pozna. Mi bo prav prišla pri obeh puncah. Prosim za nasvet. Morda Bambi?

Drugače pa nisem nič jezna, ker je zunaj   user posted image , le preveč se je shladilo. No, zdej pa grem še malo likat, preden bo naša punca spet lačna.

Sem že to vidla ampak še nisem sprobala, niti nimam nobenih informacij če je OK al ni. Žaluser posted image .

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 718
15.9.2008 17:08:08   
bambi14
Danes so mi iz AU prinesli Lefaxin kapljice in to 3 stekleničke,...če kera želi ji lahko pošljem po povzetju,...mogoče bojo krčki do porabe vseh 3 stekleničk nehali jezit in ne bom porabla vseh.
Torej če kera želi,...cena je 8.90 eur + poštnina.user posted image
Javite se na ZS.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 719
15.9.2008 18:01:54   
bambi14
andrejaboris- vidim te. Kak si ?

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 720
15.9.2008 19:07:00   
sayuri
Oooo, danes pa ste čvekaste user posted image user posted image user posted image .

Najprej - tiste, ki imate mojo številko mobija - če bo le uspelo, bom imela še vedno isto cifro naprej. Bomo videli. Nisem certifikata nikjer našla. Al pa vsaj puk ali pin kodo. user posted image . Mi je potem rekel tisti prodajalec, da potrebuje vsaj eno oprejemljivo stvar o moji kartici. PA sva študirala kaj in kako. Ker sem imela telefon še na kartice, sem se hvalabugu spomnila, kje sem kartico nazadnje kupila in za kolikšno vrednost. Še dobro, da sem jo na bankomatu - s temi podatki lahko ugotovijo, kateri telefon je bil polnjen. Jutri bom izvedela al dobim novo cifro al ostane stara user posted image .

NAša dva user posted image user posted image  sta danes tečna kot sto user posted image . KAj je neka luna danes, a ne?user posted image PA oba imata neke pikice po obrazu in spet študiram, kaj sem takega jedla. user posted image  Včeraj sem samo malce poskusila pirino solato, kjer je bila tud paprika notri in pa gobe user posted image . Zihr je to krivo user posted image

bella02 tvoji pikici imata angela varuha na slikici user posted image  Lepo. user posted image  Bosta imeli lep spomin na babico, prababico in pradedka user posted image . PA tko sta luštni sestrci na slikici. user posted image
Neža7, mi pa skupaj praznujemo obletnice, a ne? user posted image  Že dva meseca so stari naši sončki user posted image

Krysia pa si šla kaj k zdravniku zarad ušesa? SI poskusila mogoče tisti sok v uho nakapat  od neke rastline - kok se ji že reče - ušesnik al kaj je že? BAje, da pomaga user posted image

betty, čestitke za vajino obletnico. Je možek prinesel user posted image  ?

Jst tud Erin pogrešam. PA še veliko drugih. user posted image  Kje ste punce????

anita goitan pri nas ni pomembno, kolikov botrov je pri krstu. LAhko je eden, lahko dva. LAhko sta oba moška, lahko obe ženski, lahko mešano, lahko žlahta, prijatelji.... NI nobene navade. Pri nas bosta verjetno obe babici - tako, kot pri Filipu.

A že kaj veste, kako boste otročke oblekle za krst?user posted image  Boste prav krstne obleke (mislim tiste bele ) al boste oblekli bolj nobel oblačila,ki jih bo otroček še kdaj oblekel (recimo takšna, kot jih ima Jaša na tejkini sliki)?

Naša dva bosta v "bolj nobel " oblekcah. Že zdaj imam spravljeni dve lepi jopici, ki sta ju dobila za darilo (roza in modra), potem bom pa še kaj dokupila. user posted image  Krst bo pri nas pa konec oktobra.

Zoja Miša jaz začnem čez 14 dni hodit na jogo. PA telovadim doma. MAlo več si bom vzela časa za moje sprehode (hitra hoja). Ker me tale nosečniški trebuh resnično živcira user posted image user posted image

tejkaz, madona je Jaša močan. Tkole že pase kravice????? user posted image  Naša dva sta bolj lena. Zara še nekaj poskuša in ji kar uspeva, Lovro pa ni šans. On le glavo levo in desno obrne. PA Jaša je zares pravi frajer user posted image  

miškolinček, jaz tud nimam izkušenj s kengurujčki. Sam zihr je dobra stvar. NAša ZAra bi uživala v njem, ker je tko firbčna user posted image . Sam kam naj pa Lovra dam user posted image  Na hrbet? user posted image user posted image user posted image

Zdaj si grem pa mlečen riž skuhat. Sem tok nekam lačna. user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 721
15.9.2008 19:24:48   
mishel
Lep pozdrav z Davidom na rokah!

Smo OK, zdravi, tako da nič posebnega. Hotla sem samo napisati našo izkušnjo s planicam. Pamperske so nam premočle (velikrat), prav tako DM-ove. Pamperske so premočle vodo, DM-ove pa blato.Zdaj pa sva kupila Mulerjeve (user posted image ne vem če sem prav napisala) in so super!!! Edine do zdaj, ki mi niso premočle, tudi če sem jo pustila celo noč gor user posted image . Pa povsod imajo raztegljive trakove, tudi na hrbtu in spredaj na trebuhu. Pa sem misla, da so Pamperske super.

Glede krsta, pa imamo pri nas tudi ponavadi samo enega botra oz. botrco. David bo imel botrco. Zdaj pa moram pogledat kaj počne škratek user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 722
15.9.2008 19:55:40   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A že kaj veste, kako boste otročke oblekle za krst?user posted image  Boste prav krstne obleke (mislim tiste bele ) al boste oblekli bolj nobel oblačila,ki jih bo otroček še kdaj oblekel (recimo takšna, kot jih ima Jaša na tejkini sliki)?

Naša dva bosta v "bolj nobel " oblekcah. Že zdaj imam spravljeni dve lepi jopici, ki sta ju dobila za darilo (roza in modra), potem bom pa še kaj dokupila. user posted image  Krst bo pri nas pa konec oktobra.

Jošt je dobil od kolegice za darilo ene rjave žametke, pa eno zeleno rjavo majčko, pa še brezrokavniček zraven. Samo vrezrokavnik ne bo prišel v poštev, ker je mraz. Sem pa kupila eno rjavo jaknico, če bo pa hud mraz imamo pa rjavo bundico. Pa še bež-rjavkaste čeveljčke z mehkim podplatkom sem kupila zadnjič v BC. Naš fant je v celoti oblečen. Le žabice bo treba kupit, ker je že res zima zunaj. user posted image  Tudi mi imamo oktobra krst, 19.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 723
15.9.2008 20:05:37   
naty13
Čer.

Jošt je v postelji, čeprav ne vem če že spančka, Nejc pa je tudi v pripravljenosti.  user posted image user posted image user posted image  Še kozarček mleka in pleničko zamenjamo, potem pa postla vabi. user posted image user posted image user posted image  Bomo videli, če bo Jošt danes kaj bolj mirno spal in posledično tudi jaz. user posted image  Je res bošček, kaj vse mu privlečeva z noska. user posted image  Dobro je, da je tako priden fant. user posted image

Lahko tudi povem, da zaenkrat mojih treh fantov luna še ni zmetala. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Čakam, da pride user posted image , da grem pod tuš, pa noge depilirat, ker jutri grem po dovolilnico za user posted image . Za tabletke pa še zdej ne vemuser posted image  Sploh ne vem, kaj naj. user posted image

Tejka kako je bilo na prvi pomočiuser posted image  Je bila Eva danes kaj bolj pridna. Nejc je pa pozabil igrače pospravit, sem se v avtu spomnila. Se  opravičujem. Je vse tebe potem čakalo. user posted image  Pa še guma ti je šla. user posted image  Upam, da čimprej rešiš problem, da boš lahko vozičkala. user posted image

Katja tudi vi se lepo redite. user posted image user posted image user posted image

Bella kako lepe slike in naj vajini punčki res varuje user posted image . Pa še lep spominček. user posted image

Krysia naj bolečine čimprej izginejo. user posted image

Mishel lepo, da si se oglasila. user posted image  Tudi jaz sem že ne vem kolikokrat rekla, da poskusim Mullerjeve pleničke, mpa kar ne upam, da ne bi premočile. Slišim dobre in slabe stvari. user posted image  

Košuta user posted image user posted image user posted image  za +0kg. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 724
15.9.2008 20:10:41   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

aspirator: pri Tjaši sem imela podobnega kot Tatly od Nuk-a in ni šlo nič ven. Tisti, ki sem ga jaz gledala, me mal odbija zato, ker sesaš ven s sesalcem (s tistim, kot sesaš po tleh user posted image user posted image user posted image ). Dobra stran je, da je primeren tudi za starejše otroke.
Je ta tudi, Miškolinček in naty? Čeprav je Tjaša zdej že tolk velika, da zna sama pihnit ven. Ma tisti na sesalec mi res kar ne potegne.

Ne ta ni na sesalec,to ti z usti potegneš. Mislim da je dober tudi za velike,samo pri nas se že od 2. leta ne pusti,rajši sam fejst piha,kot pravi. Meni je tudi un na sesalec čudno zvenele,čeprav ga kr pohvalijo,pol sem pa rajši tega kupla. Pa tudi za vsak sesalec narazen vleči,pa sredi noči ven smrklne pihatuser posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?