|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
15.9.2008 11:57:31   
sayuri
naty Jošt se je pa zelo zelo lepo poredil in tudi zrasel user posted image user posted image user posted image  In to v 6 tednih. user posted image  Bravo, bravo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 676
15.9.2008 11:57:46   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image naty oz Jošt za 1.obisk pri pediatru, ornk fant je Jošt!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 677
15.9.2008 12:00:33   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

jutro punce tudi z moje straniuser posted image
po dolgem casu se spet oglasam. Martin mi spi v narocju, se dobro da mi uspeva tipkat. Joj, kak tezko ga prelozim drugam, da se ne zbudi. Levo roko ze tak ne cutim,mi je ze zdavnaj zaspala, prej ko se je uspel tamali uspavatuser posted image

Kako smotano vreme, si moram se kupit dezno pokrivalo za na vozicek, da bomo sli kaj ven. sem stopla na balkon pa sem skori zmrznila s kratkimi rokavi.
Kak tamale oblecete za v vozicek? dvpjne dolge rokave, pa volnena odejica, bo dovolj?

Sem vidla da mu je kapica st.62 ze premala, pa mi je svakinja prinesla nekaj kapic od njene sineka. Kak jo mamo radiuser posted image

Sem se nekje prehladila, me tak grlo boli, pa celo ustno votlino imam vneto. Sem sla v lekarno po neoangin, pa me je lekarnar vprasal ce dojim, ker lahko na neoangin in strepsil kar pozabim. Baje vsebujejo neke snobvi ki niso dobre za nosecnice (to bo Maja bolj vedla, ko dela v lekarni).Te pa sem dobla neke cudne tablete za lizat Pantheol, alikak ze, pa so blek, pa se pomagajo nic.user posted image user posted image Punce pomoc, kaj pomaga?

tak zdaj pa moram nasega soncka prelozit, ker me bo v krizu vsekalo...

...ja ne takoj nas vse zanima v lekarni/ panthenol obnavlja sluznico, lahko pa bi lizala tud kak granobil, isla- moss(z islandskim lišajem) in obloži sluznico. Pa žajbelj lahko grgraš ampak ne ga pit. Lahko pa si pripraviš čaj iz sleza, timjana,kamilic. lipe.....al pa si sama pripravi bonbone za lizat( stopi sladkor, pa not vrži malo žajblja, timjana).
Drugače pa prehlad mine v 1 tednu al pa 7 dneh, če ga zdraviš. user posted image Ob temperaturi pa komot vzami kak lekadol,...če pa bo šel prehlad naprej( npr..boleče uho,...)user posted image , pa hajde k dohtaru.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 678
15.9.2008 12:02:44   
bella02
user posted image
Tjaša in Teja

user posted image
Danes zjutraj, ko čakam na mamico in malico

< Sporočilo je popravil bella02 -- 15.9.2008 12:07:13 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 679
15.9.2008 12:08:34   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sonce84

pozdravljene mamice, se jaz prvič javlam tukaj med dojenčki. Saj ni časa ker me tamali skoz potrebuje ale sem pa lena in se mi ne da pisat, ko pa tko slabo spimo.

Sva bila prejšnji teden v posvetovalnici in se kar pridno zredil, zdaj ima 5100 in 57cm je velik, je skoraj dve kili se zredo v enem mescu, če pa rad je  user posted image .

me pa nekaj zanima-ga zelo metrajo vetrovi a mi lahk katera pove če se dajo kake kaplice dobit?

lepo se mejte in čuvajte svoje otroke v tem vremenu, ko pa je mrzlo ko ne vem kaj.

nikoli ni preveč,...samo, da so noči lepše!!!
Tole sem skopirala iz Ringaraje od Guppy, če kateri kaj pomaga

KRČKI

Splošno o krčkih
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=645261

Kako lahko pomagaš (1001 nasvet by nana27)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1814685

Povijanje v štruco - kako umiriti jok (by guppy)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1878811

Masaža novorojenčka ob krčkih (by nana27)
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

Kapljice in ostali pripravki:
- Gas Bimbi (lahko kupiš v zeliščni lekarni v City Parku)
- Sab Simplex (lahko kupiš v vsaki lekarni brez recepta)
- Sab Simplex + zelišča (lekarna Vir - vprašaj nano27)
- Lefaxin, Antiflat (nabavijo se v Avstriji, Italiji ...)
- koroške kapljice (naročiš po tel. 02/875 07 02 in dobiš po povzetju ali kupiš v lekarni Lj. WTCja, v kleti)
- zrnca laktoze za boljšo prebavo iz Muellerja
- homeopatske kroglice Colikind (naročiš v trgovini Arnika Škofja Loka 04 513 19 84 - tam se dobi tudi Oleovit oz. D3 kapljice - jih ni nujno iti iskat v Avstrijo. Če ima otrok krče, so te kapljice boljše od AD kapljic pa še dozira se le eno kapljico na dan - ali greš iskat v lekarno v Italiji
- LCA jogurt (zdi se čudno, ampak beri link):
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1007208&mpage=1&key=lca&#1007590
- kuminov sirup (Dobiš v lekarni. Lahko ga daš v čaj ali nekaj kapljic na žličko. Pomaga pri napenjanju, ampak ni za pretiravat, ker ti otročka lahko zapre):
Kolike http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1658
Kumina http://www.pomurske-lekarne.si/si/index.cfm?id=1519

(odgovor članu sonce84)
Neposredna povezava do sporočila: 680
15.9.2008 12:16:31   
bella02
Oj!
Zadnjič je bilo govora o nekem aspiratorju za nosek. Je to ta?
user posted image Naša namreč še ne smrka, je bila 2 dni zjutraj nekaj zamašena in sem ji dala fiziološko. Bi pa kupila to stvar, če jo katera že pozna. Mi bo prav prišla pri obeh puncah. Prosim za nasvet. Morda Bambi?

Drugače pa nisem nič jezna, ker je zunaj   user posted image , le preveč se je shladilo. No, zdej pa grem še malo likat, preden bo naša punca spet lačna.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 681
15.9.2008 12:16:59   
naty13
Evo, jaz imam malo časa. user posted image  Kosilo se kuha, imam zrezke od včeraj še, pa krompir se kuha, bo hitro danes. user posted image  Nejc se lepo v miru igra in nekaj se sam s sabo pogocvarja. user posted image  Jošt je pa tudi ravno zaspal v ležalnikuuser posted image , je prej opazovaluser posted image , pa še parkrat bruhniluser posted image , ker ni uspel podreti kupčka. user posted image

Bella kako pridno Teja čaka na zajtrk. user posted image  Pri nas je jok dokler ni flaše, potem smo šele dobre volje. user posted image

Sonce84 super za gramčke in višino. user posted image user posted image user posted image  Pa večkrat se nam oglasi na čveku. user posted image

Anita dobro opravi v posvetovalnici. user posted image user posted image

Sayuri joj, če bi šle meni vse tel. št. bi bila čisto odrezana od sveta. user posted image  Jih bolj malo vem. user posted image  No imaš pa vsaj nov telefonček. user posted image  Pa dežek tudi mene moti. user posted image  Saj veš kako je, če imaš otroke cel dan v bajti. user posted image

Matejchi ti si mi bila sumljiva, ker te ni bilo. user posted image user posted image user posted image  Saj bi lahko vedela, da je user posted image user posted image user posted image  na sporedu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa jutri G pregled, grem po zeleno luč za user posted image . Pa še zdej ne vem, če bi šla na tabletke ali neuser posted image  Se bo treba odločit, čas se mi izteka. user posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 682
15.9.2008 12:40:03   
Krysia
No, pa sem spet tukaj ...

majči22, dobrodošla, lepo da si se odločila, da boš čvekala z nami ... user posted image user posted image

Sayuri, tale pripetljaj na dopustu z vlomilci pa ni bil glih prijeten. Še dobro, da ni bilo kaj hujšega. Pa ta prave dneve ste izbrali - ste lepo izkoristili prijetno vreme ...

Matejchi, hvala za čestitke ob 1 mesecu! Torto sem pa jaz pojedla namesto Roka ... user posted image

Drugač smo pa mi od pediatra - lepo napredujemo:
teža 4110g (odpustna 3270)
višina: 55,5cm (ob rojstvu 52)
OG: 38cm (ob rojstvu 34, ob odhodu domov 35,5)

Smo se pa tako drli, da so vsi slišali, da bo Rok pevec, ko zraste user posted image Eh, če smo ga pa zbudil, pa krči so ga začel dajat pa slečen je bil .. skratka, same neprijetne stvari. No, ker imamo krče, nismo dobil AD3 kapljic, ampak Plivit D3 - baje je to boljše - so mi to že v nosečnosti povedale kolegice, sam po njihovih informacijah naj tega v Slo ne bi predpisovali, ker je od Plive user posted image . No, mi smo pa ta recept dobil in smo tud zadevo dobil v prvi lekarni, v katero smo stopil ... Naslednjič moramo pridet 20. oktobra, pa naročit se moramo še na en UZ kolkov (čeprav so bli 1A user posted image ). No, bom poklicala pa se bomo naročil ...

Mene nekaj daje - me boli grlo in uho (pri meni so bolečine v ušesu znak prehlada, ker imam ful občutljiva ušesa) ... pijem čajčke in se pazim - tale ohladitev me je čist iz tira vrgla. Še na sprehod gremo komaj pa za mal časa ... včeraj je tako pihalo, da ni čudno, da me uho boli ... Dobro, da imamo košaro - tam noter je Rok dobro zaščiten pred vetrom ...

Smo šli včeraj na prvi obisk - k mojim. Je bilo prav fajn ... smo pa s sabo kar ležalnik vzeli in smo ga tam postavili na kavč, pa je bilo ... Je tudi mene skrbelo, kam bomo Roka dali, pa sem se potem spomnila, da lahko probamo ležalnik nest s sabo ... in se obnese - seveda, če nimaš preveč druge prtljage. Smo pa odnesli en kup stvari k našim (zložljivo posteljico in posteljnino pa nepremočljive podloge), da ne bomo vsakič vsega tovorili s sabo ...

No, za zdaj toliko ... Rok sicer sladko spančka, ampak bo verjetno kmalu budnica, ker bo lačen. Ga moram pa še malo pohvalit - zadnjič mi je spal 5 ur in pol v kosu (ponoči) - luksuz user posted image No, samo da ne bo zdaj glih kontra, ko sem ga pohvalila ...

Aja, mi pa čaj kar po žlički pijemo, da se ne bi na flašo navadili ... pa nam kar gre, čeprav počasi ...

Pridne bodite, pa čim manj krčev ... nam je pediatrinja že zagrozila, da če ne bo boljše, grem jaz na dieto user posted image A zdej sm pa jst kriva al kaj? user posted image Že tko mam pomanjkanje sadja in zelenjave (brokoli in cvetača sta del moje priljubljene zelenjave, pa sem vse črtala ...)

OK, zdej me mate pa res že dost!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 683
15.9.2008 13:18:29   
betty
Julija08- oj. sprasujes,ce je katero po porodu bolele hrbet? MENE! cel hrbet, kriz,boki pa ne ravno. sem vprasala patronazno in je rekla, da bo minilo po cca.3 tednih in je res.mislim, da me je bolelo od poroda, pa teze prsi,ki jo nosi hrbtenica, pa premalo pocitka. najprej sem celo pomislila, da sem si prehladila ledvica v porodni sobi v kateri je bila klima. ampak je bil razlog drugje. sedaj je Rok star 25 dni in se pocutim cist ok. me skoraj nic vec ne boli kriz/hrbet. Imam pa danes ze obleceno tudi spodnjo majico,ker je ze mrzlo.

Krysia- Tudi jaz imam Roka in tasco, ki je en stuk pod nama in isto pride vsak dan gor, prinese kosilo :) in vprasa,ce Rok spi. Vsak dan ga za 10 minutk pocrklja in gre. Ni nic kaj nadlezna. Sicer je danes moj se doma, jutri pa pricne hodit v sluzbo, tako da bomo videli ali bo od jutri naprej kaj drugace.

DANES PRAZNUJEVA PRVO OBLETNICO POROKE :)
moj je sel sedaj v leclerk v trgovino. Upma, da se spotoma ustavi se kje in mi prinese rozico!user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 684
15.9.2008 13:19:18   
Zoja Miša
Sandra, pridružujem se tvoji katastrofalni noči. user posted image A pri nas, ni bil kriv otrok, ampak moja joška! In to desna!user posted image
Sem kar na lepem dobila tako zatrdlino, da je nisem mogla razbiti, kljub topli vodi in po eno in pol urnem pumpanju sem obupala in šla malo spat. A me pikica ni šparala, ker me je pustila spati ravno pol ure, pa je bila že spet akcija (ona je sicer spala 2h). Sva se nejedli in potem sem zopet šla v boj z joško in ponosno povem, da sem zmagalauser posted image user posted image user posted image . Sem si zatrdlino nekako sprostila in mleko je steklo! Me prav zanima zakaj hudiča se to naredi, če si pumpam redno!?!user posted image  user posted image user posted image Če ve katera odgovor se priporočem in če ve še kako nerediti, da do tega ne pride, bom še bolj vesela. Ker povem vam, da sem jokala od bolečin, ko sem si masirala!user posted image  
Potem sem šla pa spat še od 7-9h. Pa bo kar nekako za preživeti.
Če le ne bi bilo tako user posted image  mrzlo!!! Sam verjetno bova popoldne vseeno šli ven, vsaj za kakšne pol urce, da se zluftava.

Tamy, granobil je čisto naraven, a tudi pomaga bolj malouser posted image .

Majči22, dobrodošla med čvekice!

Vsem ki ste dale sličice (Sayuri, Anita, Majči, Miškolinček, Katja, Bella - upam, da nisem katere pozabila) na ogled, super. Sploh ne moram reči da kdo ni čeden. Vsi avgustovčki so od hudiča čedni!

Nell, dobro ste jo odnesli. In veš kaj pravijo, slab začetek, dober konec!

Sayuri, sedaj nimam več tvoje cifreuser posted image . Mi jo lahko pošlješ na zs. Saj veš, jaz ti še kdaj po sms-ih težim, za kakšno vprašanje.user posted image  In glede izkušnje na morju, upam, da je nobena ne bo več nikoli deležna! Verjama, da si potem malo v strahu in imaš občutek, da nikjer nisi varen user posted image .

Naty, super ste opravili. Jošt raste! Jaz imam pregled drug ponedeljek. Tudi jaz sem v dilemi glede zaščite. Nimam pojma, kaj naredituser posted image .

Mi katera pove kaj hudiča so te D3 kapljice???

Sonce, lepo napredujete.

Krysia, lepo napredujete. Pa pazi nase, da čisto ne zboliš. Je res nevarno sedej, ko je taka nagla sprememba temparature. En dan skoraj 30, potem pa komaj 12. Haloooo!!!
Pri nas pa ni dežja.user posted image Se malo celo sonce sili, ampak je mraz!!!

Grem do konca skuhat si kosilo. Špageti in omaka iz bučk.
Pa dobert tek vsem!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 685
15.9.2008 13:20:15   
Zoja Miša
Betty, čestitke za obletnico!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 686
15.9.2008 13:27:28   
Neža7
LEP POZDRAV MAMICE user posted image

NAŠA NEŽA JE V ČETRTEK POPOLNILA 2 MESCA user posted image  
ISKRENE ČESTITKE VSEM DRUGIM MAMICAMI, KI SO TUDI NJIHOVI user posted image  DOPOLNILI 2 MESCEV.

KAM GRE ČAS????
NI BILO DOLGO NAZAJ, KO SVA 11.12.2007 VIDELA user posted image  NA CLEAR BLUE user posted image  SEDAJ ŽE IMAMO NAJINO PRINCESKO IN RASTE KOT GOBICA.

TUKAJ SO NAJNOVEŠJE SLIKICE...

RADA IMAM, KO MI TETA BERE PRAVLJICE

user posted image

STARA SEM 2 MESCA... JUHU user posted image

user posted image

UŽIVAJTE MAMICE user posted image  
JAZ GREM DO KONCA SKUHAT IN DATI NEŽO V POSTELJICO, KER MI JE V ROKE ZASPALA user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 687
15.9.2008 13:30:37   
Neža7
betty.... iskrene čestitke za obletnico user posted image  naj ti možek čim več lepih user posted image user posted image  prinese zate.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 688
15.9.2008 13:33:17   
tatly
jaz sem si kupila v lepota in zdravje za nosek cistit bi naj ven potegnilo pa sploh nic tak da nevem katerega naj kupim ima katera kako zamisel

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 689
15.9.2008 13:34:23   
miškolinček
Zoja Miša te kapljice so kapljice z d vitaminom,ki jih pediatri predpišejo vsem dojenčkom in bi se naj dajale do 1 leta. Otrokom s krči jih ponavadi ne dajejo ali pa le v manjših količinah,ali pa namesto tega rajši priporočajo nakup oleovita. Ta tudi vsebuje ta vitamin vendar po njem otroci nimajo krčev,doziraš pa le 1 kapljico na dan.
Jaz sem pri prvem prakticirala oleovit in tudi zdaj ga bom. Trenutno imamo sicer mir pred krči,sam kakat ne moremo,ampak ne bom riskirala,rajši bom kr oleovit kupila.

Naty,saj ste težji kot mi,a vidiš da se tudi vi redite. Sem pa opazila da so vsi manjši kot moj,a je to normalno,tudi obseg glave ima moj kr konkreten,no pa saj se je že rodil s 37 cm. Dobr futraš Jošta. Upam da se kmalu kaj dobimo. Mogoče takrat ko kengurujček nabavim,ker noče biti v vozičku kadar sem jaz v trgovini,kot da bi vedel kje sem se vedno začne dreti če grem v šoping al pa na kofe. Že zdaj me preganja,moški tipično.

Bella,jaz sem v lekarni kupila aspirator za nos,ne ravno tega ki je na tvoji sliki,ampak nenega ki se mu reče Physiodoze,je ful dober,preverjeno,ker že 1 mesec pumpamo nos,stane pa 8 evrov. Če najdem link kako izgleda ti ga prilepim. Je pa tak da ti z usti potegneš mačke ven,vmes je pa zaščita da tebi kaj ne prileti. Pa spodnji del je steklen pa še 2 dobiš zraven(tisti ki gre v nos),tako da je nelomljiv in trajen.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 690
15.9.2008 13:36:51   
tatly
tega sem mislilauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 691
15.9.2008 13:37:21   
miškolinček
No,pa sem našla. Mi imamo tole in je super patudi tako drago ni. V gorenjskih lekarnah je 8 evrov.

http://www.physiodose.si/nosni_aspirator.htm

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 692
15.9.2008 13:39:09   
tejkaz
Zdaj moram pa še jaz nekaj slikic prilepit.

Evin pa pa

user posted image

Tako pa Jaša kravice pase

user posted image

Pa še od strani

user posted image

A sem lep?

user posted image

Pa še celoten komplet

user posted image

Sva bila zunaj. Nama je počila sprednja guma na vozičku user posted image

ZDaj pa kosilo skuhat, potem pa na prvo pomoč. Če bodo zvečer otroci spali ob spodobni uri, se kaj javim.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 693
15.9.2008 13:39:38   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

tega sem mislilauser posted image

S tem boš težko kaj ven dobla,moraš biti že pravi mojster. Meni ni uspelo,zato sem kupila tistega katerega link sem pripopala. Moraš pa preden vlečeš ven fajn fiziološko noter vlit(v nos),da se vse skupaj omoči in zmehča,pol pa potegneš ven. Fiziološko vliješ,ne po kapljicah,tudi večkrat če je treba,da v bistvu spereš vso pot do grla.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 694
15.9.2008 13:40:22   
betty
Krysia - bravo za Roka in tako lep napredek pri tezi. Mi imamo pediatra danes teden v ponedeljek 22.9.
Rokec pa poje po flaski (ce si spumpam) ze 100 ml. noro! tko, da pricakujem kr ornk porast teze. nasa patronazna namrec nima vage/tehtnice da bi ga zvagala. Cudno, da je nima.

Naty13 - lepo rastete!!!
kosuta- cestitke za + 0 tvojih kilogramov!

Se katera pogresa soncne dneve? user posted image  V ljubljani je mrzlo za znoret. Danes zihr ne gremo nic ven.Sem nesla smeti, pa sem skoraj zmrznila. Se pa sedaj nekaj kaze soncek :)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 695
15.9.2008 13:43:45   
anita goitan
zoja mišauser posted image user posted image user posted image bravo si vztrajna, še 1x bravo! Boga si mela naporno noč ampak se je izplačalo!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 696
15.9.2008 13:43:53   
tatly
miskolincek kje pa se da ta kupit?

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 697
15.9.2008 13:45:48   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Sva bila zunaj. Nama je počila sprednja guma na vozičku user posted image

ZDaj pa kosilo skuhat, potem pa na prvo pomoč. Če bodo zvečer otroci spali ob spodobni uri, se kaj javim.

Kaj sta pa delala? A imaš Jane? Upam da dobiš rezervno v trgovini,jaz imam s tem bolj slabe izkušnje,no moja prijateljica,je čakala na novo v nedogled,so v pikapolonoci zelo počasni in samo obljubljajo.
Meni so obljubljali zimsko vrečo 1 leto,potem je pa še dobla nisem.
Lepe slikice,dober komplet,kje si ga pa kupla. Jaz moram tudi nekaj  kpit,čez 14 dni imao krst.
Pa zase moram,ker mi je namreč vse še iz pred nosečnosti preveliko in sem takšnkot d bi imela žakelj na sebi. Grem danes mal v nabavo,user posted image  bom pa kr možu pustla,pa naj se z obema daje,bo pol zvečer razumel zakaj sem jaz čist preč.Joj kok sem žleht,sam komaj čakam da grem nekam sama pa čeprav sam v trgovino,bo pasalo.
Pri nas se je pa sonček pokazal,piha pa taka burja da mi je že cel balkon okrog obrnilo,pa zebe prav do kosti.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 698
15.9.2008 13:48:10   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Naty,saj ste težji kot mi,a vidiš da se tudi vi redite. Sem pa opazila da so vsi manjši kot moj,a je to normalno,tudi obseg glave ima moj kr konkreten,no pa saj se je že rodil s 37 cm. Dobr futraš Jošta. Upam da se kmalu kaj dobimo. Mogoče takrat ko kengurujček nabavim,ker noče biti v vozičku kadar sem jaz v trgovini,kot da bi vedel kje sem se vedno začne dreti če grem v šoping al pa na kofe. Že zdaj me preganja,moški tipično.

Drugače ne poje tolk kot je težak. Ne vem od kje.user posted image  Mogoče zato, ker tako pridno spi in malo joka.  Sicer kar je, ampak gre to zeloooooooo počasi, da bi lahko vmes še ne vem kaj delala. Pa na flaši sva.user posted image  Ja lenušček je po atiju (beri ko je bil dojenček) user posted image

Ja kofe - kar nekaj nas je iz KR, kar pripelji se v KR zdej ko maš avto in Erazma v vrtcu. S Tejko sva ponavadi zmeraj za user posted image user posted image user posted image  

Nam je tudi OG porasel za 4,5cm. Ne skrbi. Je velik, 59cm je res veliko. Tudi Nejc je imel 58cm (rodil se je 51cm). Bo med večjimi tako kot je Nejc.

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 699
15.9.2008 13:48:21   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

miskolincek kje pa se da ta kupit?

Pri nas ga imajo v lekarni,mislim da ga imajo tudi pri vas. Pojdi v lekarno pa vprašajo če imajo nosni aspirator Physiodoze.
Vem da se ga da tudi po netu naročit,sam pride s poštnino občutno dražji. Pa zdajle ne vem linka napamet,če ga ne boš dobila v lekarni povej pa poiščem link ob prvi priliki,zdajle moram iti previjat,končno smo se usračkali

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?