Krysia
|
No, pa sem spet tukaj ... majči22, dobrodošla, lepo da si se odločila, da boš čvekala z nami ... Sayuri, tale pripetljaj na dopustu z vlomilci pa ni bil glih prijeten. Še dobro, da ni bilo kaj hujšega. Pa ta prave dneve ste izbrali - ste lepo izkoristili prijetno vreme ... Matejchi, hvala za čestitke ob 1 mesecu! Torto sem pa jaz pojedla namesto Roka ... Drugač smo pa mi od pediatra - lepo napredujemo: teža 4110g (odpustna 3270) višina: 55,5cm (ob rojstvu 52) OG: 38cm (ob rojstvu 34, ob odhodu domov 35,5) Smo se pa tako drli, da so vsi slišali, da bo Rok pevec, ko zraste Eh, če smo ga pa zbudil, pa krči so ga začel dajat pa slečen je bil .. skratka, same neprijetne stvari. No, ker imamo krče, nismo dobil AD3 kapljic, ampak Plivit D3 - baje je to boljše - so mi to že v nosečnosti povedale kolegice, sam po njihovih informacijah naj tega v Slo ne bi predpisovali, ker je od Plive . No, mi smo pa ta recept dobil in smo tud zadevo dobil v prvi lekarni, v katero smo stopil ... Naslednjič moramo pridet 20. oktobra, pa naročit se moramo še na en UZ kolkov (čeprav so bli 1A ). No, bom poklicala pa se bomo naročil ... Mene nekaj daje - me boli grlo in uho (pri meni so bolečine v ušesu znak prehlada, ker imam ful občutljiva ušesa) ... pijem čajčke in se pazim - tale ohladitev me je čist iz tira vrgla. Še na sprehod gremo komaj pa za mal časa ... včeraj je tako pihalo, da ni čudno, da me uho boli ... Dobro, da imamo košaro - tam noter je Rok dobro zaščiten pred vetrom ... Smo šli včeraj na prvi obisk - k mojim. Je bilo prav fajn ... smo pa s sabo kar ležalnik vzeli in smo ga tam postavili na kavč, pa je bilo ... Je tudi mene skrbelo, kam bomo Roka dali, pa sem se potem spomnila, da lahko probamo ležalnik nest s sabo ... in se obnese - seveda, če nimaš preveč druge prtljage. Smo pa odnesli en kup stvari k našim (zložljivo posteljico in posteljnino pa nepremočljive podloge), da ne bomo vsakič vsega tovorili s sabo ... No, za zdaj toliko ... Rok sicer sladko spančka, ampak bo verjetno kmalu budnica, ker bo lačen. Ga moram pa še malo pohvalit - zadnjič mi je spal 5 ur in pol v kosu (ponoči) - luksuz No, samo da ne bo zdaj glih kontra, ko sem ga pohvalila ... Aja, mi pa čaj kar po žlički pijemo, da se ne bi na flašo navadili ... pa nam kar gre, čeprav počasi ... Pridne bodite, pa čim manj krčev ... nam je pediatrinja že zagrozila, da če ne bo boljše, grem jaz na dieto A zdej sm pa jst kriva al kaj? Že tko mam pomanjkanje sadja in zelenjave (brokoli in cvetača sta del moje priljubljene zelenjave, pa sem vse črtala ...) OK, zdej me mate pa res že dost!
|