nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaya Zoja Miša: mi mamo Novalac pa se obnese, pomoje ni velike razlike med temi mleki, tes pa je da maš se mi zdi pri novalacu več različnih formul, mimamo trenutno proti kolikam, navadno, nočno pa proti zaprtju vse naenkrat odprte . Pa verjetno je tut to da je novalac svinsko drag (10€ pa nekaj za 400g) za ostale ne vem, Ampak ker sem ga od brata dobivala 1,5 mesca (oni so ga meli na recept-druga občina pa ga niso rabli) ga zdaj še ne upam menjat mogoče nam kaj druga ne bi odgovarjalo. Mi smo zadnjič v lekarni kupili Aptamil in smo dali za en paket (900g) cca. 24EUR. In potem sem ga videla v Intersparu za 14EUR. Zdej smo kupili pa enega od Nestle, pa mi ni všeč, ker ni tako fino mleto kot aptamil in je videti, kot bi v mleko zamešala rižolino. HIPP sem samo enkrat kupila za Gajo, pa ga nikoli nisem mogla tako dobro pretresti, da v mleku nebi ostale bule, in potem se mi je zaradi tega mašil cucelj. HB za joške. Sem prav vesela, ker se lahko z Lano dojiva in res sočustvujem s tabo, Zoja Miša, ker vidve nimata te možnosti. Anita, WB! Pa verjamem, da je Zoja uživala tu na Primorskem. IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Pred dvema dnevoma Waw, ta pa bo šarmer. S takimi lepimi plavimi očkami prow sigurno. Mi pa nimamo kengurujčka. Pri Gaji smo imeli enega sposojenega, pa smo ga ful malo rabli. Me pa zanima nekaj drugega... Kako nosite svoje sončke? Lana sploh noče ležati, se začne kar kregat, tako da jo moremo vedno pestvat pokončno in potem če sedim, se mi odriva z svojimi nogicami pokonci. Pri P so pa rekli, da se jih še ne sme pestvat pokončno - zaradi hrbtenice. Pa na nogice se verjetno tudi še ne sme opirati, al ja? Naša kar poskakuje in je tako navdušena, da kar gruli zraven. Pa še nekaj - mi imamo doma še dva paketa plenic od Pampers - new baby mini (2), so nam jih podarili, pa so Lani te pleničke že mal majhne. En paket sem danes načela, ker bodo za dva tedna še zdržale, ne vem pa, a mi bo uspelo porabit oba paketa (so za 3-6kg, Lana je imela pa 14 dni nazaj 5700g in se mi zdi, da so ji že malček tesne okrog nogic, pa ful nizke). A mogoče katera ve, a mi jih zamenjajo v kakšni trgovini za večjo številko? Ima mogoče katera kakšne izkušnje s tem? Grem zdej še jaz spat, ker vidim, da ste že vse utekle. Nočko!