nyna84
|
Ojla! Uf, se je poznalo slabo vreme včeraj, ja... Sem imela danes za prebrat 10 strani. Sem peljala včeraj dopoldan Gajo k zobozdravniku, pa je bla prow pridna, se ni nč pritoževala, tko da so ji lahko v miru naredili pregled. Na prvem pregledu pri treh letih se ni hotela tud na stolico vsest, tko da so ji potem na silo naredili pregled in se je še potem drla ko sraka, ker ji ni uspelo ukazat. Zdej je blo pa ok in ker je bla pridna, ji je dal 10 EUR, da si lahko kupi kakšno igračko. Je bila vsa vesela in je v trgovini izbrala tako majhno blagajno (ala trgovina). Pri nas je danes že od zjutraj sonček in sva šle z Lano lepo ven na zrak. Je blo prav super, samo malček piha. Še komentarji: IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Neža - ful romantično je tole pri vas - lepo, lepo. No, moj ni niti približno takšen. Tudi on ne mara smsjev in dolgih telefonskih poogovorov. Tudi na splošno mi ne govori kako me ljubi nonstop... Sploh pa jaz take pocukranosti itak ne maram in on to ve. Mi je čisto všeč tak normalen, zdrav odnos. In več mi pomnenijo dejanja kot besede. Ko gre v službo da obema poljubček, ko pride da obema poljubček. Ko ima čas se z Vidkom pogovarjata in ujčkata, pelje naju na kakšen izlet, skrbi da nama nič ne manjka... Jaz sem zadovoljna. Ko me razjezi je pa spet druga pesem. Pri nas je tudi tako. Je lepo, da so pozorni do nas, sam pocukranosti pa tudi jaz ne maram. Važno, da se mamo radi in se razumemo, ane? IZVIRNO SPOROČILO: cebrca IZVIRNO SPOROČILO: bella02 cebrca, za kaj se rabi Activna krema od Justa? Luskavica & dermatitis: vzrok ni znan, gre pa za prehitro obnavljanje celic. Morda gre za neke vrste virusno obolenje, ki ga sproži stres. Pomaga kombinacija sonce+morje, zato pomaga krema, ker vsebuje soli v kombinaciji z lamelno kremo ali tea tree. Osnova je vedno kopel Vivisal. Krema vsebuje: 25 mineralov in oligoelementov, jojobino olje, ognjič (zdravi rane), smetljika (oži pore, uničuje bakterije), hialuronska kislina (krepi medcelične vezi, pridobiva se s fermentacijo kvasovk), pšenični kalčki, sorbitol, salicilna kislina (analgetik), alantoin (pospešuje obnavljanje celic). A res? Jaz imam luskavico (HB sam na nohtih, tko da roke pridno tiščim v žepe al pa za hrbet ) in do zdej ni pomagalo popolnoma nič, oz. so mi kar rekli, da nič ne pomaga, ker je dedno in neozdravljivo. IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30 A si vasi otroci tudi vneto lizejo prstke? Mojemu se to zdi sila zanimivo. Kadar nima dude, ali si nima kaj poceti Ze najde prstke ali stisnjeno pest in lize, cuca, in mljaska da je vcasih joj Ali pa podirava kupcka, pa ze pribliza prstke k ustkom, in vneta sesa, da na koncu ze mislim da se je lacen, lol Ja, naša Lana tudi neprestano cmoka svoje roke. Se mi zdi, da pri tem prav uživa, ma sem tudi jaz najprej mislila da je lačna al pa da jo mogoče matrajo dlesni. Dude pa ne mara. IZVIRNO SPOROČILO: anaya Smo pa včeraj bli pri tašči na obisku, pa zdaj res ne vemkaj je z ljudmi da so obsedeni z debelostjo al kaj So tašča pa od mojga sestra pa še od tasta sestra rekle da je Neli debela, pa zalita pa okrogla pa ne vem kake izraze še vse.... pa poje na dan 650ml , pa meni se zdi čist super.... malo pa ja more met maščobice na sebi če je dojenček.... kr vsi se mi zdi se samo z kg ukvarjajo, mogoče meni niso upale rečt pa so se nanjo spravle . evo slikico da res ni nič predebela, al pač? Ma ja, pa kaj še!?! Pa res ni debela! Bi mogla videt našo Lano, kako je lepo zalita. Je rekla moja mama, da vidi, da ima podbradek po noni. Kako lahko sploh rečejo, da je dojenček debel? Sploh če je dojen? tejkaz za vožnjo, pa lepo, da je danes Eva ok. Miškolinček, kako ste pa vi? Upam da se je umirila driska? Pa vsi imate lepe slikice in še lepše . Za srečanje nič ne obljubim, ker rabim do Lj 1,5 ure in se mni zdi kar daleč. Grem zdej dokončat kosilo. A veste, da sem pozabla kruh spečt, ker sem visela tu na RR in brala teh 10 strani za nazaj. Bo že bolše.