Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Eno vprašanje: A se že vaši kaj obrnejo iz trebuščka na hrbet? Jaša se je zdajle trikrat zaporedoma obrnil na ravni podlagi. Samo da sem ga dala nazaj na trebušček, je že bil na hrbtu. ja, moj nejc že kr neki časa to dela. če je dobre volje, drugače ne. mi2 sva iz sprehoda, super je tale kunguru!!!! Ja to ji že uspe, ne uspe pa ji iz hrbra na trebušček se spravit, čeprav se ful zaganja. No, mi bo katera povedala tole glede kengorujčka in zime??? Se mi splača kupovati to, ali ne??? Pa še eno vprašanje. Počasi (v roku 1 tedna bom morala začeti vsaj en obrok pikici dajati dodatek), kar me sicer ful žalosti , a ne bo šlo več, ker poje vedno več, jaz pa si sicer pumpam še vedno 6x na 24h, ampak cca 100-140 ml, kar bo počasi premalo, ker skoraj vedno poje že 120 ml v povprečju. Sedaj se nagibam, da bi kupila Hipp-ovo mleko. Ali pa Novalacovo. Mi zna katera svetovati kaj je bolje??? Je Novalac mogoče boljši, ker se ga dobi le v lekarni??? Hvala za odgovore Sayuri tiramisu je res jami!!! Lahko prideš poskusit Pa če se kdaj res opogumiš, mi moraš en dan prej povedati, da ga naredim, ker je boljše, če en dan stoji v hladilniku! Saj smetano, bo pa sveža, nič bat Želim vam lep večer, lep vikend, če slučajno ne bo čas prit počekirat, kaj kaj dogaja. Pa itak ne bo panike po mojem, ker za vikend se vidi, da se vse nekje potepamo