Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 12:59:49
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ženske imam eno vprašanje in sicer povezano z ET. Zakaj enim vstavijo zarodke 2 dan, enim 3 dan......meni je takrat pred hiperco bilo rečeno, da šele 5 dan...... Jest sem jih nazadnje imela 11 celic in sta s Čedom barantala za dan ET, najprej je Reš rekel 3 dan, Čedo 5 dan, pogledata naju, nama vseeno, reče Reš OK 5 dan, pol pa Čedo, naj bo 3, pa spet Reš prov bo tretji, am a pol naj bi šlo za neko pravilo?
< Sporočilo je popravil Shuka -- 10.9.2008 13:00:11 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:13:41
|
|
|
|
Abra
|
Shuka, najbrž pri povratnicah gledajo malo tudi to, kako je blo v prejšnjih Jaz sem v prvem in drugem imela 10 celic, pa je blo 5. dan, v tretjem pa 9. Pa Reš vpraša Čedota, a peti? In začne najprej neki gledat, pol pa pride povedat, ja peti ... se pa spomnim, da so punce z 9.imi imele 3. dan. Očitno že zna malo celice ocenit, al kaj? Al pa pač zgodovina
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:16:52
|
|
|
|
T1979
|
Abra super so teli videi.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:17:37
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Shuka, najbrž pri povratnicah gledajo malo tudi to, kako je blo v prejšnjih Jaz sem v prvem in drugem imela 10 celic, pa je blo 5. dan, v tretjem pa 9. Pa Reš vpraša Čedota, a peti? In začne najprej neki gledat, pol pa pride povedat, ja peti ... se pa spomnim, da so punce z 9.imi imele 3. dan. Očitno že zna malo celice ocenit, al kaj? Al pa pač zgodovina Sej jest sem upala, na 5 dan, ker nama 3 ni bil usojen, no pol je bil, pa ni bil, nazadnje je 5 vseeno bil, verjetno res pol Čedo (ta naš veterinar )ocenjuje celice in se na podlagi tega odloči.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:18:03
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Abra super so teli videi. Ja jest jih kr ne morm nehat gledat.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:22:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica zarja, zarodke vstavljajo nekako na leta. Do 35. (razen če se dogovoriš drugače in te upoštevajo) naj bi vstavili samo 1 zarodek oziroma celico, po 35 pa 2. Kajsica to pa vem, da v MB ne drži. Jaz sem 29 let mlada in sploh ni blo debate al enga al dva. Je kar brez vprašanja rekel, dva bomo poslali na najlepšo pot življenja. Jaz sem tolk od sreče...sm jih kar vidla....najina prva dvojčka!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:25:15
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Zarja, se opravičujem, sem napačno prebrala, kaj te zanima, sicer pa sem tako dolgo post pisala, da so me itak druge prehitele in imaš info Kajsica kljub temu HVALA............
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:32:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Zarja prav boga si s tem trebuhom. Pišuka, a niso mogli predvidet, da po vsej verjetnosti M ne bo, če ni blo ovulacije. Sem šla gledat v svoj koledarček, ko je meni et zamrznjenčkov propadel zaradi podobnega razloga je tečka prišla točno po planu. Je pa ovulacija bila, ko je Reš prekinil postopek sem si začela meriti BT ... je bila pa kasneje in endometrij švoh, da je blo že prav, da je prekinil. Če je pa ni bilo, bi se ti lahko zavleklo tudi do dva ali tri mesece.... še en teden pms moraš zdržat, pa bo. Tvojega pa v rit brcni v takih momentih bi ti moral še kako masažo častit točno, to ti priporočam. Pojdi na refleksno masažo stopal, bo ziher malo pospešilo, če jo prav izvajajo. Pa ja Abra, to me jezi. Če so vidli, da ne bo O in to lahk pomeni zamik , pol bi mi že takrat dali Dabroston. Jaz ne vem kaj so študirali al pa jim je vseeno. Dala si mi odlično idejo glede masaže....dragi je že javil, da me v nedeljo pelje na masažo v Bolfenško vas na našem Pohorju Verjetno sam zato, da mu ne bom spila še več krvi.....sam si je kriv, kaj pa me jezi......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:37:04
|
|
|
|
mismis
|
Evo Zarjica, samo zate, da ti malo polepšam dan...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:37:34
|
|
|
|
zarja1
|
Ženske hvala za obrazložitev glede ET. Počasi mi bodo vsi info-ti znani.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:38:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo Zarjica, samo zate, da ti malo polepšam dan... Joj Mismis to mi delajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Njemu bi jaz naredla masažico
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:44:35
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo Zarjica, samo zate, da ti malo polepšam dan... Joj Mismis to mi delajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Njemu bi jaz naredla masažico mmmmmm, jest pa še marsikaj drugega
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:46:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo Zarjica, samo zate, da ti malo polepšam dan... Joj Mismis to mi delajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Njemu bi jaz naredla masažico mmmmmm, jest pa še marsikaj drugega sej ni rekla, kaj bi mu masirala
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 13:49:32
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo Zarjica, samo zate, da ti malo polepšam dan... Joj Mismis to mi delajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Njemu bi jaz naredla masažico mmmmmm, jest pa še marsikaj drugega sej ni rekla, kaj bi mu masirala Valda ni mislila sam na hrbet, , če pa je sam to mislila pol se morm pa mal z njo pogovort
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 14:01:08
|
|
|
|
gigi1
|
Oj puppe čist na hitro... Vidim, da se spet pasete na Mattu Miška evo neki sam zate
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 14:03:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo Zarjica, samo zate, da ti malo polepšam dan... Joj Mismis to mi delajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Njemu bi jaz naredla masažico mmmmmm, jest pa še marsikaj drugega sej ni rekla, kaj bi mu masirala Valda ni mislila sam na hrbet, , če pa je sam to mislila pol se morm pa mal z njo pogovort mam zdaj take uhhh misli, da bi si morala it usta umit z žajfo hrbet ja, ta je dobra!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 14:03:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oj puppe čist na hitro... Vidim, da se spet pasete na Mattu Miška evo neki sam zate brez komentarja
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 14:05:16
|
|
|
|
ledenka
|
mišmiš, danes se bo spet treslo žiži, skrbiš za našo mišo zarja, neeee, sej veš da to lahko pomaga k sprožitvi šuka ja pa ja, masaža hrbta
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 14:07:26
|
|
|
|
mismis
|
Ajsi, danes se je že zjutraj treslo, ampak kot kaže nam tudi popoldanska napoved kaže nevihte hudiča, spet me goni, pa brez stimulacije sem, le kaj bi bilo temu krivo?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 14:11:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ajsi, danes se je že zjutraj treslo, ampak kot kaže nam tudi popoldanska napoved kaže nevihte hudiča, spet me goni, pa brez stimulacije sem, le kaj bi bilo temu krivo? tebe pa ta mesec res trga........ ona fotka volka je taprava pa jaz že en čas nisem jutranjca vdarla.....ko sem lena
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 14:12:34
|
|
|
|
ledenka
|
ahem, miš moja draga, a tebe kdaj NE goni sej je prav! naj bo nevihta, naj treska in grmi!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 14:12:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka zarja, neeee, sej veš da to lahko pomaga k sprožitvi jaaaaaaaaaaaaa Ajsika, če pa jo že tak dolgo čakam. Mora prit čimprej!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 14:16:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ahem, miš moja draga, a tebe kdaj NE goni sej je prav! naj bo nevihta, naj treska in grmi! pustimo sedaj malenkosti
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 10.9.2008 14:19:50
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo Zarjica, samo zate, da ti malo polepšam dan... Joj Mismis to mi delajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Njemu bi jaz naredla masažico mmmmmm, jest pa še marsikaj drugega sej ni rekla, kaj bi mu masirala Valda ni mislila sam na hrbet, , če pa je sam to mislila pol se morm pa mal z njo pogovort mam zdaj take uhhh misli, da bi si morala it usta umit z žajfo hrbet ja, ta je dobra!!!!! O, jast bi tud telovadla z njim....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?