Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 21:46:05
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit No pa malo na kratko. Vreme nama je res bilo naklonjeno.Pasje vroče.dan pa je šel mimo kot bi trenil.Prehitro.Res je bilo ful lepo.Že komaj čakam,da bodo slikice. Ena zanimiva stvar je ta,da je čez nas letela štorkla .Mogoče pa to nekaj pomeni Upam,ker zdaj je pa že čas. Res je bilo lepo.Punce dobimo se na pivu,da vam reportiram.Res se splača poročit.Nekaj nepopisno lepega je to. Se opravičujem sem prebrala samo zadnjo stran. Pikovit čestitam za ta prelepi dogodek in lepo se imej na Zanzibarju.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 21:50:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit No pa malo na kratko. Vreme nama je res bilo naklonjeno.Pasje vroče.dan pa je šel mimo kot bi trenil.Prehitro.Res je bilo ful lepo.Že komaj čakam,da bodo slikice. Ena zanimiva stvar je ta,da je čez nas letela štorkla .Mogoče pa to nekaj pomeni Upam,ker zdaj je pa že čas. Res je bilo lepo.Punce dobimo se na pivu,da vam reportiram.Res se splača poročit.Nekaj nepopisno lepega je to. Uživajta na medenih, naj se res cedi mleko in med, pa tisto štorkljo mal zahaklajta.......... Ti dnevi bodo nepozabni, verjemi. Gospa Pikovitek .
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 21:51:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Grethy kdaj pa ti? Kva to ??????? A kdaj delam jutri ? delaš delaš ja.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 22:05:20
|
|
|
|
želvica99
|
Zarja ti si res prava detektivka, dons smo mal poniknile ti ne uide ane. V glavnem ful hvala za z.s., si točn taka kot sem si predstavljala in zelo lepa nevesta Ne znam še poslat z.s, drugač bi ti tam odgovorila, morm preverit eno bol normalno uro, zdj sm mal . U glavnem bla na terenu cel dan, tko da stanovanje pa že metlo kliče . Aja pa res vprašaj za tole tvojo , da brezveze ne čakaš. Punce se jutri javim bolj na dolgo, vsem enga za lahko noč, pridne bodite. Me je zdelala tale nedelja
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 6:45:41
|
|
|
|
Pija76
|
Dobro jutro punce, lep začetek tedna vam želim.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 6:46:40
|
|
|
|
mlinčka
|
Dobro jutrooo! Ena dišeča kavica za lep začetek dneva... Šibam na šiht, upam da dobim kaj podobnega...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 6:47:59
|
|
|
|
mlinčka
|
Joooj, Pija pa si me prehitela . No, bova pa midve tole ruknili. Lep dan!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 7:13:15
|
|
|
|
želvica99
|
Dorbo jutro pa hvala za kavico Tud jest šibam v službo. Pridne bodite.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 7:27:42
|
|
|
|
Pija76
|
Mlinčka hvala za kavico, prav prilegla se je! Odkar imam mamilaško ne spim in vedno tečem kmalu v pisarno, da grem kao prej domov . Kako si? Kdaj štartaš postopek? Kdaj je poroka?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 7:34:55
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro babnce......Mlinčka kavica odlična....... mene že cel jutro črviči, pa napihnjena ko balon, komaj hlače oblekla.......zdaj ko bom pa poklicala G pa bo čudežno tu, ne? Mislimmmmmmmmm V mb žalostno dežuje........
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 8.9.2008 7:35:21 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 7:47:18
|
|
|
|
nokes
|
jutro, zarja, sam da pride, sam da pride!!!! mlinčka, super kavica, tako rabim pija, kaj ga pa ti tak zgodaj biksaš? aja, da lahk prej greš! želvi, ti kar poskusi vse živo kliknit, pa kakšen mejl napačni poslat, pa kakšnega praznega... parkrat boš probala, pa enkrat rata! pridno delaj! o, oktavija, kako si? še vedno držim pesti zate. ostale zaspanke, se je fajn po kovtrom mečkat na tako sveže jutro, a ne? sem spala kot polh. a se tak reče??
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 7:50:11
|
|
|
|
Shuka
|
Jutrčka dečve Dons bo bolj kisel dan ampak vseeno navijamo za današnje preglede, da bo čimveč lepih novičk z UZ-jev. Ponedeljek, 08.09. Baci - UZ Stijan - UZ M.L.B.K. - UZ
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 7:59:06
|
|
|
|
zarja1
|
Shuka saj ne morem verjet.....sem te prehitela dans zjutraj....... Oktavija a se je možek že vrnil? Nokes a ti se pa pocartala dans zjutraj? Mlinčka jaz moram še eno tako kavico, če ne bom zaspala za mizo...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 8:01:11
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Shuka saj ne morem verjet.....sem te prehitela dans zjutraj....... Če sem bla pa pr dohtarju
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 8:08:48
|
|
|
|
nokes
|
draga oktavija to vem, mislila sem zaradi drugih stvari. upam, da sta se s tvojim pogovorila in da si ok. sam to. ko greš pa v naslednji krog, pa itak spet stiskamo! še na nogah!! oj, šuka ščuka čuka muka, (upam, da ne zameriš) kak si danes? že brcate? nimaš tickerja, pa ne vem kam vaju naj postavim, v ferbruar a ne? bo treba še malo počakat. boš povedala, ko te bo tisti metuljček pobožal??? ooo, sem pa tudi zmeda, gospa pikovit, na vas sem mislila v soboto, pa v nedeljo zjutraj, pa popoldan, ampak ni mi uspelo napisati najlepših želja, ki sem vama jih namenila. tako da vama želim eno lepo potovanje za uspešen začetek vajine skupne poti. love in seveda UZjke: če ste pile pivico med vikendom, se bo to danes poznalo!!! poročajte. takle, sem že zmatrana, grem mal v horizontalo. čak, čak šuka, kak pr dohtarju, si mela pregled???? nič ne vidim, nič ne piše.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 8:12:50
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes oj, šuka ščuka čuka muka, (upam, da ne zameriš) kak si danes? že brcate? nimaš tickerja, pa ne vem kam vaju naj postavim, v ferbruar a ne? bo treba še malo počakat. boš povedala, ko te bo tisti metuljček pobožal??? čak, čak šuka, kak pr dohtarju, si mela pregled???? nič ne vidim, nič ne piše. Ti se kr deli norca z mene Sej smo zanč mal ugotavljali kaj vse se rima na moj nick . Metuljčki verjetno so sam se men zdi k da je prebava, pol si pa rečem, pa ne more bit prebava cel čas Do kakih brcik mi pa še kr manjka, kake 3 tedne, če ne več. Ja februarček bo, vsaj upam Ma ne nisem bla na pregledu, sam po mnenje sem mogla it za bolniško Kako si ti? Kam ti spadaš, si tud brez tickerja
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 8:14:12
|
|
|
|
sonček33
|
Ma punce vas je nemogoče slediti. Skratka - vsem, ki iamte danes d dan želim dobre rezultate. Daisy - matr maš lepo slikico
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 8:14:31
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Navijam tudi jaz. Šuki jutrčka kako si opravila? Pija je padla stopka? Nežno? Pikovitka draga čestitke in uživajta na medenih tednih. Miška dobro opravi danes. Zarja žal mi je....navijam pa, da se danes pojavi. Glorija še 1 dan do 09.09. Želvica, če dobiš ZS imaš spodaj odgovori gumbek. Napišeš tekst kot post in pošlji. Če pa nov ZS pošiljaš greš na post od tiste, ki bi ji ga rada poslala. V postu spodaj je klik ZS, klikneš in isto... Mlinčka hvala za kavico. Gospodarica stiskam pestke, da bo ta tapravi. Nokica helou. Kako si? Ajsika kako si danes . Še zmeri čist pri luft, a ne? Punčke vsem dobro jutro in naredite si lep dan
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 8:17:21
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šuki jutrčka kako si opravila? O žiži, jutrčka Ma klinc ga gleda, a je dovolj, če to rečem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 8:27:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šuki jutrčka kako si opravila? O žiži, jutrčka Ma klinc ga gleda, a je dovolj, če to rečem pa saj mu morš mal skoz prste pogledat, je ponedeljek pa še zjutraj....... meni so telefon že 3 x dol zabrisale, ko sem jih dans klicala.......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 8:28:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja žal mi je....navijam pa, da se danes pojavi. ja jaz tudi...........sem že mal sitna sama sebi
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 8.9.2008 8:30:15
|
|
|
|
nokes
|
oj, šukec, metuljčki so to, jaaaa , a tak bolniška praviš, ti si tudi imela pi.zdarijo s krvavitvami, a ne. in kdaj so prenehale? pa še to, se je na uzju videlo, da je hematom zginil? joj, take velike upe imam ta teden na pregledu. bi rada imela uz, pa da reče, oba sta ok, pa hematoma ni več. to je optimalen scenarij. jst pa ne vem kam spadam, k dvojčkom menda?? pdp imam 9.3., lahk pa je tud februar, bog ne daj prej! ribice: uf, babuške, kje je gloria??? zapravlja, kot vedno, me pa tule že dihamo... sonček1, pa ti? en dan čez pol!! hoj, žižika, a si ti ok? se mi zdiš taka mal žalostna??? upam, da je vse ok, pa me sam tale dežek dela mal otožno, pol pa tud poste berem na tak način. pusa, draga!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?