Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:39:15
|
|
|
|
DaisyE
|
Čer miš. Kaj se je včeraj dogajalo? Neki ste laufali, al kaj? Saj veš, blond...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:39:44
|
|
|
|
lučka 25
|
Evo mene. spet med klepetuljami in dobrovoljkami. Je bil kar pester vikend tu gori. Je bilo prav dobro brat vse za nazaj. Še posebej pa nas je po moje vse skupaj razveselila in nam dala novega upaja naša ledenka. Jutri naj bo na UZ vidnih veliko folikov pri vseh puncah, da bo potem lahko punkcija in dober pridelek. Danes sva bolj počivala, si nabirala moči za nov teden, pa tudi uživala sva . Je bil danes en tak bolj sproščujoč in umirjen dan za nama. Jutri pa ponedelčjek, se moram spet pripravit za otročke - upam da ne bo preveč joka. Zdajle, ko pišem pa že opazujem v daljavi kako se bliska. Upam, da ne bo prehudega naliva čez noč, ampak bo bolj normalno padal ta dež. Po vseh nevihtah v zadnjem času nam ni treba še ene.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:43:05
|
|
|
|
DaisyE
|
Nema nikoga. Nema nič. Hja nič, pol grem pa mojga Kinga prebirat. Lahko noč.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:43:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Čer miš. Kaj se je včeraj dogajalo? Neki ste laufali, al kaj? Saj veš, blond... me ne laufali, naš je šel na Poli maraton, cca 35 km z kolesom, midva s kužonom sva se pa šetala. Pa sva bila na konuc full crknjena, sonce, vročina, pir pa te zadeve te zmatrajo. Zdej pa moram iti na off, grem pod tuš in naš mi bo frizuro naredil...spodaj se tipkamo jutri
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:44:58
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis naš mi bo frizuro naredil...spodaj I tata bih to radio.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:45:45
|
|
|
|
lučka 25
|
pikovit, čestitam. Prav lepo je slišat, da je bil včerajšni dan nepozabno lep. Naj tako ostane vedno. A jutri pa že šibata v Zanzibar? Potem pa vama želim prijetno poročno potovanje, pa glejta da bosta v ilegali še koga pripeljala s seboj. Poznam pa še nekoga, ki gre jutri na poročno potovanje v Zanzibar, ampak za 14 dni.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:46:16
|
|
|
|
DaisyE
|
Lahko noč. Če potterja bereš, potem popolnoma razumem, zakaj te ni na netu. Lahko noč tudi ostalim. Če bo jutri kriza na šihtu, bom to delila z vami.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:49:00
|
|
|
|
DaisyE
|
Pikovitka samo zate: http://www.videoarhiv.com/cuki-zanzibar/video/20736 Oživaj 100 na uro.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:49:50
|
|
|
|
DaisyE
|
Zdaj pa res grem... No mogoče bom še enga skadila. Kaj pa vem... Najverjetneje. No... bomo vidli...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:50:25
|
|
|
|
DaisyE
|
Itak mam monologe...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:51:07
|
|
|
|
DaisyE
|
No zdaj sem pa že patetična.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:51:07
|
|
|
|
zarja1
|
Mož šel 30 km daleč po test, ta negativen, jutri po tabletke za sprožitev . Lepo se mejte!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:51:37
|
|
|
|
pikovit
|
No pa malo na kratko. Vreme nama je res bilo naklonjeno.Pasje vroče.dan pa je šel mimo kot bi trenil.Prehitro.Res je bilo ful lepo.Že komaj čakam,da bodo slikice. Ena zanimiva stvar je ta,da je čez nas letela štorkla .Mogoče pa to nekaj pomeni Upam,ker zdaj je pa že čas. Res je bilo lepo.Punce dobimo se na pivu,da vam reportiram.Res se splača poročit.Nekaj nepopisno lepega je to.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:52:08
|
|
|
|
Pija76
|
Pikovit uživaj na Zanzibarju, pri nama je bil tud ožji izbor, samo takrat je avion sam v nedeljo peljal pa nama ni termin ustrezal. Mismis fajn opravi jutri. Daisy uživaj v dimnem luksuzu Punce nočko, se grem še mal zafiksat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:53:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Res se splača poročit.Nekaj nepopisno lepega je to. No mlinčka, kaj sem rekla. Za pivo se pa jaz kar prijavim. Pa slikice prinesi, da se bomo naslajale.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:54:59
|
|
|
|
pikovit
|
Dejzi hvala ti si pa faca moja.Bom oživala
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:55:28
|
|
|
|
DaisyE
|
Zdaj pa res grem. Mogoče je pa krava kriva, da se nobena noče pogovarjat z mano Mogoče pa preveč nevarno zgleda.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:56:10
|
|
|
|
pika74
|
draga pikovit ... čestitke tebi in tvojemu možu... in da bi bila srečna do konca dni.....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:56:11
|
|
|
|
pikovit
|
Pija THX
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:56:30
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mož šel 30 km daleč po test, ta negativen, jutri po tabletke za sprožitev . Lepo se mejte!!! Upam, da se bo ta zadeva s tvojo uredila, da boš šla lahko potem po zamrznjenčke. Jutri pa dobro opravi pri G.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:57:15
|
|
|
|
pikovit
|
A jaaaaaaaa torta je bila božanska
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:58:06
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mož šel 30 km daleč po test, ta negativen, jutri po tabletke za sprožitev . Lepo se mejte!!! Upam, da se bo ta zadeva s tvojo uredila, da boš šla lahko potem po zamrznjenčke. Jutri pa dobro opravi pri G. Zarčica moja se podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:58:26
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj pa res grem. Mogoče je pa krava kriva, da se nobena noče pogovarjat z mano Mogoče pa preveč nevarno zgleda. Ne, ne. Krava je super. Samo smo vse bolj počasne, pa ne pišemo tako hitro, kot ti, ki si imaš sedaj super moč.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 7.9.2008 20:58:36
|
|
|
|
pikovit
|
Pika hvala ti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?