|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 23:09:55
|
|
|
|
gigi1
|
Obi ti maš pa res taprave znakce. Oj, kolk navijam. Netka bova skupi dihale Arnejči lepa oblekca, sam Lučka je bila men tooolk pri srčku. Vem, da je nov postopek, ampak saj veš...tvojka Lučka čaka na pravi trenutek in sigurno jo boš zagledala. Dejzika kaj je pa s to tvojo muko. Nekam žavastna je. A ji Livarsko zapojem, da jo mal predramim? Miška moja najdražja kje si mi ti? Kako si? V pripravah? Hedika tvoja bonbončka sem že videla, pa je vseeno tako lepo ju ponovno gledat. V mostec pa kar AS s sabo prinesi, da ju bom še poslušala. A z Kajši imata pa pollegalen randi Kajši dobro se zmeni jutri. Gretka pa spet v službici? Še juri nočna, pol pa nekaj časa spet dnevna? Upam. Kako si mi ti draga. A zarad hrbta od dragega sploh lahk kej slončkata? Abrica vidim, da te je čist delovna vnema pograbla. Se pravi, da je res končno dobro obdobje . Naj bo tako še 18 tednov. Da boš tako poskočna kot Glorija . A buši pa že velik praviš? A si se kaj fotkala vmes? Da vidimo spremembo Glorija draga ti me pa res vsak dan presenečaš. Upam, da bom tudi jaz taka, ko bom v visokih tednih . Sonček1 kdaj bo kakšna nova slikca bušija? Zdej je pa spet kar razlika, a ne? Sonček2 uživaš na bolniški? kar lepo se izležavaj in boli te...za službo. Zdaj imaš pri sebi najlepše darilo Lučka draga te je potrlo . Ti kar izjoči bolečino. Jaz sem danes k sreči zamudila oddajo. Vidim, da je bila žalostna. Lubica zate bi bilo bolje kakšne komedije gledat, da malo pozabiš in se zamotiš. Te oddaje so nam sicer zanimive, ni jih pa dobro gledati po neuspešnih postopkih, ker samo poglabljajo bolečino. Šuki ljubavi kako si mi ti? Tudi ti prihajaš v dobro obdobje . A si kaj klicala za bežigrad? Pri meni je v službici še vedno dramatično, se pa počasi ureja. Ko bo mimo ti napišem. Medtem te pa objemčkam. Zvezdica kje se ti spet potepaš? Si kupila obleko za snajko? Miška73 pridna si, da tako navijaš tukaj. Še malo, pa ti bomo vračale z obrestmi Zarjica saj bo prišla. So ti pa punce že take mantre napisale, da mora pridet Želvica hvala za navijanje . kakšna stopka Dajči juhu pa je tu. Dobro je, da se nič nisi obremenjevala s tem. Čestitke prestolonasledniku za RD Ajsika kako je bilo v mestu čokolade in piva? Saj danes bi mogla že priletet. Pija vidim, da lepo napreduješ. Komaj čakam na kakšno čveko in šlosija Nokica lepo te je spet brati. Upam, da to pomeni, da si bolje in boš spet več z nami. Punčke saj vem, da mi ni ratalo vsaki nakloniti besedo...vse ste v mojem srčku. Lupčke in nočko drage moje
|