|
RE: IVF/ICSI september, oktober 3.9.2008 20:11:10
|
|
|
|
mojsonček
|
jeeeeeeeeeeeeeej, končno se je prikazala ta rdeča... uf, tkole je še nisem bla vesela , sm si kr enga bandidosa odprla, da nazdravim zarja zdej sam še tvoja štrajka ampak meni se je začelo kuhati šele po 10 dneh zamude... dons je očitno ta rdeči dan torej, v petek po prvo špiko ane, sej ne morem štet, da bo jutr drug dan, če mam koj mal izcedka, taprava se bo šele jutr pokazala? punce, a se motim? lara tud jst imam najverjetneje težave z zanositvijo zaradi endo in me je strah, da bi se mi spet ponovila lih zdej ko sm v postopku, ker sem bla operirana letos januarja, pa še to so neka žarišča moral pustit notr, ker jih ni blo možno odstranit (baje, da je v črevo že tko zraščena, da ga je treba en konc odrezat, kar pa zahteva večji poseg kot je laparo) imela sem pa vse zlepljeno, polno žarišč, zaraslin... cela štala v mali medenici... Sicer sem pred dobrimi 10 leti zanosila čisto neplanirano, rodila, en čas sem bla celo normalna ampak pol pa ta endo... v zadnjih nekaj letih ne pomnim, da bi bila prvi dan menstre v službi, ker niti stat nisem mogla, da ne govorim o bolečinah med sexom... ampak moj takratni G je reku - jah no mogoč mate pa nizek prag za bolečino (japajade...), kkšn tablet vzemte pa bo... no sej, zdej pa mam, kar mam držim pesti za vse, ki čakate na kakšno lepo novičko!
|