lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: netka34 ojli, pupe, vidim, d se dogaja!! Upam, d to ne pomeni, k je ta mesec tko super, d bo moj mesec ena merda?!? Bravo, Lara!!mwa!js navijam za 2, zej če bi ti pa dost enga za prvič, sprejmem js d pridesta 2 h meni. Hehe, kar ti pripada, boš dobila, ne skrbi, js ti želim le čimmanj bruhanja in slabosti!! Če kdo ve, kaj to pomeni, sm to js! Praši me! Komaj čakam torek, ko grem h sestri Blanki, pa po špikce, čeprav me kar zona obliva, če pomislim, kako so me zadnji bot bolele! Ampak, ko si jih bom pikala, bom vsakič pomislila, d me za zadno, TAZADNO!! pikanje čaka dr.D, bom menda vse lažje prenesla... Navijam za jutrišnje akterke, jupi, pupe, dejmo gas in dolge luči!!!!!!!!! Sej ne bo nobeno nič bolelo!!!!! Vidim, d ste se danes mal ogrele, mraza ni več, ma bodite pripravljene, še pride, pa da se ne nakihate in nakašljate!!In sploh un smrkelj je zoprn!! Netkica, ma, če je tvoj mesec, ni važno keri je, bo super! Nič ne bo bolelo, če ne pridi k meni, ti bom jaz pomagala...samo te opozarjam, da sem strašno ročna, kri v potokih ob tavelikih podvigih in ampul brejkih! Tolko od tega prehlada v zadnjih dneh, da je tud mene ulovilo! ooola, pej bo paloma spet služila na moj račun Netkica, jaz sem nič ne bojim 2, itak bom mela 3! Te bom pa držala za besedo, dajoh lahko k tebi pošljem, ko mi bo na momente prekipelo. Kako si ju3, kdaj imaš kej časa za pijačko? Pija, le del posta Blanč, kiksi tista navodila so super ... težko se je držat, a pomagajo 'spucat' telo