Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:28:45
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pa lahko pridete štango sprobat Ne me spodbujat.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:30:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo, zdaj je pa meseni polovni. čaki, da Ajsi to v ruščino prevede je lost in translation
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:30:26
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo, zdaj je pa meseni polovni. čaki, da Ajsi to v ruščino prevede Dajmo Ajsi!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:30:44
|
|
|
|
taraji
|
Drage moje, jaz vas zapuščam - tale nosečniška je res zaspana Kiwi - jutri veliko sreče. Ve pa ga ne preveč sračkat, da ne bo kaj slabga okrog slišat Lahko noč vsem - mis-ti pa pazi koga boš sanjala, še posebno če v spanju rada govoriš
< Sporočilo je popravil M.L.B.K. -- 12.9.2008 22:31:37 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:30:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pa lahko pridete štango sprobat Ne me spodbujat. a pol mormo kamero zrihtat, pa na youtube dat
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:30:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis torej, če bo v tem postopku uspelo, bo polovni tihi fotr, glede na napisano bo imel vsaj 25% udeležbo pri veselem dogodku matr, kako bom jest to frocem razložila, da imajo še 25% fotra Težko... exactly, najbolje da sem kar tih. Upam pa samo lahko, da ne bodo otroci polovnemu podobni Saj veš kaj pravi stari pregovor - kar ne veš ne boli. K po moje če bi jim tole hotla objasnit bi morala pa že celo doktorsko dezertacijo narest najbolje, da za to prosim dr. D-ja za pomoč. On bo že znal razložiti ja, se bo zagledal v tvoj dekolte... in kaj pametnega izustu ja, sigurno mi bo razložil celoten reproduktivni cilkus ženske, ga uspešno ponazoril z grafi in prezentacijo, potem so pa na vrsti praktične vaje
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:31:15
|
|
|
|
DaisyE
|
Miš spet vleče.... Miš, kompjuter si na balkon potegni.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:31:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pa lahko pridete štango sprobat Ne me spodbujat. a boš na Mlakarja plesala?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:32:01
|
|
|
|
ledenka
|
nočko, MLBK, pobožaj pikici!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:32:36
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a pol mormo kamero zrihtat, pa na youtube dat Boženedaj!!!!!!!!! Bom brez šihta ostala. MLBK lahko noč.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:32:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. Drage moje, jaz vas zapuščam - tale nosečniška je res zaspana Kiwi - jutri veliko sreče. Ve pa ga ne preveč sračkat, da ne bo kaj slabga okrog slišat Lahko noč vsem - mis-ti pa pazi koga boš sanjala, še posebno če v spanju rada govoriš mismis nič ne govori v spanju, samo ukrepa M.LB.K. nočka in lepe sanje
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:34:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Miš spet vleče.... Miš, kompjuter si na balkon potegni. nič ni vlekla, iskala ****iš banane... zdej pa grem res lulat, pa vlečt, pa še po enega hajnija v frižider
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:34:27
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pa lahko pridete štango sprobat Ne me spodbujat. a boš na Mlakarja plesala? Tudi o tem sem razmišljala , ampak sem se odločila, da raje ne. Mlakar je bolj za dušo, za štango mi morš pa neki z beatom predvajat, da lahko zibam v ritmu... Tako kot je treba.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:35:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pa lahko pridete štango sprobat Ne me spodbujat. a boš na Mlakarja plesala? Tudi o tem sem razmišljala , ampak sem se odločila, da raje ne. Mlakar je bolj za dušo, za štango mi morš pa neki z beatom predvajat, da lahko zibam v ritmu... Tako kot je treba. a Murkota
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:36:54
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE za štango mi morš pa neki z beatom predvajat, da lahko zibam v ritmu... Tako kot je treba. Samo ne vem, če bo šlo. Jaz navadno z dedci to prakticiram. Če boste same punce, po moje ne boste znale cenit mojega performansa.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:38:27
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a Murkota Na Srečen, da sem moški mi pa še ni uspelo koreografije naštudirat.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:39:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE za štango mi morš pa neki z beatom predvajat, da lahko zibam v ritmu... Tako kot je treba. Samo ne vem, če bo šlo. Jaz navadno z dedci to prakticiram. Če boste same punce, po moje ne boste znale cenit mojega performansa. ahem, ne boš taprva, ki jo bom na štangi vidla
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:39:25
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a Murkota Na Srečen, da sem moški mi pa še ni uspelo koreografije naštudirat. Tule se pa še meni neha... Pa veliko zdržim.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:39:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a Murkota Na Srečen, da sem moški mi pa še ni uspelo koreografije naštudirat. ta je res malo težka
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:40:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE za štango mi morš pa neki z beatom predvajat, da lahko zibam v ritmu... Tako kot je treba. Samo ne vem, če bo šlo. Jaz navadno z dedci to prakticiram. Če boste same punce, po moje ne boste znale cenit mojega performansa. ahem, ne boš taprva, ki jo bom na štangi vidla prva že ne, ampak perfromans bo pa garant najboljši...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:41:06
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE za štango mi morš pa neki z beatom predvajat, da lahko zibam v ritmu... Tako kot je treba. Samo ne vem, če bo šlo. Jaz navadno z dedci to prakticiram. Če boste same punce, po moje ne boste znale cenit mojega performansa. ahem, ne boš taprva, ki jo bom na štangi vidla Kaj zamujam? Miš je rekla, da nazadnje nobena ni hotla na štango... S profesionalkami se pa ne morem primerjat. Moj performans je bolj alter scena. Improliga.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:42:25
|
|
|
|
DaisyE
|
Z šalom tud znam...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:42:56
|
|
|
|
DaisyE
|
Na štangi pa do zdaj še nisem.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:43:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE za štango mi morš pa neki z beatom predvajat, da lahko zibam v ritmu... Tako kot je treba. Samo ne vem, če bo šlo. Jaz navadno z dedci to prakticiram. Če boste same punce, po moje ne boste znale cenit mojega performansa. ahem, ne boš taprva, ki jo bom na štangi vidla Kaj zamujam? Miš je rekla, da nazadnje nobena ni hotla na štango... S profesionalkami se pa ne morem primerjat. Moj performans je bolj alter scena. Improliga. ni da ni ziher bo tvoj performans taboljši, pa bankovce od monopolija mormo met, da ti jih bomo not tlačle
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:43:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE za štango mi morš pa neki z beatom predvajat, da lahko zibam v ritmu... Tako kot je treba. Samo ne vem, če bo šlo. Jaz navadno z dedci to prakticiram. Če boste same punce, po moje ne boste znale cenit mojega performansa. ahem, ne boš taprva, ki jo bom na štangi vidla Kaj zamujam? Miš je rekla, da nazadnje nobena ni hotla na štango... S profesionalkami se pa ne morem primerjat. Moj performans je bolj alter scena. Improliga. točno tako, scena je bila, muzka je bila, pa nobene kandidatke... ko prideš bomo pa še kuglo aktivirali in strobo...za pravoz pa ne skrbi, sej bo Mlinčka Mlinčka poklicala, sej res, kje pa sta???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?