Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:44:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE za štango mi morš pa neki z beatom predvajat, da lahko zibam v ritmu... Tako kot je treba. Samo ne vem, če bo šlo. Jaz navadno z dedci to prakticiram. Če boste same punce, po moje ne boste znale cenit mojega performansa. ahem, ne boš taprva, ki jo bom na štangi vidla Kaj zamujam? Miš je rekla, da nazadnje nobena ni hotla na štango... S profesionalkami se pa ne morem primerjat. Moj performans je bolj alter scena. Improliga. ni da ni ziher bo tvoj performans taboljši, pa bankovce od monopolija mormo met, da ti jih bomo not tlačle
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:44:54
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis za pravoz pa ne skrbi, sej bo Mlinčka Mlinčka poklicala, sej res, kje pa sta??? Nimam blage veze.. Po moje bi se dons že kaj oglasila, če bi bila doma.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:45:43
|
|
|
|
ledenka
|
jaz pa tud ne pijem alkota tak da prevoz bomo že zrihtali
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:45:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis za pravoz pa ne skrbi, sej bo Mlinčka Mlinčka poklicala, sej res, kje pa sta??? Nimam blage veze.. Po moje bi se dons že kaj oglasila, če bi bila doma. škoda, je tudi missana
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:46:28
|
|
|
|
ledenka
|
pa pravzaprav sem zelo sramežljiva in zadržana punca
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:46:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz pa tud ne pijem alkota tak da prevoz bomo že zrihtali no vidiš, pa še Ajsi že ve, kje sem jaz doma, velik +
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:46:41
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ziher bo tvoj performans taboljši, pa bankovce od monopolija mormo met, da ti jih bomo not tlačle Ledenka, ogorčena sem! Vsaj kak pir si bi zaslužila!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:47:08
|
|
|
|
ledenka
|
sam tega še ne vem, kje je Daisy
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:47:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ziher bo tvoj performans taboljši, pa bankovce od monopolija mormo met, da ti jih bomo not tlačle Ledenka, ogorčena sem! Vsaj kak pir si bi zaslužila! to pa itak, da ti vidiš, kako zalogo ma naša miš
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:48:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ziher bo tvoj performans taboljši, pa bankovce od monopolija mormo met, da ti jih bomo not tlačle Ledenka, ogorčena sem! Vsaj kak pir si bi zaslužila! to dobiš pri meni, saj sem ti zadnjič razložila postavitev v frižiderju, pa ja nisi pozabila
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:48:48
|
|
|
|
DaisyE
|
Te bom že usmerila... Samo mene pijano je težko okol vozit. Mam zahtevne glasbene želje. A maš Guns'n'Roses v avtu?
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 12.9.2008 22:49:18 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:49:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam tega še ne vem, kje je Daisy v Čički, na Celovški nekje
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:50:08
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam tega še ne vem, kje je Daisy v Čički, na Celovški nekje Dravlje je bo te!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:50:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Te bom že usmerila... Samo mene pijano je težko okol vozit. Mam zahtevne glasbene želje. A maš Guns'n'Roses v avtu? mam jih doma, bom že dala v avto
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:50:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Te bom že usmerila... Samo mene pijano je težko okol vozit. Mam zahtevne glasbene želje. A maš Guns'n'Roses v avtu? njabolje, da takoj zdaj narediš celotno pijansko play listo, da bo Ajsi pripravljena na vse
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:51:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam tega še ne vem, kje je Daisy v Čički, na Celovški nekje Dravlje je bo te! pa dobro, vedno govoriš na Celovški, oprosti, kje pa so te Dramlje...a tam na ulici 28. maja???
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:51:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Te bom že usmerila... Samo mene pijano je težko okol vozit. Mam zahtevne glasbene želje. A maš Guns'n'Roses v avtu? njabolje, da takoj zdaj narediš celotno pijansko play listo, da bo Ajsi pripravljena na vse najboljš, da vse zapečeš na CD pa nema blema
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:51:20
|
|
|
|
DaisyE
|
Zadnjič mi je mlinko dal The final countdown... Se moram zamislit, a ne?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:51:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam tega še ne vem, kje je Daisy v Čički, na Celovški nekje Dravlje je bo te! glavno, da imam jaz pestro spolno življenje
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:52:14
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zadnjič mi je mlinko dal The final countdown... Se moram zamislit, a ne? no, tega pr meni ne bo Europe ni lih moj stil
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:52:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zadnjič mi je mlinko dal The final countdown... Se moram zamislit, a ne? a je štel zraven? ali je vpil Europe, Europe?? nad prvim bi se zamislila, nad drugim Mlinko bil pijan...sicer dvakrat ni za rečt, ker mi je rekel v telefon, da te je podrl.... seveda z avtom
< Sporočilo je popravil mismis -- 12.9.2008 22:53:11 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:52:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam tega še ne vem, kje je Daisy v Čički, na Celovški nekje Dravlje je bo te! glavno, da imam jaz pestro spolno življenje z mesenimi
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:52:51
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa dobro, vedno govoriš na Celovški, oprosti, kje pa so te Dramlje...a tam na ulici 28. maja??? Jaz original nisem od tu, tako da na to vprašanje ne morem podati zadovoljivega odgovora. Smrtnikova je blizu.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:53:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa dobro, vedno govoriš na Celovški, oprosti, kje pa so te Dramlje...a tam na ulici 28. maja??? Jaz original nisem od tu, tako da na to vprašanje ne morem podati zadovoljivega odgovora. Smrtnikova je blizu. a, pri mojih priljubljenih Kitajcih
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:53:57
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis pa dobro, vedno govoriš na Celovški, oprosti, kje pa so te Dramlje...a tam na ulici 28. maja??? Jaz original nisem od tu, tako da na to vprašanje ne morem podati zadovoljivega odgovora. Smrtnikova je blizu. a ja, zdej se spominim, ulica na K...baksuz mismis
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?