Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:17:22
|
|
|
|
DaisyE
|
Nočka lari.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:17:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Kdaj se dobimo? čuj, jaz sem naslednji teden od torka na dopustu, potem pa kadarkoli, po Kajsicini teoriji potrebujem smeh in solze. A ja še to, ob ponedeljekih in četrtkih imam šolo s mojim Enega otroka smo že spravili do šole
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:18:43
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Larči, nočka glede na to, da se je vreme poslabšalo, boš prej Kongo dočakala, naše mesto zločina Men je kongo kar k srcu prirastel.. Pa še eno rundo pira mi je dala, kljub temu, da je že zaprla. In to brez silnega pregovarjanja. Sem ji cel govor pripravila, pa se mi je samo režala in rekla, pa saj ni panike. Take mamo radi.... a zdej veš, zakaj se dobivamo tam... full dober plac v mestu, nobenega prenapeteža, pa nobene finoče
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:18:52
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis torej, če bo v tem postopku uspelo, bo polovni tihi fotr, glede na napisano bo imel vsaj 25% udeležbo pri veselem dogodku matr, kako bom jest to frocem razložila, da imajo še 25% fotra Težko...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:19:24
|
|
|
|
ledenka
|
reči, da je polovni meseni fotr pol bi blo ok nekje ponaslednji teden?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:20:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis torej, če bo v tem postopku uspelo, bo polovni tihi fotr, glede na napisano bo imel vsaj 25% udeležbo pri veselem dogodku matr, kako bom jest to frocem razložila, da imajo še 25% fotra Težko... exactly, najbolje da sem kar tih. Upam pa samo lahko, da ne bodo otroci polovnemu podobni
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:20:39
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a zdej veš, zakaj se dobivamo tam... full dober plac v mestu, nobenega prenapeteža, pa nobene finoče Meni se itak povsod dopade... Pa še z biciklom lahko pridem. Čeprav menda zdaj že bicikliste štopajo. Bom pa kajši nafehtala, če pele....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:21:19
|
|
|
|
mismis
|
Kiwi, kaj ti še ne spiš??? hitro v postelj po beauty sleep, jutri greš po otroce
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:23:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka reči, da je polovni meseni fotr pol bi blo ok nekje ponaslednji teden? "meseni" fotr, Ajsi ti ti, da takšen napišeš, veš da moji možgani to čisto drugače razumejo... "meseni" , mestni, meso, sveže, stiskamo, gnetemo....joj joj joj, spet smo tam
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:23:31
|
|
|
|
taraji
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis torej, če bo v tem postopku uspelo, bo polovni tihi fotr, glede na napisano bo imel vsaj 25% udeležbo pri veselem dogodku matr, kako bom jest to frocem razložila, da imajo še 25% fotra Težko... exactly, najbolje da sem kar tih. Upam pa samo lahko, da ne bodo otroci polovnemu podobni Saj veš kaj pravi stari pregovor - kar ne veš ne boli. K po moje če bi jim tole hotla objasnit bi morala pa že celo doktorsko dezertacijo narest
< Sporočilo je popravil M.L.B.K. -- 12.9.2008 22:24:09 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:23:58
|
|
|
|
ledenka
|
sej zato meseni, ker misel nanj pregnete tvoje organe
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:24:11
|
|
|
|
DaisyE
|
Zdaj, ko smo same, vam lahko priznam, da mi do danes ni potegnilo, zakaj ma ledenka N v oklepaju napisan.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:25:01
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis exactly, najbolje da sem kar tih. Upam pa samo lahko, da ne bodo otroci polovnemu podobni
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:25:17
|
|
|
|
KIWI
|
MISMIS, ravnokar sem na hitro preletela kaj ste rekle ta zadnjo uro in pol, zdaj pa pančkat. Držite pesti jutri, pa eno lepo nočko! Glede na vreme, se bi pa moralo danes fajn spat! Pa lahko noč punce!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:25:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj, ko smo same, vam lahko priznam, da mi do danes ni potegnilo, zakaj ma ledenka N v oklepaju napisan. ker je meseni fotr neznan
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:25:29
|
|
|
|
mismis
|
Ma ja sej za srečanje se bomo še zmenile, saj veste, da bo padlo, drugače je pa naš spet neki grozil, da ga v začetku oktobra ne bo. Pa lahko pridete štango sprobat
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:25:59
|
|
|
|
ledenka
|
nočko, KIWI, in dobro opravi jutri!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:26:15
|
|
|
|
DaisyE
|
Evo, zdaj je pa meseni polovni.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:26:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis torej, če bo v tem postopku uspelo, bo polovni tihi fotr, glede na napisano bo imel vsaj 25% udeležbo pri veselem dogodku matr, kako bom jest to frocem razložila, da imajo še 25% fotra Težko... exactly, najbolje da sem kar tih. Upam pa samo lahko, da ne bodo otroci polovnemu podobni Saj veš kaj pravi stari pregovor - kar ne veš ne boli. K po moje če bi jim tole hotla objasnit bi morala pa že celo doktorsko dezertacijo narest najbolje, da za to prosim dr. D-ja za pomoč. On bo že znal razložiti
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:26:48
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sej zato meseni, ker misel nanj pregnete tvoje organe ja seveda, ker potrebujejo še dodatno gnetenje
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:27:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj, ko smo same, vam lahko priznam, da mi do danes ni potegnilo, zakaj ma ledenka N v oklepaju napisan. ker je "nepriznana"?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:27:42
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Zdaj, ko smo same, vam lahko priznam, da mi do danes ni potegnilo, zakaj ma ledenka N v oklepaju napisan. ker je meseni fotr neznan Mene bo pobralo.... KIWi dobro opravi jutri...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:27:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI MISMIS, ravnokar sem na hitro preletela kaj ste rekle ta zadnjo uro in pol, zdaj pa pančkat. Držite pesti jutri, pa eno lepo nočko! Glede na vreme, se bi pa moralo danes fajn spat! Pa lahko noč punce! seveda, držimo pesti zate, dobro opravi jutri
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:28:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis torej, če bo v tem postopku uspelo, bo polovni tihi fotr, glede na napisano bo imel vsaj 25% udeležbo pri veselem dogodku matr, kako bom jest to frocem razložila, da imajo še 25% fotra Težko... exactly, najbolje da sem kar tih. Upam pa samo lahko, da ne bodo otroci polovnemu podobni Saj veš kaj pravi stari pregovor - kar ne veš ne boli. K po moje če bi jim tole hotla objasnit bi morala pa že celo doktorsko dezertacijo narest najbolje, da za to prosim dr. D-ja za pomoč. On bo že znal razložiti ja, se bo zagledal v tvoj dekolte... in kaj pametnega izustu
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:28:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo, zdaj je pa meseni polovni. čaki, da Ajsi to v ruščino prevede
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?