|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
12.9.2008 9:25:35   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarja kaj je novega razen lepotnih korekcij user posted image . Tvoj ima kar prav. Glede na slikce, ki sem jih videla res ne rabiš bit dolgo v kopalnici, pri fizerju, manikerju.... si že tako lepa user posted image

Aja punce...včeraj je bil en čuden dan. Najprej sem doma pozabila mobiča, pa sem morala domov ponj. Pol mi je pa zvonil in sem se oglasila (kar drugače res ne počnem) in opa....takoj lizika in kazen 60 EUR. Sem takoj plačala, da ne razmišljam kdaj poteče zmanjšana globa in da pozabim na glupo zapravljen denar.

Sem pa klicala fizioterapevtko in se hotla naročit na limfno drenažo, pa me je vprašala zakaj...ko sem ji povedala mi je priporočila Bownovo terapijo. V ponedeljek zjutraj grem, pa bomo videli. Je rekla, da rabim ene 3, pa da se jo izvaja samo 1x na teden.

Pa ponovno sem morala klicat sestro od mojega G, da mi pošlje PAP izvid. Upam, da ga danes dobim. Pol bom pa res imela vse za naslednji postopek user posted image

Danes zvečer se začne Balkan fejst v Domžalah. Bo trajal 3 dni. Pridejo dalmatinske klape, pa ciganska muska, pa mostar sevdah,  pa trubači... bom šla verjetno kakšen dan mal pogledat. Če ima kakšna rada balkan etno musko, se mogoče kje vidimo.

No to so moje novice izven službe user posted image

Gigi če se pa rada razvajam........pa lepa tud nisem.......
Trubači zakon. Midva sva na poroko imela LANGO!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

ti si imela včeraj tak dan, pri meni se je pa dans tak začelo. Auto zjutraj nekaj ružil....ga peljem kar na servis..ja gospa oba ventilatorja sta fuč...tebi nič meni nič 800 EUR, naj ga pride mož iskat zvečeruser posted image , pol pridem v službo, seveda zamudim glavni kolegij.....,
me kličejo iz OMV kurilno olje pripeljemo dans samo 1500 EUR, da pa še to ne bi bilo vse me kliče en tip ki ga nisem že leto dni vidla. Takrat je naš Jett skočil na motor in ga popraskal in sedaj je poslal račun za popravilo 150 EUR....
a SE MI JE SPLAČALO VSTAT IZ POJSTLE??????

komaj čakam, da se ta dan konča!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
12.9.2008 9:27:08   
Ozone
Pija bravo user posted image user posted image user posted image .

mišaaa

IZVIRNO SPOROČILO: mišaaa

Pozdravljene! user posted image Spet sem po dolgem času tukaj in spet imam nekaj vprašanj. No trenutno samo eno in sicer zanima me če ste bile na punkciji pod narkozo ali ne. Če niste imele narkoze so vam dali kakšne tablete proti bolečinam? Meni je dr. Gavričeva rekla, da imam na izbiro narkozo ali pa brez nje. In ne vem kako se naj odločim saj nekatere pravijo da zelo boli druge pa spet da nič ne boli. Zanima me še če je pri vas prišlo do kakšnih zapletov in do kakšnih? Mene je v ponedeljek kar malo prestrašla. Hvala za odgovore. No ja pa je že malo več kot eno vprašanje user posted image

LP, user posted image

Če imaš več foliklov, se ti splača (saj si v MB?). Tudi jaz sem sedaj prvič imela nerkozo in je bilo super, pa čeprav sem imela pred tem kar nekaj PU brez nerkoze in je bilo ok. Sam zjutraj ne pit niti kave. Je ena pri nas, ko smo bile v MB, to naredila in ji niso hoteli dati nerkoze. Po tem pa te vprašajo, če te boli in dobiš lahko tudi kaj proti bolečinam.

arneja, bravo, sedaj pa lepo počivaj user posted image user posted image user posted image .

baci  user posted image user posted image user posted image . Tudi ti lepo počivaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Petek, 12.09.
Obayifo - UZ
Mojsonček - UZ
Stijan - punkcija
M.L.B.K. - ET

dajmo punce!!!!
user posted image

pod to se kar podpišem.

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

že delam user posted image , da boste vse jutri uspešne!!!!!!!

pa še za vsako posebaj ena posebna navijačka
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
12.9.2008 9:27:42   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pupike, dve pikici sta sigurno user posted image user posted image .

BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
12.9.2008 9:29:04   
mismis

jupi, super... user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
12.9.2008 9:31:55   
lara light

yahooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
12.9.2008 9:44:58   
sonček85
user posted image
  user posted image  

Petek, 12.09.
Obayifo - UZ
Mojsonček - UZ
Stijan - punkcija
M.L.B.K. - ET

NAVIJAM ZA DANES

PUNCE PETEK JE user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
12.9.2008 9:51:43   
gigi1
Arnejči jupiiiiii! To mi deli!user posted image  user posted image  user posted image

Blanči ja vem za veseli spust. baje je noro. je pa to enkrat sred julija. Tle maš link
http://www.kraljevo.com/veselispust/
Jaz grem jutri skor sigurno na Luisa. Za nedeljo pa še ne vem, kako bom s časom. Upam, da mi rata na trubače.
Zarja, če danes pride user posted image  se je vseen splačalo vstati. Saj veš kako je...hudič vkup serje,. ne se mu pustit. Za danes je že naredil svoje. Zdaj te čakajo samo lepe stvari user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
12.9.2008 9:58:52   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Lara kakšen look pa bi ti imela? Jaz sem dost kolebala.....sam zdaj sem si dosti bolj všeč. Moj me zafrkava...veš tista reklama ki je: Čuj punca a je tvoj foter astronaut? Ker ti si prava raketa...... čist njemu podobnouser posted image user posted image user posted image

Sto let imam daljše, svetle, malo odtenke spreminjam, pa spodnje malo temnejše, pa malo drugače se postrižem....a nič drastičnega...sej se tko dobro počutim, a mislim, da bi bil čas za en premik!user posted image
Ne poznam te reklame,...mora pa bituser posted image ....Raketa!user posted image user posted image user posted image

Žiži, ne delat preveč!user posted image

Doro jutro babike!

LL, te popolnoma razumem, to se tudi meni dogaja. Pikola 100 let imam že take temno rdeče lase, malo čez ramena, OK malo spremembe odtenka barve, pa malenkost frizure. Sedaj pa imam vsega dost in bi rada eno spremembo. Sicer mi je všeč taka drastična sprememba in bi šla mogoče na paža, samo me je pa strah, da mi ne bo žal, ker mam že tako fajn doge lase in bi rada še kak cm daljše in v glavnem sedaj pa kolebam in kolebam in kolebam. Ma sploh ne vem kaj bom naredila, vem samo to, da imam danes zvečer randi s frizerko in bomo vidli kaj bo. Grem pa k eni novi(od kolegice, ki ima vedno fantastično frizuro) in bomo videli kako in kaj bo....pustmo se presenetiti....

Arnejči, ja bravo!!!! Res sem vesela zate!!!!user posted image user posted image user posted image

Miška, ne da sem pogumna ker grem sama skozi vse to, ampak smo pretehtali, da je želja po otroku prevelika, da bi čakali skoraj 1,5 leta na naslednji postopek. Poleg tega, nisem več rosno mlada ko bi se imala čas zafrkavat. Pa zelo velika želja mi je, da dragega dočakam s trebuščkom...upam da bo tako.

Blanči, pa ne no, daj počakaj da se pojavi kaj konkretnega, potem pa bodi pesimist, ampak jaz še vedno navijam zate. Pustimo se presenetiti!!!!

Gigi, ti pa ko mravljica. Ja saj si prav napisala, da oktrobra kar neki časa ne boš mogla delat. Sam ne nam umret od delauser posted image user posted image user posted image

Abra, čestitam za gimnastičarko!!! Sedaj pa te bo zagrabila evforija pričakovanja in šopinga.

Zarja, saj je vedno tako, da ko ma hudič mlade jih ima 100 ne pa samo enega. Bi ti meni na zs poslala kakšno geslo. Jaz bi tudi slikice gledala.

Ščukica, kako si mi ti kaj danes?

Kje pa so naše akterke????

Babike en lep dan vam želim, s sončkom al ipa brez! Uživajte!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
12.9.2008 10:01:41   
netka34

Ojli!!

Javljam se kar tko vmes, d ne boste mislne, d vas zanemarjam!user posted image

Vsem današnjim akterkam želim srečno, z mano vred, saj grem čez par minut do mojega dr. G po napotnico za ponedeljek-za vsak slučaj. Ker se ne morjo zment, al mi še velja, al ne...

Blanč, kukr d bi brala mene. ma ne obupaj, sej ni še nič rečeno, no!! Sej menda je šal una user posted image na dopust za vsaj 9 mescov, sm slišala!!user posted image

Gloriji sončne pozdravčke od mene!! Ma sonček, a je mela CR, d je kumi dans vstala? Kr pri nas te scukajo s postle še isti dan!!
Arneja, user posted image user posted image user posted image za najmanj 2!!!

Mismis, predlagaš da nej Netka čaka že zjutri gor v pon, al nej pride nekje vmes pa počaka do konca ambulante?

LL a ti že laufaš okol kukr js razumem?user posted image user posted image

Drgač me pa neki lovi.user posted image Neki grlo, pa glava, pa jooooj, kolk sm tečna k se mi to dogaja. Bogi moj, k mu niti blizu ne pustim..... Ma bo že bulš....

Sončen pozdravček tudi vam od mene, skozi okno mi sije v ekran in se konekta k vam!!user posted image user posted image user posted image

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
12.9.2008 10:07:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34
Drgač me pa neki lovi.user posted image Neki grlo, pa glava, pa jooooj, kolk sm tečna k se mi to dogaja. Bogi moj, k mu niti blizu ne pustim..... Ma bo že bulš....

pa mene tud. A kaj razhaja okol, al kaj?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
12.9.2008 10:08:16   
obayifo
punce, sem vas prišla malo prečekirat in se javit
ja, Reš je očitno danes bil volje za hvalit..user posted image

na levi strani (spet) sta dva 'taglavna' in drobiž (je rekel, ja to pa lepo kaže), v nedeljo bo treba spet zgodaj vstat
zgleda da bova šla res v torek naslednji teden spet probat srečo

ste pa pridne in naklofate tolk, da si je treba ful časa vzet za bit prbližno na tekočem :)

vsem lep dan, tut če se sonček skrije

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
12.9.2008 10:12:47   
Abra
Zarja, jaz tut ne poznam tiste reklame. Moraš bit pa res lepa user posted image
Zdaj sem prebrala še današnje štorje user posted image bi blo pa res bolje, da ne bi vstala in dvigovala tel. user posted image pa klinc, ko bi pol se vse na ponedeljek prestavilo, kar bi blo še hujš ...

Sonček, hvala za lepe Gloriine novičke. user posted image user posted image

Mišmiš, ti se pa že zdaj navajaš, boš imela dela kot pri dvojčkih, ali celo trojčkih, če se oba primeta user posted image psi so otroci, ki nikoli ne odrastejo user posted image

Gigi, kakšna pa je Bownova terapija? Se mi ne da guglat user posted image A za limfno si se zaradi postopka odločila?

Arneja user posted image user posted image user posted image jupiiii!! Zdaj boš pa ti tut dvojčka grela user posted image

Kajši, v vsakem primeru boš lepa, sprememba ali pa ne. Vsaj kot punce tuki pravijo user posted image Jaz sem tut že sto let ista user posted image user posted image kake mini spremembice, na koncu se pa vedno vrnem na isto. Mal skrajšam, pa spet zrastejo ....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
12.9.2008 10:14:44   
netka34
Ja, ja, očitno je ful tega zej, dost ljudi mi jamra...

Ja sej, poletje se poslavlja, mi pa še kar v kratkem, pa ga fašeš nahitro!!user posted image

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
12.9.2008 10:15:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo
na levi strani (spet) sta dva 'taglavna' in drobiž (je rekel, ja to pa lepo kaže), v nedeljo bo treba spet zgodaj vstat
zgleda da bova šla res v torek naslednji teden spet probat srečo

super novičkeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
12.9.2008 10:16:51   
Abra
OBI super user posted image user posted image user posted image sta se pol vseeno še za en IUI odločila. A ti toliko kar brez stimulacije pridelaš?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
12.9.2008 10:18:00   
zarja1
Abra jaz sem totalni povpreček, sam mojmu je to že lepo. Pa kaj on ve? Saj me sam heca s tem.........jaz pa njega s čim drugim.
Maš sicer prav, da bi se vse na ponedeljek prestavlo, sam na en dan tolk neprijetnosti...blaj fuj....sovražim to!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
12.9.2008 10:23:24   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

OBI super user posted image user posted image user posted image sta se pol vseeno še za en IUI odločila. A ti toliko kar brez stimulacije pridelaš?

ni čist brez, sem jemala po polovičko klomifena 3.-7.dan

se je pa že zgodilo tudi, da sta bla v spontanih po 2 folikla... ampak vedeno samo na levi, žal pa ne morem vedet, kolk so kej jajčka vredna..

< Sporočilo je popravil obayifo -- 12.9.2008 10:24:11 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
12.9.2008 10:24:37   
zarja1
Kajsica sam zate!!!!!!!! Moji poročni nohtki, sam se full slab vidiuser posted image
noče slikce pripopat....sorry

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.9.2008 10:25:57 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
12.9.2008 10:28:34   
dajamaja
Defintiivno ne folgam, zdaj sem nekaj na hitro preletela, kar sem si zapomnila bom pokomentirala, SREČO pa itak vsem želim!!! Pol sem pa za nekaj časa gotova z RR, služba, gužva, nisem v svoji pisarni ....

Arenja, Baci, čestitke za jajčke Arneja pa dva sta sigurno SUPER!!!!!

Pija, super 3/3 to je najboljše kar se lahko zgodi 100% izkoristek in ravno tak bo končni rezultat!

Abra, Nokes super novičke za bebice. Abra, pupica bo !!!! SUPER!!!!

Lara, Blanch, še malo zdržta, pol pa slavimo!!!

Zarja, naj pride že ta tečka!

Vsem, res vsem lp

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
12.9.2008 10:28:56   
Abra
Zarja, ne verjamem, meni se po pisanju sodeč zdiš zelo lepa. Lepota je pa tko v očeh opazovalca user posted image

Obi, vem, zaradi jajčk. Zato sem ti zadnjič napisala, če ne bi raje ivf probala, čeprav je dražje. Par iui je en ivf, kjer je precej več šans, pa kaka sestrica ali bratec mogoče na hladnem počaka. Se spomnim, da si pisala, da imaš visok fsh. Najbrž bi se jaz zaradi tega tko odločila. Itak bo že zdaj ratalo user posted image prejšnji mesec ste trenirali, zdaj pa bo user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
12.9.2008 10:30:48   
Abra
Dajamaja, ti že zdaj držim pesti za jutri!!!! In pol za vsak dan naprej!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
12.9.2008 10:35:12   
zarja1

Zarja, ne verjamem, meni se po pisanju sodeč zdiš zelo lepa. Lepota je pa tko v očeh opazovalca user posted image

a po pisanju? sem ti s mobija potegnila 3 fotke-album zarja, geslo:abra

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
12.9.2008 10:42:40   
Abra

zdaj pa še fotkah! user posted image a češ, da te po riti user posted image user posted image ne bodi tko samokritična. so okrog tebe same praznoglave misice, ki ti tak vtis dajejo, al kaj?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
12.9.2008 10:47:59   
obayifo

Obi, vem, zaradi jajčk. Zato sem ti zadnjič napisala, če ne bi raje ivf probala, čeprav je dražje. Par iui je en ivf, kjer je precej več šans, pa kaka sestrica ali bratec mogoče na hladnem počaka. Se spomnim, da si pisala, da imaš visok fsh. Najbrž bi se jaz zaradi tega tko odločila. Itak bo že zdaj ratalo user posted image prejšnji mesec ste trenirali, zdaj pa bo user posted image

seveda bo zdaj ratalo! :)

sicer pa itak - v nedogled ne bova poskušala, drug teden bom malo povprašala, kako bi zgledal ivf, če je možen
pa kakšen mesec pavze, pa po kredo... bomo vidl

itak pa, da ne bo treba :)

bomo dobil gimnastičarja, da bo tvoji deklici družbo delal :)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
12.9.2008 10:51:50   
zarja1

zdaj pa še fotkah! user posted image a češ, da te po riti user posted image user posted image ne bodi tko samokritična. so okrog tebe same praznoglave misice, ki ti tak vtis dajejo, al kaj?

zdaj si me nasmejala. Pa ti mene skoz neki po riti pa tako!!!!!!!!
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?