|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 9:58:52
|
|
|
|
kajsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Lara kakšen look pa bi ti imela? Jaz sem dost kolebala.....sam zdaj sem si dosti bolj všeč. Moj me zafrkava...veš tista reklama ki je: Čuj punca a je tvoj foter astronaut? Ker ti si prava raketa...... čist njemu podobno Sto let imam daljše, svetle, malo odtenke spreminjam, pa spodnje malo temnejše, pa malo drugače se postrižem....a nič drastičnega...sej se tko dobro počutim, a mislim, da bi bil čas za en premik! Ne poznam te reklame,...mora pa bit ....Raketa! Žiži, ne delat preveč! Doro jutro babike! LL, te popolnoma razumem, to se tudi meni dogaja. Pikola 100 let imam že take temno rdeče lase, malo čez ramena, OK malo spremembe odtenka barve, pa malenkost frizure. Sedaj pa imam vsega dost in bi rada eno spremembo. Sicer mi je všeč taka drastična sprememba in bi šla mogoče na paža, samo me je pa strah, da mi ne bo žal, ker mam že tako fajn doge lase in bi rada še kak cm daljše in v glavnem sedaj pa kolebam in kolebam in kolebam. Ma sploh ne vem kaj bom naredila, vem samo to, da imam danes zvečer randi s frizerko in bomo vidli kaj bo. Grem pa k eni novi(od kolegice, ki ima vedno fantastično frizuro) in bomo videli kako in kaj bo....pustmo se presenetiti.... Arnejči, ja bravo!!!! Res sem vesela zate!!!! Miška, ne da sem pogumna ker grem sama skozi vse to, ampak smo pretehtali, da je želja po otroku prevelika, da bi čakali skoraj 1,5 leta na naslednji postopek. Poleg tega, nisem več rosno mlada ko bi se imala čas zafrkavat. Pa zelo velika želja mi je, da dragega dočakam s trebuščkom...upam da bo tako. Blanči, pa ne no, daj počakaj da se pojavi kaj konkretnega, potem pa bodi pesimist, ampak jaz še vedno navijam zate. Pustimo se presenetiti!!!! Gigi, ti pa ko mravljica. Ja saj si prav napisala, da oktrobra kar neki časa ne boš mogla delat. Sam ne nam umret od dela Abra, čestitam za gimnastičarko!!! Sedaj pa te bo zagrabila evforija pričakovanja in šopinga. Zarja, saj je vedno tako, da ko ma hudič mlade jih ima 100 ne pa samo enega. Bi ti meni na zs poslala kakšno geslo. Jaz bi tudi slikice gledala. Ščukica, kako si mi ti kaj danes? Kje pa so naše akterke???? Babike en lep dan vam želim, s sončkom al ipa brez! Uživajte!
|
|
|