mismis
|
in zbudili smo se v petkovo juto, tako da dobro jutro vsem skupaj Blanči, kaj jaz to berem, ne in ne, nočem verjeti, dokler ni, ne verjamem in ne izgubljam upanja. Lara, torej praviš, da je vaga dobila noge in se odšla pritožiti na center, mislim tudi vage niso več, kar so včasih bile . Kar se tiče preverjanje bazalne, se sploh ne obremenjuj s tem, ker ti itak s prometirumom ne bo kazala pravilno, meni je vedno kazalo čez 37 stopinj, ko sem imela utrogestan, pa je tečka ravno tako prišla. Če ima za priti bo prišla, dokler je pa ni, je pa upanje. Mojsonček, čestitke za folikle, kdaj pa imaš naslednji UZ Lučka25, tebi hvala za kavo, danes sem je full potrebna. Smo imeli ponoči pasjo veselico, ker se sosedova psička goni, in so celo noč psi lajali. Kako si mi ti? Otroce kaj ubogajo? Sonček33, hvala za lepe novičke od Glorie, kako si mi ti? Danes nekako siješ samo s polovično močjo... Nokes, kako si ti meni "stara garda", je punček priden, kaj pa tisti, ki je še neznan? Zadnje čase, si kar zgodaj že z nami, lepo to....A ja, da ne pozabim čestitke za izginuli hematom. Žiži, kje si...pa kaj je sedaj s to tvojo službo, samo delaš delaš, to ni dobro, saj veš, da delo krepa človeka. Danes, ko je petek pa le malo izpreži. Zarja, ma jest sem že zdaj supermiška, rekreairam se pa čisto zato, da zmatram psa in svoj celulit. Kako kaže kaj s tvojo tečko oz. kateri dan že jemlješ dabroston? Pa kaj jaz to berem, neki novi look, fancy Wp, ja res še dobro, da imam kužona, gre vsaj na sprehod, ker tudi če se mi ne da, moram iti. Jaz sem sama sebi nabavila preganjalčka. Kako napredujejo tvoji gobelini, a stanovanje sta do konca opremila. Vem, da si v prvem postopku pisala, da sta kupovala luči. Kajsica, strah pred špikami gor ali dol, meni se zdiš zelo pogumna in močna, namreč čez celoten postopek greš praktično sama, tvoj dragi je daleč, ok sej se slišita po skypu, ampak to ni isto, ne moreš se stisniti k njemu, ko potrebuješ tolažbo. Kajsi moja, ostane še naprej tako močna. Anci Banci, saj bo, kar je bilo je bilo, pozabi sedaj na slabo voljo in jezo, saj tako nič ne spremeni, važno je, da sedaj imata napotnico za dr. reša, da so se začele stvari premikati, Kar pogumno in pozitivno naprej. Hedi, kje si ti meni, kako sta A-jček in B-jček, pa trebušček? A je že kaj zrastel? Daisy in Mlinčka, vidve bi se pa tudi lahko že kaj javili pri nas. Izzvijam vaju, da se danes javita, če ne bom začela na forum popati same fotke od Miliča in Bruca ta zmahanga. Dakec, kako je moja pupa? Kje pa je naša Želvica, pogrešamo te... Pikovit pa sedaj uživa in se sonči, jaz pa fovš. jest bi tudi Zanzibar... Dajamaja, se že kaj pripravljaš, še malo pa bo punkcija. Pija in Bozza, kako otroce, že kaj špika? Shuka, da ne boš rekla, da tebe vedno spustim Je ostalo kaj štrudla? Ajsi, kako je, še kaj slabo? Abra, ti si danes tudi slabo spala, tebi pupa ni dala miru, meni pa moj kosmatinec...težka je ta materinska OK to bo to, sigurno sem katero spustila, pa prosim ne zameriti, se bom drugič bolje potrudila.