|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI september, oktober
12.9.2008 7:33:27   
blanč
dobro jutro.
evo, morem vam povedat, da ste pridne, ker ste tolk navijale za meneuser posted image , ampak narava naredi svoje. Včeraj so me nehale bolet "zizike", danes mi je bazalna padla iz 36,8 na 36,6 in tako jo danes oz. jutri pričakujem v polnem sijaju.
Evo tudi v tretje ni šlo. Načrtov za naprej še ni ampak... upanje umre pa zadnje. Zdaj me na srečo čaka gora dela, tako da bomo jokanje in žalovanje prestavli na nedelo, ko bo malo več časa.
Punce lep dan vam želim.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
12.9.2008 7:38:45   
lara light
Dobro jutro! Kavice že postrežene...mmmm, hvala obema!user posted image user posted image

Mismis, spet pohvala za super dodelan seznam!user posted image
Lučkica, pa ti si najboljš t'ršica...jest bi k tebi vozila mojga otroka!user posted image

Mojsonček, če reš pohvali je ne samo dobro, superuser posted image

Zarjica, kdaj bom vidla new look...sem firbčna babncauser posted image ...bi jaz tud spremembo...

Blanči Kako si? Javi se, tvoja sogrelka kličeuser posted image

Abra, povej, si imela 'roza' sanje?user posted image

Shuka, kako je pri tebi, jaz sem dobila obisk iz centra za soc.delo, zarad presnete vage,ja!A me ni prjavla, da sem jo kao po njeno brez razloga odgnalauser posted image  
Ledenka, to je življenje. Nikoli ni konec vprašanj, kaj bo ju3. Zato pa je prav, da se trudimo živeti za danes in upoštevamo le neizbežno.
Coelho pravi:Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.user posted image

Petek, 12.09.
Obayifo - UZ
Stijan - punkcija

M.L.B.K. - ET
Navijam!!!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
12.9.2008 7:39:23   
zarja1
Blanči user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
12.9.2008 7:43:02   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

dobro jutro.
evo, morem vam povedat, da ste pridne, ker ste tolk navijale za meneuser posted image , ampak narava naredi svoje. Včeraj so me nehale bolet "zizike", danes mi je bazalna padla iz 36,8 na 36,6 in tako jo danes oz. jutri pričakujem v polnem sijaju.
Evo tudi v tretje ni šlo. Načrtov za naprej še ni ampak... upanje umre pa zadnje. Zdaj me na srečo čaka gora dela, tako da bomo jokanje in žalovanje prestavli na nedelo, ko bo malo več časa.
Punce lep dan vam želim.

Blanč, kako veš? Saj ne more bit tako enostavno? Jaz se nič ne čekiram, pojma nimam kakšna je moja bazalna...enostavno se prepuščam.
Mislim, da ni dobro da ti vse dol pade....tako brez konkretnih dokazov, da je konec. Daj, zberi moči, da se boriš do konca...če pa ne bo pravega rezultata za naju, pa to pomeni, da ni še konec. Ne se hecat, borka si! Gremo naprejuser posted image
Mislim nateuser posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
12.9.2008 7:44:32   
mojsonček
Blanč, ne obupajuser posted image , vse kar nam je namenjeno se zgodi ob svojem času, jst si drugače ne znam razlagati...
Bomo še navijale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
12.9.2008 7:46:24   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Petek, 12.09.
Obayifo - UZ
Mojsonček - UZ
Stijan - punkcija

M.L.B.K. - ET

Obi van Kenobi, tebi želim da UZ jutri pokaže lepo rast foliklov, da bosta lahko čimprej štartala v graz po novo bebiko.user posted image

Mojsonček, tudi tebi želim da bi se folikli lepo razrastli, da jih je čimveč in da seveda čimprej pade stopkauser posted image

Stijan, na jutrišnji punkciji ti želim čimvečje število lepih celic.user posted image

M.L.B.K. tebi pa želim, da te dva najlepša zarodka počakata, da ju dobiš na čuvanje in cartanje, ter da če z14 dni ugledaš lep plusek.
user posted image

Tako, zdej pa še za konec DAJMO BABE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro :)

Punce, tko kot je miška lepo napisala.
Dobr zrihtajte in lep dan.

i belive i can fly....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
12.9.2008 7:48:03   
zarja1
Dobro jutro......
Lučka odlično kavico si skuhala, s tem da dans pijem čaj, me je nekaj kuhat začelo ponoči in grlo je adijo......

Lara kakšen look pa bi ti imela? Jaz sem dost kolebala.....sam zdaj sem si dosti bolj všeč. Moj me zafrkava...veš tista reklama ki je: Čuj punca a je tvoj foter astronaut? Ker ti si prava raketa...... čist njemu podobnouser posted image user posted image user posted image

Abra....a si bla kej v šopingu za bodočo gimnastko?

Baci, kot ti je napisala Kiwi, dabroston debeli sluznico za boljšo vgnezditev user posted image

Shuki legenda, kako si dans? A še trebušček boli?

Lučka jaz bi ti tud svoje bodoče user posted image user posted image user posted image  pripeljala v vrtec....mal me je strah če bi sploh potem domov hteli še it...

Ajsi si zrihtala kuhinjo? Sam to bi zdaj moral vse tvoj delat......malo morš izkoriščat situacijouser posted image user posted image

Mismis, ti boš do ET prava supermiška, tolk rekreacijeuser posted image user posted image user posted image

Pa da ne boste pozable.....dans je dobra volja obvezna.....KER JE PETEK!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 12.9.2008 7:49:09 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
12.9.2008 7:57:22   
gigi1

Petek, 12.09.
Obayifo - UZ
Mojsonček - UZ
Stijan - punkcija

M.L.B.K. - ET

Obi van Kenobi, tebi želim da UZ jutri pokaže lepo rast foliklov, da bosta lahko čimprej štartala v graz po novo bebiko.user posted image

Mojsonček, tudi tebi želim da bi se folikli lepo razrastli, da jih je čimveč in da seveda čimprej pade stopkauser posted image

Stijan, na jutrišnji punkciji ti želim čimvečje število lepih celic.user posted image

M.L.B.K. tebi pa želim, da te dva najlepša zarodka počakata, da ju dobiš na čuvanje in cartanje, ter da če z14 dni ugledaš lep plusek.
user posted image

Tako, zdej pa še za konec DAJMO BABE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se popolnoma strinjam z napisanim.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
12.9.2008 8:08:32   
gigi1
Dobro jutro

Lučka upam,da je jutro prineslo nov sonček v tvoj srček user posted image

Blanči ni še konec lubica. Dokler mi ne napišeš, da je prišla user posted image  jaz nič ne verjamem. V glavnem še vedno navijam zate in tvoji pikici in te bom kar po riti, če misliš zgubiti voljo. Lubica, optimizem velja user posted image

Mojsonček super user posted image . Kar tako naprej

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
12.9.2008 8:11:22   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Lara kakšen look pa bi ti imela? Jaz sem dost kolebala.....sam zdaj sem si dosti bolj všeč. Moj me zafrkava...veš tista reklama ki je: Čuj punca a je tvoj foter astronaut? Ker ti si prava raketa...... čist njemu podobnouser posted image user posted image user posted image

Sto let imam daljše, svetle, malo odtenke spreminjam, pa spodnje malo temnejše, pa malo drugače se postrižem....a nič drastičnega...sej se tko dobro počutim, a mislim, da bi bil čas za en premik!user posted image
Ne poznam te reklame,...mora pa bituser posted image ....Raketa!user posted image user posted image user posted image

Žiži, ne delat preveč!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
12.9.2008 8:12:01   
Abra
Doro jutro!

Najprej malo navijanja za danes user posted image user posted image user posted image user posted image
Petek, 12.09.
Obayifo - UZ
Stijan - punkcija
M.L.B.K. - ET

Mojsonček
, ti si pa že dobro opravila user posted image

Lučka in mojsonček, hvala za kavico! Že dolgo je nisem bla tko potrebna. Mala gimnastičarka mi ni pustila spat. Včeraj ni blo nič šopinga, me je popoldne malo pod trebuhom bolelo (pupa si plac dela) in ni hotla nehat. Ob treh sem vstala, šla pred tv in proti jutru spet malo zaspala, a je že začela telovadit. Sem ji že povedala, da tega ne bom tolerirala, ma me ne jebe. user posted image Slabo se je začela ta vzgoja user posted image
Sinoči sva mal na netu gledala vozičke, pa sem malo o tem sanjala, predvsem o zgroženosti mojega, kolko bi jaz zapravla user posted image sej itak začneš z več, pol pa počasi črtaš ... Lara, še nič roza user posted image upam, da se ji bom lahko malo uprla user posted image

Blanči, kaj to berem? Ne obupaj še, ne vem, če bazalna prav kaže s prometriem. Joške pa itak niso merodajne. Mene že niso bolele.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
12.9.2008 8:36:32   
nokes
jutro, dajmo naši,

MBLK, danes dobiš otroke, juhu!user posted image

obi, želim ti dobre vmesne rezultate, javi se kaj!

stijan, čimveč dobrih foliklov!user posted image

mojsonček, ti imaš pa lepo porazporejene folikle, super.user posted image  pa bravo za mapco in špike user posted image

blanči, ti boš lulala v ponedeljek, sama si tako rekla! ne obupaj, res je tako, kot pravijo druge, ni nobenega pravila kaj je prava bolečina in kaj ne! nič si več ne meri BT, ker jemlješ hormone, res ne more kazat prave višine. držim pesti zate in tvoji pikici.

zvezdica, kako si ti? mali brca?

ajsi, kdaj vidiš svojo pikico, v ponedeljek? to bo hitro!

lučka, si danes kaj boljše? no, javi se kaj, ko odpremiš otročičke domov!

vse ostale, en lep dan vam želim user posted image

nokes

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
12.9.2008 8:43:11   
sonček33
DJ
Naša Gloria sporoča, da sta z Nikom ok. Včeraj je prvič vstala in nekaj pojedla. Vsem se zahvaljuje za čestitke, pa vas lepo pozdravlja.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
12.9.2008 8:50:48   
anci banci
dobro jutro..

ledenka
moja diagnoza PCO , moj ima pa slab spermiogram , tako da sva oba faktorja za to
čeprav nama je v avgustu ratalo pridt do user posted image user posted image  ampak je bil  zgodnji ss(ampak se je prvič to v 3 letih pokazal od kar delava na user posted image )

zakaj tri leta ... to zato ker so v leonišču počasni in nesposobni ... če bi poslušala še vedno svojega ginekkologa (čeprav je ful uredu drgač) bi še čakal predem bi me dal na umetno in me filal s komifenom.. pa sem ga prosila da mi da napotnico za dr.Reša ker se po dveh letih neuspeha ne dogaja nič... in mi jo je dal brez problema no ker imam PCO sem še pri njemu izslila da me pošlje na laparo na drillng jajčnikov
po laparo sem imela pri Rešu pregled in je rekel da če ne bo do septebra nič da se bomo zmenili za postopek
in tako smo se včeraj dogovoril da 30 sepetmbra prideva do njega z zdravili da nama razloži kako se to jemlje in kako poteka

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
12.9.2008 8:52:15   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

DJ
Naša Gloria sporoča, da sta z Nikom ok. Včeraj je prvič vstala in nekaj pojedla. Vsem se zahvaljuje za čestitke, pa vas lepo pozdravlja.

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
12.9.2008 8:55:21   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

DJ

user posted image user posted image user posted image  sonček, hvala za lepe novičkeuser posted image  

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
12.9.2008 9:00:51   
mismis
in zbudili smo se v petkovo juto, tako da dobro jutro vsem skupaj

Blanči, kaj jaz to berem, ne in  ne, nočem verjeti, dokler user posted image  ni, ne verjamem in ne izgubljam upanja.

Lara, torej praviš, da je vaga dobila noge in se odšla pritožiti na center, mislim tudi vage niso več, kar so včasih bile user posted image . Kar se tiče preverjanje bazalne, se sploh ne obremenjuj s tem, ker ti itak s prometirumom ne bo kazala pravilno, meni je vedno kazalo čez 37 stopinj, ko sem imela utrogestan, pa je tečka ravno tako prišla. Če ima za priti bo prišla, dokler je pa ni, je pa upanje.

Mojsonček, čestitke za folikle, kdaj pa imaš naslednji UZ

Lučka25, tebi hvala za kavo, danes sem je full potrebna. Smo imeli ponoči pasjo veselico, ker se sosedova psička goni, in so celo noč psi lajali. Kako si mi ti? Otroce kaj ubogajo?

Sonček33, hvala za lepe novičke od Glorie, kako si mi ti? Danes nekako siješ samo s polovično močjo...

Nokes, kako si ti meni "stara garda", je punček priden, kaj pa tisti, ki je še neznan? Zadnje čase, si kar zgodaj že z nami, lepo to....A ja, da ne pozabim čestitke za izginuli hematom.

Žiži, kje si...pa kaj je sedaj s to tvojo službo, samo delaš delaš, to ni dobro, saj veš, da delo krepa človeka.
Danes, ko je petek pa le malo izpreži.

Zarja, ma jest sem že zdaj supermiška, rekreairam se pa čisto zato, da zmatram psa in svoj celulit. Kako kaže kaj s tvojo tečko oz. kateri dan že jemlješ dabroston? Pa kaj jaz to berem, neki novi look, fancy

Wp, ja res še dobro, da imam kužona, gre vsaj na sprehod, ker tudi če se mi ne da, moram iti. Jaz sem sama sebi nabavila preganjalčka. Kako napredujejo tvoji gobelini, a stanovanje sta do konca opremila. Vem, da si v prvem postopku pisala, da sta kupovala luči.

Kajsica, strah pred špikami gor ali dol, meni se zdiš zelo pogumna in močna, namreč čez celoten postopek greš praktično sama, tvoj dragi je daleč, ok sej se slišita po skypu, ampak to ni isto, ne moreš se stisniti k njemu, ko potrebuješ tolažbo. Kajsi moja, ostane še naprej tako močna.

Anci Banci, saj bo, kar je bilo je bilo, pozabi sedaj na slabo voljo in jezo, saj tako nič ne spremeni, važno je, da sedaj imata napotnico za dr. reša, da so se začele stvari premikati, Kar pogumno in pozitivno naprej.

Hedi, kje si ti meni, kako sta A-jček in B-jček, pa trebušček? A je že kaj zrastel?

Daisy in Mlinčka, vidve bi se pa tudi lahko že kaj javili pri nas. Izzvijam vaju, da se danes javita, če ne bom začela na forum popati same fotke od Miliča in Bruca ta zmahanga.

Dakec, kako je moja pupa?

Kje pa je naša Želvica, pogrešamo te...

Pikovit pa sedaj uživa in se sonči, jaz pa fovš. jest bi tudi Zanzibar...

Dajamaja, se že kaj pripravljaš, še malo pa bo punkcija.

Pija in Bozza, kako otroce, že kaj špika?

Shuka, da ne boš rekla, da tebe vedno spustim user posted image user posted image user posted image  Je ostalo kaj štrudla?

Ajsi, kako je, še kaj slabo?

Abra, ti si danes tudi slabo spala, tebi pupa ni dala miru, meni pa moj kosmatinec...težka je ta materinskauser posted image

OK to bo to, sigurno sem katero spustila, pa prosim ne zameriti, se bom drugič bolje potrudila.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
12.9.2008 9:03:02   
gigi1
Larica hvala za skrb user posted image . Tole vseeno še ni tolk hudo. Sem že bolj garala...je pa res, da mi malo časa za vas zmanjkuje user posted image .
Vseeno pa nenehno navijam za vse. Še posebej pa za vaju z Blanči, saj sta prvi na vrsti za pluske user posted image .

Abrica a gimnastičarka in vozički so ti kradli spanec user posted image . Lušni problemi,... čeprav vem, da je zoprno, če ne moreš spat. Roza se pa kar upiraj, jaz bi se tudi. Saj je tolk drugih lepih barv, ki so primerne za punčko user posted image

Miška kako si danes? Sta včeraj spet delala user posted image ? Matr, res bodo user posted image

Hedika kako si mi ti? Upam, da se kmalu spet vidimo user posted image . V kongu bomo pa res morale naročit dodatne količine unija user posted image

Šukica moja vaga je že od prejšnjega postopka čisto fuč user posted image . 2 kilci pa res ni veliko v nosečnosti. Mislim, da ti maoramo kar čestitat user posted image

Zarja kaj je novega razen lepotnih korekcij user posted image . Tvoj ima kar prav. Glede na slikce, ki sem jih videla res ne rabiš bit dolgo v kopalnici, pri fizerju, manikerju.... si že tako lepa user posted image

Aja punce...včeraj je bil en čuden dan. Najprej sem doma pozabila mobiča, pa sem morala domov ponj. Pol mi je pa zvonil in sem se oglasila (kar drugače res ne počnem) in opa....takoj lizika in kazen 60 EUR. Sem takoj plačala, da ne razmišljam kdaj poteče zmanjšana globa in da pozabim na glupo zapravljen denar.

Sem pa klicala fizioterapevtko in se hotla naročit na limfno drenažo, pa me je vprašala zakaj...ko sem ji povedala mi je priporočila Bownovo terapijo. V ponedeljek zjutraj grem, pa bomo videli. Je rekla, da rabim ene 3, pa da se jo izvaja samo 1x na teden.

Pa ponovno sem morala klicat sestro od mojega G, da mi pošlje PAP izvid. Upam, da ga danes dobim. Pol bom pa res imela vse za naslednji postopek user posted image

Danes zvečer se začne Balkan fejst v Domžalah. Bo trajal 3 dni. Pridejo dalmatinske klape, pa ciganska muska, pa mostar sevdah,  pa trubači... bom šla verjetno kakšen dan mal pogledat. Če ima kakšna rada balkan etno musko, se mogoče kje vidimo.

Blančiiiii trubači špilajo v nedeljo ob 18ih. Mislim, da je Sead Fejdič orc. A boš šla? V soboto zvečer je pa Luis. Ko že nisva šli v Gučo, bo pa tle mogoče zanimivo user posted image

No to so moje novice izven službe user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
12.9.2008 9:07:30   
blanč
Blančiiiii trubači špilajo v nedeljo ob 18ih. Mislim, da je Sead Fejdič orc. A boš šla? V soboto zvečer je pa Luis. Ko že nisva šli v Gučo, bo pa tle mogoče zanimivo

a je na prostem, ker je napovedan dež. ja drugače bi pa z veseljem šla, rabim mal pira in žurauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
12.9.2008 9:11:41   
gigi1
Blanči glih včeraj sem bila tam, ker poznam organizatorje. Oder postavljajo v teniški dvorani ravno zaradi dežja. Sej ta dež jim je športna tekmovanja sfižil. Torej prideš?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
12.9.2008 9:11:51   
KIWI
Eno lepo dobro jutro vsem. Danes pa sem si privoščla malo poležavanja, pa saj sem v bolniški. Pa vso srečo tistim, ki so danes na vrssti!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
12.9.2008 9:15:51   
zarja1
Zarja, ma jest sem že zdaj supermiška, rekreairam se pa čisto zato, da zmatram psa in svoj celulit. Kako kaže kaj s tvojo tečko oz. kateri dan že jemlješ dabroston? Pa kaj jaz to berem, neki novi look, fancy

Ja Mismis ni je. Kolk je dabroston v ponedeljek zvečer sem začela, torej 5 dni......nič mi več ni jasno, ker se mi napihnjenost zmanjšuje......

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
12.9.2008 9:20:55   
arneja
Pupike, dve pikici sta sigurno user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
12.9.2008 9:24:31   
blanč
gigi morem se z mojim zment, ampak je že skor 90%user posted image user posted image
Gigi a si že čula za veseli spust po reki Ibar. To bo najin dopust drugo leto, ja upam da ne tak kot letošnja GUČAuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
12.9.2008 9:25:00   
blanč
Pupike, dve pikici sta sigurno .
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Pupike, dve pikici sta sigurno user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?