|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
2.9.2008 18:40:05   
arabela*
ja malo je zatišja glede porodov ta tednuser posted image user posted image
Katera bo naslednja,da začnemo navijat??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
2.9.2008 18:45:00   
Tejchy
dans je blo med 40 in 60, zadnjič pa ravna črta

uuuuuuuuu ........ pol boš pa ti kmal rodila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
2.9.2008 18:46:00   
Tejchy
ja malo je zatišja glede porodov ta tedn
Katera bo naslednja,da začnemo navijat??

ja, nekam štrajkamo me....
sem gledala pri avgustovkah......... so s 1.8. kr pridno začele.... vsak dan katera....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
2.9.2008 18:50:25   
ključek
http://soncek.si/si/nalepka-otrok-v-avtu-po-zelji-narocnika-i4029.shtml

evo še link

hvala...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
2.9.2008 18:52:37   
ključek
Katera bo naslednja,da začnemo navijat??user posted image

jaz bi bila rada, me že par dni matra, ampak nič konkretnega...........včeraj sem pucala po hiški, ni nč pomagalo..........danes cel dan ležim na kavču................bomo videli................user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
2.9.2008 18:54:23   
ključek
Ej punce sem vam pozabla povedat,so mi prišepnili iz porodnih.Da je en očka v nezavest padel pred kratkim,pa to med samimi popadki,se v bistvu sam porod še niti ni prav začel.Ma,za umret no user posted image user posted image

božček.................user posted image user posted image .........sej, zdle mi je smešno, če se bo pa našemu atiju to naredilo..........................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
2.9.2008 18:55:06   
ključek
ja, nekam štrajkamo me....
sem gledala pri avgustovkah......... so s 1.8. kr pridno začele.... vsak dan katera....

ste videle, da je že ena novembrčica rodila???

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
2.9.2008 19:02:36   
Tejchy
ste videle, da je že ena novembrčica rodila???

JP............. prehiteva na polno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.9.2008 19:04:05   
Tejchy
sej, zdle mi je smešno, če se bo pa našemu atiju to naredilo..........................

js bi se pa začela smejat user posted image  user posted image  user posted image  ............. pol pa bi se od smeha čist odprla in na hitro rodila user posted image  user posted image  user posted image  ........... zakaj pa je bil tolk pogumen prej user posted image  user posted image  user posted image  .......... (za svojga govorim to.... )

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.9.2008 19:06:41   
arabela*
madona,moj je tak šajser glede tega.Je bil pri porodu bolj prestrašen,kot jaz.Pa zmeden.Znorim,da mi v nezavest zlezeuser posted image
Jaz sem mu rekla naj me spodbuja,on pa me samo prestrašeno gleda.Sem med popadki jaz njega tolažlauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.9.2008 19:14:03   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

http://soncek.si/si/nalepka-otrok-v-avtu-po-zelji-narocnika-i4029.shtml

evo še link

Ja sam ta po moje ni magnetna.

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.9.2008 19:16:23   
ključek

imaš obe variante. ali navadna ali pa magnetna-ki je tudi dražja.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.9.2008 19:17:51   
meta21
Moj je imel prejšnji teden že kar malo pomisleke, da bi sploh šel. Je rekel, da ga je strašno strah, da ne bo bolj v napoto kot v pomoč. Pa sem ga pomirila, da mi nikakor ne more bit v napoto, ker bova drugače z malim čisto sama med tujimi ljudmi in da bo že to da tam sedi in gleda v steno več kot dovolj.user posted image  Pol sem mogla pa še obljubit, da ga ne bom preklinjala, ko bo najbolj bolelo ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.9.2008 19:19:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

imaš obe variante. ali navadna ali pa magnetna-ki je tudi dražja.

Mislim, da sem jih jaz vidla v Pikapolonici al pa v BC? Lahko jo pa nekomu pajsneš z avta-itak jo samo magnet drži.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.9.2008 19:25:57   
Lara Croft
hej ho! Jst sm pej na sprehodu..pa sm najdla tle en odprt rutar in glih k pocivam,k me stiska v trebuhu,sem se kr prklopla haha

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.9.2008 19:26:05   
alysa
da bo že to da tam sedi in gleda v steno več kot dovolj

ja, men se tut zdi glavno, da bo tam zravn mene za podporo, zato da ne bom kr sama sebi prepuščena ... pa še vsi njegovi kolegi, ki že imajo otroke, so bili zravn in so mu vsi priporočali, da je prav in fajn, če je zravn pri porodu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.9.2008 19:28:17   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

dans je blo med 40 in 60, zadnjič pa ravna črta

uuuuuuuuu ........ pol boš pa ti kmal rodila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ma ne vem, ker drgač me še pa nič ne matra ... al pa js ne vem ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.9.2008 19:29:48   
Tejchy
Moj je imel prejšnji teden že kar malo pomisleke, da bi sploh šel. Je rekel, da ga je strašno strah, da ne bo bolj v napoto kot v pomoč. Pa sem ga pomirila, da mi nikakor ne more bit v napoto, ker bova drugače z malim čisto sama med tujimi ljudmi in da bo že to da tam sedi in gleda v steno več kot dovolj. Pol sem mogla pa še obljubit, da ga ne bom preklinjala, ko bo najbolj bolelo ....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ................

sj po končanem porodu marsikateri reče, da ni tako hudo kot si je predstavljal..........

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
2.9.2008 19:30:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

hej ho! Jst sm pej na sprehodu..pa sm najdla tle en odprt rutar in glih k pocivam,k me stiska v trebuhu,sem se kr prklopla haha

Ti si pa res mobilna, v vseh možnih pogledih! user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
2.9.2008 19:30:48   
Tejchy

važička user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
2.9.2008 19:34:08   
meta21
sj po končanem porodu marsikateri reče, da ni tako hudo kot si je predstavljal..........

Jest tud mislim, da ga je strah bolj zato, ker si ne zna predstavljat. No saj ne da bi bla jaz kaka veterankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mene včasih kakšna, predvsem starejša, čudno pogleda, če sem čist prepričana, da ga bom vlekla v porodno. pa jaz pravim, da je sigurno razlika, če me vidi nosečo in pol naslednič že v sobi zrihtano in malega oblečenega ali pa če vidi cel proces, vsaj od strani.

Nič, kar zraven bo lepo! Jaz si tud ne morem zmislit, da ne bi šla rodit.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
2.9.2008 19:37:33   
meta21
Aja, pa najbrž si bom mogla rešilca poklicat, ker mi moj že od sobote obljublja, da me bo peljal z motokultivatorjem in prikolico, ki gresta 6km/uro max. Do LJ mamo pa 20-25 km.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V soboto so ga malo pili s kolegi pa sem rekla, da ne sme velik pit, če bo slučajno treba it. No in je rekel, da me bo kar s kultivatorjem peljal... Zdaj me pa ves čas draži, ko kaj pojamram, če mora it kultivator zalavfatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najbrž bi naju na Šlajmerjevi lepo v Polje na Studenec poslali (Psihiatrija)user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 2.9.2008 19:38:21 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.9.2008 19:40:45   
arabela*
lara,zakon siuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
2.9.2008 19:51:45   
lana17
Optimizem, čestitke za pupo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
2.9.2008 20:06:32   
lana luna
Aja, pa najbrž si bom mogla rešilca poklicat, ker mi moj že od sobote obljublja, da me bo peljal z motokultivatorjem in prikolico, ki gresta 6km/uro max. Do LJ mamo pa 20-25 km

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvoj pa je facauser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?