|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
2.9.2008 14:13:53   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce.....................optimizem je rodila hčerkico Kajo!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image

hmmmmm...... prehitevanje po desni? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
2.9.2008 14:28:01   
bark
Čestitke optimizem še z moje straniuser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
2.9.2008 14:29:48   
*bubi*
Danes je bla patronažna in z Ines je vse ok,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
2.9.2008 14:40:55   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Dober dan!!

Vse je ok ,samo ki jo zvija.Mam ene kapljice,da ji malo ublažijo krče.user posted image

Meni je ena kolegica dala čaj KRTEK za otroke ampak ga ona pije. Je rekla, da je njenemu otročku full olajšal krčke. Ne vem kje se kupi.
Druga kolegica ima pa tudi enomesečno punčko in jo nonstop pestuje na trebuščku (podobno kot kravce past). To ji ful paše proti krčem. Sama pa še nimam izkušenj...user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
2.9.2008 15:49:10   
Tejchy
In kaj.... boš pustila, da ti samo dva dni po roku sprožijo?

ne... sj sam zato, da se pokažem.... oni pa pol tak vidijo ali je že zrelo ali ne... js se kr ne spoznam na te zadeve.. user posted image  kar pomeni, če bodo rekli, da je vse pripravljeno, bo akcija... kaj pa čem...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
2.9.2008 15:51:24   
Tejchy
kaj bo pa danes dobrega?? pri nas bo rižotka..........

testenine ala carbonara.......... simpl ko pasulj user posted image  user posted image  user posted image  ....... se mi ne da dans eno uro po kuhinji skakat....

Neposredna povezava do sporočila: 1106
2.9.2008 15:52:15   
Tejchy
Tut pri men ctg nič novga

kolk ti pa kaže CTG aktivnost maternice??
........ pa tud ostalim??

Neposredna povezava do sporočila: 1107
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
2.9.2008 15:53:45   
meta21
Sem vidla, da se je spet od nekod prikradel tisti nesrečni E v septembrkah, pa sm mogla nekaj napisat, da popravim.user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
2.9.2008 16:07:41   
Tejchy
Sem vidla, da se je spet od nekod prikradel tisti nesrečni E v septembrkah, pa sm mogla nekaj napisat, da popravim.

aja... ko katero citiraš.. pa ti ga kar prenese... user posted image  user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
2.9.2008 16:10:48   
Tejchy
Js sem se pa za jutri naročila še na pedikuro........... tik pred zdajci........ upam, da slučajno ne dobim med nego ali lakiranjem kakih popadkov user posted image  user posted image  user posted image  .... mi je sestra kupila bom za RD, pa nohti so že dolgi, pa bi rada zdj poštimala.... ko pol nekaj časa tko ne bo kaj prida časa.... tak da pol sem pa res pripravljena za v porodno - uštimana frizura, da bom lepa tud, ko bom švicala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ......... pa urejeni nohti......... pobrijem se še zvečer pa bo........... mah, js ne vem a sem bla tolk zrihtana, ko sem šla na prvi zmenek, ko bom zdj, ko grem rodit  user posted image   ............. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
2.9.2008 17:19:37   
ključek
tak da pol sem pa res pripravljena za v porodno - uštimana frizura, da bom lepa tud, ko bom švicala ......... pa urejeni nohti......... pobrijem se še zvečer pa bo........... mah, js ne vem a sem bla tolk zrihtana, ko sem šla na prvi zmenek, ko bom zdj, ko grem rodit .............

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
2.9.2008 17:20:19   
ključek
KAHLO..............še vse mirno??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
2.9.2008 17:27:39   
ključek

meni na začetku pokaže 40, potem pa max.20.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
2.9.2008 17:37:25   
KAHLO
Me to you......ja pr meni je vse mirno.....ampak bo pol sept akcja ob 19.0o....k vsak dan, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k začneva gledat poročila....me začne črvičit pa krči....in to pol traja do 23.00 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da je alergična na poročilauser posted image user posted image user posted image user posted image si pa res srčno želi da si bo do četrtka madam spomnila prit na svetek....

Čeprav se zdaj že čist strinjam s Sarayo, pa to sprožitvijo poroda......sem se malo pr teh puncah k so umetne dobile pozanimala, in so vse rekle, da nevejo rečt če kaj bl bolijo, je pa res da se vse prej dogaja, pa da ni res da se ne odpiraš, se tud odpiraš hitreje.....tako da sem zdaj čist pomirjena....edino kar me muči to.....da bom mogla kje v porodnišnici čakat da mi sprožijo user posted image nevem, če ne pa sem rajši da mi sprožijo, k pa da bi blo kaj narobe, z mojo pupo, pa plodovnico pa nevem.....

O P T I M I Z E M ČESTITAM ZA PUPOOOOOOOOOOO.....IN FINO SE CRKLAJTEuser posted image user posted image

Drgače pa smo mi danes delali filano papriko, tak da ma moj zdaj vse obroke za cajt k bom v porodnišnici, tako da slučajno ne bo kje tašča po moji kuhni skakala, ker pol peš pribežim iz Puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
2.9.2008 17:41:26   
ključek
Drgače pa smo mi danes delali filano papriko, tak da ma moj zdaj vse obroke za cajt k bom v porodnišnici, tako da slučajno ne bo kje tašča po moji kuhni skakala, ker pol peš pribežim iz P

jaz sem se pa kr zmenila z mojo sestro, bo jedel pri njih vsak dan..............user posted image user posted image user posted image

tašča pa tud vpraša ne kako smo, tko da ni panike, da bi letala po najini kuhinji................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
2.9.2008 17:42:52   
ključek
punce, ali katera ve, kje kupiš magnetne nalepke za avto.............otrok v avtu.................user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 2.9.2008 17:43:17 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
2.9.2008 17:45:43   
arabela*
kahlo,res je ,Ni noben baubau,ta sprožitev.Meni se je osebno pač zdelo boljše zame,ker je šlo na hitro iz nič na fulluser posted image .
Je pa tud odvisno od vsake posameznice,saj tud porod kod porod ni vsak enak.
ja,pa na sprožitev čakaš v P edino če ti voda oddteče,drugale lahko hodiš noter dnevno.
Jaz sem sicer bila v porodni ene par ur in me je bolj kot kaj druga begal dolgčas,pa to da nisem smela iz postelje.jaz pa bi tako rada hodla al pa vaj sedela.No,sa pol sem si to tud izborilauser posted image
Ej punce sem vam pozabla povedat,so mi prišepnili iz porodnih.Da je en očka v nezavest padel pred kratkim,pa to med samimi popadki,se v bistvu sam porod še niti ni prav začel.Ma,za umret nouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
2.9.2008 17:46:46   
Tejchy
punce, ali katera ve, kje kupiš magnetne nalepke za avto.............otrok v avtu.................

pojma nimam......... user posted image  

...... mogoče v kaki trgovini, ki ima avto robo... ali pa v navadni otroški trgovini......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
2.9.2008 17:46:58   
arabela*
me to you, a magnetne nalepke tud obstajajo?
Jaz vem samo za navadne,kupla pa sem na petrolu.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
2.9.2008 17:48:37   
Tejchy
Da je en očka v nezavest padel pred kratkim,pa to med samimi popadki,se v bistvu sam porod še niti ni prav začel.

user posted image  user posted image  user posted image  ....... bošček............. ja eni pač niso za v porodno.........
.......... js vem, da po moje ne bi mogla bit zraven..... mene začne zvijat že če mi kdorazlaga o kaki operaciji ali kaj podobnega.......... user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
2.9.2008 17:49:03   
bučkabb
heloooo punce

se po dolgem času spet uspem mal tle gor pojavit in vidim, da ste nekatere kr pridne in še kr vstrajno čvekate....

no neki vas je blo pa že tud pridnih in se zdaj že cartate in uživate radosti s svojimiuser posted image

ČESTITAMMMMM VSEM ZA USPEŠNE PORODE IN SEDAJ ČIM MAJN SKRBI IN ČIM VEČ PRESPANIH NOČI!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no jaz sem še vedno 2 v 1 in se počutim kr vredo, mal me je sicer začel bolet križ, pa noge mi mal zatekajo, sam ni hudega in se da še zdržat.
zadnje dni ornk delam, ker sem končno uspela pri nabavi, no kakšna malenkost mi še fali,sam upam da bom do konc tedna mela pa res vse pripravljeno, ko zdaj pa res nikol ne vem, kdaj pride ta finiš trenutek, user posted image user posted image

v četertek mam tud prvi CTG in dopolnim 37 tednov tak da bo počas konec, a ne.....

no skratka uživajte kjerkoli ste in držim pesti za vse da nam tud uspe tak kot je že nekaterim.

no se še kaj javim, ve pa pridno čvekajte

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
2.9.2008 17:49:05   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, ali katera ve, kje kupiš magnetne nalepke za avto.............otrok v avtu.................user posted image user posted image

mislm da se tu na Sončku da to dobit. pa še ime lohk gor daš napisat. sam je mal dražje.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
2.9.2008 17:50:08   
lana luna
http://soncek.si/si/nalepka-otrok-v-avtu-po-zelji-narocnika-i4029.shtml

evo še link

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
2.9.2008 18:17:35   
alysa

dans je blo med 40 in 60, zadnjič pa ravna črta

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
2.9.2008 18:23:29   
alysa
js ne vem a sem bla tolk zrihtana, ko sem šla na prvi zmenek, ko bom zdj, ko grem rodit

user posted image user posted image user posted image user posted image

... vse za prihod  user posted image  ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?