|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
3.9.2008 9:34:58   
morango
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Danes imam ponovno pregled  pri G, mi bo dal napotnico za PDC, upam da mi uspe prit v LJ preden rodim. Vsem, ki imate danes pregled pa user posted image user posted image user posted image .
Lana17 srečno na pregledu in zdrži do Lj!!!

Pa srečno še vsem drugim, ki imate preglede, CTG al pa boste šle kar rodit. Saj res, danes je Bubi na vrsti! user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
3.9.2008 9:48:56   
ključek
oj!!!

kako ste?? jaz ok, čeprav sem imela ene čudne sanje........kr neki, da smo v eno luknjo gledali in noter videli naše dojenčke...........user posted image user posted image user posted image ........kr neki..........

zdle sem se pa glih pobarvala, upam, da me v roku ene ure kaj ne preseneti, da ne bom k eno strašilo šla v P..................user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 3.9.2008 9:49:22 >

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
3.9.2008 9:54:55   
RAČKAPK
OJLA pupe

jst sm bla pa na CTG in nič novega vse mirno....
v soboto pa grem spet

če ne prej grem v ponedeljek v P

čestitke vsem novim mamicam

pozdravček

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
3.9.2008 9:56:06   
KAHLO
Ojla bejbike!!

MaruškaŠ...jaz mam jutri pregled pri moji g...če ne bo pupa do takrat prišla je tud rekla da me bo not dala, tako da če boš rodila v Lj, možna da bova skupaj pričakali najine velikaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no moja je bl debeluščekuser posted image sem bla kr po eni strani vesela tvojega posta, to pomeni da mi pa mogoče ne bo dolg cajt tam not k bom čakala na prihod tamale.....bom imela družbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače se pa meni tud kozlarije sanjajo, zadnič se mi je sanjalo da je moj vzel najno pupo k nama v posteljo in jo je tako pošteno zeblo, pol smo se pa full pod oddejo stiskali da bi jo pogrelauser posted image user posted image user posted image včeraj pa se mi je sanjalo da sem eno starko v polivinilasti vrečki nosilauser posted image user posted image tako da me je pol pošteno strah ratalo in sem se čist k svojmu stlačla.

Z zgago mam pa jaz tud problem, ne smem nič kislega pojest, bog ne daj kake nektarine (pa tako jih imam rada) tako da k eno pojem pol obvezno donat v sebe vlivam!!!

Danes ma moja mami roj. dan...in smo tako upali da bi se naša pupa rodila danes........pa zgleda da ne bo nič !!! 

zdaj si pa grem en toastek narest, pol moram spet it v tiste lončke lulat v laboratorij......da bom lahko jutri spet ene tri ure pri zdravniku!!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
3.9.2008 9:58:49   
Tejchy
pol moram spet it v tiste lončke lulat v laboratorij......da bom lahko jutri spet ene tri ure pri zdravniku!!!

pa kaj ve imate še kr neke preglede user posted image  ........... js nič.......... sam čakam...... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
3.9.2008 9:59:56   
Tejchy
Danes ma moja mami roj. dan...in smo tako upali da bi se naša pupa rodila danes........pa zgleda da ne bo nič !!!

čestitke mami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ............ drugače pa še ni konec dneva veš..... te še vedno lahko kj zagrabi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..........

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
3.9.2008 10:00:49   
Tejchy
KAHLO - zakaj imaš na tickerju še 4 dni do konca, rok pa 4.9. user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
3.9.2008 10:31:39   
arabela*
dobro jutro babikeuser posted image
Jaz se že bašem z skutinimi palačinkami,jih že tri dni jemuser posted image .Madona,mam tak apetit,da bi vola pojedlauser posted image
Babe,vidim da imate probleme okol spanja,pa zgaga.Saj še malo pa bo vsega konec.Jaz sem tako vesela,da je vse za mano,da lahko spim,ko se meni zaljubi,skratka vse lepo.Je pa res,da ti čas nosečnosti vedno ostane v spominu.Meni je bilo po svoje res lepo,kljub vsem težavam.Tako da,izkoristite zadnje trenutke z svojimi user posted image v buhiju,ker so res neponovljivi.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
   RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!!
3.9.2008 10:35:38   
arabela*
saj res,da nes pa je naša bubi,na vrsti
Gremo bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
3.9.2008 10:36:13   
ključek
Danes ma moja mami roj. dan...

vse najboljše tvoji mami!!!!user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
3.9.2008 10:47:15   
Lara Croft

Danes imajo tri ljudje, ki jih poznam rojstni dan.... + TInkara Kovač....user posted image user posted image
Oče od mojjega muca ga ima pa 5. pa upam, da se naša ne rodi glih takrat....

Drgač pa proti zgagi meni mandlji pomagajo.... takoj mi jo pomirijo...... Nektarin pa tudi jst neaj bože.... breskve pa ni problem.... user posted image

Sem pa danes za zajtrk kokice jedla.....

Sem gruntala, da bi še pred porodom začela s kako shujševalno... oz. se začela izogibat hrani, ki redi...... si bom kr en paket HL nabavla.... user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
3.9.2008 10:48:01   
ključek

user posted image user posted image ..........zdrav začetek dneva..............

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
3.9.2008 10:57:56   
Tejchy

boljš za zajtrk kot za večerjo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
3.9.2008 11:01:23   
Lara Croft
..........zdrav začetek dneva..............

Ma sej pa to je ja koruza..... a ni to zdravo? So pa tiste z manj maščob.... niti prstov nimam mastnih... user posted image

boljš za zajtrk kot za večerjo

Polna usta, prazna rit.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
3.9.2008 11:14:01   
ključek
user posted image

da se mal považim...moj nečak.......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
3.9.2008 11:15:14   
ključek
Danes imam ponovno pregled pri G, mi bo dal napotnico za PDC, upam da mi uspe prit v LJ preden rodim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
3.9.2008 11:19:00   
arabela*
Me pa smo zdaj imele patronažno.Malečka je spala,kot običajno.
Mamica pa uživa na balkonu na sončkuuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
3.9.2008 11:19:33   
arabela*
me to you,luškan fantičuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
3.9.2008 11:27:44   
lana luna
me to you!!!!

a mi prosim pošlješ un link k gor smejkote dobiš... prosim....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
3.9.2008 11:28:26   
Lara Croft
Me pa smo zdaj imele patronažno.Malečka je spala,kot običajno.

Saraya.... ma kaj potem jo morte zbudit, če glih takrat pride?

Kaj se lahko zmeniš, ob kateri uri nej prihaja?

Koliko krat pride?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
3.9.2008 11:28:52   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

mene pa dons tko zgaga peče sem že mojga klicala, da se domov ne sme prpelat brez donata pa čokolade

samo danes user posted image  ..........  blagor tebi........... mene peče koker kaj pojem.... če se uležem je še hujš......... včeraj zvečer sem samo sadje jedla za večerjo, pa me je ob 5h zjutraj zgaga zbudila user posted image  .......... meh ne grem več spat, če nimam fllaške donata ob sebi..........

ne sej me ni sam včer. sem mela že bolj težave, ampak včerej me je pa po dolgem času spetuser posted image ni to fajn, sam sej bo kamlu boljš... donat je pa zakonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
3.9.2008 11:29:36   
lana luna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse preglede, pa porode, pa za vse ki rabte pikepoke za srečo....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
3.9.2008 11:30:32   
lana luna
me to you tvoj nečakec je pa res frajeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
3.9.2008 11:31:10   
arabela*
lara,patronažna pride vsak drugi dan nekje ob isti uri.Hodijo od devete,pa do treh se mi zdi.Pač otroka poštimaš tak,da je tisti čas buden.
Jaz imam pač to srečo,da je vseeno,kdaj pride,sem itak vesela,da jo komu uspe malo zbudit,pa saj so te ženske full vredu,se vse da zmenit.

Naj še povem,da je Marisi že popek odpadel,ima že čist zaceljenegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1199
3.9.2008 11:31:43   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MaruškaŠ...jaz mam jutri pregled pri moji g...če ne bo pupa do takrat prišla je tud rekla da me bo not dala, tako da če boš rodila v Lj, možna da bova skupaj pričakali najine velikaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no moja je bl debeluščekuser posted image sem bla kr po eni strani vesela tvojega posta, to pomeni da mi pa mogoče ne bo dolg cajt tam not k bom čakala na prihod tamale.....bom imela družbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bo šlo - jst rodim v Trbovljah user posted image . Pa dons so mi naredil sam ctg, pa je kao OK, ju3 morm pa zdej na ultrazvok - da mi kontrolirajo količino plodovnice. Če se pojavi zmanjšanje - potem grem takoj rodit - če ne pa drug teden - sam ne vem kdaj user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?