Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:06:14
|
|
|
|
meta21
|
Aja, pa v svoji posteljici-itak! Vsak po svoje-ampak meni se zdi, da je zakonska postelja eden najbolj intimnih mest partnerjev tako, da nisem za to, da otrok spi v njej. Mogoče zjutraj čez vikend, če se pride mal pocrkljat. Pa tudi novorojenček bi po mojem moral čim prej it v svojo sobo, ker jaz ne vem, če bi bila sposobna medtem, ko bi dojenček spal v isti sobi. Ne vem, mogoče sem malo zahojena ...
< Sporočilo je popravil meta21 -- 2.9.2008 13:11:03 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:07:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz sicer ne verjamem čist v te stvari, ampak za vsak slučaj mava še gorski kristal pod pojstlo, ki kao vleče sevanje nase. Je od tašče partner bioenergetik in nam skoz meri te energije in sevanja ... Ma jst pa verjamem.... moj mož pa kr sam zmeri.... oz. zase kr ve, da neki ne štima.... če sedi nekje, kjer je sevanje, mu rata kr vroče in ga začne glava bolet... je ful občutljiv na te zadeve..... jaz rabim mal več časa, da se mi začnejo kake negativne spremembe.... en cajt me je tk hrbet bolel vsako jutro, ej za crknit..... no, ko sva pol poslo dala postrani je blo takoj boljš.... Imava pa tudi mi2 neki obesek, ki kao umirja vse skupaj....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:08:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede sprehodkov z ....Pa ne preveč komplicirat,ker samo škodi.Tako,da...Go... Ma itak.... sploh zdej, ki je še tko lepo vreme.... pozimi je verjetno druga štorja.... jst močno upam,da se bo to poletje kr zavleklo.... Pa da v pondelk al tork lepo rodim..... v petek pridemo domov.... pol pa sprehodki.... Jaz mislim, da je bolj pomembno, da se mamica dobro počuti. Če bom šivana in se bom komaj premikala, dlje kot na vrt ne grem. Nam je v MŠ rekla, da dostkrat mamice na prvem sprehodu skup zlezejo, ker še ne zmorejo. Torej otroček je že pripravljen, mamica mora pa premislit, če ne bi šel prve dni rajši očka na sprehod.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:09:56
|
|
|
|
arabela*
|
lara,pa saj v bistvu ni umetnih popadkov.Tista snov je samo napeljana tebi v žilo,da pospeši tvoje popadke.V slučaju da pa ti npr.voda odteče al pa si čez rok,pa je potrebno to.Je res,da telo mogoče ni tolk pripravljeno.Ampak saj ti vedno najprej mehur predrejo,tako da se ima potem telo čas spontano tud pripravit.Nikoli ti ne dajo tako tega za pospešitev
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:11:59
|
|
|
|
meta21
|
Grem jaz kuhat. Danes bo pasulj. Upam, da ne bom šla ponoči rodit...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:12:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Aja, pa v svoji posteljici-itak! Vsak po svoje-ampak meni se zdi, da je zakonska postelja eden najbolj intimnih mest parnerjev tako, da nisem za to, da otrok spi v njej. Mogoče zjutraj čez vikend, če se pride mal pocrkljat. Pa tudi novorojenček bi po mojem moral čim prej it v svojo sobo, ker jaz ne vem, če bi bila sposobna medtem, ko bi dojenček spal v isti sobi. Ne vem, mogoče sem malo zahojena ... Ej, čist enako mislim tudi jaz.... Glede sexa bi me pa še jezilo, da ne morem bit glasna, če mi tko paše..... Lepo nej bo v svoji sobici in pojslici..... bomo že vstali in šli tja oz. na kavč, če ne bo spanja.... Bom pač 10 sekund kasneje pri njej...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:13:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz mislim, da je bolj pomembno, da se mamica dobro počuti. To pa itak.... ma jst sm optimist....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:14:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Grem jaz kuhat. Danes bo pasulj. Upam, da ne bom šla ponoči rodit... Js bi ga tku jesla...... oz. vsaj fižol.. pa se glih zaradi tega zadržujem, da ne bi preveč ropotalo, če bi mogla it....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:15:46
|
|
|
|
gloria
|
...moj bo pa v svoji pojstlici pri naju v spalnici(čeprav ima že svojo sobico)....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:16:51
|
|
|
|
gloria
|
...a ste kaj brale pri novembrkih kok prehitevajo po levi polnom parom.... ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:17:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara,pa saj v bistvu ni umetnih popadkov.Tista snov je samo napeljana tebi v žilo,da pospeši tvoje popadke.V slučaju da pa ti npr.voda odteče al pa si čez rok,pa je potrebno to Hm ne vem.... No ma sej pravim... če je nujno OK... če ne pa, ne vem, zakaj je treba neki pospeševat....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:20:30
|
|
|
|
arabela*
|
to itak ja,da se mora mamica vredu počutit. Pa saj to te že v času bivanja v porodnišnici k sebi spravijo. Ma tak je,trudit se je treba,bit optimist,ker ene pa se vdajo in na koncu že samo opešajo.Problem je edino,če so kakšni zapleti,pol je pa res potrebno še veliko počitka,da mamica lepo okreva. Jaz že iščem varjante,da začnem migat.Se bom kar na fittnes počasi spravla,pa na trebušne plese.Samo počakam,da šivi padejo ven,pol pa akcija
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:22:08
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj pa grem jest,sma z Anejo že tak lačne,da je joj. Pol pa Mariso zbudit,pa ji nego naredit in previt,pa jo pripravit,da bo malo budna. se beremo kasneje
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:27:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zdaj pa grem jest,sma z Anejo že tak lačne,da je joj. Pol pa Mariso zbudit,pa ji nego naredit in previt,pa jo pripravit,da bo malo budna. se beremo kasneje Fajn se imejte bejbe tri....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:28:50
|
|
|
|
coko
|
optimizem čestitke za Kajo! saraya jaz se bom kar k tebi naročila na kosilo. Drugače pa punce vse ki ste že rodile, ste res face, ko ste že toliko pri močeh, da ste že na RR in veselo hodite naokrog. Jaz si sebe predstavljam zelo utrujeno in brez moči. Upam, da mi bo rojstvo dalo full pozitivne energije in zagona, da bom vse sfolgala. Pri naju pa bo spal z nama v sobi. Sicer v zibki. Imava bolj malo prostora v stanovanju, tako da druge možnosti ni. drugače pa sem mislila, da bom danes tudi jaz mogla spakirat v porodnišnico. So me že zjutraj zbudili krči. V glavnem po 1,5h so se umirili. res da imam rok šele proti koncu meseca, ampak me je kar malo panika zagrabila, sploh zato ker sem že 1 cm odprta, pa popadke sem tudi že imela. Čeprav takrat, ko sem imela prvič popadke sem bila dosti bolj umirjena in sem samo mojemu rekla, da bo treba it in to je to. Nobene panike. Zdej pa... Bi rada še malo počakala vsaj do 15. Na koncu bom pa še čez rok . Danes imam še CTG, pa končno je moj ginekolog prišel iz dopusta, ga ni bilo 1mesec in pol. Upam da bo pogledal stanje tam spodaj, pa kakšen UZ bi tudi rada, še posebej ker bo moj z mano.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:32:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
drugače pa sem mislila, da bom danes tudi jaz mogla spakirat v porodnišnico. So me že zjutraj zbudili krči. V glavnem po Jst imam že nekaj noči te krče.... pa vedno ugotovim, da je vse skupj traja premalo časa in tudi se ne stopnjuje, da bi šlo lahko zares.... pol pa itak tudi čist neha.... tku da... ne grem v porodnišnico, dokler ne bo že kriza....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:35:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst pej še ne vem, kaj bom jedla, niti kdaj..... ob kašni šteri popoldne verjetno...... moj dragi je šel z enim prjatlom na pico..... sama pa bom, ku bom lačna verjetno pojedla mal krompirja in zelenjave narejenega po indijsko in solato.... Ma kej.... vstanem pozno in jem zajtrk bolj pozno.... moj pa ne zajtrkuje in je prej lačen.... pol pa jeva vsak po svoje.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:49:10
|
|
|
|
tia
|
Jst imam že nekaj noči te krče.... pa vedno ugotovim, da je vse skupj traja premalo časa in tudi se ne stopnjuje, da bi šlo lahko zares.... pol pa itak tudi čist neha.... tku da... ne grem v porodnišnico, dokler ne bo že kriza.... tudi jaz bom to prakticirala,danes ponoči so me začeli nekako krči ali je po pol ure vse minilo,ali pa sem zaspala,ko pa bo šlo za res verjerno ne bom mogla spati
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:51:05
|
|
|
|
tia
|
tudi naš/a bo spal pri nama v sobi v svoji posteljci,ali tam po pol leta boma pa že uredili sobico in potem v sobo,tako sem prakticirala tudi pri Leni
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 14:01:01
|
|
|
|
emi*
|
Dober dan!! Najprej da čestitam Optimizem! Danes je bla patronažna in z Ines je vse ok,full poje saj je že težka 3270g.220g je pridobila v 6.-ih dneh.Nič ji ne dodajam samo doji se,jaz pa sem bla vsa v skrbeh da ni kaj narobe.Vse je ok ,samo ki jo zvija.Mam ene kapljice,da ji malo ublažijo krče. Mi smo tudi bli že parkrat zunaj in prav lepo ji je v vozičku,samo spi! Ponoči pa mamo mir,gremo spat okrog 23h-24h pol pa je mir do 6h pa vstanemo okrog 9h.Pridna je,samo krči so smotani. fujjjj zdaj je bla bomba,prav v naročju jo držim,je zasmrdela!!! Dokler ne prileti ven so muke zdaj pa je mir. Uživajte! Bye
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 14:03:22
|
|
|
|
najina pikica*
|
ojle... ojojoj sm mogla kr mal prebrskat kje spet začet prebirat poste k ste ble tok pridne.... ...jst sm mojga žapčka glih spat dala pa mam mal cajta na forum švignt da grem vsaj mal korak s cajtem,bi se temu lahko tako reklo ... ...kar se tiče popadkov in poroda jst sm bila cel dan še čist normalno aktivna,brez posebnosti,tamali se je tako kot vsak drugi dan oglašal s konkretnimi brcikami,le trebuh sem imela spuščenega,ampak kljub temu še ne tok k bi ga mogla imet,...zvečer ko pa sva z mojim gledala tv pa me je začelo nekaj zbadati v sp predelu trebuha pri jajačnikih,bolečina je bila slična menstrualni,le da se je ta hitro stopnjevala...nakar sva z mojim po tehtemem premisleku le ugotovili da naj bi to bili popadkdi,čeprav časovno ni bilo glih tako kot bi moralao biti najprej na 15 min pol na 10 min,...in tako dalje jst sm imela vse neki zmešano iz tistega začetka bolečin mi je začelo bolet in zbadat vse pogosteje na 4-5 min in nato na 2-3 min tako da sm imela vmes le kako slabo min da sm k seb prišla...no pol sm pa 2 uri za tem že crklala svojega žapčka... ...si želim,da bi tud v drugo šlo tako hitro... kuhanje tut jst mam velikokrat problem kaj skuhat,enostavno mi zmanka idej ...jst bi se tut kr kam povabla na kosilo,tako bi se izognla kuhanju in pol pospravljanju no mi bomo danes papcali filane paprike in pire,za jutri pa.... ... ld in izkoristite še današnji sonček,menda nam pol un tm gor pošilja dež za ta teden...papa
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 14:08:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes je bla patronažna in z Ines je vse ok, Superca.... Dej povej... ma kaj te patonažne ful hodijo? Meni bo šlo kr mal na živce, se bojim.... ..... Upam,da ne hodijo navsezgodaj, ki mi zjutraj ne odpiramo vrat....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 14:08:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo mene iz enega fajn sprehoda in čveka, ve pa ste se očitno tačas tukaj načvekale IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, katero nadomestno mleko je najboljše in kje se ga dobi? Jaz sem se odločila, da bom vseeno kupila eno škatlo. Če še ni bilo odgovora: najboljšega mleka ni. ZAkaj? Ker vsakemu otroku paše kaj drugega. predvsem je pomembno, kako vpliva na prebavo, če ima težave s polivanjem, kolikami,.... Najbolj "klasična" mleka pri nas so Aptamil (ki ga dobiš povsod), Novalac (samo v lekarni) in morda še Beba, Hipp,.... Tako da ne prehitro kupovat, "za vsak slučaj" pa sem jaz vzela Aptamil, ker se edini dobi v takih mini pakiranjih (Baby center, DM, Pikapolonica). Ko veliko pakungo enkrat odpreš, namreč ni več dolgo uporabna, zato je škoda imet tako za rezervo. Mi smo pri bubiju kar malo testirali, preden smo našli tisto ta pravo. Aptamil se mi je že na videz zdel zelo redek, je kar teklo skozi njega. Novalac proti krčem je bolj gost, je precej trdo kakal po njem (ampak ni bil zaprt). Občasno sem celo mešala. Ko smo prešaltali na dvojko, pa se je nakako najbolj obnesla Beba. Predvsem cenovno.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 14:09:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D Dobro jutro, pupe! Danes me pa obišče patronažna sestra, ki se je prejšnji teden prijazno napovedala. Kako je bilo s patronažno, bambi? Če seveda še nisi komentirala, grem še zdaj brat Ti je dala kak fajn nasvet? no, meni se ni še nič najavila in močno dvomim, da bo prišla pred porodom (kar nam sicer pripada).
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 14:12:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
Najina pikica...... tvoj podpis..... kaj se je zgodilo s to pikico? Glede popadkov pa...... ma kaj kr na 15 minut se začnejo? In koliko časa so na 15 minut, da se pol ta čas začne manjšat?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?