Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:38:23
|
|
|
|
Tejchy
|
Daaaaaaaaaaaaan! Evo, pa sem dala skoz tud js svoj prvi CTG .......... srček lepo bije od 140 do 160 ....... aktivnost maternice pa je bila nekje od 10 do 30......... se prvi, da še nič ne dogaja... mi je pa G dejala, da je lahko to samo trenutno stanje in da bi npr. 2 uri kasneje CTG pa lahko zaznal popadke... zato je treba to tudi bolj tako jemat.............. v glavnem....... danes baje še ne grem rodit pregledov pri G več nimam..... če do roka - 10.9. ne dobim popadkov, moram iti 12.9. kr v porodnišnico... tko, da če ta vikned ne bo akcije, bo ziher naslednji ....... sicer pa.. nekam štrajkamo me... ... nobena noče rodit al kako?? .. no, razen Optimizem, ki res prehiteva čez polno črto ...............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:39:52
|
|
|
|
Bambi D
|
Samo na hitro, preden grem na sprehod sporočam, da je patronažna pravkar bila pri meni in glede plenic pravi, da nič ne škodi, če s seboj vzamemo kakšno (že v naši torbi), za odhod pa rabimo 1 kos. Baje, da tle v lj kar šparajo in da obiskuje enega dojenčka, ki ima fajn vneto ritko, ker so šparali s pleničkami. Tko da, jaz bom kar kak kos nesla s sabo, že zaradi mojega boljšega občutka... Je pa ženskica super, jo morm prav pohvalit , sva se prav lepo pomenile.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:41:28
|
|
|
|
Tejchy
|
........ kar se pa hrane tiče pa mam tud js kr apetit zadnje čase......... sam to bolj pripisujem temu, da sem doma in skoz v bližini hladilnika... pol pa če nimam kj pametnega za delat, sem pa itak skoz v kuhinji........ drugače pa so se mi kg ustavili......... na + 18kg... in imam občutek, da bodo tu tudi ostali ....... vsaj do poroda... .......... ker pa smo že glih pri hrani................. sem postala kr lačna.........grem kuhat
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:42:18
|
|
|
|
gloria
|
punce.....................optimizem je rodila hčerkico Kajo!!!!!!!!!!!!!!! .... ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:42:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
če do roka - 10.9. ne dobim popadkov, moram iti 12.9. kr v porodnišnico... In kaj.... boš pustila, da ti samo dva dni po roku sprožijo? Samo nej meni tku rečejo....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:44:39
|
|
|
|
gloria
|
Povejte mi ali ste tudi ve dobile za štetje gibov,kako ste prakticirale a ste s papirom na okrog hodile in si beležile? ...ja v torbici mam še en list če sem kje da si zapišem,pol pa doma prepišem na ta list za gibe...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:44:41
|
|
|
|
ključek
|
.......... ker pa smo že glih pri hrani................. sem postala kr lačna.........grem kuhat kaj bo pa danes dobrega?? pri nas bo rižotka..........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:45:31
|
|
|
|
alysa
|
optimizem za Kajo Ja, punce več kot očitno vodijo Tut pri men ctg nič novga ... tk da bomo še čakali ... upam, da ne do naslednjega ctg (9. 9.) ... čeprav je pa vse možno ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:48:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo.... danes, ki sem na volji za malo pripravljat sobico naše dojenčice in sem hotela še nekaj vzorčkov s tempero na steno naredit.... pa šablone ne najdem.... ufaaaaaa Me zanima, če bo samo naša imela od začetka svojo sobco al je še kdo tle, ki ne bo imel bejbija ponoči v spalnici? Mi je nimamo kam dat.... v najini spalnici je na ful mestih sevanje, še najino pojslo sva kumi namestila, da ne seka po naju.... pa še to more bit postrani.... No, ma tudi mi2 rada zvečer čitava, se pogovarjava, reživa.... bo kr v redu tako.... pa še daleč ni do sosednje sobce...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:49:17
|
|
|
|
arabela*
|
Babe,pa ne se bat sprožitve popadkov.Pa saj to ni nič hudega.Po eni strani je še bolje,ker se hitreje odpiraš.Je res,da so potem popadki bolj intenzivni,ampak res gre zlo zlo hitro.Če vam podam moj primer da sem ob 23.00 bla odprta še samo 2 cm,ob 23.35 pa že do full in kar rodila.Tak da,nič se bat,se da preživet
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:50:32
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Daaaaaaaaaaaaan! Evo, pa sem dala skoz tud js svoj prvi CTG .......... srček lepo bije od 140 do 160 ....... aktivnost maternice pa je bila nekje od 10 do 30......... se prvi, da še nič ne dogaja... mi je pa G dejala, da je lahko to samo trenutno stanje in da bi npr. 2 uri kasneje CTG pa lahko zaznal popadke... zato je treba to tudi bolj tako jemat.............. v glavnem....... danes baje še ne grem rodit pregledov pri G več nimam..... če do roka - 10.9. ne dobim popadkov, moram iti 12.9. kr v porodnišnico... tko, da če ta vikned ne bo akcije, bo ziher naslednji ....... sicer pa.. nekam štrajkamo me... ... nobena noče rodit al kako?? .. no, razen Optimizem, ki res prehiteva čez polno črto ............... ...čestitke ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:51:21
|
|
|
|
lana luna
|
Me zanima, če bo samo naša imela od začetka svojo sobco al je še kdo tle, ki ne bo imel bejbija ponoči v spalnici? midva mava tut otroško sobico čist zraven, tko da bo že kmalu lahko spal tam. ampak kuj na začetku pa ne, da mi ne bo treba predaleč hodit ponjga ponoči bo kr v najini spalnici.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:51:48
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz bom imela danes testenine na jedilniku,pa rdečo peso. Včeraj pa sem imela eno tako fajn gosto zelenjavno juhco,pa skutine palačinke,kar v pekaču zapečene in kompot in naravnega kuhanega sadja.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:52:49
|
|
|
|
lana luna
|
uh jest kr ne morm verjet, da ste ene že tolk blizu PDPja... jest mam še 27 dni....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:53:37
|
|
|
|
arabela*
|
Naše dve nimata svoje sobice.Smo kar skupaj,kar pa je zame samo pozitivno.Imam otroka vedno na očeh.Trenutno Aneja spi zravn naju v veliki postli,jo malo razvajamo,se tak rada cartata z atijem .Zgleda da jima je prišlo to v navado,ko je bila mamica v P.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:53:58
|
|
|
|
lana luna
|
punce kaj mi slince cedite... jest bom pa dons nardila cvetačno juhico, pa puding zravn... njami....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:55:14
|
|
|
|
ključek
|
Me zanima, če bo samo naša imela od začetka svojo sobco al je še kdo tle, ki ne bo imel bejbija ponoči v spalnici? dokler bomo živeli v bloku, bo košek v spalnici (ni placa drugje), ko pa se bomo selili v hiško, bo pa kmalu spal v svoji sobici.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:55:33
|
|
|
|
lana luna
|
pr nas pa noče, da bi mali ajou pri nama v tavelki pojstli. no sej po eni strani je prou, ker pol jest ne bi upala spat, da revčka ne bi pomečkala. ampak pocrkljali se bomo pa vsen v tavelki postelci
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:55:45
|
|
|
|
arabela*
|
Glede sprehodkov z ,jaz sem včeraj patronažni pojamrala,da bi šla že rada vem malo v šetnjo.Pa je rekla,ja pametno,čimveč na zrak,ni problem,kako daleč je popek zaceljen,samo čimveč zunaj bit.Baje je vredu za otročke.Pa ne preveč komplicirat,ker samo škodi.Tako,da...Go...
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:57:06
|
|
|
|
meta21
|
Ja, punce več kot očitno vodijo Ja, zgleda da ne pravijo zastonj, da fantje zmerej mal zamujajo. Upam, da ne bom mogla polno luno počakat.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:57:28
|
|
|
|
arabela*
|
ne,saj jaz tud nisem zato,da se otroci navadijo spat v veliki postelji.Samo včasih paše mala carkljanja.Po pravici povedano imam rada mir,no,pač da imava z partnerjem tam res prostor za sebe
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:59:48
|
|
|
|
ključek
|
Glede sprehodkov z ,jaz sem včeraj patronažni pojamrala,da bi šla že rada vem malo v šetnjo.Pa je rekla,ja pametno,čimveč na zrak,ni problem,kako daleč je popek zaceljen,samo čimveč zunaj bit.Baje je vredu za otročke.Pa ne preveč komplicirat,ker samo škodi.Tako,da...Go... super!!! bomo mi tud tko prakticirali........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 12:59:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe,pa ne se bat sprožitve popadkov.Pa saj to ni nič hudega.Po eni strani je še bolje,ker se hitreje odpiraš.Je res,da so potem popadki bolj intenzivni,ampak res gre zlo zlo hitro.Če vam podam moj primer da sem ob 23.00 bla odprta še samo 2 cm,ob 23.35 pa že do full in kar rodila.Tak da,nič se bat,se da preživet Ma ni vedno tako, veš.... velikokrat ni še čaš in tudi če ti dajo umetne popadke, se ženska ne odpira.... na koncu pa pol carski naredijo..... Pa tudi sicer so umetni popadki večji šok za otroka.... Ne rečem, da je plodovnica umazana al da je kako drugače otrok v stiski.... ma če ne, ne vem, kaj tej dr tok forsirajo....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:00:44
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Me zanima, če bo samo naša imela od začetka svojo sobco al je še kdo tle, ki ne bo imel bejbija ponoči v spalnici? Mi je nimamo kam dat.... v najini spalnici je na ful mestih sevanje, še najino pojslo sva kumi namestila, da ne seka po naju.... pa še to more bit postrani.... Naš bo na začetku pri nama ampak gre ob prvi priliki v svojo sobo. Mava midva tudi težave s sevanjem in če bi hotla imet na najboljšem mestu v spalnici bi ga mogla met v vznožju. To mi pa nekak ne zgleda, zato sva samo vzglavje obrnila kontra nama, da ima vsaj glavo na dobrem mestu. Jaz sicer ne verjamem čist v te stvari, ampak za vsak slučaj mava še gorski kristal pod pojstlo, ki kao vleče sevanje nase. Je od tašče partner bioenergetik in nam skoz meri te energije in sevanja ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 2.9.2008 13:02:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede sprehodkov z ....Pa ne preveč komplicirat,ker samo škodi.Tako,da...Go... Ma itak.... sploh zdej, ki je še tko lepo vreme.... pozimi je verjetno druga štorja.... jst močno upam,da se bo to poletje kr zavleklo.... Pa da v pondelk al tork lepo rodim..... v petek pridemo domov.... pol pa sprehodki....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?