|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
9.1.2009 11:13:03   
Laubica
Čer, hvala punce za spodbude , Miha je danes že spal v vrtcu in je ok, mene je pa tud kriza minila, sem rabila sam mal tolažbe HVALA VAM VSEM IN VSAKI POSEBEJ.......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.1.2009 16:26:52   
tanjusi
juhu petek, vroča čokolada z kolegico po službi, zdaj pa vikend!!
Kake mate pa kaj ve plane za vikend.
Mi bomo malo sinov rojstni dan praznovali pa počivali...user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.1.2009 20:24:18   
neli99
otročki: spijo user posted image
dragi: spi user posted image
TV: spet tom cruise user posted image
torej konzervice moje, evo mene user posted image  

... dašabina user posted image user posted image user posted image  za kilce, le tako naprej, pa super da je kriza mimo, sej vedno mine. ja za user posted image  je pa še kak mesec al pa 2 do 3 časa user posted image

natasaom je poniknila, bo treba mal preverit kaj dogaja

punce moje naša taši je od božiča do danes pridelala obe spodnji dvojkici in 3 štirice bodejo ven prve konice, tako da gleda na to smo jo kar dobro odnesli ... pa odkar je shodila, samo še hodi. peter se je pol še vsaj ene 14 dni še plazil, ta pa samo da najde oporo, gre na nogice in gas ...

da ne govorim kako je po novem ko kam gremo ... user posted image  ... ni šans da bi bla pri miru, gas pa gremo. in če smo kje na pijači bi šla ona kar za šank (je največ za raziskovatuser posted image ), pa sploh se ne boji ljudi ... in vse mora pregledat, odpret, pošlatat, razmetat user posted image  ... mi je tok smešno ker peter se me je zmer držal ko klop, sploh ni blo teh problemov user posted image  ... ja ja kok so si otročki različni ...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.1.2009 20:36:45   
tanjusi
pa sploh se ne boji ljudi ... in vse mora pregledat, odpret, pošlatat, razmetat ... mi je tok smešno ker peter se me je zmer držal ko klop, sploh ni blo teh problemov ... ja ja kok so si otročki različni ...

tole mi je pa znano jauser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.1.2009 21:20:36   
dodi
Čer bejbe...kako ste kaj?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.1.2009 21:29:13   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

pa sploh se ne boji ljudi ... in vse mora pregledat, odpret, pošlatat, razmetat ... mi je tok smešno ker peter se me je zmer držal ko klop, sploh ni blo teh problemov ... ja ja kok so si otročki različni ...

tole mi je pa znano jauser posted image user posted image

ja meni tudiuser posted image user posted image
DODI-super pa tiuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
10.1.2009 19:52:27   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Čer, hvala punce za spodbudeuser posted image user posted image , Miha je danes že spal v vrtcu in je ok, mene je pa tud kriza minila, sem rabila sam mal tolažbe HVALA VAM VSEM IN VSAKI POSEBEJ.......
Neli, kile gredo dol, 2 mesec - 10 kg, za user posted image  je pa še časuser posted image
laubica, user posted image user posted image
Tanjuši, dobrodošla!!

DAŠABINA - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za kile!!! Joj punce, ste pridne. Jaz se spet nekimatram, sem šele začela pazit na prehrano...ampak moram zdržat. Imam ful problemov s hrbtenico, posebej križemuser posted image

Evo, Miha se je pa tudi navadil, super.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
10.1.2009 19:53:18   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Čer bejbe...kako ste kaj?

V redu, kako si ti in tvoja četica?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
10.1.2009 19:55:26   
dodi
ahoj!

Mi smo ok...za enkrat nam zdravje še služi in naj tako tudi ostane...naj se naše domačije bolezen ognje v največjem možnem krogu.
Trebuh raste in kipi...še malo pa bo začel tudi migati sem in tja in komaj čakam.

Kako pa kaj Nataša in mala princeska?
Je že kaj slikic?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
10.1.2009 20:00:25   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

otročki: spijo user posted image
dragi: spi user posted image
TV: spet tom cruise user posted image
torej konzervice moje, evo mene user posted image  

... dašabina user posted image user posted image user posted image  za kilce, le tako naprej, pa super da je kriza mimo, sej vedno mine. ja za user posted image  je pa še kak mesec al pa 2 do 3 časa user posted image

natasaom je poniknila, bo treba mal preverit kaj dogaja

punce moje naša taši je od božiča do danes pridelala obe spodnji dvojkici in 3 štirice bodejo ven prve konice, tako da gleda na to smo jo kar dobro odnesli ... pa odkar je shodila, samo še hodi. peter se je pol še vsaj ene 14 dni še plazil, ta pa samo da najde oporo, gre na nogice in gas ...

da ne govorim kako je po novem ko kam gremo ... user posted image  ... ni šans da bi bla pri miru, gas pa gremo. in če smo kje na pijači bi šla ona kar za šank (je največ za raziskovatuser posted image ), pa sploh se ne boji ljudi ... in vse mora pregledat, odpret, pošlatat, razmetat user posted image  ... mi je tok smešno ker peter se me je zmer držal ko klop, sploh ni blo teh problemov user posted image  ... ja ja kok so si otročki različni ...

user posted image user posted image user posted image user posted image Neli, vidim, da je tebi Tom Cruise tudi "všeč" .

Res, otroci so različni - pri nas je bila prva tudi bolj plašna, tadruga pa skoz akcija. No, Lara je pa tudi postala razbojnik. Najnovejši podvig- dokopala se je do mobitela in ga vrgla v WCuser posted image user posted image Drugače pa samo še razturava po bajti, stika, odpira predale, razvlači..itd. Igrače - zakaj hudiča jih sploh imamo?

Tanjusi - vikend plani - nič posebnega. Sobota je že itak mimo, jutri pa imata starejši dve spet tekmo - tako da bova z Laro sami.
Pa v križu me ful boli..tako da bo kar pestro.

Nabavit moram zavese za dnevno in kuhinji..pa mal po netu stikam in ideje iščem...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
10.1.2009 20:02:55   
viator
Dodi, to so pa super novice...glede Nataše...pa mislim, da ni nič novic. Verjetno je polno zaposlena..

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
10.1.2009 20:34:09   
dašabina
Julči, ene 6 merkatorjevih imam višek še rabiš?

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
10.1.2009 20:36:22   
tanjusi

Nabavit moram zavese za dnevno in kuhinji..pa mal po netu stikam in ideje iščem...

povej če boš kaj pametnega našla mi jih tudi moremo za novo hišo še nabavit, pa se nekak ne morem lotit.user posted image

(a camus)

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
11.1.2009 9:14:26   
julci

Julči, ene 6 merkatorjevih imam višek še rabiš?
sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image poslala zs

Neli hvala tiuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
11.1.2009 20:05:14   
dašabina
DRAGE SOBORKE, JUTRI GREMO V NOVE BOJE!user posted image
Tako, stvari pripravljene, mali spi, punce v bani, mož na kavču - kako tipično za naš nedeljski večer!user posted image
U glavnem, če vas bom bolj brala, boste vedele zakaj....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
11.1.2009 20:08:40   
tanjusi
DRAGE SOBORKE, JUTRI GREMO V NOVE BOJE!

a žeuser posted image

(a camus)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
11.1.2009 21:24:32   
hanna1

DRAGE SOBORKE, JUTRI GREMO V NOVE BOJE!user posted image
Tako, stvari pripravljene, mali spi, punce v bani, mož na kavču - kako tipično za naš nedeljski večer!user posted image
U glavnem, če vas bom bolj brala, boste vedele zakaj....

dašabina,sej bo,še vedela ne boš...poznano,preizkušeno.......kako hitro čas mine...se spomnem,ko sem jaz šla maja v službo in si ti rekla,da šele januarja...sem ti zavidala,ampak šment,kako hitro je meni zdaj minilo do januarjauser posted image ...želim ti lep delovni teden in obilo crkljanja ob večerihuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.1.2009 21:53:50   
hanna1
..mi smo bli dons v MB na obisku pr dediju in omi....jej kak so se me lotli zarad moje šole... ...mislim,da je žalostno ,ker se ne spravim v red

...drgač pa se je tud moja frčafelca odločila,da ne bo več zizanja...še malo potegne,pa se koj naveliča,tak da je zgleda res konc enega obdobja,ko je nama veliko pomenilo...mal me tiščijo joški,sam bo bolje...ko ni glih panike,ker je blo še sam za vzorc mlekca....  zjutraj in zvečer.....sva se tako dolgo...dobrih 19 mesecev.user posted image ..sem zelo vesela,ker je šlo brez kakšnih večjih težav

....se pa nisem par dni oglasila,ker me siol nekaj  j*e*b*e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
11.1.2009 22:35:31   
julci
Čer

pozdravček Hana in vsem ostalimuser posted image

Mi smo se pa danes smučali in sankali.Sva se z Zalo sankale,sem skor pozabla,ker se nisem že 25 let sankalauser posted image user posted image user posted image .Upam da mi brat  pošlje slikce.
Kaj je pri nas novga.Zala je mela spet uhe vnete,jaz sem po 19 mesecih prvič dobla tardečouser posted image user posted image sem že pozabla kk zgledauser posted image pa od pondeljka sem na 90 dnevni ločevalniuser posted image user posted image bravo mami,za nagrado sem si kupla pa novio vagouser posted image user posted image user posted image ,ampak kavbojke pa že spravim na rituser posted image .Sem kr ponosna nase,ker se še nisem pregrešla.user posted image

Dašabina nč ti ne zavidam ,jaz sem že celih 9 mesecev v službi.Pravijo da je prvi teden najdaljši in najtežji,bo kr držalo.Sam pol pa ugotoviš,da včasih pa kr paše da nardiš odklop od doma in štedilnika in,......vsega skupaj.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.1.2009 10:54:36   
Laubica
Hana-lepo obdobje sta se cartaliuser posted image
JULČI-ja no bravo pa si se nam pridružila z rdečimuser posted image user posted image in bravo za dieto ,jaz moram povedat da sem v tednu dni izgubila 1.5 kg in nič nisem bila lačnauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.1.2009 20:02:25   
tanjusi
jutri je točno enajst let kar se je rodil moj sinek, no takle čas zvečer sem bila še doma in se poslavljala od moža, ki je šel v nočno, zjutraj ob 6 pa je bil že atek.
Kaki zanimivi spomini.user posted image

(a camus)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.1.2009 20:31:48   
dašabina
Preživela prvi dan službe, skoraj brez računalnika, dobila nov mobič, tako da je ok, sodelavka nova tud ok, sva že mize obračaleuser posted image
tako da smo v polnem zagonuuser posted image  Miha je sicer spal v vrtcu le pol ure, potem pa se gre igrat in je pridkan moj sineuser posted image  se je danes tako fino smejkal ko sem ga prišla iskat, kot bi mi hotel rečt: mami zdaj greva pa domov.......user posted image
HVALA KER MISLITE NA NAME, SE GREM RES ŠE MALO CRKLAJT.......
BODITE ZDRAVE IN IMEJTE SE RADE!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.1.2009 20:35:51   
tanjusi
vidiš da greuser posted image user posted image , bravo tudi za sinkauser posted image ,
lepo  da si uspešno začela s službouser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
12.1.2009 22:05:45   
Laubica
TANJUŠI-ČESTITKE TVOJEMU FANTU ZA 11 ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
13.1.2009 6:57:09   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

jutri je točno enajst let kar se je rodil moj sinek, no takle čas zvečer sem bila še doma in se poslavljala od moža, ki je šel v nočno, zjutraj ob 6 pa je bil že atek.
Kaki zanimivi spomini.user posted image

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol imaš pa enako starega sina moj je rojen 14.1.98

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

umetna oploditev
bit

Zanima me, kje so vam opravili uspešno umetno oploditev? prosim za komentar: v katerem poskusu

LJ GK (58%)

MB (14%)

PO (10%)

Tujina (18%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!