hanna1
|
dober večer Laubica,lepo,da imaš voljo,verjamem,da presna hrana zelo izboljša prebavo,ker dobiš veliko več vitaminov,mineralov in vse se bolj počasi prebavlja,kuhana hrana pa med drugim tud ima nekaj stranskih neželjenih pojavov...ustvarjanje plinov,zaprtost......presneto,saj sem gostinka,pa šimfam čez kuhanje mateyka,tale gugalnik-mizica tud meni zelo posrečeno deluje in jes bi se tud odločla zanj...še posebej,če bi ga imela še sploh kam dat ...smo ratali nekam utesnjeni.....od vseh igrač in drugih pripomočkov,ki sodijo k majhnemu otroku...da o pužah sploh ne govorim julci...ja tile zobki...me je kr strah,kdaj bodo spet začeli tiščat ven neli....hmmm...a štetje te muči...pol raje sploh ne štej in kar reč,da si stara 30...več tako ne zgledaš viator,a ste bli na smučariji...res paše,ko se fajn prezračiš,pa še malo krake pretegneš na snegu...kdaj sem se jaz nazadnje smučala natasaom,aj počne velika sestrica Hana,a kaj uboga malo sestrico,a ati kaj pedena vse tri tanjusi,tile smajliji...jaz si jih ne upam več naložit,ker sem mela stalno polno še ene druge navlake poleg,jih pa kar tako potegnem iz kakšnega teksta,če imam odprto polje za pisanje posta...sam je treba prej kaj napisat,če ne men ne primejo dodi,a so taveliki kaj veseli,ko dobijo novega člana..si najbrž že poročala,sam jes sem spregledala lonib,upam,da si imela kakšen fraj dan stephany,a si si že opomogla od rojstnega dne ,kaj pa Klemen majrim,KT,duškica,makala,dašabina,lumpa,....vse lepo pozdravljam in pošiljam ene lep ponovoletni vam in vašim najbližjim