|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
4.1.2009 20:49:33   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

iskrene čestitke....kaj bi dala ,da bi se ti pridruzilauser posted image

Majrim tole bo zagotovo tvoje leto user posted image user posted image user posted image  Kaj pa veš, lahko si bova pa tako kot leta 2007 spet skupaj kaj zamislili user posted image  

no ja....user posted image ...ideja ni slaba,ampak ne bom več dolgo čakala...tam do 3.aprila,pol pa konec...user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
4.1.2009 20:51:39   
neli99
punce jst moram ful razmišljat kok sem jst zdej to stara user posted image , a se še keri to dogaja user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
4.1.2009 20:52:59   
majrim
mateyka.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa dobro,kje si ti??????????????????user posted image user posted image
tanjusi  ...Welcomeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...lepo,pa še ena nova partizankauser posted image user posted image
julci....bom ti probala kej zrihtatuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
4.1.2009 20:53:55   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

punce jst moram ful razmišljat kok sem jst zdej to stara user posted image , a se še keri to dogaja user posted image

jaz vedno štejem na prste na roki,pa če verjameš al neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
4.1.2009 20:56:18   
tanjusi

punce jst moram ful razmišljat kok sem jst zdej to stara , a se še keri to dogaja

jaz vedno štejem na prste na roki,pa če verjameš al ne

ja jaz sem kar tam na30 obstala, morem vedno razmislit kolk sem stara, tam do 30 je še šlo zdaj pa grejo leta čisto prehitro.user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
4.1.2009 22:38:22   
julci
julci....bom ti probala kej zrihtat

Majrim zlata si,pa saj itak že vešuser posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
4.1.2009 22:39:23   
julci
tanjusi delam na preventuuser posted image user posted image ni skrivnost,ti pa verjetno na šoli al pa vrtcu.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
5.1.2009 8:08:24   
KT

IZVIRNO SPOROČILO: KT

iskrene čestitke....kaj bi dala ,da bi se ti pridruzilauser posted image

Majrim tole bo zagotovo tvoje leto user posted image user posted image user posted image  Kaj pa veš, lahko si bova pa tako kot leta 2007 spet skupaj kaj zamislili user posted image  

no ja....user posted image ...ideja ni slaba,ampak ne bom več dolgo čakala...tam do 3.aprila,pol pa konec...user posted image

Aja, zakaj že do tretjegauser posted image , verjetno sem spet nekaj zgrešila.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
5.1.2009 10:35:24   
viator
Pozdravljene konzervice...
evo, mene spet v civilizaciji. Novoletne praznike smo preživeli na Mežakli - bilo je super, samo mraz pa tudi...čez dan -10, ponoči -17..uff.

Neli..VSE NAJBOLJŠE..VSE ŽELJE NAJ SE TI URESNIČIJO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim prekrasnim puncam tule gor pa srečno 2009.

Aja, seveda dobrodošla tanjusi!!!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
5.1.2009 10:36:31   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

punce jst moram ful razmišljat kok sem jst zdej to stara , a se še keri to dogaja

jaz vedno štejem na prste na roki,pa če verjameš al ne

ja jaz sem kar tam na30 obstala, morem vedno razmislit kolk sem stara, tam do 30 je še šlo zdaj pa grejo leta čisto prehitro.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , imam iste težave, samo preden jaz do svojih pravih let preštejem..traaaaja.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
5.1.2009 11:11:48   
mateyka
mateyka.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa dobro,kje si ti??????????????????user posted image user posted image

ehh, skoz tle, sam časa nimam velik..
očiju gre bolje, samo to gre počasi in to pomeni reeeees počasi.. pa še trmast je in noče verjet, ko mu kaj pripovedujemo (npr. ne verjame, da je zamešal letnice, ker je mel možganske poškodbe, da ne more hodit, ker se spomni da je lahko in se mu zdi nedolgo tega.. - no, zdaj pa se znajdi). no sej, ne bom utrujala, samo vzame velik časa in še naša tamala rabi svoj čas, pa vse tekoče stvari moram sama urejat. itd., v glavnem user posted image

mislim pa na vas in vas mam vse rada, ker ste tako fejst punce. veliko lupčkov od mene in Inare user posted image

samo še to na hitro - jaz bi Inari kupila tole zadevo. a ima katera kake izkušnje s tem in kako se vam zdi - dobra ideja? ker drugače dobiš navadne mizice za isto ceno (kje so pa še stoli)..

je pa Mizica In Gugalnik 2 V 1
user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167178

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
5.1.2009 11:24:48   
viator
Oj Mateyka...user posted image da gre očiju na boljše...dobra si, da tole vse skupaj zmoreš. Skrbeti  za očija in še Inaro zahteva res ogromno energije in časa. Se velikokrat nate spomnim...upam, da bomo našle čas za kafe (samo da tale mraz mal popusti) - da se načvekamo.

Stolček - gugalnik - ful dobra ideja. Meni se zelo dopade... 

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
5.1.2009 15:55:33   
tanjusi
tanjusi delam na preventu ni skrivnost,ti pa verjetno na šoli al pa vrtcu.

ja tam nekje , mogoče kdaj drugič točno razkrijem!user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
5.1.2009 16:46:33   
makala
En mrzel pozdrav še iz Dolenjske!
Lana je  dobila štiri zobe med prazniki, so kar lezli ven, vsak dan eden. Pa je blo vse OK, brez kakšnih spremljajočih težav.  Še dobro, da je tako.  Ko berem Julci, vidim da ima Zala ful probleme ob rasti zob. Bogi malčki.
Sicer pa naša princeska že zelo čeblja, pa tako lepo pokliče mami, da se kar stopim.
Lepo, lepo, da smo dobile novo konzervico. Dobrodošla tanjusi.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
5.1.2009 20:40:52   
neli99
a ja nalepke, julči pošlji naslov pa dobiš en skoraj poln kartonček nalepk ...  jst ne rabm več user posted image

... punce dons so bli otroc tok zmatrani v šoli, jst sem pa zdej user posted image  ...

kje je že un smajli ...

user posted image
... bo ta kar ta pravi  user posted image

sam a niso res legende user posted image user posted image user posted image

evo ene par za lahko noč user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
5.1.2009 20:43:57   
tanjusi

... bo ta kar ta pravi

sam a niso res legende

evo ene par za lahko noč

Pa kje ti dobiš te smajlije no, ful so ok jauser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
5.1.2009 20:45:11   
neli99
tanjuši je pa tršica, tanjuši je pa tršica, al pa ravnateljica, ker je tako skrivnostna user posted image  ... daj povej s kok starimi otroki maš opraviti (pol bo pa hitr jasn, kera ustanova si user posted image ) ... moji službeni majo evo 10 let ... kar paše, glede na to da sta mala dva še pleničkarja  ...user posted image  ... pol se mi pa v službi smejijo, ker včasih rečem kaj v stilu: bomo jabučka jedl ... me čist zanese user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.1.2009 20:47:38   
neli99
tanjuši, smajliji to je pa dolga zgodba. ko smo začele tuki klepetat več kot eno leto nazaj smo čist not padle in je blo eno obdobje ko smo sam to limale, jst sem se vsak dan tok prerežala ... pol pa včasih mal za nostalgijo privlečem kakega iz naftalina user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.1.2009 20:48:31   
tanjusi
moji službeni majo evo 10 let ...

ne pol si ti tršica jaz nisem, ne vem po čem sklepate da bi bla tovaršica.user posted image tole z jabolčki je fajn ja, saj ni kaj takega delam z mlajšimi kot ti pa me tudi kdaj zanesa ja, služba pa dom , me včasih doma mal po strani gledajo.

(a camus)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.1.2009 20:53:12   
neli99
ne ne, nisem tršica ... vzgojiteljica v zavodu. user posted image  ... čist druga scena, sej se mi vidi ... včasih ... user posted image

evo zdej pa res grem, mal se moram še z dragim družit prej kot popadava dol user posted image

user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.1.2009 20:55:18   
tanjusi
evo zdej pa res grem, mal se moram še z dragim družit prej kot popadava dol

ja enakouser posted image

(a camus)

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.1.2009 22:10:13   
julci
ja nalepke, julči pošlji naslov pa dobiš en skoraj poln kartonček nalepk ... jst ne rabm več
Neli zlata siuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.1.2009 22:37:02   
hanna1
dober večer,dame user posted image user posted image user posted image jes sem se komaj prebila skozi zdaj,je takooooo fajn,ko je dost za bratuser posted image ...pozdrav vsem doooolgo odsotnim-viator,mateyka,makala,dodi..user posted image user posted image .....natasaom,sem zadnjič sam prebrala ,da si doma,sam sem bla čist fuč od službe.....uživaj,pravzaprav si pusti razvajat se in polubčkaj še v mojem imenu malo Liouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanjusi,pozdrav od mene še tukajuser posted image ...morm it se dete nekaj kremži user posted image ...bom tud jes še probala kakega starega smajlija poiskat potemuser posted image .....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
6.1.2009 12:40:34   
hanna1
dober dan user posted image user posted image user posted image ...moje dete spet luna matra in sva se včeraj dol dajali user posted image do nekaj čez eno ponoč...nazadnje je bila že lačna,ker je tako dolgo grulila v pojstlciuser posted image ..jaz pa sem mela že kar nekaj napisanga,pa par smajlijev sem našla,pol sem se morala pa kar izklopit user posted image   zdajle grem do kraja narest kosilo  user posted image   ,pol pa vsa srečna v službouser posted image   ...mislim,da vas bom pogrešala  user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
6.1.2009 20:05:48   
neli99
user posted image user posted image user posted image  ... uvau zdej smo pa plavi user posted image

hanna user posted image  

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.