|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
19.11.2008 22:49:17   
julci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neli dobra si
IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: neli99

ksem si prejšnji teden kupila ene hlače v C&A št.40 user posted image , zdej pa ma da mi ostanejo prav user posted image

se pa pozna punce, da si človek uredi prehrano če je doma. sem bla navajena met kosilo tam okrog 1h, pa pol še kaj vmes pa večerja ob 6h pa je ... ej sem bla lačna prvi teden v službi, pol pa neki sendviči ... pa sem šla ene dvakrat na kosilo v menzo user posted image  bljak ... pridem pa domov, bi pa jst čokolado user posted image  ... včeraj sem kar ene dve žlice evrokrema user posted image , je bla res sila, danes sem pa pridna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - hlače 40!!!
MAh mal pa se mora človek pregrešit...s kako sladko zadevo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
19.11.2008 23:12:39   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

- sej jaz tudi nisem glih razumela čisto vsega (gumištifl ) - tko da..mogoče so res špegli krivi.

No da vama objasnimuser posted image
Hana ni skapirala vica o mladoporočencih-beri spodaj
Gre novo poročeni par na medene tedne, pa sta v hotelu in jih 3 dni ni nič iz sobe... pa potrka hotelir na vrata in vpraša, če je z njima vse ok. Pa novopečeni mož reče: seveda, živiva od sadežev ljubezni... pa reče hotelir: potem pa nehajta olupke čez okno metat, ker zunaj že vse race v gumijastih škornjih po cesti hodijo!
pa sem jo ****,če je pozabla kako je če maš kondom oz gumjasti škornj-po naše na kratko gumištifluser posted image user posted image user posted image user posted image A ste razumeleuser posted image user posted image user posted image
da vama ne bodo rabli takih nabavit
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - na zdej je pa vse jasno!!! Ha, jaz ima tud dolgo lajtungouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
19.11.2008 23:14:02   
viator
Nič grem jaz spat...noč bo spet kratka. Namreč Lara ima spet nočne akcije grrrrrr, ne vem kaj jo muči.

Lahko noč vsem 

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
20.11.2008 13:52:51   
mateyka
hej punce user posted image mam zdaj malo časa pa da na hitro napišem:
- ful se spomnim na vas user posted image
- housa sem poslala laubci in jo mal poproste da vam jih prepeče ali kaj podobnega, ker trenutno nimam časa pekat dvd-jev na žalost
- sem uspela kile spravt skoraj na une pred nosečnostjo kar je velika sreča, ker mi zdaj ni treba hlač za zimo kupovatuser posted image
- kupila sem laptop, da mam kje za delat in da tamala pikica gleda lahko risanke. mam eno kompilacijo s fifi, nodije in mojstrom miho in je prav fajn
- očiju gre počasi na bolje, samo je še dolga pot do invalidskega vozčka (mogoče celo hoje)
- trenutno iščem eno garsonjero al enosobno v šiški za najem, blizu bolnice perta držaja, da bova s tamalo blizu mojga očija - če katera kaj vidi, naj mi sporoči, bi bila zelo hvaležna za vsako pomoč

en velik user posted image in se bom probala še kaj oglasit user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
20.11.2008 15:00:55   
viator
OOO Mateykauser posted image ...super, da si se oglasila. Jaz tudi velikokrat nate in na Inaro pomislim..in seveda fulll držim pesti za tvojega očija, da bi si opomogel.

Drži se, če za kako garsonjero slišim, ti javim. Drži se!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
20.11.2008 15:05:09   
mateyka
kokr bi reku Borat
user posted image
user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
20.11.2008 15:06:52   
dodi
A mene pa nobena nč ne pogreša...lumpe! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo vredu...samo zima prihaja...zunaj je pusto za znoret....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
20.11.2008 15:44:41   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Punce..danes mi je Lara rekla...mami..moja . Uhhh, kolk sem ponosna. Drugače je ful zgovorna - samo v glavnem govori v zlogih - npr. Jogurt - je JO, mleko - ME itd.... pol se pa znajdi.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VIATOR-SUPER komaj čakam da jaz to slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image

MATEYKA-LEPO te je brat-sem jim povedala da naj mi naslove pošlejo in dobijo Hausa
DODI-tudi tebe mal pogrešamouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
20.11.2008 15:51:15   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

DODI-tudi tebe mal pogrešamouser posted image

Mal...user posted image user posted image user posted image lepo... user posted image

Matejka-si ti še vedno tukaj al si bla vmes že kaj na Švedskem?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
20.11.2008 16:45:49   
natasaom
v pondelk je pa sneg napovedan

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
20.11.2008 16:55:30   
dodi
Nataša kako si....koliko še?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
20.11.2008 19:16:30   
hanna1
....vau,čveke user posted image user posted image user posted image
mateyka,dodi...pa sta prišle iz naftalina-kaj je že to user posted image -nekaj za shranjevanje oblačil,če se ne motimuser posted image -v glavnem,lepo vaju je po doooolgem času malo prebrat-sam da ste v redu...kaj pa kaj viroze,že kaj razsajajo pri vas dodi,mateyka,a boš dalj časa ostala v Ljubljani....moja frklja je včeraj skor padla iz postelje-kinderpeta,vrata je odprla in že bla zunaj pri stopnicah user posted image user posted image ,pa še tista vrata s špeglom,ki smo imeli zdaj samo prislonjene na zid v predsobi(vrata z stare garderobne omare) je tako dolgo pajklala in tresla,da so tresnile na drugo stran zgoraj....kako svaletela z Blažem na kup,ko je zaropotalo-lahk bi blo kaj hujšega-je moral ati dons takoj po hiltija,da bomo prišravfali ta vrata-ogledalo na zid...ker smo kundiji in smo mislili,da...kaj vem,v glavnem...nč ni pred njo varnouser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
20.11.2008 19:27:52   
dodi
Babe...a kej novga v mojem avantarju? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
20.11.2008 19:28:07   
Laubica
Ja HANA-imate mojstrico domauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
20.11.2008 19:29:12   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Babe...a kej novga v mojem avantarju? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
20.11.2008 19:29:52   
Laubica
Mogoče 3user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
20.11.2008 19:30:18   
dodi
Jah no...pa v mojem podpisu...user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
20.11.2008 19:30:57   
dodi
Nč??????????????

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
20.11.2008 19:31:52   
dodi
Zdejle bodo pa 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
20.11.2008 19:33:05   
Laubica
Ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo v podpisu ni pa nič novegauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
20.11.2008 19:33:37   
Laubica
DODI IMA 1000 OBJAVO-ČVEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
20.11.2008 19:33:47   
dodi
Pa če klikneš na moj nick?user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
20.11.2008 19:34:31   
Laubica
JEZUS MARIJA-ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.12.2008 0:06:45 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
20.11.2008 19:35:22   
dodi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hVALA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
20.11.2008 19:36:31   
Laubica
VAUUUUUUUUUUUUUUUU-saj si me šokiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čaki kdaj imaš to rokuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?