|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
18.11.2008 20:44:35   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
o Hana je pa domauser posted image kako smo kaj

jeh...smo pri razvojni teoriji in Darwinuuser posted image ...pa še kaj navlake bi se našlo user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
18.11.2008 21:10:14   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

o Hana je pa domauser posted image kako smo kaj

jeh...smo pri razvojni teoriji in Darwinuuser posted image ...pa še kaj navlake bi se našlo user posted image

ja se je treba izobraževat,mi pa pri ulomkihuser posted image pol mi pa mulc pamet soli,ko v šoli sedi na uhah.Bi ga tk.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
18.11.2008 21:14:28   
julci
Nataša sej nem garala,bom uživala zraven.Me je brat včeraj zezav,da zakaj še koles nisva zdilaleuser posted image .Saj ne bi bila slaba ideja,ker bi lahk gr oblekla in probala.Sam ga zdaj nemmučla,ker ni s svojim avtom.

Mam pa predlog.Naslednjo soboto sepripeljite  na en lep izlet v naše konce,pa zraven pripeljiteše ogrodje,bova vozek kr oblekle,da vidim če vse tk štima ko more.
Ni slaba ideja.Pa saj ni tk daleč,po avtocesti se peljete do arje vasi,pol pa mimo Velenja in Slovenj gradca v Prevalje.Kaj praviš,pa še Hano povabim na obisk,pa mamo mini srečanje.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
18.11.2008 21:33:00   
hanna1

Kaj praviš,pa še Hano povabim na obisk,pa mamo mini srečanje.

je....je....jee...a ti še jes kaj privlečem,da se nevš slučajno dolgočasilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
18.11.2008 21:33:42   
hanna1
...pa kaj vidve to antlata user posted image ......

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
18.11.2008 21:40:16   
julci

boš vidla če bo Nataša za akcijo,da pride na Koroškouser posted image firbec te pa matrauser posted image user posted image user posted image
Nataša je dobila voziček od sodelavke,jaz ji  ga bom pa na novo oblekla.user posted image pa bo nov.Boma prileple slikco.Mam cajt 1 teden da ga sešijem

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
18.11.2008 21:41:10   
julci

Kaj praviš,pa še Hano povabim na obisk,pa mamo mini srečanje.

je....je....jee...a ti še jes kaj privlečem,da se nevš slučajno dolgočasilauser posted image user posted image user posted image

ni straha,men ni nikol dolg cajtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
18.11.2008 22:07:54   
hanna1

boš vidla če bo Nataša za akcijo,da pride na Koroškouser posted image firbec te pa matrauser posted image user posted image user posted image ...mene firbec še za kaj drujga matra user posted image user posted image user posted image user posted image

grem pod tuš pa aja-aja..zjutra je šiht,pa še prej moram kosilo skuhat,ker babi pazi Hano in sem ji oblubla,da lahk pri nas kosila...dons sem mela segedinar,zdaj mi pa tako cvili in zavija po lampeku,da je jojuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
18.11.2008 22:08:47   
neli99
ku ku user posted image

evo sama stara garda, evergreenke, neuničljive konzerve user posted image user posted image

me tok tale škatla zeza da se mi tut pisat ne da kaj dooolgega. se mi vidi da v službi 3 ure čvekam ... pardon delam s svojim jezikom user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
18.11.2008 22:11:17   
neli99
a joj ne o hrani, na pa spet kruli user posted image  ... odkar hodim v službo bi pa zdaj zvečer jedlaaaaaa user posted image . katastrofa.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
18.11.2008 22:11:59   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

ku ku user posted image

evo sama stara garda, evergreenke, neuničljive konzerve user posted image user posted image

me tok tale škatla zeza da se mi tut pisat ne da kaj dooolgega. se mi vidi da v službi 3 ure čvekam ... pardon delam s svojim jezikom user posted image
Zdaj bo treba pa kero še s prstam rečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
18.11.2008 22:13:52   
julci

boš vidla če bo Nataša za akcijo,da pride na Koroškouser posted image firbec te pa matrauser posted image user posted image user posted image ...mene firbec še za kaj drujga matra user posted image user posted image user posted image user posted image počak do januarja pa boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

grem pod tuš pa aja-aja..zjutra je šiht,pa še prej moram kosilo skuhat,ker babi pazi Hano in sem ji oblubla,da lahk pri nas kosila...dons sem mela segedinar,zdaj mi pa tako cvili in zavija po lampeku,da je jojuser posted image jaz pa kuham golaž,ma ata jutr rojstni dan,pa ga morem še malo pocartatuser posted image danes je pa on skuho kosilo,pa ful dobro.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
19.11.2008 6:28:40   
natasaom
dobro jutro user posted image ..a sem zgodnja,ane--ja jest sem dobra žena pa sem atiju kuhala kavico preden je šel delat.sedaj pa čakam da se hana zbudi pa v vrtec pol pa mal porihtat po stanovanju pa mal spat user posted image

julči--hm ideja vsploh ni slaba,samo še predstavt jo moram mojim družinskim članom..ampak drugo soboto-to ni varijante,ker ima ati streho za pokrivat..pol pa bi lahko...vzemi 80% da pridem

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
19.11.2008 15:15:05   
KT
Tegale pa moram z vami delit:

Gre novo poročeni par na medene tedne, pa sta v hotelu in jih 3 dni ni nič iz sobe... pa potrka hotelir na vrata in vpraša, če je z njima vse ok. Pa novopečeni mož reče: seveda, živiva od sadežev ljubezni... pa reče hotelir: potem pa nehajta olupke čez okno metat, ker zunaj že vse race v gumijastih škornjih po cesti hodijo!

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
19.11.2008 15:37:31   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

NELI-veš kolk nam mankašuser posted image daj javi se več krat-nooooooooooouser posted image
Punce mam hecno dilemo-kaj naredit-midva z sinom kot sem že pisala si želiva kraljevega pudla-sin belega,mož pa pravi da je prevelik-in da bi mogli imet srednjega -in sem se pozanimala srednjega bodo imeli drugo leto jeseni,kraljevi pa šele čez eno leto -torej leta 2010user posted image -kaj bi se ve odločile-vem da je glupo vprašanje samo zame pomembnouser posted image

A kraljevi je tisti največji? Pri nas niso ravno pogosti, a ne? Jaz bi verjetno počakala na kraljevega, če si ga želita oba s sinom (vmes pa bi še moža pregovorilauser posted image ).

Meni so všeč veliki psi...jaz bi imela takoj nemškega ovčarjauser posted image . Ampak imamo bajto razsuto tudi brez njega, tko da...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
19.11.2008 15:38:06   
viator
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tale dva mladoporočenca...

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
19.11.2008 15:41:41   
viator
Fino, da se je Makala oglasila, pa Neli..
Nataša user posted image - da si OK. user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
19.11.2008 20:58:51   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Tegale pa moram z vami delit:

Gre novo poročeni par na medene tedne, pa sta v hotelu in jih 3 dni ni nič iz sobe... pa potrka hotelir na vrata in vpraša, če je z njima vse ok. Pa novopečeni mož reče: seveda, živiva od sadežev ljubezni... pa reče hotelir: potem pa nehajta olupke čez okno metat, ker zunaj že vse race v gumijastih škornjih po cesti hodijo!

se mi je kr jogurt zaletel od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
19.11.2008 21:02:08   
julci
julči--hm ideja vsploh ni slaba,samo še predstavt jo moram mojim družinskim članom..ampak drugo soboto-to ni varijante,ker ima ati streho za pokrivat..pol pa bi lahko...vzemi 80% da pridem

Nataša saj je lahko tud čez 14 dni,ker mi je danes povedal.da so dali rdeč štepex delat,tk da upa da bo do konc tedna,siv in moder pa sta na zalogi.Pa še fajn bi bilo da tvojo Hano zmerim za tist ko sva se menle.user posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
19.11.2008 21:02:29   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: viator

NELI-veš kolk nam mankašuser posted image daj javi se več krat-nooooooooooouser posted image
Punce mam hecno dilemo-kaj naredit-midva z sinom kot sem že pisala si želiva kraljevega pudla-sin belega,mož pa pravi da je prevelik-in da bi mogli imet srednjega -in sem se pozanimala srednjega bodo imeli drugo leto jeseni,kraljevi pa šele čez eno leto -torej leta 2010user posted image -kaj bi se ve odločile-vem da je glupo vprašanje samo zame pomembnouser posted image

A kraljevi je tisti največji? Pri nas niso ravno pogosti, a ne? Jaz bi verjetno počakala na kraljevega, če si ga želita oba s sinom (vmes pa bi še moža pregovorilauser posted image ).

Meni so všeč veliki psi...jaz bi imela takoj nemškega ovčarjauser posted image . Ampak imamo bajto razsuto tudi brez njega, tko da...

ja saj sva se tako odločila -samo atija še moram na to pripravit

KT-super vicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
19.11.2008 21:04:03   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: viator

jaz mam pse sicer rada sam na slikiuser posted image tk da ti ne znam svetovat.Nisem glih ljubitelj,so ble same slabe izkušnje z njimiuser posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
19.11.2008 21:12:22   
hanna1
....aha,pasja radost je na tapeti....bi o psih vedela kaj moja svakinja povedat,ko ma 4 v stanovanju user posted image user posted image user posted image ..jes jih mam zelo rada,sam še zase nimam dovolj časa,kako bi se še z ubogo živaljo ukvarjala...bi sam trpela zravn mene,ko me ne bi bilo doma...je veliko lažje,če imaš svojo hišouser posted image

....a,sem bolj na dolgi lajtngi,pa sem morala vic 2× prebrat,da mi je potegnlo user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
19.11.2008 21:12:27   
Laubica
JULČI-madona si z okvirčkala-sem prav iskala tvoj odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
19.11.2008 21:13:13   
Laubica
....a,sem bolj na dolgi lajtngi,pa sem morala vic 2× prebrat,da mi je potegnlo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
19.11.2008 21:13:20   
julci

JULČI-madona si z okvirčkala-sem prav iskala tvoj odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malo moreš

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......