|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
23.11.2008 8:08:58   
natasaom
dobro jutro! lumpa-tudi jaz ne bi bla v tvoji koži...user posted image
laubica-kako je mali? zdrav?

julči-v soboto se vidimo user posted image user posted image   99.9%

nelli,viator,kt................. in ostale  želim vam lepo nedeljo..mi imamo sončeka

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
23.11.2008 8:33:40   
julci
jutro
Nataša super  ,upam da jutr dobim blago,ker v petek mi ga ni dostavil.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
23.11.2008 8:41:11   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Pa če klikneš na moj nick?user posted image user posted image

to vem že neki časa, samo čakala sm kdaj boš sama povedala, bravo čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
23.11.2008 8:43:38   
lumpa6

Zdejle bodo pa 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti to resnouser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
23.11.2008 8:44:17   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

no pa imamo , mož si je v službi poškodoval nogo, tako da sem sedaj za vse sama, jure ima vročino, žiga kašlja, saša je pobegnila k babici, klaudija se trma k bi rada v cirkus, pa mi ni jasno kako naj še to speljem

Lumpa upam da se čimprej pocajtate,pa da ti ne pregorišuser posted image user posted image user posted image to je pša res smola

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
23.11.2008 8:47:41   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Zdejle bodo pa 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

a ti to resnouser posted image

uh sem mislava da sem spregledala in bo Dodi  dobila4 sončke,pol pa grem nazaj gledat pa je dobla 4 zvezdice pod nickuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
23.11.2008 9:10:09   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
23.11.2008 9:16:31   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: julci

jutro
Nataša super  ,upam da jutr dobim blago,ker v petek mi ga ni dostavil.

ti lump ti user posted image ..grem na kafe.midva sva same,ker je šel ati do konca poštimat strehico

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
23.11.2008 21:00:26   
neli99
čer user posted image

... me dva dni ni, pa skor pol ure berem pa evo kaj to vidim user posted image

bravo dodi user posted image user posted image user posted image  ... predvsem naj ti mirno minejo tile meseci pa porod naj ne bo podoben zadnjemu, pa vse naj bo v redu s pikicam, ali pikico, pol bote pa že, a ne user posted image

... na pa sem spet vse ostalo pozabila user posted image user posted image user posted image

grem spat. pridne bodite. user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
24.11.2008 15:33:03   
natasaom
zamedl nas je user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
24.11.2008 18:06:59   
natasaom
user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
24.11.2008 18:07:32   
natasaom
user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
24.11.2008 19:48:06   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

zamedl nas je user posted image

maš saj vzrok bit domauser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
24.11.2008 20:44:09   
Laubica
Punce naš fant je končno sam prehodil dolžino naše 4m dolge kuhinjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to danes ko ima 13 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
24.11.2008 21:25:37   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
24.11.2008 21:27:20   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Punce naš fant je končno sam prehodil dolžino naše 4m dolge kuhinjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to danes ko ima 13 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Yesssssssss user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
24.11.2008 21:44:44   
Laubica
HVALA HVALA res sem vesela ker imamo namreč vsepovsod pološčice in laminate in so mrzla tla -tako da sem komaj čakala da se ojunači in sam greuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
24.11.2008 21:46:05   
neli99
danes pa preklinjam sneg user posted image  ... po moje se mi bo sanjalo od tega: skor dve ure sem rabla da sem prišla domov, smo vozili 20 na uro, največ 40 vseh 55km, pa ves čas kolone al pa kaka mečka k ne upa več kot 20 pelat, pol pa sneg direkt v avto, pa nič kaj spluženo ... 1km pred domom se je pa ustavlo. no sem stopla ven sem pa mislila da tut metra ne bom mogla narest, je bil pod snegom živ led, pa nič posuto ... pa pride moj pome da me bo na štrik domov vlekel (no avto ne mene user posted image ), je pa še njega dvakrat zabrisalo podolgem sred ceste ... ja ja, zdej bi sedla porodniška ... no al pa vsaj en 4pogonc, ne pa moja kliosina 1.2 user posted image  (clio)

timon bravo user posted image user posted image user posted image

natasaom ti pa uživaj doma, a ja pa počivaj user posted image

sem včer pozabla napisat: no pa se spet krepijo naše nosečniške vrste user posted image  ... julčiiiii help, kje je seznam da popravim user posted image  

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
24.11.2008 22:11:03   
julci
nosečniške vrste ... julčiiiii help, kje je seznam da popravim
Neliuser posted image pojma nimam,mislim da okol 15 strani.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
24.11.2008 22:20:33   
julci
Danes ko sem šla iz službe se je pred mano zgodila prometna,sta dva trešla skupaj,nastradal je pleh.Čez 4 kilometre pa pelemo v koloni 5 avtomobilov,jaz zadnja,ma na števcu sem mela okol 35 km na uro pa pred mano zanese cliona,pa zgleda šofer ni mel prakse za sneg in je v paniki stopil na zavore.Misli da sem v stotinki sekunde vidla ko ga je zbrisalo v obcestni jarek.Sama sreča da nimam navade vozit na prekratki razdalji,ker bi jih še sama dobila stran,ker je mene tud malo zaneslo,samsem sam nogo z gasa dala,pa da se je avto sam ustavil.Je pa bla ledena plošča pod snegom.Sam sem pa rekla kultura šoferjev pa na takem nivoju,da ti slabo postane.Sama sem šla pogledat če je vse vredu z njimi,hvala bogu jima ni bilo nič.Ni pa nihče niti obstal,da bi vprašal če rabita kakršnokoli pomoč.V tistem ko sem se prepričala da je vse ok z njima sem odpeljala naprej,da nisem ovirala promet,sem pa pozabla pustit telefonsko,če bi rabla pričo,ker policaji itak najraje napišejo,da je bila neprilagojena hitrost.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
24.11.2008 22:26:25   
julci
Nataša jaz še nisem dobila blaga,ga jutr za kravateljc obesim.Upam da ga jutr dobim.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
24.11.2008 22:27:56   
julci

Timon zdaj pa gas in dolge luči po stanovanju,pa varno.Bo mami švicala hujš ko na triglav.user posted image Pa čestitke za 13 mesecev.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
24.11.2008 22:33:30   
Laubica
Madona NELI in JULČI-sta pa danes imeli čisto sranje na cestiuser posted image samo da ni vama kaj user posted image pri nas pa nič snega mi je tako čudnouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
24.11.2008 22:42:50   
julci

Madona NELI in JULČI-sta pa danes imeli čisto sranje na cestiuser posted image samo da ni vama kaj user posted image pri nas pa nič snega mi je tako čudnouser posted image

Laubica ne si ga želet,saj čez okno ga je fajn gledat,vozit v takem pa ni lušno,sploh ko cestne službe spijo,namesto da bi ceste vsaj posule.user posted image Mi smo potem šli še na kolegov rojstni dan v 30 km oddaljen kraj,zunaj pa sipalo ko zmešano.Smo bli turistiuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
24.11.2008 22:44:41   
hanna1

...sem prej v službi poslušalakakšen kaos je na cestah...user posted image ,sem jaz tud eamo 40-50 cijazla,me en dre... briga,kaj si oni misli za mano,me pa naj prehiteva...je pa res,da je bil sam en avto,pa še tist je kar precej na varnostni razdalji za mano peljal...sem pa spodaj zdaj čakala,ker so ravno parkirišče pucaliuser posted image ...ke neki ga je,no...ja ene zima znosi,jaz sem ravno v najhujši zimi delala izpit za avto in me je inštruktornamuču veliko stvari,ampak sem mu še dons hvaležna,da ne cvikam preveč pred snegom...kakega poguma pa tud ne kažem,sem bolj na ziheruser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?