viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: viator KT - pišuka no, sem mislila, da je konec s to razvojno . Nasvet, da jo daš v vrtec - se mi zdi čisto mimo. Če imaš možnost, da je doma - se mi zdi super. Je pa po moje tam nekje med 2 - 3 letom dobro, da gre v vrtec. Kaj pa ima posvečanje pozornosti otroku z vsem skupaj? To mi je tud malo hecno. Spanje - koliko pa pravzaprav spi čez dan? Da bi jo budila ...ne vem, no. Se mi zdi, da otroci spijo toliko, kolikor pač rabijo. Zdej pa eni mal več, eni pa malo manj. Ti, jaz sem tudi mislila, da je konec . Kar se vrtca tiče sem se že prej odločila, da pred septembrom 2009 ne gre v vrtec - kar pomeni, da bo takrat stara 27 mesecev. Spi pa res ogromno, saj veš kakšna zaspanka je: zvečer gre spat ob 20.00 in se zbudi med 9.30 in 10.30, popoldan pa spi od 2 do 3 ure. Mah, veš kaj ne bom je dvigovala, mi2 z mojim tudi rada spiva, predvsem moj rad potegne (predavanja si vsa za popoldan naštima, ker zjutraj sploh ne more pošteno zalaufat ), jaz pa tudi lahko kar v stoje zaspim, če me 5 minut na miru pustiš, me že zmanjka. No, če povzamem - same dobre kvalitete je podedovala, kaj še bo . Viator, a si kaj mateyko videla, slišala? En velik , če jo kaj vidiš. A veš koliko časa se že nismo videli - bo treba spet na kako kavo ali pa dve. Na potem bomo pa isto z vrtcem štartale , Lara gre tudi septembra 2009. Glede spanja se mi pa tud ne zdi glih kriza, sploh če sta tudi vidva bolj na to temo. Pišuka ti kar mal zavidam..Lara je auf ob 5:30 - tudi ob vikendih, jaz bi pa še takoooo spala. Pol pa hodim naokrog kot zombi . Ja res je, dohtarji otroke v en kalup tlačijo...kar je pa malo smešno, sej smo si odrasli tudi totalno različni. Mateyke ne vidim nič, samo kak mail si izmenjava..je ful zasedena. Ampak za kako kavo se bomo pa ja uspele zmenit.
|