|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
16.11.2008 9:56:26   
julci
eVO EDEN ZA DOBRO JUTROuser posted image user posted image user posted image

Mujo se je odločil, da se znebi mačke, naloŽil jo je v avto, odpeljal več ulic stran, ter jo vrgel ven. Mačka se je, seveda takoj vrnila domov.
Naslednji dan jo je odpeljal iz mesta in pustil.  Spet se je vrnila kmalu domov.
Popizdi Mujo in jo odpelje globoko v gozd, jo vrže iz avta, ter se odpelje proti domu. Seveda se je v tem gozdu izgubil.
Po nekajurnem tavanju pokliče Fato na mobitel:
-Fata, je l' mačka stigla kuči?

-Stigla.
-Daj mi ju na telefon, da je nešto pitam ...

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
16.11.2008 10:06:06   
julci
Duhovnik iz male slovenske vasi je bil velik ljubitelj ptic, ki jih je
  skrbno čuval v kletki za cerkvijo. Neko nedeljsko jutro je ob
  običajnem sprehodu med perjad opazil, da je izginil njegov najlepši
  ptič in ker je vedel da ga je moral ukrasti nekdo tik pred mašo, se je
odločil nagovoriti svoje vernike.
  "Kdo ima tiča?!"
Vstali so vsi moški.
"Ne, nisem mislil tako. Je kdo videl tiča?"
  Vstale so vse ženske.
"Ne, ne, tudi tega nisem mislil. Je kdo videl tiča, ki mu ne pripada?"
Vstala je polovica žensk.
"Neeee, ne in ne, mislil sem ali je kdo videl MOJEGA tiča?"
Vstali so ministranti, dva duhovnika in koza.

"Neee mislil sem ali ima kdo zdaj tiča v rokah?

Vstala je punca v zadnji klopi in rekla fantu. "Sem ti rekla, da bo
videl!"

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
16.11.2008 10:06:48   
natasaom
dan!kako ste kaj?mi še kar .počivamo,počivamo,počivamo......no,to je pa tud vse.
v sredo sem imela v lj pregled in so mi potrdili previo,tako da sem dobila inekcije za pljučka ..sedaj pa čakamo in upamo,da bom čim dalj 2v1user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
16.11.2008 10:08:17   
natasaom
user posted image user posted image user posted image   julči

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
16.11.2008 10:32:18   
julci
Ojla Nataša
ti kr počivi,sem dobla SMS,sam nisem utegnala odgovorit.danes morem še brata poklicat,če gre jutr z svojim avtom v službo.da mi dostavi.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
16.11.2008 12:51:18   
hanna1
user posted image user posted image mačke...ja......

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
16.11.2008 12:59:07   
hanna1
KT,če sta vidva rada malo podremuckala zjutraj,ne more bit vajina pikica kontra...zdravniki pa vedno vse karakteristike in značaje dajejo v neke kolupe in bognedaj štrleti iz povprečja user posted image pa tud okolica zna krasno doprinesti z pametovanjem.....nč slabega ni,če jih poslušaš,naredi pa po svoji presoji,ker ti poznaš svoje dete najbolj...in mislim,da je tvoja deklicama obkrožena z s inteligentnimi in ljubečimi ljudmi,zato se dobro počuti,je zadovoljna,predvsem pa uživa in...kaj bi pol človek nekaj gnjavil user posted image ...je zelo pametna za svoje obdobje,mislim,da ni nobene panike....uživajte in crkljajte se še naprej user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
16.11.2008 14:55:41   
julci
user posted image
evo slikca z včerajšnjega snidenja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
16.11.2008 16:01:03   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: KT

IZVIRNO SPOROČILO: viator

KT - pišuka no, sem mislila, da je konec s to razvojnouser posted image .
Nasvet, da jo daš v vrtec - se mi zdi čisto mimo. Če imaš možnost, da je doma - se mi zdi super. Je pa po moje tam nekje med 2 - 3 letom dobro, da gre v vrtec.

Kaj pa ima posvečanje pozornosti otroku  z vsem skupaj? To mi je tud malo hecno.

Spanje - koliko pa pravzaprav spi čez dan? Da bi jo budilauser posted image ...ne vem, no. Se mi zdi, da otroci spijo toliko, kolikor pač rabijo. Zdej pa eni mal več, eni pa malo manj.

Ti, jaz sem tudi mislila, da je konec user posted image . Kar se vrtca tiče sem se že prej odločila, da pred septembrom 2009 ne gre v vrtec - kar pomeni, da bo takrat stara 27 mesecev.
Spi pa res ogromno, saj veš kakšna zaspanka je: zvečer gre spat ob 20.00 in se zbudi med 9.30 in 10.30, popoldan pa spi od 2 do 3 ure. Mah, veš kaj ne bom je dvigovala, mi2 z mojim tudi rada spiva, predvsem moj rad potegne (predavanja si vsa za popoldan naštima, ker zjutraj sploh ne more pošteno zalaufat user posted image ), jaz pa tudi lahko kar v stoje zaspim, če me 5 minut na miru pustiš, me že zmanjka. No, če povzamem - same dobre kvalitete je podedovala, kaj še bo user posted image .

Viator, a si kaj mateyko videla, slišala? En velik user posted image , če jo kaj vidiš. A veš koliko časa se že nismo videli - bo treba spet na kako kavo ali pa dve.

Na potem bomo pa isto z vrtcem štartaleuser posted image , Lara gre tudi septembra 2009.

Glede spanja se mi pa tud ne zdi glih kriza, sploh če sta tudi vidva bolj na to temo. Pišuka ti kar mal zavidam..Lara je auf ob 5:30 - tudi ob vikendih, jaz bi pa še takoooo spala.  Pol pa hodim naokrog kot zombiuser posted image .
Ja res je, dohtarji otroke v en kalup tlačijo...kar je pa malo smešno, sej smo si odrasli tudi totalno različni.

Mateyke ne vidim nič, samo kak mail si izmenjava..je ful zasedena. Ampak za kako kavo se bomo pa ja uspele zmenit.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
16.11.2008 16:01:24   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image

IIIIII cukrčka!!!user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
16.11.2008 16:02:12   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

dan!kako ste kaj?mi še kar .počivamo,počivamo,počivamo......no,to je pa tud vse.
v sredo sem imela v lj pregled in so mi potrdili previo,tako da sem dobila inekcije za pljučka ..sedaj pa čakamo in upamo,da bom čim dalj 2v1user posted image

KAR POČIVAJ, PUNCA!!!! Da boš čim dlej 2 v 1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
16.11.2008 16:02:56   
viator
Julci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sem se nasmejala, hvala!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
16.11.2008 22:15:23   
dašabina
En veliki pozdravček, objemček vsem skupaj, mi smo bili tud bubani, zdaj trkam, in grem spat....
Vsi ste lepi na slikicahuser posted image user posted image

Čauči....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
17.11.2008 11:31:06   
Laubica
ŠTEFKA-JULČI-kaka cukrauser posted image user posted image user posted image
JULČI SUPER VICI -SI ME NASMEJALA-ups črkeuser posted image
DAŠABINA-samo da se zdaj boljšeuser posted image
Tak jaz pa sem že v niskem štrartu -grem v službo,včeraj sem malo po naših gričih hodila dobro uro z nahrbtnikom-mali je užival jaz pa tudi-mi to ful manjka -svoboda in sveži zrakuser posted image -saj ne vem kdaj bomo spet lahko tako uživali-na sprehodu pa sem seveda videla polno kužkov in mi je bil tak dolgi čas ker ga mi več nimamo-joj kako je hiša prazna-pa nič svinjarije nimamuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
17.11.2008 18:22:01   
makala
Hoja drage moje!
Sem v službi in sem vam moram mal oglasit. Al vas skoraj vsak dan prečekiram, sam odgovort nimam cajta. Zvečer pa ne morem, ker je RR zaseden( veliki otroci).
Lana je bila cel prejšnji teden bolana, imela je laringitis, bila brez glasu, teklo ji je pa iz vseh luknjic,( beri nos, učke). Pa še zdej ni dobra. Pa še nekaj zobkov je na pohodu, ker ima celo zgornjo dlesen ful oteklo. Ker sem popoldan jo imam dopoldan še doma, pa še za jutri sem prosila, da sem popoldan, da se bova še malo cartali.
Drugač pa nič novega, razen tempo v službi me ubija. Nore ambulante. Hodim domov ful scuzana. Kako mi je bilo lepo doma.
Vsem en velikuser posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
17.11.2008 20:41:21   
neli99
ojla punce ...

men je pa računalnik vmes crknil ... in kaj jst to berem ...user posted image

najprej laubica user posted image user posted image user posted image user posted image  ... kaj jst to berem user posted image

natasaom user posted image  ... men je kar srce ven padlo ko sem slišala da si dobila injekcijo za pljuča ... res počivaj. vsak teden šteje. to pa niso heci.user posted image

KT ... glej najboljši nasvet je: kaj pa ti misliš, ti kot mama jo najbolj poznaš ... če je res kaj narobe s tvojo alino verjetno boš vedela, slutila tudi sama. .... drgač pa lepo prosim, še nisem slišala da bi blo treba otroka zbujat da ne bo prikrajšan ...

kar se pa vrtca tiče ... joj kake buče ... daj povej kera je to rekla ji grem jst mal razložit kako je strokovno stališče. sej enim res ni nič hudega (a ne natasaom) ... v glavnem pa vrtca ne rabijo, niti vrstnikov tja do 3 leta ...

zihr sem še ful velik pozabila ... pridne bodite. pa ma da zdej dela ta računalnik. user posted image

joj natasaom ... takoj v posteljo in ležat. res ... vsak teden šteje.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
17.11.2008 21:33:48   
Laubica
NELI-veš kolk nam mankašuser posted image daj javi se več krat-nooooooooooouser posted image
Punce mam hecno dilemo-kaj naredit-midva z sinom kot sem že pisala si želiva kraljevega pudla-sin belega,mož pa pravi da je prevelik-in da bi mogli imet srednjega -in sem se pozanimala srednjega bodo imeli drugo leto jeseni,kraljevi pa šele čez eno leto -torej leta 2010user posted image -kaj bi se ve odločile-vem da je glupo vprašanje samo zame pomembnouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
18.11.2008 16:11:47   
natasaom
dan.danes sem bila na saldk pregledu..vse ok..pol sem šla pa vmilerja po plenice in kozmetiko....matr sem na blagajni mislila,da sem milerja spraznila-tolk sem zapravla...****umast..
nelli ne se tolk sekirat-midva sva čist kul user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
18.11.2008 17:13:03   
hanna1

dan.danes sem bila na saldk pregledu..vse ok..pol sem šla pa vmilerja po plenice in kozmetiko....matr sem na blagajni mislila,da sem milerja spraznila-tolk sem zapravla...**** u m a s t.. user posted image user posted image user posted image
nelli ne se tolk sekirat-midva sva čist kul user posted image ........midva?????.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
18.11.2008 17:13:39   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

dan.danes sem bila na saldk pregledu..vse ok..pol sem šla pa vmilerja po plenice in kozmetiko....matr sem na blagajni mislila,da sem milerja spraznila-tolk sem zapravla...j- e- b- e- m- u- m a s t.. user posted image user posted image user posted image
nelli ne se tolk sekirat-midva sva čist kul user posted image ........midva?????.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
18.11.2008 17:14:36   
hanna1
...ups....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
18.11.2008 17:15:50   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

user posted image

iiiiiiiii,kak smo lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
18.11.2008 20:29:15   
julci
Nataša sam da sta vredu,pa da ni cukra.Jaz sem pa danes blago naročla,upam da ga jutr dobim.sem mislila da ga bom dobla že danes,pa ni mel cajta nabavni,ker mamo ful gužvo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
18.11.2008 20:29:46   
julci
o Hana je pa domauser posted image kako smo kaj

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
18.11.2008 20:33:59   
natasaom
julči--jest te bom kar objela-sam nimam tako dolgih rok,da pridejo do koroške...user posted image

hanna  ja,midva  jaz in naš dojenček  user posted image

cukra je 6.1   povprečje 5.3 to je še ok..vsaj tako so mi rekli...mi pa tako mehurčki pašejo da bi tonik kar s flašo vred požrla.......sej vem,da ni glih fajn,no

julči pa nič ni treba hitet pa garat zarad mene,a prov?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......