|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
30.9.2008 20:19:52   
neli99
user posted image user posted image user posted image  ... KT to je pa tko lušno da kar gledam in gledam ... una grška je pa res umetniška.

laubica ... kako ti je zdaj bom jst vedela šele čez en mesec ... tako da drži se, mislim nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 551
30.9.2008 21:15:45   
Laubica
KT-vi ste pravi nomadiuser posted image user posted image user posted image user posted image ALINA je že videla več sveta kot jazuser posted image user posted image user posted image user posted image čudovite slikce
NELI-kaj naj rečem -boš videla -ne bo fajnuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 552
30.9.2008 21:18:53   
neli99
ko pa zagledam "dašabina" se moram pa kar v prste ugriznt, da takoj ne pofirbcam: no, kako ste se pol odločili user posted image user posted image user posted image user posted image  ... sej vem, kva me pa briga, ampak firbčna pa sem user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 553
30.9.2008 21:23:22   
dašabina
neli99, ti si facauser posted image  ja, zdaj je tako, da gredo mati delat, potem pa akcija, da bo taka razlika kot pri prvih dveh, če pa oprej rata, pa nič narobeuser posted image
Laubica potolaži se...
Kt, privoščim ti, super slikice.
Za vse skupaj pa ena lepa rožica in  en lep pozdravček...

user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 554
30.9.2008 21:32:38   
Laubica
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za pogumuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 555
30.9.2008 21:42:02   
neli99
dašabina user posted image user posted image user posted image , a ni tvoj miha januar ... no pol si ti še mal za mano na vrsti ...

a smo samo še me tri: laubica pa ti, k mamo še dojenčke ... zdaj se pa res nobene več ne spomnim...

nosečke so nam pa vse pobegnle user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
30.9.2008 22:05:26   
julci
nosečke so nam pa vse pobegnle

pa le vse ste že rodileuser posted image zato pa smo konzerviceuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 557
30.9.2008 22:06:25   
julci
Kt čudovite slikice,Alina je pa cela potepinkauser posted image user posted image user posted image pa kakšna pupika.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 558
30.9.2008 22:27:23   
hanna1
user posted image user posted image jes tud občudujem slikce,pa vi ste pravi eksperti za slike,res znate ujet pravi trenutek user posted image -kolk je Alina dobrovoljček....dašabina,jes tud navijam za user posted image ,naj vam lepo uspe....jaHana in Zala sta pa res podobni,sam da naša gospa ne rabi govorit,ker mi itak ugotovimo,kaj ona želi..razume pa dobro vse,sem jo zadnjič vprašala,če greva čofotat,pa jo je takoj pocvirnala iz spalnice v kopalnico in že lezla v banjo..no to je še pretrd oreh zanjo..zraven pa si je kar godla in pela,kar pa se plezanja tiče,dons ni sam čsedela na mizi,ampak je stala na njej ,ko sem prišla v kuhinjo in me orng štihnlo...sem ji nekaj levitov napela,sam bogve,če se je je kaj prijelouser posted image -zdaj grem sinetu vabila printat-gre šest prijatlov na pijačo in pico,pol bojo pa najbrž še doma malo galamili

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 559
30.9.2008 22:32:15   
julci
Hana  hojla
tebi pa malika še bolj sive lase dela kot meni Zalauser posted image user posted image naša gre kr oblečena v  tuš sedet,če mam srečo je še kaj vode v kakem lončku al pa igrači,tk da jecela mokra,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 560
30.9.2008 22:33:48   
julci
U pa Blaž bo mel žurko,boš mela pestro,ti nč ne zavidamuser posted image mene še čaka v decembru

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 561
30.9.2008 22:37:50   
hanna1
...he-he user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 562
30.9.2008 22:40:47   
hanna1
...ti morm povedat,da sem glih dons dobla pogodbo za Siol -trojčka in bogami,če se nama ne bo pol telefon vžgal,ko bova lahk zastonj čvekali-moj me je včeraj...ej,a k julci pa nč ne bomo šli več-mu je zgleda dolgcajt,ker že dolgo ni s tvojmu kako pametno debato user posted image user posted image dol vsekaluser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.10.2008 6:04:03   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...ti morm povedat,da sem glih dons dobla pogodbo za Siol -trojčka in bogami,če se nama ne bo pol telefon vžgal,ko bova lahk zastonj čvekali-moj me je včeraj...ej,a k julci pa nč ne bomo šli več-mu je zgleda dolgcajt,ker že dolgo ni s tvojmu kako pametno debato user posted image user posted image dol vsekaluser posted image

no vidiš,saj mene tud zadnjič že spraševal kk to da se nč ne oglasite.KK si pa naslednji vikend  v soboto v službi.Moj ma jutranjega.tk da bi se res lahko zmenli za čvek.user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.10.2008 6:04:56   
julci
pa bomba za siol,še sreča da mam v žlahti gasilcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.10.2008 10:02:54   
viator
Ojla punce,

pa je čvek spet mal bolj živahenuser posted image user posted image user posted image .

Hana - samo da ste OK, pleh se bo pa že popravil. malaje pa ful živahna, kaj ji vse na pamet pade...no pa Zala od Julči - oblečena pod tušuser posted image  - jaooo tele punce.

Laubica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - da prvi dan čimprej mine..

user posted image user posted image user posted image  Neli - jaz sem bila tud firbčna, kako so se pri Dašibini odločili - user posted image user posted image .

KT - kolk lepe fotke, res. Sploh tista "grška" je pa za povečat in na za steno. Alina je pa res cukrček...Sem kar mal florescentno zelena od zavistiuser posted image user posted image ...jaz bi tud kam šlaaaaaaaa. Turčijo smo prestavili na pomlad...user posted image , no da bom pa lažje do takrat počakala sem se pa prijavila na izlet v Umbrijo - greva s prijateljico - konec okrobra. Komaj ČAKAM!!! Pa dve noči bom lahko spala, jeeeee.  

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 566
1.10.2008 11:17:42   
Laubica
VIATOR-kje je UMBRIJAuser posted image
Tako 11.30 moram it v salon-ni mi res neuser posted image malček mi je pa ob 11.30 zaspal tak da mu še kosila ne bom mogla datuser posted image -se zvečer javim kako je bilo-pa hvala za lepe željeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 567
1.10.2008 11:20:39   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

VIATOR-kje je UMBRIJAuser posted image
Tako 11.30 moram it v salon-ni mi res neuser posted image malček mi je pa ob 11.30 zaspal tak da mu še kosila ne bom mogla datuser posted image -se zvečer javim kako je bilo-pa hvala za lepe željeuser posted image

V Italiji, pokrajina zraven Toscane - menda tudi tako lepa...

DRŽIIIIII SE, pa javi, kako je bilouser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 568
1.10.2008 17:30:14   
julci
Laubica in Duškamene jutr ne bo v Maribor,sem zgleda na isti dojki fasala mastitis,vročina 39,6,boli ko 100000user posted image ,sem mislila da mam vode zamašene pa se je začelo spet rumeno izcejat po 1 uri pumpanja.Zize mi bo pa razgnalo.Upam samo da me ne pošlje v bolnico.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 569
1.10.2008 19:16:59   
Duškica
To pa imaš smolo..user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da bo vse OK!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 570
1.10.2008 19:45:14   
KT
julci naša zlata - drži se - upam, da bo hitro minilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
1.10.2008 20:22:05   
Laubica
JULČI-reva boga -javi kako siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo mene do 17 je minlo pol do 19h se mi je pa vleklo ko jara kača-domov sem pa ziher 10x klicala in je mali 2x popldan spal in to do 18h -ko drugač nikoli -sem rekla ker ni bilo mamice je od žalosti ajaluser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 572
1.10.2008 20:56:04   
neli99
a joj julči user posted image user posted image user posted image user posted image  ...zdaj sem pa pomislila, če je mogoče to od tega ker so zdaj tisti zadnji dnevi in bo kmalu eno leto user posted image  ... daj naj te fejst pocrkljajo tvoji, pa hanna tudi, pa zala, ... joj sam ne bolnica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

laubica tut tebi user posted image user posted image user posted image  ... evo prvi dan je za tabo user posted image

viator ti pa si carica, kar brez lare na dopust, to bi pa jst tut za kak dan al pa dva ... user posted image user posted image

... sem pa jst mojmu omenila da bi pa mogoče šli še za par dni v toplice, majo v službi ful krizo pa mora koristit dopust, pa tut slišat noče user posted image

grem jst kuhat ...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 573
1.10.2008 20:59:26   
KT
še slikice, ki so mi posebej pri srcu

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 574
1.10.2008 21:03:27   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

... sem pa jst mojmu omenila da bi pa mogoče šli še za par dni v toplice, majo v službi ful krizo pa mora koristit dopust, pa tut slišat noče user posted image

grem jst kuhat ...

Kar še ga spodbodi, da bi šli - bo dal vsaj malo možgančke na pašo, pa še skupaj boste dneve preživljali - čisti užitek - neli držim pesti user posted image

...kam kuhat, kaj boš ti zdaj kuhalauser posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?