|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35. letu
28.9.2008 12:10:17   
neli99
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Nč grem še malo pospravljat zdajko dete spi.

spi user posted image  ... naša pa še zdej rogovili ... sem jo probala dat spat tam nekje ob 11, je začela tako tult, da sem šla takoj ponjo nazaj, je mogla damica predčasno južnat, zdej pa da vidimo ... neki se še pogovarja.. je že bolj tiho, mogoče pa bo user posted image

skratka mislim da bo začela spat samo še 1x na dan. sej to je tut ok, bova dopoldne skupi, pol jo dam pa spat pa grem v službo, bo pol moje odsotnosti itak prespala user posted image

hujšanje ... ja julči, pridno prebiram vse pametne strani na internetu kako ja in kako ne hujšat ... pa sem prišla do zaključka da rabim orbitrek al kako se že reče tej zverini user posted image  ... je mojga kar kap zadela ko sem mu to omenila user posted image  ... telovadit se mi ne da, uno zverino bi pa mogoče še gonila ... žal za trajen uspeh rabim miganje ... jst pa letam za otročki, pa okol štedilnika, kej več pa se mi tut pod razno ne da več ... še unih keglovih ne delam, trebušnjake user posted image  kaj je že to ...

tišina user posted image  ... naša 10 mesečnica spi user posted image  ... ja danes ma 10 mesecev, res gre hitro. hvala vsem za čestitke user posted image  ... pa končno se plazi, zdej bo pa treba spet gledat kje hodim, pa da so vrata na štenge zaprta ...

zdej pa gresta velika dva ...user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.9.2008 12:49:42   
julci
hujšanje ... ja julči, pridno prebiram vse pametne strani na internetu kako ja in kako ne hujšat ... pa sem prišla do zaključka da rabim orbitrek al kako se že reče tej zverini
Neli sam ne ga kupit,jaz ga mam na dilah na garaži,to je neki najbolj dolgocajtnega .Smo ga neki časa sam prestavlali,pol smo ga pa pospravli,ker ni blo koga,da bi ga rabil.Če maš placsi za miganje nabavi tae bo cd(ga mamtud) in po njem migi pol ure,boš več dosegla kot z orbidreku-kot mu jaz pravimuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 527
28.9.2008 13:31:53   
neli99
julči to pa je dobra ideja CD user posted image user posted image , na to pa nisem pomislila. z interneta dol ne morem gledat ker je linija prešvoh, CD si pa lahko omislim ... orbidrek user posted image  sem pa jst že prakticirala, edin kar me moti je da so še kar dragi pa da ta zverina ne zgleda tako lepo v že itak prepolni dnevni sobi, tko da, dobra idela user posted image  ... a ti to lahko presnameš user posted image user posted image  

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.9.2008 16:14:08   
julci
a ti to lahko presnameš
seveda,sam naslov mi pošlji,pa ti pošljem.meni ga je Majrim zrihtala.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 529
28.9.2008 19:18:42   
Laubica
Ja NELI -nič ne kupuj -jaz pa imam AB KING PRO-za trebušnjake-pa sem ga samo 3 tedene uporabljalauser posted image škoda denarjauser posted image
JULČI-daj še meni ta CD prosim zrihtajjjjjjjjjuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 530
28.9.2008 19:20:36   
Duškica
Še meni prosim!!!!

Jaz imam tudi orbitrek in občasno se kdo spomni na njega. Je pa idealen za odlaganje nezlikanega perila.user posted image user posted image user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 531
28.9.2008 19:24:33   
Laubica
Ja saj AB king -tudiuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 532
28.9.2008 19:52:00   
Laubica
user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 533
28.9.2008 20:45:43   
neli99
user posted image user posted image user posted image ... julči evo že pišem zs ... zlata si, častim kavo če zrihtaš.

drgač pa punce men je pa slabo v avtu. zdej ko sta dva se velik več obračam okol, pa pobiram neke igračke, pa sokec pa piškot user posted image  ... ko pridemo pa domov, pa komi pridem po štengah mi je tok slabo user posted image  ... sem že čist pozabla da mam to nevšečnost, ker sem do otrok v glavnem sama vozila, al pa lepo mirno sedela spredaj.

upam da noben ne podedva to po meni, ker pol smo pa nasankal ... pri nas je samo do železnikov že milijon ovinkov user posted image user posted image user posted image

grem pisat zs, da ne pozabim ...

se vidmo jutri ... beremo user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 534
29.9.2008 8:39:03   
Duškica

user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:41:36 >

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 535
29.9.2008 17:05:21   
viator
Oj punce,

hvala za lepe čestitke...user posted image user posted image user posted image .

Ste bile pridne čez vikend, samo nisem še uspela prebrat. Če ne prej jutri, ko bom doma!!! Se beremo!user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 536
29.9.2008 18:52:24   
Laubica
julči vidim te

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 537
29.9.2008 18:54:22   
Laubica
Jaz sem pa bila danes pri zobarju in imam bolani zob-pa mi ga je ubiluser posted image zabetoniral -čez 3 t. pa moram po plombo.Pa še napotnico mi bo napisal za čeljustno kirurgijo ker mi edini modrostni zob raste vodoravno in ne more venuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 538
29.9.2008 18:55:18   
Laubica
Drugač pa je JUTRI MOJ ZADNJI DAN SVOBODEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
29.9.2008 19:12:36   
Laubica
user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 540
30.9.2008 0:43:30   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Drugač pa je JUTRI MOJ ZADNJI DAN SVOBODEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laubica,a ti tud user posted image user posted image user posted image -ja prehitro mine,čeprav si ti po malem skoz delala--in upam,da se ti zob čimbolje porihta..mislim dohtarji...drgač je pa skor leto okol,ko....bo sine spet praznoval,pa...avto smo meli potolčen in ...ga spet mamo user posted image user posted image user posted image ...se je mojmu dons oz.že včeraj en v rit zadegu,pred prehodom za pešce,nasprot Spara v Prevaljah in pol se je namesto v šoping pelu k cenilcuuser posted image user posted image --če že s plehom in škodo nimamo prevelike sreče,pa vsaj nobenmu nč ni blo,čeprav je babi taprvo mislila,da se ji je streha na glavo vdrla...normalno,če nepričakovano butne od zadaj in nisi pripravljen...drgač pa smo kar v redu..jaz sem na prvem mestu v žnodravosti in od danes tud kašlju,Hana pa osvaja kuhinjsko mizo,je danes z širokim nasmehom čepela na njej,ko sem prišla v kuhinjo,je bila glih tolk gmajtna,kot pa če bi jes osvojila Triglav-bogsigavedi,kdaj bo to...ko še na Peci nisem bla user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej pa grwem spat,da me jutro ne prehiti..pa hvala tisti,ki bo zjutraj kavico častla ..jes bom ekstra močno dvojno porcijo....čau....user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
30.9.2008 0:44:01   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 542
30.9.2008 9:42:26   
Duškica
Pozdravljene!!

da se vam javim - sem v službi in sem morala na hitro pogledat kaj ste včeraj napisale.

Laubica - veni je sonček - izkoristi zadnji dan!!!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 543
30.9.2008 9:55:05   
Laubica
HANA-**** gleda pleh samo da ste v celiuser posted image user posted image user posted image
DUŠKICA-sem še kar doma ker moram hitro skuhat-ker pol moram še salon do konca porihtat -tak da bom bol gori kot doma -sem se pa že zjokala danes-saj vem da delam 3 ure od njegovega meseca in pol -samo to so bile samo 3 ali 4 največ 5 ur zdaj pa polna parauser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 544
30.9.2008 11:17:40   
majrim
laubica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sej bo dej...te potolažim,da jaz jo ta teden,ko sem pop vidim samo kako uro na dan,ko jo peljem v vrtec in to je tudi vseuser posted image ....ti boš vsaj urnik imela boljšiuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 545
30.9.2008 13:17:38   
KT
laubica ... drži se ... mislimo nate... saj bo, boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 546
30.9.2008 16:13:22   
Laubica
 user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.10.2008 21:42:02 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 547
30.9.2008 16:20:21   
julci
Laubica drži se,boš vidla da boš kr hitro v starih tirih,čeprav je kr hudo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 548
30.9.2008 16:24:58   
julci
Hana pa kaj ga svirate.Sam da vam ni kaj,pleh se že popravi.Pa pozdravte se hitro,da bomo kak čvek vžgali.men se že kafeja lušta.user posted image
O ti Hana planinc,mata z Zalo višine v krvi.Meni gre na kavč na naslon,pol pa stoji in prižiga luč.Pa na svoj primapapa stol je že zlezla,..................da o stopnicah ne govorimo.
drugač pa ko se ji zlubi je pa klepetulja v kitajščini vmes pa preseneti že zbesedam nam razumljivimi.Zadnjič je cel dan govorla ka pa taj,smo se ji tk režali.

aja pa zadnjič je tekla kri,ker je vlačla gugalnega konja in se je prevrgla čez njega.Malo si je prebila ustnico.user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 30.9.2008 16:26:41 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 549
30.9.2008 19:59:17   
KT
Ker sem tako pogosto manjkala to poletje, moram nujno opravičit svojo odsotnost in tu je kratko poročilce počitniških potepanj naju dveh z Alino:

Najprej sva sporbali francoske rogljičke in iskali umetniški navdih pred Louvrom

user posted image

Potem sva priromali domov, da je Alina praznovala svoj rojstni dan

user posted image

A nisva prav dolgo zdržali doma, zato sva jo mahnili proti morju

user posted image

Pa na hitro domov, da smo oprali cote, pa spet proti morju:

Grčija prihajam

user posted image

Oči zna ujeti trenutek

user posted image

Tudi umivalnik je lahko bazen

user posted image

V soboto pa sva se vrnili iz Provanse - te fotke pa še pridejo.

To bo na kratko vse user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?