|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
25.9.2008 13:31:52   
pokica_
Lalica, čakamo jutrišnje lepe novičke!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 576
25.9.2008 13:32:33   
Anonimen
Se pridrožujem klepetu, če lahko... Po moji matematiki, naj bi imel PDP 29.5., in sem včeraj zagledala črtice. Uh...naročili so me na pregled v 10 tednu. Se vam zdi to pozno? Poleg tega pa mi je vse še tako zelo neresnično...user posted image

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
25.9.2008 13:38:15   
pokica_
Naša Majch se nam je pridružila!user posted image  
To te je pa kar pozno naročila, običajno bi naj bil 1. pregled tam od 6-9. tedna,...ampak sigurno imajo gužvo, da te je tako pozno dala. Bo pa takrat bolj veselouser posted image .

Kaj pa pravi tvoj  user posted image  na lepo novičko? Kako je reagiral? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 578
   [Brisano sporočilo]
25.9.2008 13:40:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
25.9.2008 13:42:30   
Anonimen
Hja, pravi, da pri njih naročajo od 8-10 tedna. Nimam pojma, zakaj je to dobro. V glavnem. Itak, da sva si želela črtice, to ni nobene skrivnosti. Moj je bil ful vesel. Mene pa danes dajejo eni butasti občutki v stilu, kaj pa če ni res? Mislim....halo...user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
25.9.2008 13:45:33   
Lalica1
To pa samo zato, ker sta si tako želela in ne moreš verjeti. Kar verjemi, da boš postala mamica!!!

Čestitam user posted image user posted image

Pa tudi vsem ostalim, ker še nisemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
25.9.2008 14:11:13   
Anonimen
Tukaj anonimna user posted image .
Rada bi si  naredila trakec v imenu. Tega na ringaraja sem našla in sem si ga naložila, druge pa si ne znam naložit user posted image . Potrebujem pomoč!!!! Bi mi prosim katera razložila kako naj to naredimuser posted image . Hvala.

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
25.9.2008 14:22:56   
Anonimen
Majch, dobrodošlauser posted image

Glede pregleda ne skrbi, mene je tudi šele v 9. naročila in je prav fino, ker pred 7. težko kaj drugega vidi, kot da nosečnost obstaja in da je v maternici. Ko pa boš ti na pregledu, boš pa že vedela malega človečkota in poslušala bitje srca - tako se v vmesnem času vsaj manj sekiraš.
Morda samo jaz tako mislim, ampak meni je res pomagalo, da sem prvič že videla srčka.

Anonimna: na lilypie.com imaš navodila, če te prav razumem, kaj bi rada.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
25.9.2008 14:37:21   
Anonimen
Hvala, anonimna. Ja, saj se tolažim s tem, da bo več za videt. A dobim tud kako slikico potem? Komaj čakam. Pred tem pa tako najbrž ne bom še čisto verjela, kaj se nam dogaja.

Eno vprašanjce imam še na zalogi. Čez en teden moram z otroki v šolo v naravi. Najbrž bo kar pestro. Moram kaj posebej paziti? Upam samo, da me ne bodo kake slabosti zvijale ta čas....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
25.9.2008 14:47:10   
Anonimen
Majch, zdaj se moraš predvsem paziti kakšnih baketrijskih in virusnih okužb, ki lahko slabo vplivajo na razvijajoči se plod. Predvsem vročina zna biti malce tricky, tako da bodi malo previdna. Drugače pa vse delaš kot takrat, ko še nisi bila nosečka, baje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
25.9.2008 15:17:54   
tea
Majch - jaz bi samo kakih bazenov in pretiranemu poskakovanju izogibala. Pa pazi, da se ne zadihaš preveč. to bi bilo pa tudi vse.
Pri moji 3.user posted image  ne kompliciram skoraj pri ničemer več. Redno hodim na telovadbo in igrat badminton, ter na plesne. Boste rekle kako imam pri 2 mulčkih sploh čas za touser posted image  - ampak organizacija je važnauser posted image  Je pa res, da se v dobri fizični pripravljenosti in mi to ni težko. Se pa ne naprezam, to pa drži.
Glede bolezni, pa kakor jaz vem ne bi smel bit problem. Razne viroze in prehladi, kašljanje in boleče grlo nikakor ne vplivajo na otročka. Bolj hudo je kakšna huda bakterijska oz.virusna okužba, kjer veliko bruhaš in driskaš, pa še to zaradi dehidracije.

Lep dan, t.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 586
25.9.2008 15:19:36   
tea
no, toliko o anonimnostiuser posted image  Sem se mislila razkrit šele po prvem pregledu, zdaj pa...

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 587
25.9.2008 15:27:19   
andrejka_237
Danes sem bila na pregledu. Smo slišal srček. user posted image  Vse je v redu. user posted image Prva slikica pa je že v oviru. Občutek je neverjeten in tako sva srečna, da ne morem opisat!

LP

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 588
25.9.2008 15:36:39   
Anonimen
Andrejka; čestitke user posted image
Jaz tudi ves čas vlečem slikco iz torbe in si ogledujem malo čudo, ki ima trenutno glavo veliko toliko kot preostali del telesa user posted image
ampak je vseeno najlepšiiiiiii user posted image

(odgovor članu andrejka_237)
  Neposredna povezava do sporočila: 589
25.9.2008 16:04:56   
pokica_
Čestitke andrejka, sem vesela zate! user posted image  Vidva kar glejta vajino čudo...saj je res čudo, da lahko imamo bebice, ane? user posted image  Jaz tudi kooomaj čakam svoj 1. pregled. user posted image
Kaj tvoj je lahko šel zraven v ordinacijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 590
25.9.2008 16:12:44   
girly
Majch, nič nenavadnega, da te je G naročila tako pozno. Jaz sem bila na pregledu, ko sem bila user posted image  7 tednov in 2 dni pa se je videla samo gestacijska vrečka (baje sem manj noseča, zato se user posted image  še ni videl), tako da imam naslednji pregled, ko bom 9 tednov in 6 dni. Boš pa vsaj že prvič srček slišala, tako kot so punce rekle.

Drugače kar se slabosti tiče: meni pomaga cocta, drugega pa nič, sploh ne hrane, ker mi je slabo že ob misli, da bi jedla. predvsem je grozno, ko je treba kosilo kuhat, ker full ne zmorem tega, ker mi je takoj, ko pomislim, da bi kuhala, slabo. Ampak je treba...

Joj, jaz mislim, da bom morala kar kmalu doma povedat, ker so moji neki bolni, pa ne bi rada okrog njih hodila, da se ne bi česa nalezla. Seveda pa je težko iskat izgovore, zakaj me nič ni...Toliko o tem, da bom tiho user posted image

Držite se punce, lepo se imejte, čimmanj slabosti in lep,lep,lep preostanek dneva!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 591
25.9.2008 16:13:54   
girly
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem novo pridruženim majčicam!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 592
25.9.2008 16:15:39   
BIA79
Danes sem imela prvi pregled in kot sem predvidevala ne bo rok 10 maja,ampak šele nekje 21. Sem v 6. tednu nosečnosti :) Zdravnik je na naredil vaginalni ultrazvok in rekel da je vse ok in da srček bije. Tako je on rekel, jaz po pravici povedano nisem videla ničuser posted image   očitno bom morala počakat naslednji pregled, ki ga imam 3.11. (kdo bo toliko časa čakal ne vem) da bom kaj razbrala na tv-juuser posted image
drugače se borim proti prehladu, danes me je še sestra vstrašila naj pazim kaj "jemljem" (uporabljala sem zeliščne kapljice,da so mi nos odprle).

zanima me ali mora bit kakšen drug aparat da se sliši srček?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 593
25.9.2008 18:59:52   
rozcaa
Hej punce!

Mal sem vas zanemala te dni..je bla ful guzva..Se posipam s pepelom in polivam s katranom zarad slabe vesti.user posted image
Ja..en kup novih noseck vidim..user posted image vsem! Pikica kot ti tud jst komaj cakam na prvi pregled. 6. bom sla verjetno sama, ker grem na stajersko, moj pa dela, 21. si bo pa baje uredil tako, da bo lahk sel z mano. V 11. tednu se bo verjetno ze kr fajn vidlo pikopoko.user posted image Kok sem ze nestrpna!!
Drugac sva pa z mojim v torek zacela s plesnim tecajem in morem rect da sem mela pri polki kr mal neprijeten obcutek v trebuhu..user posted image Drugi plesi so bli super in sva ful uzivala, tk da upam da bova lahk cimdlje plesala..
Grem pisat ena obvestila za solo..pridne bodte pa pobozajteuser posted image !

papauser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 594
25.9.2008 19:47:49   
majuška10
zdravo punce! Pridružila bi se debati majčic 2009 saj sem tudi jaz ena izmed.  :-)

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
25.9.2008 19:52:17   
pokica_
majuška10, ČESTITKE ZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla med nami majčicami! Veselo čvekanje ti želimuser posted image !

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 596
25.9.2008 20:08:50   
Anonimen
Pozdravljene,

mi smo imeli malo paniko. Včeraj proti večeru sem opazila krvavo sluz. Potem čez noč in zjutraj je bilo OK, pa sem vseeno poklicala G in mi je rekla, naj se pridem pokazat. Hvala bogu, vse OK, user posted image  se je zarinil v en kot, da ga je komaj našla, pa vseeno, ostaja vse OK. Mi je rekla, da se tudi kdaj zgodi, pa da ni nujno hudo, če bi se pa ponovilo, pa takoj nazaj k njej in mi bo dala kakšne tablete.

Pa videla sem našo pikico user posted image , velika je slabih pol cm, G je naračunala, da je rok 20.5., ampak pri tem ni upoštevala, da imam par dni krajši cikel. Bolj točno bo pa pdp določila na naslednjem pregledu 14.10.

Pobožajte trebuščke in lahko noč

Anonimna user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
25.9.2008 20:18:49   
mani2
Vas berem in vidim da ste zelo pridne in klepetate. Mene kar malo panika daje če je z mojo user posted image  vse vredu. sem imela v prvi nosečnosti malo problemčkov v prvem trimesečju in se sedaj vsak dan sprašujem če je vse vredu. Komaj čakam da mine še ta en mesec in grem na NS da vidim da je vse vredu.
Tudi drugim želim da bi se vse vredu izteklo in da bomo maja vse lepo cartale naše male pikice.
Pa še eno vprašanje. Jaz v prvi nosečnosti nisem bila na NS pa me zanima ali so kateri že takrat napovedali spol otroka. Ker mi je ena kolegica rekla da njej je povedala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
25.9.2008 20:26:45   
majuška10
OO Pokica, najlepša hvala! :-)

Predviden rok imam 10.5., v sredo 1.10. pa grem k G na "prvi" pregled. Komaj čakam! Sicer sem že bila na pregledu 3 tedne nazaj, ma je naredila samo ultrazvočni pregled, ker me je zanimalo če  se je pikolinko utaboril tam kjer je treba-je blo ok.  Zaenkrat se mi še nič ne pozna, spremljajo me le občasne slabosti, pa napetost v prsi, špikanje, upam da bo potekalo vse ok.

To je to, zaenkrat. malo sem se razpisala :-), vendar glede na to,da zaenkrat o nosečnosti - razen z mojim - še z nobenim ne debatiram, je tale forumček prav super.
lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
25.9.2008 23:10:07   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: tea

no, toliko o anonimnostiuser posted image  Sem se mislila razkrit šele po prvem pregledu, zdaj pa...

tea zelo lepo da si se razklrila. Katera anonimna pa si  na seznamuuser posted image

Dobrodošle nove nosečkeuser posted image user posted image , čestitke.

Lahko noč in čuvajte svoje pikice, se pišemo jutri kaj več.

< Sporočilo je popravil tropical -- 25.9.2008 23:11:24 >

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.