|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
26.9.2008 20:50:44   
Anonimen
Ma, nisem lih prehlajena, sicer zdaj berem, da je do 37,5 ok in normalno. Poleg tega pa me popolnoma nič ne muči. Vsaj do zdaj ne. (majch potrka po lesu). No, mogoče bi malo več spala, ampak to se ne opazi tako, ker sem na splošno bolj zaspane. user posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
27.9.2008 10:36:04   
mani2
Pozdravljene majčice!
Kako se kaj danes počutite? Upam da pridno božate trebuščke. Danes sem po dolgem času spala celo noč. Uživajte vikend in ga čim prijetneje izkoristite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
27.9.2008 12:27:34   
katha
hej!

zdaj sem v 8t in 2 dni. zanima me, kake znake imate. meni je slabost pošla, se mi pa dviguje na določeno hrano. bruham ne. prsi so še velike z modrimi žilami. malo me boli spodnji del trebuha, kot bi se mi raztegoval - a je to možno že tako kmalu?
drugače sem pa ok - zvečer sem še utrujena, sicer pa nimam nobenih znakov. malo me skrbi, če je vse ok?
naslednji pregled imava v čet, 2.10.
Žal sem morala v službi že povedat, ker ne želim iti na službeno potovanje in je šefica hotla vedet razlog.

(odgovor članu rožmarin)
Neposredna povezava do sporočila: 628
27.9.2008 15:21:08   
BIA79
Katha, kako je šefica odreagirala?

Jaz sem tudi povedala svoji, takoj po pregledu in na moje presenečenje, je kar skakala od veselja (jaz malo manj, ker mi aprila poteče pogodba in pri nas glih ne gledajo najlepše na to). Je pa rekle,da se bo potrudila da bom ostala...no držimo pesti...

Kot berem imate vse kar pogosto preglede...mene je naslednjič naročil komaj novembra, sam ne vem če bom zdržalauser posted image ...že tako sem malo v strahu, ker je ginekolg rekel, da je plod "majhen"... nočem paničarit sam..tko...razumete ne?user posted image

(odgovor članu katha)
Neposredna povezava do sporočila: 629
27.9.2008 16:31:28   
tropical
Samo da se vam javim na hitro. Zmano ni vse ok. Zjutraj sem imela rahel rdeč izcedek, tako da do zdej se ni pojavil več. Če se bo bom morala pa gotovo na urgenco.

Lepo se imejte in čuvajte svoje pikece.

Lep pozdrav

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 630
27.9.2008 16:36:07   
mani2
tropical - upam da bo vse vredu.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 631
27.9.2008 16:42:51   
BIA79
tropical, držimo pesti....user posted image  

user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 632
27.9.2008 16:43:44   
tropical
Hvala punce

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 633
27.9.2008 16:55:14   
heln
Tropical, upam in držim pesti, da ni nič hudega user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 634
27.9.2008 20:52:32   
Anonimen
Tropical, potem imaš pa podobno stanje. Jaz sem bila v sredo zvečer in v četrtek vse do pregleda čisto na trnih. Pa še vedno grem ful nelagodno na WC. Mi je G rekla, da če se ponovi, takoj nazaj k njej ali na urgenco. user posted image  in upam, da se poštima.

Mirno noč vsem.

Anonimna user posted image

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
28.9.2008 0:25:35   
mani2
Vidim da vse pridno spite. Jaz pa ne morem spati in še kar visim tle gor. Zdaj bom se uživala dokler lahko potem pa tako ne bo nič časa in volje da bi bila do tako poznih ur na netu. Lepo se imejte in lepo preživite nedeljo v družbi vam najdražjih. Se kaj beremo v ponedeljek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.9.2008 9:51:07   
majuška10
Dobro jutro vsem skupaj! moj pikolinko je danes star 8 tednov heehhe. z mano je zaenkrat vse ok, v sredo imam pregled, komaj čakam in upam da bo vse v redu.

lep pozdravček vsem skupaj in naj vam nedelja čim dalj traja. :-)

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.9.2008 9:53:44   
girly
Tropical in anonimna user posted image user posted image user posted image

Naj bo vse ok z vajinima user posted image !

Sicer pa pri meni slabosti udi počasi ponehujejo, sem pa sedaj 8 t/4d, čeprav v resnici sem verjetno manj. Obiski WC ponoči so še vedno pogosti (3-4 krat na noč), utrujenost še traja, čeprav je malo bolje. Malo me skrbi, če je ok, da mi ponehujejo slabosti user posted image ...upam,da je vse ok!

Srečno vsem pa pobožajte user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.9.2008 11:31:43   
baba84
tropical in anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image

girly tudi pri meni pojenjujejo slabosti, pa nč bat zaradi tega... mogoče se še pojavijo ma raje upajve da ne user posted image  to pomojem ni zaradi tega, da bi blo kar koli narobe...

pa punce prosim vas dejte pozitivno razmišljat ne pa skoz bit v strahu sej vem tudi mene skrbi pa hitro preženem take misli, ker s tem si le še bolj škodujemo!

BIA79 tudi jaz imam šele naslednji pregled novembra, pa sej mi je malo hudo ampak samo zato, ker bi rada prej videla pikico, drugače me pa ne skrbi G že ve zakaj, tudi meni je rekla, da smo še mičkeni... zakaj te pa skrbi če boš sploh zdržala???? user posted image user posted image user posted image  ker je še toliko daleč al tud pr teb kakšne negativne misli???

punce vse k boste negativno mislile bom dala čez kolena pa po nagi riti tepla!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 639
28.9.2008 13:28:53   
polna_luna
Lep nedeljski dan!!

Pri nas vse ok, brez kakšnih posebnih težav.
Tudi jaz sem pristaš pozitivnega razmišljanja in si pač dopovedujem, da sem jaz očitno ena od srečnic, ki bo to prvo tromesečje prestala brez večjih težav user posted image   (upam!!!). Imam zdaj en ogromen projekt pred sabo in bi me razne slabosti in utrujenosti le ovirale :)

Tudi jaz imam naslednji pregled "šele" čisto na koncu oktobra - in zaupam, da ginekolog že ve, kako naroča. Saj nisem njegova prva nosečnica. Itak če je kaj narobe, se greš pokazat prej, sicer pa res ni smiselno delati gužve v čakalnici :) (priznam pa, da bi šla na trenutke tudi jaz na predčasni pregled - da se pač prepričam, da je vse ok... Kajti če je človek brez težav nekako še težje verjame, da je resnično noseč hehe)

Lepo preživite dan,
tropical, tebi pa srečno

V življenju ni naključij...
Vsaka stvar je za nekaj dobra...

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.9.2008 15:45:18   
katha
hej, majuška

tudi moja pikica je bila v petek stara 8 t. ful je fajn slišat, da je še katera v takšnem stanju kot sem sama

BIA 79: ma, šefica je bila sicer vesela, samo glih objemala me pa ni, kot onavadi ostale sodelavke govorijo. itak nisem dobro zapisana pri njej, pa mi je vseeno, saj sem za nedoločen čas

trenutno nimam občutka nosečnosti, samo tebušček je napet - ampak mislim, da je od hrane user posted image

se slišimo v čet ko imam "prvi"prgled - torej drugi UZ in odvzem krvi

papa

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 641
28.9.2008 19:24:04   
tija75
Pozdrav user posted image

No moje poročilce s petkovega UZ (sem komaj sedaj prišla do računalnika)

Srček bije, pikica je velika 5 mm, tako da je vse v najlepšem redu.

Vsem katerim se prikazujejo kakšni rdeči izcedki pa eno user posted image da le-ti izginejo in bo vse v redu z vašimi user posted image .

Drugače pri nas naša dvoletnica ful bruha, tako da če jutri ne bo boljše se gremo zjutraj pokazat k zdravnici.

Uživajte

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu katha)
Neposredna povezava do sporočila: 642
29.9.2008 8:09:14   
psaša
Dobro jutro.
Utrujenost počasi počasi mineva, trebušček se že kar pozna, pa kakšno kilco imam več. Jedla bi itak skoz user posted image .
Pregled imam drug teden, saj gre čas itak prehitro. Se mi zdi, da je user posted image  v drugo lažja, ker že veš določene stvari in se ne obremenjuješ toliko, pa še časa nimaš toliko o tem premišljevati, ker se ukvarjaš več z drugimi stvarmi.

Imejte se, držim pesti za vse.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 643
29.9.2008 8:42:39   
Leela
živjo

mojmaček jaz sem imela carski rez pri prvi nosečnosti. Če te kaj zanima vprašaj.

tropical in anonimna user posted image , da ne bo več težav.

služba in šefi: jaz delam v tapravem kapitalističnem podjetju, kjer šefi gledajo le na svoje občutke (riti) in finančne nagrade. Temu primerna je tudi klima v podjetju. Tudi, če mi čestitajo vem da to ni iskreno. Novi kadri so samo moški. Sodelavko so odpustili, v podtonu pa so ji tudi očitali da je bila preveč na bolniški, in to direktorica ki je prebolela zelo težko bolezen. Bom pa povedala čimprej saj nameravam čimbolj brez stresa preživeti nosečnost in brez nadur.

Vsi, ki ste bolni user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.9.2008 9:23:52   
pokica_
čaw majčice!

Ste že pridne s pisanjem. Moje stanje: zaenkrat vredu, rahla slabost zjutraj, vendar po keksu ali dveh in nalivanjem z cedevito, je boljše.user posted image
Drugače pa čakaaaam 1. pregled v sredo ob 12h. Upam, da bo vse vredu in da bo vidnen srček, da bom pomirjena.

Punce,...nič se bat, vse bo vredu...pa še eno piko za srečouser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 645
29.9.2008 9:29:04   
mani2
Zdravo

Upam da ste preživele lep vikend brez problemov in nevšečnosti. Mi smo bili na trgatvi in je bilo prav prijetno osvežujoča sprememba po čelem tednu v mestu med samim betonom. Še sreča da lahko za vikende hodimo k mojim staršem na deželo.
No uživajta še naprej in božajte svoje pikice.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.9.2008 9:29:30   
tea
Dobro jutro!

Pa je za nami še en aktiven vikend, jaz pa utrujena, da mi kar očke skupaj lezejouser posted image  Kaj šele bo do konca dneva. Bi šla najrajši kar domov, malo ležat in dremat.
Slabost pri meni šele prihaja - glede na prejšnji preizkušnjiuser posted image  Danes sem pojedla že 2 vrečki grisinov, samo da mi ne bi bilo slabo, ampak zgleda, da ne rabijo več. Skratka obdobje slabosti in bruhanja - here I comeuser posted image  Meni je bilo obakrat zelo slabo vsaj tja do 14 tedna, tako da še nekaj časa ne bo mir.
Trebušček je že tudi kar lepo napetuser posted image  in zgleda, kot da bi bila noseča enih 3 mesece, ne pa 7 tednov. Že prvič sem imela velik trebuh, drugič je bil ogromen, zdaj se mi bo pa verjetno razpočiluser posted image
Glede prehrane - malo bolj pazim, da jem redno in raznoliko hrano, z več sadja, zelenjave in mesa. Redno jem jogurt, oz.kakšne druge mlečne izdelke, bolj natančna sem pri pranju solate in druge zelenjave, ki jo jem surovo, izogibam se surovemu mesu in surovim jajca.
Joj, sem mislila, da nič ne kompliciramuser posted image , zdaj sem pa napisala za cel roman.

Imejte se lepo, pazite nase in čim manj težav, t.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.9.2008 9:39:49   
AKP
Tukaj bivša anonimna user posted image . Smo v soboto povedali družini in se ne bom več skrivala. Počutje je vredu. V nedeljo sem nastopila 8 teden in še jih imam samo 32 pred sabo user posted image . Sedaj odštevam dneve do ponedeljka, ko imam pregled. Včeraj sem dala skoraj ključavnico na hladilnik, ker me je strašno privlačil. sem zjutraj, kar s strahom stopila na tehtnico pa je bilo stanje pri številkah normalno. Moja najstnika sta super sprejela novico in se sedaj prepirata kaj bomo imeli in sta mi predlagala, da naj imam user posted image user posted image  in to user posted image  in user posted image  in ne bo noben razočaran. Sem jima povedala, da bom kar zadovoljna z enim. Sem zadovoljna, ko preberem, da nisem edina, ki ima veliki trebuh.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.9.2008 10:05:23   
sibirka
Hoj,

spet se javljam. Danes grem na prvi pregled user posted image (8 teden). Po vikendu nažiranja sem tudi jaz stopila na tehtnico pa je pokazala 2 kile več kot jih imam, glede na to, da sem zelo suha, menim da bodo povsod kmal pogruntal.Pa nič za to. Ker je to moja prva user posted image , sem še toliko bolj vesela. Upam oz. vem, da bo z menoj vse ok. Sedaj pa grem k kolegici, ki ima doma nekaj mesecev starega dojenčka po par nasvetov, kaj naj še vprašam ga. G.

Vsem želim čim manj težav pri nosečnosti. lp user posted image

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.9.2008 10:28:32   
mani2
sibirka - poročaj ko prideš s pregleda. Uživaj ob pogledi na svojo malo pikico.

(odgovor članu sibirka)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.