|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
24.9.2008 15:05:24   
lananai
Jst sem tudi hotela mojega vzeti s sabo na prvi pregled, ki ga imam v petek. Bomo videli. Vi torej tega ne predlagate? Ampak moj je že ves navdušen, da bo videl malo pikico!
Mene kar malo psihira, ker nimam nobenih znakov in kar ne morem verjet, da sem res noseča. Čakam, da dobim uradno potrditev! Mogoče je kot znak edino to, da se počutim kak večer totalno napihnjeno in prenajedeno, čeprav sem jedla kosilo popolnoma ob normalnem času in nič preveč. Pa na šihtu malo čutim hrbet, ko sedim (kot npr. pred menstruacijo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 551
24.9.2008 15:28:13   
Anonimen

lananai, jaz ga raje nisem, itak nima kaj dosti videti, razen slišati bitje srčka. Ga bom raje na nuhalno, kjer bo morda lahko že prešteval prstke na rokah in nogah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 552
24.9.2008 15:45:02   
pokica_
Jaz se tudi bolj nagibam k temu, da grem 1. sama, ker itak nič ni za videt,...pa bo pol na NS šel lubi z manouser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 553
24.9.2008 16:04:38   
Anonimen
Jaz bom pa poklicala G in preverila, če lahko user posted image  pride na 1. pregled. Pri prvi nosečnosti je bil to zame eden najlepših trenutkov, ko sem videla GV in v njej malo pikico. Prav solze sem imela v očeh. To si tokrat želim deliti z njim.

Anonimna user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 554
24.9.2008 18:09:33   
mayflower
kako da ni na prvem pregledu nič za videti?! Včeraj sem šla pogledat slikce od tamalega-sem mela prvi UV v 8.tednu in je bil tamali velik 9,9mmuser posted image user posted image user posted image In sem mela svoge ob strani, sej sem itak bila pokrita z rjuho. Ne bom pozabila njegove sreče, ko je zagledal piko. Ker pri nas ne delajo na vsakem pregledu UV, tako, da ga naslednjič ne bi videl.
Žal je naslednji teden, ko imam pregled, na službeni poti in se bo moral razveseliti slikce, ki ga bo čakala domauser posted image
Danes sem šla prvič po enem tednu v službo. Sem se zagledala v eni izložbi-bela ko stena! Sem samo stekla do prve drogerije in si kupila rdečilo za lica. Nato sem šla na kavico s sodelavko in se ni mogla načudit kako fejst zgledamuser posted image
Brez heca-iz službe sem prišla čist polomljena. Upam, da imate tudi ve sonček. Uživajte!

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 555
24.9.2008 18:30:54   
sibirka
hoj,

spet se javljam, komaj čakam na prvi pregled, ki ga imam v ponedeljek.
Doma sva povedala njegovim staršem, ki so bili zelo veseli, malo so tudi pričakovali, ker intenzivno rihtava stanovanje v zgornjem štuku. Zdej moram povedat še mojim, pomojem bota ful vesela, ker bo njihov prvi vnuk. Bolj so bili presenečeni kolegi, je pa res, da so sami pogruntali, ker nič več ne pijem, kadim,... No, ja še malo počakam, pol pa moram povedati še v službi, ker imam občutek, da kljub temu, da nimam velikih problemov s slabostjo, da me bodo hitro pogruntali.

Lepo se imejte ter komaj čakam na pregled, še eno vprašanje ali mi bo G na prvem pregledu povedala oz. potrdila rok poroda.

lp

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 556
24.9.2008 20:00:38   
tija75
Sem vas malo zanemarila user posted image , moj odgovor anonimni na strani 21 je, da se bila moja vrednost bhcg zelo visoka, kar pa ni vedno pokazatelj. Najbolj sigurno je prvi UZ.

Čao Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 557
24.9.2008 20:04:24   
psaša
Čer.
Imam komaj kaj časa, mali je zbolel, viroza in vneti učki. Samo seveda je on naspidiran, jaz pa čisto fuč. Zvečer komaj čakam, da zaspi, da še jaz padem dol. Stanovanje itak v razsulu, čaka me en kup cot za zlikat. Pa še mali popoldan ne spi več, da bi med tem lahko kaj naredila. Ma saj, ko bodo prvi trije mesecu mimo bo počutje bolje in bom imela tudi več energije.
Jaz se pa skoz nekaj bašem s hrano, sem šla gor že kakšno kilo. Pa trebušček je že kar viden.

Nič, grem malo pospravit dokler imam še kaj volje.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu sibirka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
24.9.2008 20:50:36   
heln
Živjo, kako ste? Mene je napadel nek virus, v pon sem bruhala in driskala celo noč, zdaj sem že par dni bolj švohotna in moram ležat. Upam, da ta virus ne bo imel kakega vpliva na plod - kakšna izkušnja? Splošna zdravnica mi je rekla, da najbrž ne. user posted image

Moj dragi na prvi pregled ni šel zraven, itak je potem videl slikico, mislim pa, da bo imel na nuhalni precej več od tega.

Počasi seznanjava okolico z najinim srečnim pričakovanjem, odzivi so večinoma pričakovano veseli in navdušeni.

Lepo se imejte in pazite nase.

(odgovor članu sibirka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
24.9.2008 23:02:30   
tropical
No da se malo še jaz javim po dveh dneh. Nč ni narobe z mano samo šele zdaj sem prišla do računalnika. Mal me špika v spodnjem delu trebuha in zelo slabo mi je na delu, komaj čakam da je ura za domov.

Čestitke novim nosečkam, kako lepo je videti seznamček polen user posted image .

No zdaj grem pa v mižule, jutri pa še kaj več napišem.

Lep pozdrav vsem in lahko noč

(odgovor članu heln)
Neposredna povezava do sporočila: 560
25.9.2008 7:17:49   
alijana
Pozdrav vsem majčicam. Sem še ena majčica. Pdp bi naj bil 16-5-2008 - do 1.pregleda pa imam še kar dolgo - 21-10-08. Sicer pa se ne počutim nič kaj nosečo. Se pa zelo veseliva najinega otročka. Prva hčerkica bo novembra stara 3 leta.
Lp,

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 561
25.9.2008 7:29:57   
spps
ojla majčice,kako ste?
vidiim,da ste nekatere v dilemi ,če bi vzele partnerja na prvi pregled s sabo.jaz ga nisem,ampak smo imeli družinski izlet na nuhalnouser posted image user posted image user posted image moj je bil čist frapiranuser posted image user posted image user posted image še je potem dvakrat cd moral pogledat,ko sma domov prišlauser posted image user posted image user posted image

vsem pa želim čudovite mesece v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 562
25.9.2008 7:45:51   
pikonina
Dobro jutro punce.ne vem kaj mi je ampak odkar sem user posted image se zbujam zelo zgodaj in ne morem spat. jaz tudi ne bom vzela svojega s sabo na 1. pregled. in kako se danes kaj počutite?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 563
25.9.2008 9:27:24   
Anonimen
Tukaj anonimna user posted image .
Ste videle, da so se že začele junijke 09. Še malo pa bomo že na koncuuser posted image . Tija75, hvala za odgovor. Bom mogla počakat do pregleda. Moj bo odšel z mano na pregled in bo počakal v čakalnici, če bo lahko bo prišel pogledat, če ne pa bo zunaj. Se mi zdi, da bom lažje prenesla, da bo z mano če mi slučajno reče, da imam user posted image user posted image . V družini se je to že zgodilo. Se je sestrična odločila za tretjega in so dobili dvojčke. Pa jih niti v družini nimamo. Mislim, da je po eni določeni starosti večja možnost za njih.Na nuhalno ne vem če bom šla, ker grem na amniocintezo. Moje počutje je tako, tako. Ko pridem iz službe in skuham in še kaj malega pospravim sem tako utrujena in me že začne malo špikat. Takrat se obvezno sparkiram na sedežno in malo počivam. Danes pa se mi zdi, kot da mi hoče biti malce slabo. Upam, da je to samo začasno.

(odgovor članu pikonina)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
25.9.2008 10:20:06   
tija75
Dobro jutro user posted image

Meni je danes slabo za znoret user posted image . Gre mi na bruhanje, vendar ne bruham. Malo pomaga če kaj pojem, cel čas pa spet ne morem žreti, bom pa ja kot balon na koncu.

Ena je spraševala če je v Mb plačljiv pregled bhcg. Lahko ga opraviš na Fontani v laboratoriju. Sicer čakaš na izvid 1 dan ampak če te zanima?!

Drugače komaj čakam jutri da bom imela UZ. Potem sledi obširnejše poročilo.

Uživajte

Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 565
25.9.2008 10:30:42   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: sibirka

, še eno vprašanje ali mi bo G na prvem pregledu povedala oz. potrdila rok poroda.

lp

Po mojem ti izračuna rok poroda po kolendarju, kar si lahko tudi sama na računalniku. Meni so točen rok napovedali pri prvem otroku na NS. Ko sem povedala ginekologu naj mi popravi rok za en teden naprej (zaradi porodniške) je rekel da je to itak brezveze ker skoraj noben ne rodi na rok.user posted image . Toliko o tem.

Slabost: ta je res nadležna. Ampak zdaj je kar vredu. A ni ena napisala, da pomaga deci coca-cole. Na netu piše še ingver in pa vohanje limone oz. ingverjevi in limonini bonbončki.

(odgovor članu sibirka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
25.9.2008 10:36:54   
pikci
Pozdravljene,

Pridružujem se vam tudi jaz, zadnja M je bila 17.8. in test pozitiven. Prsi me niti ne bolijo prehudo, bolj me konstantno tišči na WC pa zadnje dni me peče ko grem na vodo...je to znak za preplah??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
25.9.2008 10:43:00   
ledenka
dobro jutro!

vidim, da nas slabosti in utrujenost mučijo user posted image  pri slabostih tudi meni pomaga, da nekaj prigriznem, po možnosti kar kak kos kruha. jutri imam pa uradni pregled, komaj čakam. upam, da bo moj lahko šel iz službe, da gre zraven, ker hočem, da vidi najino bebiko na UZju - pri moji G je to običajno, da so očetje zraven user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikci)
Neposredna povezava do sporočila: 568
25.9.2008 11:39:02   
lananai
Jst pa že komaj čakam jutri, da končno izvem, kako je z mano! Sem že povedala, da kljub dvema pozitivnema testoma nimam resničnega občutka, da bi bilo z mano kaj dosti drugače kot prej. Mogoče bi mi moralo bit slabo, da bi vedla... user posted image  Jutri bo tetka G povedala, če sploh imam pikico. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
25.9.2008 12:04:54   
Pikicapokica6
Helou. No, jaz sem bila anonimna 2.5, zdaj pa se vam razkrivam, ker je za mano že prvi pregled in je zaenkrat vse okuser posted image

Najprej popravek - moj PDP je 1.5.2009. Na nuhalno se naročim danes ali jutri.

Imela sem samo ultrazvok , brez kakšnih dodatnih pregledovuser posted image  Ampak danes me pa trebuh boli, špiha in malo zateguje. Verjetno je to čisto normalno, ali pa je to zaradi včerajšnjega ultrazvoka?

Naslednji pregled pa imam šele 12.11user posted image  Ne vem, mi ni čisto jasno, kakšen sistem je zdaj to. V prvi nosečnosti sem hodila 1x na mesec.

Držim pesti za vse nas, da prebrodimo te prve meseceuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 570
25.9.2008 12:22:35   
Anonimen
Tukaj anonimna user posted image .
Pikicapokica6 čestitam. Tudi jaz komaj čakam prvi pregled, da se lahko razkrijem. Domačim boma že povedala v soboto, ker se mi preveč vidi in bi s težavo skrivala. Me prav zanima kakšna bo reakcija. Kako bom preživela še cel naslednji teden sploh ne vem. Samo, da bo vse vredu na pregledu in da se bo moj mali čmrl lepo videl na ultrazvoku. Sem pa res radovedna kaj imam user posted image  ali user posted image . Načeloma mi je vseeno, ker imam doma in user posted image  in user posted image . Se mi zdi, da sploh nimam potrpljenja in si želim, da bi ta nosečnost minila s svetlobno hitrostjo.

(odgovor članu Pikicapokica6)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
25.9.2008 12:23:56   
pokica_
Dan!

vidim, da že pridno čebljateuser posted image , pa se vam še jaz pridružim. Jaz takrat nisem vprašala, če sme moj user posted image z mano na 1. pregled, zdaj pa nevem, če naj še 1x pokličem in vprašamuser posted image  Nebi ga pa rada motila med šihtom, če je tako, da ne sme zraven v ordinacijo.

Danes začuda ni tolko slabosti, ker sem zjutraj pojedla polnovreden zajtrk(polnoz. kosmiče z suhim sadjem, eno banano in 2dcl mleka)....mmmm mi je pasalo.

Meni se dnevi do 1. pregleda taaaaaako vlečejo, da je joooojuser posted image . Naj že pride drug teden in sredauser posted image .

Koliko tednov ste pa nosečke, da pravite, da se vam že bauhiji poznajo in je težko skrivati pred domačimi?user posted image  Upam, da mi nebo prehitro rasel, zdaj sem 5t/4d in se mi še nič ne pozna.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 25.9.2008 12:26:04 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

Neposredna povezava do sporočila: 572
25.9.2008 12:36:04   
BarbyD
živjouser posted image

No drugi UZ je za mano in danes sva že slišala srčka od najine male pikiceuser posted image user posted image user posted image  noseča sem pa 6.3 tedneuser posted image  

drugače pa ne vem kam hodite k ginekologu, js sm že pri večih ginekologih delala in pri vseh so šli lahko partnerji zravenuser posted image

je pa res da je moj šu z mano tud pri prvem pregledu prejšnji teden in mu je kar malo slabo ratal ko je delal vaginalni UZuser posted image user posted image   je bil čist preplašen da mi "kr nekej not tiši" heheuser posted image

čeprav če bojo zraven pri porodu je dobro da se na vse navadijouser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 573
25.9.2008 12:46:05   
Pikicapokica6
Jaz sem noseča 9t in mislim da 5 dni. Trebušček se mi pa že kar pozna, ker sem drugače bolj drobna, imam raven trebuh. Poleg tega se v drugi nosečnosti prej pozna kot v prvi, vsaj tako pravijo. Jaz lahko zapnem samo ene moje hlače, tako da sem si včeraj šla kupit par hlač z elastiko. V new yorkerju sem dobila super hlače s široko elastiko, super elastične za 12 eurov. Pa letos je super moda - so moderne pajkice in tunike ter dolgi puloverji. Mislim, da si novih cunj za nosečnice ne bom kupila.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 574
25.9.2008 12:55:44   
Lalica1
Ker imam jutri prvi UZ vam pišem še jaz. Komaj čakam. In sem se določila da gre mož z mano, ker se pa v 9 tednu po moje res že kaj vidi. Verjtno pa se bom morala kar hitro naročiti na NS. Drugače pa upam da mi bo G povedala bolj natančno koliko sem noseča.
Se pa res že tudi meni trebuh nekaj vidi, pa hlače se težko zapenjajo. Saj ni čudno, ko mi je pa tako slabo, da ves čas jem.

Lepo se mejte, jutri pa javim kako bo šlo na UZ!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.