|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
12.1.2009 11:32:16   
petra a
držte pesti prosim,danes imam izpit...davčni sistemuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
12.1.2009 11:33:10   
OliveOyl
modrooka še za seznam,enkrat...4.2 naslednji pregled,sem že zadnjič napisala pa ste verjetno spregledale.hvalauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
12.1.2009 11:38:50   
Dudica1
PETRAA držimo pesti da ti uspeuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
12.1.2009 11:38:59   
mani2

01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1.,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 20.1. user posted image
* ebetka (? user posted image  ; ? user posted image  ) ; pregled 13.1.;    MB
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?;  user posted image

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 23.12.,
29 let  PTUJ
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 16.1.; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 19.01.,  25 let TRB

03.05.

annya (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled 05.02.,  25 let LJ  user posted image

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled 15.01. , 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled 19.01. , 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.1. 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 28.01.,
30 let    user posted image

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.1.M, 26 let
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 8.1. , (2 user posted image ) 26 let  PO user posted image  user posted image
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 12.1., 32 let PO
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.1., 29 let CE user posted image
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO 
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 20.1. UZ,
25 let KRANJ user posted image

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 15.1., PO
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 29.12. , 29 let  CE
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 10.02., 22.01.3D, 
28 let
* zoja10  (1 user posted image ; 0  user posted image ) ; pregled 31.12. M, 22 let  user posted image
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 9.2. , 26 let  CE
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 3.2., 34 let PO ali MB user posted image
*
Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1. M,
28 let
MS
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ user posted image

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 03.02., 28 let JESENICE
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 15.1.
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; user posted image
* miška 82   ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) pregled ?; 26 let PTUJ ALI MB

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1., 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 8.1.M., KRANJ ALI LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.1., 25 let
PO

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.1., 
34 let LJ user posted image

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 14.01., 37 let MB user posted image
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 08.01.,  27 let user posted image
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 03.02.;  31 let LJ user posted image
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled 02.02., 28.01.3D; 26 let IZOLA user posted image
lananai
 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.01., 27 let CE user posted image

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 4.2., 26 let PO
* buterffly
  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 14.1., NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 29.01., 27 let
LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 04.02.; 24 let LJ 

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.02., 24 let  MB user posted image

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?;  

Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito          ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled 19.01. ; 30 let MB

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 03.02., 27 let LJ user posted image
madejka
 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 14.01., 28 let MB
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01. 26 let MS 
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled  23.01. CE user posted image
* supernova2002  (1. user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 7.01. , 27 let  Izola

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 16.01.,  22 let

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.01.,34 let
(2 user posted image ) user posted image  user posted image

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 13.01., PO
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 16.01. M,  26 let LJ
* daisy24
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 13.01., 26 let NM
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 23.01., 30.01.M;
29 let LJ

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 19.01. , LJ

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

skupaj : 99

pričakujemo : 103

user posted image           5

user posted image            8
user posted image         17

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
12.1.2009 11:40:41   
petra a
hvala...jaz bi kar kkšen davek ukinla, bi blo manj treba znatiuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
12.1.2009 11:43:21   
OliveOyl
O to je bilo pa hitro,hvala user posted image

petra a tudi jaz držim pesti,davke pa lahko vse ukineš user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
12.1.2009 11:46:06   
petra a
oliva-oooo, to pa ne, pol bi pa država crknilauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
12.1.2009 11:53:37   
Blueeyes
petra a držim pesti za izpit

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
12.1.2009 11:54:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

modrooka še za seznam,enkrat...4.2 naslednji pregled,sem že zadnjič napisala pa ste verjetno spregledale.hvalauser posted image

THANX mani2 NAJBRŽ SM SPREGLEDALA... sej veš, novo leto, pa se že staramo user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
12.1.2009 11:54:36   
copka
petra a- drzim pesti. Nam bos potem znala kaj svetovatuser posted image

OliveOyl- sanje so odraz nasih strahov. V nosecnosti jih imamo pa se toliko vec. Bodi brez skrbi. Kdaj pa bi ti sla na morje? Ce bi sli tam enkrat septembra, se mi ne zdi predalec. Jaz za septembra planiram spet pot k teti (830km v eno smer). Ampak mi hvalabogu ni treba rezervirat nic in bom septembra videla kaksna bo situacija- ali bova z malim pripravljena na tako dolgo pot.

Hojica- jaz je ne bom imela. Se mi zdi stran vrzen denar. Poleg tega otrok po prstih hodi in se tetiva ne ucvrsti dovolj oz ni dovolj raztegnjena. Ce vprasate zenske, ki nosijo samo visoke pete, jim je zelo tezko biti bose oz v nizkih cevljih.

V petek imam pregled in se ze veselim. Tudi jaz opazujem trebuscek kako se izboci ful zanimivo. danes sem se z malim pogovarjala in ga sprasevala in me je po koncanem vprasnju brcnil. Nakljucje?user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
12.1.2009 11:57:26   
Blueeyes
copka tebe pa že dolg nisem zasledila... hmmm, dvomim da je bila brcika naključje... user posted image  te ne namenoma brcnila, ker si se z njo pogovarjala...  to ti je odgovorila na tvoja vprašanja.. kaj pa maš v petek?? a MF al že naslednji pregled??

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
12.1.2009 12:01:35   
OliveOyl
copka enkrat septembra bi šli ja,prej ne.bom še videla kako se bo vse skupaj odvijalo-odvisno od situacje.
ti boš pa tudi kar lepo kilometrino naredila.user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
12.1.2009 12:04:16   
Blueeyes
joj morje... kje je to.. he he... no, jz pa čez lero nisem šla na dopust, pa se mi je zdej tok tega nabralo, tkod a grem že naslednji mesec na pavzo... dober mesec dopusta, pol pa takoj naprej porodniška... jupi, to bo uživanje... čas za spremembe v hiši user posted image  user posted image

sem pa tud jz ponavad hodila septembra na morje, k ni več take gužve.. si vsaj normalno lahko zaplaval v morju...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
12.1.2009 12:16:26   
petrazg
ojla...

Petra a - fajn zrihti na izpitu. Pa  sej itak vedno nardiš, me sploh ne skrbi zate user posted image V soboto se pa sama oglasta, če bosta malo pustila doma...

Hojca - mi je nismo imeli, ker meni že od prej ni bila nekako, potem so nam pa še v razvojni rekli da ne. Je sigurno pomembno tudi to, koliko dolgo ga imaš notri, da se ne pretirava, ker drugače se mišice malo razvadiojo. Za otročke , ki uporabljajo hojco pravijo, da kasneje shodijo in več padajo...

OliveOyl - za morje boš vidla kako se bo user posted image rad vozil. Mislim, da ne bi smelo biti problemov. Se boste večkrat ustavili, sprehodili... Si mi lušte nardila in zdej sem spet odplavala nekam v poletje...user posted image

Sanje - jst sem včasih tudi v Sanjsko pogledala kaj pomenijo, sedaj je pa nimam več je pri mami ostala. Jst sem menjnja, da sanjamo tisto kar nas skrbi, pa več o tem razmišljamo... Mene zadnje čase vedno v sanjah priganja faks oz. naloga ki se noče sama napisat in pa bilanca, ki jo je še potrebno nardit, ker je še nimam...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
12.1.2009 12:18:43   
copka
Blueeyes- ja, obcasno kaj napisem. Sem malce lenobeuser posted image  tudi jaz mislim, da je mali namenoma brcnil, ker potem nisem vec postavljala vprasanj, pa ni vec brcal. Sem se pa cisto raznezila, ko sem mu govorila, da ga komaj cakava. sem hotela se nekaj reci na glas (da bo kao slisal) pa sem imela ze cisto rosne oci, pa sem mu v mislih povedala. Ah, jokica semuser posted image
V petek imam ze naslednji pregled in ne vem kaj bova delaleuser posted image  res je, da me od zacetka nosecnosti se ni spodaj pregledala. Ji moram pa povedat, da mi sedaj bolj otrdeva trebuh.

OliveOyl- ja, kar dalec, samo smo isto pot naredili sedaj za praznike, pa mi je ful hitro minilo, pa moj ne nori po cesti. Bomo videli, kaj bo malcek na to "rekel"user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
12.1.2009 12:49:49   
petra a
petra zg-a pa boš v celju v soboto? Nimam tvoje cifre...če mi jo daš v ZS ti bom lahko sporočila ali prideva ali ne...si pa splaniri soboto po svoje, da te ne bova mi2 kaj zafrknila...za izpit pa hvala,res imam vse sproti narejeno,sem prav vesela, ti pa le pohiti, da te jaz ne prehitim z diplomouser posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
12.1.2009 12:55:03   
petrazg
Petra a - pa veš, da sem pomislila, da misliš na Celje... sem vseeno mislila, da gresta v Lj...user posted image Itak, da smo zdej skoz v Lj, zaradi mojega strogega mirovanja... tako da... ti pošljem zs... Kar se pa tiče naloge, je pa kriza... se spravljam že 2 leti zraven, samo ne znese... sem bila pri profesorju sva se zmenil za temo, pa me je nekaj dni držala delovna vnema. potem je pa spet vse dol padlo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
12.1.2009 13:00:03   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
modrooka-a bi mi rada kaj povedala, al si bila samo firbčna...user posted image

ne ne, nič nočem povedat... sam sem mislila, ker se babe na forumih dostikrat šalimo, da je to tud kakšna šala... sej zdej vem da si resno mislila... tko da upam da se boste našle... sm bla pa samo firbčna... sej veš kako je to...

ne, ne renoviram cele bajte, samo iz zgornje spalnice se zdej seliva v "taščino sobo"... prej je mela ona kle svojo sobo k je prišla na obisk, zdej je pa najina spalnica notri... gor pa je zdej pač še frej... bova uredila k bova mela čas... zdej se je mudilo samo s spalnico...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
12.1.2009 13:05:27   
dito
petra a- držim pesti za izpit

hojica- hči je ni imela, sedaj pa sem jo dobila od sodelavke. Mislim, da če je otrok not po par minut na dan, pa ne prehitro ne moree bit nič slabega.

morje- jaz upam, da ne bo prevroče in bomo šli kar julija, ker imamo na Krku prikolico. Drugače pa bosta šla kar tamala in ati sama. Imam pa že ful lušte, saj sem vsako leto doli po 1,5 mesec.

tifol- jaz sem ga jedla prve tri mesece, sedaj pa pijem magnesol (krči) in elevit tablete. Te bom jemala celo nosečnost.

Danes tudi jaz nisem nič spala. Sprva me je trebuh bolel, potem pa sploh nisem mogla zaspat. Vidim, da je polna luna vplivala name.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
12.1.2009 13:18:44   
Dudica1
Hojca - mi je nismo imeli, ker meni že od prej ni bila nekako, potem so nam pa še v razvojni rekli da ne. Je sigurno pomembno tudi to, koliko dolgo ga imaš notri, da se ne pretirava, ker drugače se mišice malo razvadiojo. Za otročke , ki uporabljajo hojco pravijo, da kasneje shodijo in več padajo...

Nevem pr nas smo jo mel,seveda ne pretirano pa je shodu pr 11 mesecih pa nč ni tolk štorast za hodit.No lahko da je pa pr enih otrocih tako.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
12.1.2009 13:21:01   
Dudica1
Za morje se pa tud pr nas že odločamo al ja al neuser posted imageuser posted image .
Nekam daleč že tko ne bi šli,no na slovensko obalo zud definitivno ne sm rajš domauser posted image ,tko da ne vem za kam bi se odločil ituser posted image
Ima katera kakšen predlog morda kakšen fajn apartma?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
12.1.2009 13:21:40   
petrazg
Blueeyes - mislim, da si me ti zadnjič spraševala za teste za sladkorno... Tega drugače ne delajo vsem nosečkam in te mora tvoj g sam dati, ker ni obvezno. Dajo te pa večinoma takrat, če imaš sladkorno bolezen v družini, se več  in hitreje rediš, če imaš 1. dojenčka nedonošenčka, zahirančka ali težkega otroka, če bejbi v trebušku odstopa od pov. vrednosti po teži, obsegu trebuška... Na krvi pa večinoma tega ne opazijo, ker ne zahtevajo teh rezultatov.

Jst tudi  Elevit jemljem...
Sem se pa danes naročila na 3d pri Strahovi user posted image ... komaj čakam, da vidimo našega pikija...

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
12.1.2009 13:25:08   
petrazg
Hojca - no tiste, ki jo boste kupile, jo imate v Sapru v akciji -30% ali 27,90 eur... Smo dobili spet en kup reklam...user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
12.1.2009 13:26:39   
lananai
Jst moram pa potrkat, še vedno super spim vsako noč. No, če me ne zbudita mačka s svojimi norijami... al pa ko bi kateri od njiju rad ven... al pa not... al pa jest, ker je pač ura že 5:30 (koga briga, če je vikend in gospodarji takrat dalj cajta spijo!)... Pa ju mam vseeno rada, mucija moja! user posted image user posted image  V glavnem, me zbudita vsako noč. Ma to ni vpliv nosečnosti, tko da ne šteje! user posted image  Sem pa navajena že zdej vstajat sred noči, da ugodim "svojima tamalima", tko da mam že prakso za maj. user posted image  user posted image  To bo še zabavno! A ma katera kako žival doma? Jst si kr predstavljam, kako se bodo imeli radi... user posted image  Malo optimistično, ma upam, da bomo čim bližje temu! Sicer je tavečji mačurin ful ljubosumne sorte in še tamale muce ne mara, ma dojenčka bo imel pa rad! user posted image

Drugače mi pa danes mali v bušiju ful ene prevale dela, ga ful čutim. user posted image  

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
12.1.2009 13:44:50   
copka
lananai- tudi jaz imam mackona doma in mi ni tezko vstajat zanj sredi noci. Tok je luskan ko pride k nama spat.
No, ce hoce ven 20min preden bi budilka zazvonila, ga tudi kam posljem- sam revcek kaj mora, ce hoce venuser posted image  Je pa sedaj, ko je zunaj tudi -17C, raje notri. zadnjic je prisel ob 20h in se zjutraj zbudil ob 6h, ker je bil zejen, potem pa je prisel nazaj spat do 8h. jaz se sedaj ne morem verjet. ocitno tudi njega, kljub dolgi in gosti dlaki zebe v rit.user posted image
In tudi jaz si predstavljam, kako se bosta z malim imela rada. No, macka ne bo na spregled kaksne dva tedna, ker otrok ne preneseuser posted image , ampak mu na koncu ne bo ostalo drugega, kot da se privadi.user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?