|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
12.1.2009 9:53:50   
lananai
Aja, kakšno je pa kaj vaše mnenje o hojci? Midva jo nameravava imet. Sem brala nekatera negativna mnenja od pediatrov, ampak mamice, ki jo imajo, jo zelo hvalijo.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
12.1.2009 10:20:33   
Obelix
lananai - ko smo mi začeli hoditi v razvojno ambulanto, nas ježe na vratih čakal plakat o škodljivosti hojice user posted image . Za otroka je lahko zelo zelo nevarno, saj so otroci v teh hojcah presenetljivo hitri in lahko se prevrnejo. Poleg tega pa hojica omogoča gibanje/hojo, za katero otrok še ni zrel. Otroci naj ne bi počeli ničesar, dokler sami tega fizično ne zmorejo. To pomeni, da se jih ne sme siliti v nobeno gibanje, če tega ne zmorejo sami. V to so vključene hojice in podobo, pa posedanje ob blazinah.... Jaz sem pri svojih otrocih te nasvete strogo upoštevala, pa čeprav sem bila na začetku zelo skeptična (saj ko imaš otročke je polno nasvetov o tem, da so pa drugi ob tem ali brez tega čisto lepo gor zrastli).

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
12.1.2009 10:25:04   
Blueeyes
malenkost lananai ... sej zdej sta ga pa vidve z mani2 urejale k pa mene ni blo... mam enostavno norišnico, pa sem bla res vse skupui 1x v tednu na netu...

jz osebno hojce ne bom mela... ne vem zakaj, tko sva se z mojim odločila.. pa povsod piše da ni primerna za otroke... jih ginekologinje odsvetujejo... baje zaradi kolkov, da se neprimerno razvijejo pol...  jz je nisem mela k sem bla majhna, pa mi nič ne fali... tko da ... bom brez

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
12.1.2009 10:28:23   
Dudica1
Dobro jutro!
Mi pa smo hojico imeli in nimam nič slabega čez njo za povedatuser posted image V njo je šel nekje pri pol leta,samo ni bil veliko v njej,tko zmerno raje več na tleh,pomoje pretirano lahko kaj škodi drugače pa ne.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
12.1.2009 10:33:07   
Blueeyes
sem vedla da sem prejle še neki pozabila napisat... včeri sem si vzela čas (1 uro) in bulila v svoj trebušček... in končno opazila, da se brcike moje bejbike vidijo,... kok to dobr zgleda...  sicer sem mogla bit kr pozorna, ker še niso tok opazne - ma še dovolj prostora za gibanje, tko da še ni kriza...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
12.1.2009 10:43:23   
ledenka
Blueeyes, jaz jih sicer čutim, če položim roko gor, za videt bom pa še malo počakala user posted image  ampak je res neki zanimivega, ko ti en taki mali škrat rase v telesu...

pa še podatki za našo tabelo: naslednji pregled bo 3.2., pri nas bo pa user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
12.1.2009 10:48:08   
petra a
Modrooka-ja to Majo bi samo rada pozdravila in jo povprašala kako je...poznam njeno mami Tanjo, Maja pa pozna mojo mami

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
12.1.2009 10:52:10   
Dudica1
jaz pa že zlo dolg čutim brcike tud vidim jih že dolg,najbrž je odvisno od tega,če si že kdaj bla noseč,prvič pomoje mal bolj dolg traja da začutiš.

Pri nas sneži in zelo je mraz tako da ni nič za zunaj bituser posted image user posted image user posted image .Kaj boste kaj počele danes,kaj kuhale?

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
12.1.2009 10:56:25   
Anonimen
kar se tiče hojce - mi smo jo pri prvem uporabljali in jo bom tudi pri drugem...pa saj ni treba da je otrok skoz notri, ampak včasih pa pač paše, da kakšno stvar po dolgih mesecih narediš tudi malo drugače in ne vedno z otrokom v naročju....jest v normalni in zmerni uporabi pač ne vidim nič negativnega, poleg tega je naš otrok shodil z 11 meseci in nismo imeli nobenih težav...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
12.1.2009 10:57:12   
Anonimen
me samo zanima - ali še vedno jemljete Tifol ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
12.1.2009 10:59:53   
Dudica1
meni je g. rekla naj jemljem tifol do 3 meseca nosečnosti! Zdaj pa vsake tolk časa vzamem centramed mami k ma še velik drugih vitaminov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
12.1.2009 11:02:04   
OliveOyl
Pri nas tudi sneži o mrazu pa raje ne bi,sem spet vsa prehlajena.user posted image

Tudi pri meni se brcike malo vidijo,ampak moram reees gledat.user posted image  Boste videle kako bo na koncu,ko se bo upiral..bo na eni strani ritka,tam nekje pod rebri pa noga.user posted image user posted image

Pri nas sta bila oba v hoduljici,sam pol kasneje.noben ni šel noter pod prisilo.shodila sta pri 10 mes.sama...tamal ni nikoli plezal,me je kar skrbelo,enkrat je šel pa kar ob stol,se je dvignil in gremo user posted image

jaz pa gledam razne turistične ponudbe,mi manjka morje.rada bi šla tja k smo bili lani-Ljubački Stanovi,sam je mal predaleč,tam pri Zadru.Tudi ve ne bi šle a?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
12.1.2009 11:03:14   
Obelix
Jaz že od začetka jemljem ene vitamine ABC, ker mi je bilo po tifolu slabo. Dodatni vitamini ne morejo škoditi user posted image .

A je mogoče katera včlanjena v DM Baby klub enih ugodnosti. Se to kaj splača??

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
12.1.2009 11:04:05   
OliveOyl
Tifola nisem jemala,ampak Elevit na začetku,pol pa mal Centramed mami zdaj sem imela pa Neovin.zdaj nimam pa nič,ker mi je zmanjkalo.user posted image  pa kakšen magnezij še spijem al pa donat.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
12.1.2009 11:09:32   
lananai
Jst sem jemala Tifol do 3. meseca, zdej mi še ena škatla doma ostaja. user posted image  

Najin mali bo moral imet hojco, ker bo drugač obsojen samo na eno sobo - najino. V ostalih delih hiše se hodi v čevljih, tko da ni lih primerno za plazenje malega dojenčka. Še posebej, ker dajejo tud roke kar naprej v usta.

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
12.1.2009 11:16:45   
OliveOyl
Da vam še povem kakšne grozne sanje sem imela...

ponoči sem se zbudila in imela vse hlače krvave,pa kri je kar tekla in tekla...sem mislila,da me bo pobralo k sem se zbudila.sem šla takoj na wc gledat.takih sanj pa še ne.sam šla gledat v sanjsko knjigo pa piše, da če so sanje slabe,je to kao klic na pomoč.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
12.1.2009 11:19:47   
Dudica1
uff tole pa so hude sanjeuser posted image user posted image user posted image ,upamo da ne pomenjo nč hudga.Čeprav jaz tud danes ponoč nism nč spala tko da je mogla bit taka noč,aja pa luna je bla,mogoče je ona mela kakšen vplivuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
12.1.2009 11:21:03   
Blueeyes
ledenka jz jih že full močno čutim, vidijo se pa bolj malo... zaenkrat

petra a aha, sem mislila najprej da je to kakšna zajebancija user posted image  user posted image

Dudica1 sej vprašanje od kdaj se že pr men vidijo brcike... ker nisem še nikol gledala... k baje se vidijo že od takrat k začneš čutit da brca... tko mi je ena rekla... samo si nisem nikol vzela tok cajta in bila prov pozorna na to...

*Lina* jz sem tifol kmalu prenehala jest, pa sem začela druge stvari jest - centramed mami ali centrum mami... tko da te pa še vedno jem..

Obelix jz sem se hotla včlant v DM Baby, samo velja šele takrat k že maš otroke... jz ga pa še nimam... oz 2 različna obstajata - en za nosečnice in drugi za mamice... jz si morm skenirat zdej materinsko, da se prijavim na tega za nosečnice

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
12.1.2009 11:21:39   
petra a
glede hojce-jaz sem prebrala, da kao preveč po prstih hodijo in da pol kao ne znajo stopiti na tla s celim podplatom...kaj pa vem,jaz sem bila proti njej, pa smo jo na koncu tudi imeli in moram priznati, da mi je prav pasalo, da sem jo lahko za 5 min. malo pustila samo in za kaj poprijela,res sproščujoče

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
12.1.2009 11:23:43   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

uff tole pa so hude sanjeuser posted image user posted image user posted image ,upamo da ne pomenjo nč hudga.Čeprav jaz tud danes ponoč nism nč spala tko da je mogla bit taka noč,aja pa luna je bla,mogoče je ona mela kakšen vplivuser posted image user posted image user posted image

Ja pol je pa sigurno luna kriva. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
12.1.2009 11:24:47   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

glede hojce-jaz sem prebrala, da kao preveč po prstih hodijo in da pol kao ne znajo stopiti na tla s celim podplatom...kaj pa vem,jaz sem bila proti njej, pa smo jo na koncu tudi imeli in moram priznati, da mi je prav pasalo, da sem jo lahko za 5 min. malo pustila samo in za kaj poprijela,res sproščujoče

Sej, če ga nimaš lih cel dan noter, po moje tud ni neke panike... Jst je sicer nisem mela, moj dragi pa in je tud popolnoma normalen. user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
12.1.2009 11:24:51   
Blueeyes
jz tud celo noč nisem spala... sem mislila, da je to zaradi nove preureditve spalnega prostora - iz zgornjega v spodnji štuk,... aha, zdej pa vem da zaradi polne lune

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
12.1.2009 11:26:15   
petra a
dm-jaz imam bone in moram priznati da sem na začetku ogromno kupovala pri njih, potem pa manj, ker imam zdaj dm malo bolj stran kot prej(****s len, mogoče 100 m user posted image ) in sem se tako zelo navadila na Milerja, pa še več ponudbe imajo, da bom verjetno kar pri M ostala

modrooka-a bi mi rada kaj povedala, al si bila samo firbčna...user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
12.1.2009 11:26:57   
mayflower
Hojica- če se prav spomnim, jo odsvetujejo, ker imajo taki otroci slabše ravnotežje. Pri prvem je nismo imeli in je tud nismo pogrešali.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
12.1.2009 11:28:56   
petra a
modrooka-a ti celo bajto renoviraš?

SANJE...ha, raje ne sprašujte...se mi je sanjalo da je moj bivši ponoči dobil hčerkicouser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?