petra a
|
motivacija-uf, ta je pa težka...sama sem ena zelo velika lenoba, čeprav se mi zdi da sem tudi zelo pridna,ugotovila sem, da veliko lažje funkcioniram in peljem skozi življenje, če sem pod pritiskom, takrat naredim več in bolje...mogoče malo vzpodbude-ne misliti, da se ne da študirati, ko si na porodniški, sama sem naredila 12 izpitov in sem na koncu še tri mesece in pol bulila u luft, če bi mi dali možnost narediti še kakšen izbirni predmet več bi bilo še bolje, pa mi ni nihče merkal otroka da bi se jaz lahko učila, priznam, imel/i so jo, ko sem bila na predavanjih, bila pa sem na vseh, edino malo sem jih zamujala, ker so imeli še službo...pa še selili smo se vmes v drug kraj (in to vse z dojenčico) in vse opremili, tko da, da se! Kar pogumno punce, bodite pridne na vseh področjih in ti petra zg-alo, zmigaj se, če ne te bom res prehitela, mam že v glavi naslov, se moram edino še zment z profesorjem, če mi bo dovolil delati vnaprej, le še nimam vseh izpitov narejenih (obiskujem zadnji letnik) no,tok od mene, jaz motivacijo črpam od mojega dragega, ki mi je z svojo pridnostjo pri učenju za zgled, pa srečo imam, da imam eno zelo vredu in pridno sošolko,jaz si pomagam s tem in me vleče naprej...mater, zgledam k ena piflarka ampak nič bat, zdaleč od tega
|