|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
12.1.2009 14:29:08   
Dudica1
no jaz sm iz vrtca,"mater" zebe zuni...user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa delam kosilo samo za naju ker mož dela cel danuser posted image user posted image user posted image potem pa nevem kaj bomo,noter na toplem vglavnem.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
12.1.2009 15:26:56   
Anonimen
Hejla...

besna sem ko kača! Dobila sem klic iz ZD, da mi zaradi zdravnicine bolniške prestavljajo morfologijo na ponedeljek! Mojuser posted image pa si je za jutri vzel dopust, obadva pa itak komaj čakava to zadevo. Mamico jimuser posted image . Še en teden čakanja. Pa še takrat ni nujno, da bo, ker se lahko bolniška zavleče. Grrr.

Drugače pa je naš mali pravi divjak in zelo močen je že postal. Tudi tašča ni zdražala in mi je ukrojila že cel kup oblačilc in zašila 4 žabice, da imamo za lušte. user posted image Midva pa čakava, al naj kupiva roza al modro barvo za sobicouser posted image . Ok saj se bova izognila klišejem, tako da bo najbrž bolj nevtralne barve.

OliveOyl...si predstavljam tvojo grozo ob teh sanjah, ker sem jaz paar dni nazaj sanjala nekaj precej podobnega. Ko se mse zbudila vsa panična mi ni bilo nič jasno. No, zdaj mi je postalo jasno to, da imamo te naše pikice neizmerno rade že od vsega začetka.

Trebušček tudi pridno raste...danes so prav vsi meli neke pripombe. Pa ne vem, če se je res tako povečal čez vikend. Morda pa tudi.

Majčice..mejte se in božajte svoje piščančke.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4327
12.1.2009 15:31:01   
Dudica1
ja MAJCH takrat k najbolj čakaš na eno stvar se načrti poderejo in to res ni lepo.Upam da se g. čimprej pozdravi da ti naredi to morfo.
Za sobo pa mi že vemo katero barvo bomo rabili samo nevemo kako bi jo pobarvali al bi kaj risali ali bi dali samo te nalepke decofun...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
12.1.2009 15:39:06   
Anonimen
Jah, tak je pač s tem čakanjem. Murphy...nimaš kaj. Ne glede nato, v katero vrsto se postaviš, se druge premikajo hitreje.user posted image

Midva bova najbrž samo barvala, samo v kakem zabavnem vzorcu, da bo malo drugače. Ko bo pa večji, pa itak lahko dobi svoje naj junake na steno.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4329
12.1.2009 15:50:42   
zoja10
hojla la user posted image
Jaz sem pa danes une bodyčke u hoferju nabavla sm vzela vse več al manj 62/68 pa se mi zdijo kr veliki, no itak so s kratkimi tko da bodo za poleti lih prou pršli.
Glede morja, jst tud planiram it v prikolico tm pri rovinju jo mamo...sicer pred avgustom najbrž ne, no sam ker je to moj prvi otročičko in nevem al bo pridn in kako se bom jst kej znajdla sm vseen mal skeptična, no če ne pa kakšen apartma, sam je ponavadi dostop do plaže bl kritičen,...
Bridne bit, jst sm tud pr knjigah že cel dan...mam en težek izpit konc mesca...joj ja, no še dobro da mam motivacijo če ne bi se itak vse še vleklo nekam v prihodnost.:D
Lep pozdravček s sončne primorske....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
12.1.2009 16:30:01   
Anonimen
živjo

sem prej napisala pa me je vrglo z neta mislim ta internet, kar neki  ga serjejouser posted image

no pršli smo domov, danes se počutim bolje, bomo videl kako bo konec tedna.

Hojca: mi smo jo uporabljal dokler ni naš mali začel hodit po vseh štirih in ni več hotel biti v hojci
Tifol: men ga je moja G. rekla da ga naj jemljem celo nosečnostuser posted image

l.p.

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4331
12.1.2009 16:50:59   
alijana
Pozdravljene.

zoja: če si v Hoferju kupila bodije 62/68 - res so veliki, za primerjavo z drugimi znamkami npr.: pikapolonica so kar večji.

hojica: mi smo jo uporabljali, shodila je pri enem letu in to zelo lepo hodila, tak da smo bili kar ponosni, nič spotikanja in tega. Tako da moram rečti, da sem bila zadovoljna. Eni so sicer proti hojici, a jaz osebno nič slabega ne vidim na njej, seveda če je otrok le tu in tam v njej - itak nobeno pretiravanje ni dobro.

petra a: vso srečo na izpitu, jaz sem imela rada izpite v zvezi z davki, kasneje v službi kar koristijo, čeprav se spreminjajo zakoni, neke smernice ostajajo.

Ja, sedaj pa greva z hčerkico knjigice prebirati, me že kliče. Sicer se lepo zaigra sama, a sedaj si je zaželela moje družbe - se tipkamo.
lp,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
12.1.2009 17:19:47   
Anonimen
uspelo mi je imam tickeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj vse se bom naučila, no a je še kaj kar ne znamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 12.1.2009 17:20:48 >

(odgovor članu alijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4333
12.1.2009 17:33:14   
Dudica1
Ja si naredla ja.
Za večerjo mam že plan da bojo tousti,njamiuser posted image neki mi je tek pospešil tko da že planiram za naprejuser posted image
Drugač me pa zanima za strije kaj mate kaj,ker men vse smrdi pa me zanima če pozna katera kaj da nima parfumov vsebovanih?Vem za eucerinovo olje,a mislite da bi blo okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
12.1.2009 17:38:44   
Anonimen
jaz uporabljam kar mleko od niveje, pa me skoraj nič ne srbi!

men pa prav nič ne paše jest sem pa prej jedla ko sem pršla iz službe eno dobro juhico z zlatimi groglicami!
njami

še jutri moram it delat, potem sem pa en dan frej, ker ima mali logopeda in gremo v ljubljano, pol gremo pa še v trgovino ker mi je skoraj že vse zmanjkalouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
12.1.2009 17:48:18   
Dudica1
ma mleko ni za strije edino če je dovolj mastn,da ti ne bo pa zadnji mesec vse popokalouser posted image
No jaz moram rečt da od prvega nimam nobene sem se pridno mazala,zdaj mi pa vsaka smrdi in nevem kaj bi si kuplauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
12.1.2009 17:51:29   
petrazg
Za user posted image strije se mažem z Loccitanovim kartijevim maslom. Sicer bolj zaradi dobrega občutja ko karkoli drugega. V prvi nosečnosti sem se mazala do konca, pa sem vseeno dobila zadnje 3 dni pred porod nekaj strij. Sicer nobena katastrofa, jih pa vidim... user posted image

Zdaj se moj mali kopa, in nori po bani s svojimi živalcami... tam se pa za nekaj časa zaigra...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
12.1.2009 17:52:53   
Anonimen
ma men je pa tako vseeno, ker mi je pr prvem vse popokalo in imam polno strij, ja mleko je pa ful mastno, pa še z ognjičevo se mažem, z eno kremo k mi jo je v lekarni dala, sam se mi ne da jit zdej pogledat kako se imenuje, največkrat se pa res z mleko mažem ker mi najbolj paše!

l.p.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
12.1.2009 17:53:36   
Dudica1
kolk pa ta stane,če se spomneš mogoče?a pa ta je prav za strije al pač mal bolj mastna krema?a ma kakšen vonj?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
12.1.2009 18:00:11   
OliveOyl
Jaz imam tega proti strijam:avokadovo olje

http://www.arstrade.si/html/rastlinska_olja.html

sam se bolj malo mažem,skoraj nič.user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
12.1.2009 18:01:06   
Anonimen
ja to k sem dobila v lekaren je bla men se zdi tam nekje 3€ saj mislim, pa je prav taka da je za strije!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4341
12.1.2009 18:13:12   
Dudica1
ma zdaj mam sanosan pa mi smrdi in pol se ne mažemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
12.1.2009 18:24:50   
Anonimen
jaz zdaj grem, ker so risanke, po risankah pa se gremo stuširat, ker so potem še risanke na POPTV in se  bom še jaz šla stuširt, potem pa počasi spat, ker sem kar utrujena!

l.p.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
12.1.2009 18:33:36   
AKP
Danes pa ste bile pridne, se komaj prebijam skozi. Bom raje, kar sproti odgovarjala, da ne bom kaj pozabila.
Oliveoyl, saj Zadar ni tako strašno daleč. Mi bomo po vsej verjetnosti šli septembra v Turčijo ali pa v Grčijo. Smo bili lani v Tuniziji in je bilo ogromno otrok, od čisto micenih dalje in jim ni čisto nič falilo.
Lananai nisem uporabljala hojice, oba otroka sta plazila in se mi je to zdelo dosti boljše. Sem se par dni nazaj pogovarjala z medicinsko sestro, ki dela že dolgo v pediatrični ambulanti in mi je naštela ogromno negativnih stvari okoli hojice. Zadnji primer, ki so ga imeli je bil ta, da je otrok padel po stopnicah z hojico. Je rekla, da je imel angela varuha, da ni imel hujših poškodb.
Drugače pa je moja miška zelo živahna, brce čutim konkretno čez cel dan. Je bila tudi njena sestrica tako živahna. Zatekate že kaj? Meni leva noga ful zateče in me tudi zelo boli. Me zanima, kaj mi bo v sredo rekel moj g. Počutje je precej slabo in če slučajno malce predolgo stojim ali pa sedim imam ful močne bolečine v desnem delu trebuha. Potem mi pomaga edino ležanje. Upam, da bom imela dalje bolniško, ker nimam dovolj moči za službo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
12.1.2009 18:43:49   
mani2
 Sem videla da ste imele debato o hojici. Jaz sem nasplošno proti hojici. Jo moj sin ni imelin je tudi nisem pogrešala. Tako da je tudi sedaj v drugo ne bomo imeli. Sem spremljala sina od kolegice ki je bil v hojici. In je res da sem sedaj opazila da odi malo bolj po prstkih in pa tudi to da ko pade pade na nos. Moj sin se je pa kar hitro naučil da se je ujel na rokce. Sicer pa je bil kolegičen sin v hojici nekje od 6 meseca pa dokler ni konkretno shodi non stop. V hojici samo spal ni drugače pa je bil skoz notri. Sicer se pa vsak starš sam odloči kaj bo uporabljal za svojega otroka.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
12.1.2009 18:48:12   
majuška10
user posted image Čao majčice moje!
No vidim da se res veliko čveka tukaj, da res ne moreš bit na tekočem. :-) ampak se mi prav dopade.
glede brcik, zaenkrat, je vse ok, čutim brcke dopoldne in zvečer.
Sindrom gnezdenja evo tudi midva sva danes koooončno kupila barvo za sobico  "zeleno ki te ljubim zeleno"user posted image , upam da bo v redu da ni preveč zelena hehehe (ker bomo spali vsi notr), za previjalno komodo bom vzela od Lip poljčane - Lano, za posteljico se pa še odločava katero dimenzijo - še ne vemo. Voziček bova imela od chiccota triota. Drgač pa imam 2 bodija ne boste verjele zopet "zelena", dudo in en pajacek :-)
že izbrano ime za user posted image   ne vem če ste o tem čvekale, me zanima ali imate že kej zbrana imena? mi še ne, si pa res nisem mislila da bo to tako težko heeheh

nevem zakaj me meče na zeleno.....

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
12.1.2009 18:55:21   
Dudica1
ja zelena je lepa barva nimaš kaj sploh pa če ne veš za spol...user posted image .Imena pa načeloma že imamo izbrana ampak še kar nekaj mencamo al ja al ne,mamo za oba ampak za user posted image še nismo čist sigurni da bo ta kot imamo določeno.
A pa poveste katera imena imate izbrana al je skrivnostuser posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
12.1.2009 19:06:05   
petrazg
Dudica - tista kreme, če si prej mene spraševala je za nosečnice in doječe matere. Bojda full dobre. Bomo vidli... sej pravim, da ne verjamem v te kremce najbolj, ker sem se res mazala v prvo pa sem jih dobila. Je pa full mastna, brez vonja, tako da mi odgovarja. Tudi koža je po njej mehka.

Imena - našemu malčku bo ime Luka... sva se z atijem zelo na hitro zmenila... user posted image

AKP  - jst zatekam še nič, sem pa v 1. nosečnosti zadnji mesec full...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
12.1.2009 19:09:44   
pokica_
Večer lepe user posted image !

Ooooo ste se pa fino razčvekale danesuser posted image , komaj sem vas prebrala skozi.
No, mi smo danes imeli morfologijo, vse kaže da je ok, edino nekaj me moti in muči; da nikjer ne piše v materinski obseg glavice, ali pa nevem točno katera kratica bi bila za obseg. Bom kar napisala šifre in št. in mi boste povedale, če je kaj od tega glavicauser posted image
GV/TT/BPD 40(20 in 4/7)
PSU /gibi +
HC-obseg glavice....mi ni napisala nič, nevem kk to?! to me lih najbolj moti, kaj pa če ni vse ok, pa ni hotla nič napisatuser posted image
AC-obseg trebuha 159(21)
FL-femur 35(21)
glava: IKS, OBRAZ .../
hrbtenica /
okončine, ledvici, mehur, srce vidno(4votline), želodec zaprt, plodovnica primerna, lega otroka: medenična

Full me skrbi da nikjer ne piše tist obseg glave, a ni to lih najbolj važna stvar vse te morfologije? Bom jo na naslednjem pregledu 28.1. vprašala kako touser posted image

Za spol je rekla da zaenkrat ni nič videt med nogicami, tako da kaže bolj na user posted image . user posted image  
Mogoče katera ve, če je možno na 4D uzju vprašat za obseg glavice ali pa vsaj če pove, če je normalna? Je imela že katera tak primer?

Sobico bomo mi pobarvali na svetlo rumeno, da nebi bilo na koncu slučajno user posted image user posted image . Sem danes malo nakupovala v H&Mu in sem nabavla kar nekaj cunjic, 9 bodijev, nekaj s kratkimi nekaj z dolgimi rokavi, 2 hlače, 2 mikici z dolgimi rokavi, 2 kapici, 1 štumfeke. Sem pa vseeno vzela nevtralne barve.

Za imena se še nisma dokončno odločila, imama pa top 3 za fantka in 3 imena za punčko.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 12.1.2009 19:11:17 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
12.1.2009 19:40:34   
Leela
Vidim, da že vse nakupujete. Jaz bom najprej dokupila pohištvo za sobico (komodo in eno omaro) najbrž od Alplesa, ostalo že imam. Flaska nalimaj kaj ste kupili v ikei.

Danes sem imela pregled in bejbi ni hotel pokazati kaj ima med nogami. Je kazal rito. Tako, da zaenkrat še ne vem kaj bomo dobili. Za imena pa tudi ne vem, veliko mi jih je namreč všeč. Prosila sem tudi za test sladkorne.
pokica jaz za meritve na morfologiji sploh ne vem kakšne so, ker moj G nič ne pove. On samo reče, da je vredu. Tudi, če bi vedela za obseg glave meni ne bi nič pomenil, ker ne vem kakšen mora biti. Sem pa prepričana, da če bilo kaj narobe da bi ti povedali.

naslednji pregled imam 9.2.

Ena je še spraševala za neocelico-shranjevanje pop. krvi. Obstaja še nek ponudnik biohramba. Za javno hrambo pa sem brala, da imajo premalo prostora. Moram še kaj konkretnega prebrati. Najbolj blizu mi je javna hramba. Tudi, če kdo drug dobi potem kri.

Ali ima katera seznam kaj je treba pripraviti za novorojenčka, koliko katerih stvari?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?