pokica_
|
Večer lepe ! Ooooo ste se pa fino razčvekale danes , komaj sem vas prebrala skozi. No, mi smo danes imeli morfologijo, vse kaže da je ok, edino nekaj me moti in muči; da nikjer ne piše v materinski obseg glavice, ali pa nevem točno katera kratica bi bila za obseg. Bom kar napisala šifre in št. in mi boste povedale, če je kaj od tega glavica GV/TT/BPD 40(20 in 4/7) PSU /gibi + HC-obseg glavice....mi ni napisala nič, nevem kk to?! to me lih najbolj moti, kaj pa če ni vse ok, pa ni hotla nič napisat AC-obseg trebuha 159(21) FL-femur 35(21) glava: IKS, OBRAZ .../ hrbtenica / okončine, ledvici, mehur, srce vidno(4votline), želodec zaprt, plodovnica primerna, lega otroka: medenična Full me skrbi da nikjer ne piše tist obseg glave, a ni to lih najbolj važna stvar vse te morfologije? Bom jo na naslednjem pregledu 28.1. vprašala kako to Za spol je rekla da zaenkrat ni nič videt med nogicami, tako da kaže bolj na . Mogoče katera ve, če je možno na 4D uzju vprašat za obseg glavice ali pa vsaj če pove, če je normalna? Je imela že katera tak primer? Sobico bomo mi pobarvali na svetlo rumeno, da nebi bilo na koncu slučajno . Sem danes malo nakupovala v H&Mu in sem nabavla kar nekaj cunjic, 9 bodijev, nekaj s kratkimi nekaj z dolgimi rokavi, 2 hlače, 2 mikici z dolgimi rokavi, 2 kapici, 1 štumfeke. Sem pa vseeno vzela nevtralne barve. Za imena se še nisma dokončno odločila, imama pa top 3 za fantka in 3 imena za punčko.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 12.1.2009 19:11:17 >