|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
22.9.2008 10:39:47   
ella.
TANE: joj, ko sem te vesela :)) sva se zgrešili z dopusti, vidiš. Ja, tudi mene je malo rpesenetil, nama je pa prav pasalo in imela sva šanso iti za dlje, ker nisva bila prej (razen nekaj dni v slov. hribih) nikjer. Je bilo fino, še bolj fino pa je bilo priti domov in začeti prebirati o dojenčkih ;)
Kako si ti kaj? Kaj novega? Vse mi povej user posted image user posted image

Anonimna radovednica: z veseljem vam bom pokazala slikico, ampak šele jutri, ker imam G popoldne po službi user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
22.9.2008 10:56:02   
mayflower
Pozdravljene punce. Jst sem bla zdej en teden doma na bolniški zarad viroze. Sedaj pa se pripravljam,da grem v sredo delat. To pomeni na teren, ker delam kot potnik in me je kar strah, kako bom zvozila to nosečnost na cesti. Moj je ful proti in bi najrajš videl, da sem doma. Saj res zgledam ko cunja. Pa še v službi imam težave, ker imam novo šefico. Prej je bila moja sodelavka in je bila edini človek s katerim se nisem razumela v kolektivu...
Tako, da sedaj nestrpno pričakujem drugi teden, da na pregledu slišim, da je s pikico vse v redu. Jst sem že čist raznežena nad nosečnostjo in komaj čakam, da gredo ti prvi kritični meseci mimo, da lahko vsem raztrobim veselo novicouser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
22.9.2008 10:59:01   
pokica_
ella, sem te že pogrešalauser posted image  . Sigurno se že veseliš, da boš prvič videla svojo pikico. A tvoj srček gre tudi zraven? Mene pa čaka prvi pregled 1. okt. user posted image
tane, tebe sem tudi pogrešala!!!!user posted image  Hvala za lepe čestitke. Zdaj sem se preselila v drug okraj "majčice" user posted image . Te vabimo v naš krog čimprej!

Moj nosek je že malo bolje, mogoče bo pa šel prehlad stranuser posted image .

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 22.9.2008 11:00:31 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 453
22.9.2008 11:03:53   
ella.
Pokica...seveda si želim...rada bi kar naprej prevrtela nekaj ur in šla v trenutke, ko z nasmeškom stopim iz ordinacije in se srečna stitsnem k mojemu. Bo šel zraven...sem cvika in rabim support :)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 454
22.9.2008 11:07:28   
ella.
mayflower, prvih nekaj mesecev itak ne moreš vplivati na plod s kakšnim preveč težaškim delom, kasneje pa lahko, zato se raje izogni stresnim situacijam...tko psihološkim kot fizičnim...zdaj pa našim pikicam nič zunanjega ne pride do živega user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 455
22.9.2008 11:10:20   
ella.
Ok, samo še eno vprašanje za vse moje sonosečke...pa prosim iskren odgovor...
ali greste ve tudi vsako jutro z malce strahu lulati in čekirate, če je vse ok?
jaz moram priznati, da me je ves čas malo strah, ker si res želim biti mamica...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 456
22.9.2008 11:14:51   
pokica_
ella, tj. te bo zunaj počakal, nebo šel s tabo v ordinacijo? Moj bi tudi šel z mano, pa nisem sigurna, če prvič sme z mano v ordinacijo, da bi videl pikico. user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.9.2008 11:20:51   
pokica_
ella jaz sem še tudi malček strah, da bo kaj narobe,...pa tudi z strahom obrišem in pogledamuser posted image . Mislim, da je to čisto razumljiva in normalna reakcija. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.9.2008 11:26:09   
girly
yup, tudi jaz se s strahom brišem in gledam, če je vse ok. ampak itak da je no! je pa normalno, da nas je strah. pa saj bo kmalu mimo še za dva meseca in potem bo najbolj kritičen del za nami in bomo lažje zadihale.

srečno vsem

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.9.2008 11:42:10   
Anonimen
Punce ampak na prvi pregled ne vem če ima smisel, da hodijo partenrji zraven ker dela G notranji UZ- vsaj pri meni je bilo tako, ko sem pa imela drugi pregled pa je šel moj z mano, ampak sem šla najprej jaz notri, potem pa naj bi moj prišel, pa na žalost ni dočakal tega, ker je G prej povedala slabo novido a je mojuser posted image  odmru. Ampak punce glavo pokonci in niti ne mislite, da bi bilo kaj narobe, res pa je ja da je tak pač občutek, ki ni vedno najboljši, ampak bolj mislite na to slabše je. No tudi jaz sem včeraj ponovno delala test da sem se prepirčala, da je črtnica še vedno zelo močna in d ahormon raste.

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
22.9.2008 12:15:43   
mayflower
Anonimna-držim pesti, da bo zdej vse OK.
Moj je pa prvič šel že takoj na prvi UV in je pol tisto slikco doma takoj poskeniral in delal ogromne povečaveuser posted image Pol sva šla na nuhalno, pa slikca ni ratala glih v redu, ker tamali ni bil pri miru in se je ves čas vrtel.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.9.2008 12:47:59   
ella.
girly in pokica: uh, hvala za iskrenost, sem mislila, da sem edini panik brez potrebe tu...ful navijam za lepe misli in da se vse lepo izteče.
Je pa 12 tednov res dolgo...

pokica; moj ne bo šel noter, ampak me bo zunaj počakal. Na NS bo pa lohk tut na ekranček špegal :) ampak o tem potem user posted image

Anonimna: v katerem tednu pa se je zgodilo, da je plod odmrl takrat? In ti nisi imela nobenih predznakov, da nekaj ni ok prav do pregleda?

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.9.2008 13:22:24   
Anonimen
ella. tako je bilo. V 7 tednu sem bila na prvem pregledu in je bilo vse OK, se je slišal tudi srček, potem pa sem imela naslednji pregled v 11 tednu in ko sem prišla, je G tko čudno in zamišljeno gledala, najprej je nareidla zunanji UZ pa ni našla nič,m potem pa še notranjega in je videla da srček več ne bije niti ni bilo bitjece podobno ničemur, tako da je rekla da je plod odmru nekje v 8 tednu. In ne jaz NISEM IMELA POPOLNOMA nobenih znakov tri tedne, dokler nisem prišla do moje G ko jer pogledala kaj in kako je- tako da žal sem potem odšla na abrazijo in to je bilo točno pred letom dni. Imela sem takrat tudi rok Maja, sedaj pa ga imam ponovno. Vmes pa sem imela tudi en ss, ampka se je samo sčistilo.
AMPAK PUNCE VI POGUMNO in ne razmišlajjte o takih stvareh. Čeprav jaz pravim, da je vse za nekaj dobro.

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
22.9.2008 13:31:28   
ella.
Anonimna: hvala za tole iskrenost. Saj vse vemo, da moramo biti prirpavljene na vse in je res vse za nekaj dobro in se ne zgodi brez pravega razloga, je pa pomembno, da smo vse pozitivke od začetka in si ne kvarimo prvih nosečniških tednov s skrbmi kar tako. Jest to malce težje delam, ker sem res paničarka, ampak vem, da je lepše, ko sem nasmejana in srečna, kot pa ko me zagrabi strah. Tako da, zapiram tole Pandorino skrinjico slabih stvari in vem, da bom vse ok, a ne , user posted image bejbike? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.9.2008 13:37:06   
Anonimen
Ja ja tudi jaz sem paničarka pa vsak teden dvakrat hodim dajat kri, da vidim če mi hormon dobro raste, tako da s eprepričam, ampak to samo zato ker nimam nobenih user posted image  znakov.

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
22.9.2008 14:00:49   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

TANE: joj, ko sem te vesela :)) sva se zgrešili z dopusti, vidiš. Ja, tudi mene je malo rpesenetil, nama je pa prav pasalo in imela sva šanso iti za dlje, ker nisva bila prej (razen nekaj dni v slov. hribih) nikjer. Je bilo fino, še bolj fino pa je bilo priti domov in začeti prebirati o dojenčkih ;)
Kako si ti kaj? Kaj novega? Vse mi povej user posted image user posted image

kako sem šele jaz vesela zate, da vidim tvoj tickerček 8weeks and 3days, še malo punce pa boste iz ta hudega, držim pesti, pa ne na to mislit, samo pozitivne misli.

no, zdaj vem kje te dobim, da premebre sveže novičke seveda pa upam, da boš še navijala za nas tokrat zadnjič pri oktoberkah, ker ta mesec pričakujemuser posted image  4.10user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 466
22.9.2008 14:01:22   
BarbyD
Pozdravljene vse nosečkeuser posted image

No da se vam še jas pridružimuser posted image  zaenkrat imam rok 9.5.2009user posted image
Več pa bom lahko povedala v četrtek ko imam drugi UZ..

Da še jas povem moje počutje..zadnje 5 dni mi je neprestano slabouser posted image  in lahko bi spala 24 ur na danuser posted image  trebušček imam že tako velik da mi nobene hlače od prej niso več prav pa sem noseča šele slabih 6 tednovuser posted image pri 1.nosečnosti je bil tako velik v trtjem mesecuuser posted image  je pa res da mi ginekolog sumi dvojčka bomo videli kaj se bo pokazalo čez3 dniuser posted image

sedaj pa še vprašnje..je katera user posted image doma iz kranja ali okolice? 

Lep pozdrav vsem bodočim mamicamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.9.2008 14:03:00   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

tane, tebe sem tudi pogrešala!!!!user posted image  Hvala za lepe čestitke. Zdaj sem se preselila v drug okraj "majčice" user posted image . Te vabimo v naš krog čimprej!

Moj nosek je že malo bolje, mogoče bo pa šel prehlad stranuser posted image .

hitro se pozdravi, pa seveda držim pesti zate in za vse majčice, da boste čim bolj uživaleuser posted image
pridi nas še kaj pogledat v oktober, če ne pa preberem tu koliko lepega se dogaja.
user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.9.2008 14:32:58   
Anonimen
www.lilypie.com, tukaj si urediš vse to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
22.9.2008 15:10:37   
rozcaa
Cau punce!

Koncno spet za tole kisto..Vmes sem ze razmisljala, ce kaj seva laptop, ki ga imas v narocju..Ga mam zdej preventivno rajs na mizi.user posted image
Ful vas je fajn brat..Razmisljanja taksna in drugacna, podobni strahovi..Ful je prijeten obcutek, ko ves, da v tem "projektu" nisi sam.user posted image
No..jst sem pa koncno povedala mojim domacim in morem rect da so me ful pozitivno presenetli. Babi se je kr jokat zacela..Mami sploh ni mogla verjet.No ampak cez ene 3 ure sta pa obe zaceli z nasveti glede oblacenja, prehrane, dvigovanja stvari..user posted image Skratka..to je za mano, sam se v sluzbi bom mogla slej ko prej povedat.
Pa veste kaj mi je tud tok simpaticno..Moj me je vceri mami poklical, jst pa njega ati. Sva se tok smejat zacela..Noben od naju sploh ne more verjet, da se to dogaja.user posted image

Nic..grem zeljne krpice nardit za kosilo..Upam, da bodo uspele.

Cau cau user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.9.2008 15:10:37   
Anonimen
uh hvala ampak je pa to zelo zakomplicirano vidim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
22.9.2008 15:13:22   
Anonimen
ej jaja to je tok lep občutek, moj je sicer bolj sramežljiv, ampak mi je tudi včeraj rekel mamika......

Drugače pa kako pri vas spolno življenje, pri nama sedaj bolj mrtvo, ker me je kr nekaj strah pa sama ne vem česa, pa moj tud pravi da se kr malo boji...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
22.9.2008 15:23:26   
tropical
Joj kolk ste načvekale.
No prio prvi nosečnosti sem tudi jaz skozi gledala ko sem šl na wc, ali je kaj narobe in sem skozi molila sej bo vse ok. Sedaj pa nimam več tega strahu saj nimam časa misliti na to sej tamali skozi kaj sitnari.
Moj pri prvi snoečnosti ni bil zraven pri 1. ultrazvoku. Ker je vaginalni.

Moje slabosti so pošle zaenkrat sem uredu brez slabosti. Zjutraj ne pijem več kave tako, da to pomaga še bolj, da se ne slabo počutim, drgač mi pa vse smrdi.

Koliko ste se zredile do zdaj?

BarbyD dobrodošla med nami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.9.2008 15:32:40   
Anonimen
Ojla!
No jaz se zredila nisem še nič, slabo mi ni nič, tko da upam d atako tudi ostane. Glede na to koliko sem paranojična pa sem šla danes spet na pregled rasti hormona in je od srede iz 2407 narasel 8785- kar je meni skoraj malo malo, ampak OK, računala sem, da bo vsaj nekje okoli 12000, če gledamo da na 48 ur naraste za vsaj enkrat, ker do sedaj mi je vedno narasel, topkrat poa je malo manj narasel. Pa me kr malo skrbi. Zna katera kaj povedati o tem

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
22.9.2008 15:34:44   
Lalica1
Koliko smo se zredile?
To zna biti zelo zanimiva tema. Po moje se ne bi smele še nič. No jaz se seveda sem že za 2 kg, vendar to ni noben izgovor. Se pač nažiram ker mi je tako zelo slabo. Mi pa to vse skupaj znese kar 5 kg + glede na prvo nosečnost.
Eh, naj bo....

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?