|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
18.9.2008 20:28:15   
Anonimen
Da nadaljujem moj samogovor od prej.....user posted image

Zadnjič sem napisala, da imam modre nohte. Pa jih nimam samo takrat, ko me zebe, ampak kar ves čas. Ne vem, ali se že meni malo meša, al mogoče prej tega nisem opazila, ampak res so malo obarvani. Saj ne vem, ali ima to kakšno vezo z nosečnostjo. Se pa drugače zadnje čase počutim zelo slabo - se mi vrti, imam zelo nizek pritisk, v glavi mi šumi, tako da sem v službi kot zombi. Ne vem, kaj naj nardim. Mogoče bi bila par dni doma, pa bi rada počakala vsaj do prvega pregleda drugi teden.

S krčnimi žilami imam tudi jaz težave. Celo nosečnost sem nosila nogavice proti krčnim žilam. Definitivno pomagajo.

Saj ne vem, kaj sem še hotla napisatuser posted image  Sem čisto zmedena. Mogoče kasneje.
Nočka vsem.

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
18.9.2008 23:22:12   
polna_luna
Zdravo punce!
Da se vam pridružim še jaz... user posted image
Glede na izračune naj bi bil moj pdp 6.maja. ZM 1. avgust, tako da zdaj počasi začenjam osmi teden. Juhu. S počutjem se lahko zaenkrat samo pohvalim. Občasno malo napihnjena v trebuh, sicer pa brez slabosti, utrujenosti, ... Če bo tako tudi naprej, bom neizmerno vesela - čeprav se na trenutke vprašam, če je normalno, da se počutim čisto "normalno".
Aja, pa tisti rumenkast izcedek, ki so ga nekatere punce tudi že omenjale. Sem kar malo potolažena, da nisem edina. Pojma nimam, kaj je (še) normalno.
Pravzaprav še nisem čisto dojela, da se z mano dogaja nekaj novega. Se moram na trenutke prav spomniti user posted image
Sem pa ful vesela, ker nama je z mojim ta projekt uspel že v prvo, ko sva se enkrat odločila za to. Nikoli si ne bi mislila, da bom taka srečnica.
Prvi pregled sem imela že 12.9. - nekaj malega se je že videlo, ginekolog je rekel, da z nekaj domišljije vidi tudi že utripe, tista pikica pa je bila velika za 6tednov 1dan.

Skratka, toliko za prvič. upam, da ostanem v vaši družbi do maja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
18.9.2008 23:58:25   
mani2
polna_luna  Čestitke za user posted image . Upam da ti bo lepo med nami in želim ti prijetno nosečnost.

Jaz sem danes bila na prvem pregledu sem bila zelo vesela ko je rekel da je za enkrat vse lepo in prav. Za drugi pregled me je naročil komaj 30.10. torej čez 6 tednov.  No takrat pa bi se že moglo videti kaj bolj konkretnega na ultrazvoku.
Mi je pa bilo danes zanimivo to da mi je naredil samo notranji ultrazvok in me poslal v laboratorij na preiskave. Ni mi pa naredil pregleda. Se pa spomnem  iz 1.user posted image de sem imela ginekološki pregled potem pa še ultrazvok.

(odgovor članu polna_luna)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.9.2008 8:20:35   
Anonimen
Jutro!
No super da se počasi začenjate javljanti z lepimi novicami.
No jaz imam drugi pregled 29.09. - tako da prosim tista ki ureja seznam to pripiše- drugače pa sem jaz anonimna za datum 19.05.---- zna se sicer zgoditi, da bo datum prestavljen na kasneje,.... ker je že na prvem rekla da sem imela kasneje o. Tako da upam da naslednji ponedeljek že zvem kaj novega in vidim tudi že srček...

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
19.9.2008 8:27:41   
cebelica82
spet malo jaz,..se že dolgo nisem oglasila...user posted image

trenutno sem vredu, slabo mi trenutno ni preveč, občasno, mi pa vse ful smrdi....user posted image kar kriza...
pa prsi me bolijo, pa na wc hodim bolj pogosto......
tudi jaz še nisem čisto dojela, kaj se dogaja,....prvi pregled imam 9.10, ker sem našla drugo zdravnico in komaj čakam, da grem, da vidim mojo pikico, kako se razvija...upam, da je vredu
sem pa malo nervozna, ker je to moja prva nosečnost, tak da mi je kar fajn, ko vas berem, ..

no, punce, se slišimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
19.9.2008 9:28:03   
tija75
Pozdravljene user posted image majčice

Evo kratko poročilce od mene. Stanje ni kaj drugačno, včeraj se edino zjutraj zasledila majhno slabost, vendar se kar en kreker pojedla in je bilo vse OK.

Drugače nobenih nosečniških znakov drugih razen fuuuullll napetega trebuha. Sem že mislila zavit malo na nosečniške oddelke, vendar se mi še zdi prehitro. Malo me je tudi strah ker sem v 1. user posted image krvavela v 9. tednu in sem kar previdna.

Jaz sem hotela celotno nosečnost zadržati zase do 12. tedna, vendar je moj dragi user posted image še isti dan vse izčvekal v službi in sem bila besna kot user posted image .

Še drugi dan sem vseh pihala, ker so prvi meseci res še zelo rizični.

Upam pa seveda pa pri nas vseh ne bo tako

Ok. se beremo in tipkamo

Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 381
19.9.2008 9:45:35   
Anonimen
Punte tud jaz vsem nam želim, da pripeljemo našo user posted image  srečno do konca in seveda s čimmanj komplikacijami.

(odgovor članu tija75)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
19.9.2008 10:31:39   
girly
no, pa še poročilce od mene. danes sem imela prvi pregled.ploda še ni bilo videti, videla se je le gestacijska vrečka velika 8 mm kar pomeni, da sem definitivno kakšen teden manj noseča (kar sem pravzaprav pričakovala). Torej naj bila noseča nekje 6 tednov in ne 7. Naslednji pregled imam 7.10 in upam, da takrat bomo pa že slišali user posted image  

Srečno vsem!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
19.9.2008 10:36:24   
pokica_
Dobrodošla nova "majčica", naj ti čas med nami lepo mineva.

Vidim, da vas je že veliko dalo v teh dneh skozi prvi pregled. Jaz sem naročena 1. okt. in takrat bom user posted image  6t/3d, mislite, da se bo že videl srček? Med. sestra je rekla, da bi se že moral videt srček, vidim pa, da je morda še le prezgodaj.
Moje počutje je zdaj vredu, ko sem že nekaj malega pojedla, zjutraj na tešče mi je pa bilo kar precej slabo.
No, saj v končni fazi, smo si tudi tega želele ane,....da nam bo malček slabo, pa da bomo srečke user posted image user posted image . Saj je tako tudi prav.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 384
19.9.2008 10:41:30   
katha
hej vse majčice!

z mojim user posted image sva bila na prvem pregledu že v 6t in par dni. G nama je povedala osnovne stvari glede prehrane, športa... sploh pa je bila ful prijazna in nama lepo odogovorila na vsako vprašanje.
ampak najbolj fino je videti pikico na UZ. ker je najina. kar ne morem verjeti, da je ratalo. izvedala sva, da je vse OK - kar torej lahko zveš na prvem pregledu: da je v maternici in ne zunaj nje, da je pikica živa, in primerno velika za svojo starost. user posted image user posted image user posted image aja, za UZ sva morala plačati, pa nič ne odtehta veselja, ko ga zagledaš na UZ
ful sva vesela - sedaj imam uradni prvi pregled, tisti z odvzemom krvi in brezplačnim UZ 2. 10.
na NS definitivno greva, celo 3D naju ful mika, ker bi rada imela filmčk za spomin

glede slabosti - v 6t mi je bilo ful grozno - vseskozi mi je skoraj vsa hrana smrdela, bruhala sicer nisem - sedaj sem že bolje, le sem in tja kak dan mi še kaj smrdi

povedala sem samo kolegici in svoji mami, v službi še ne

uživajte user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 385
19.9.2008 10:43:00   
Anonimen
No ja no, moram reči, da zaenkrat  mi še ni slabo, ampak če mi pač bo pa bo, točno tako saj hočemo imeti otrročke in bomo za njih tudi marsikaj potrpele ane.
Razen tega da imam malo bolj trde prsi- brez bolečin pa drugih znaov nimam.

(odgovor članu katha)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
19.9.2008 10:47:59   
katha
hej grly!

če si pregrala, semnapisala, da mi je moja G povedala, d aje pikica živa - to je videla in midva tudi z utripom user posted image . če si si res natančno določila, v katerm tednu si, se bi ti srček že lahko videl v 6t in pol. baje pa se določenim user posted image taktar še nič ne vidi

upam na najboljše zate

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 387
19.9.2008 12:26:37   
Anonimen
Pozdravljene!

Zgleda, da se bom tudi jaz pridružila klepetu user posted image  maj 2009. Že kakšen teden se mi je zdelo, da gre za nosečniške znake, danes pa mi je test pokazaluser posted image  In ne boste verjele, test sem delala ob 3.20, ker namreč ne morem spati.
Je pa to moja tretja user posted image  in doma imam 2 fantka - 4 in 2 leti. Skratka, tako da os mi nosečniške težave in radosti že precej poznane. Moj pdp bo verjetno tam okrok 25.5.
Iz lastne izkušnje pa vam povem, da je mesec maj idealen za imet dojenčka - namreč moj mlajši je majček 2006.
Aja, pa pri meni še ne ve nihče niti moj user posted image  še ne ( je bilo zjutraj preveč pestro, da sva fanta spravila v vrtec), ena kolegica me ima na sumu, drugi dve vesta, da bi pa mogoče lahko kaj bilo. Ampak ne bova povedala nikomur dokler ne bo ns za nama. Do zdaj sva obakrt povedala takoj, zdaj bova pa videla, če nama bo uspelo obdržati stavr skrito. Ampak zelo dvomim, ker sem obakrat ves čas bruhala, tako da v tem primeru ne moreš dolgo skrivatuser posted image
Skratka imejte se lepo in uživajte v prvih user posted image  tednih. Še prehitro bo 9 mesecev mimo, čeprav se nam bodo vsem zelo vlekli.

Lep da, t.

(odgovor članu katha)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
19.9.2008 12:56:25   
Anonimen
No lepo, da je še ena nova nosečka, zdele bomo po mojem še zadnje prihajale, tiste ki imajo prosti koncu maja rok- potem bomo pa videle koliko nas bo. JOj kok je tole fajn brat pa spremljat, kako vsaka drugače prenaša nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
19.9.2008 13:11:11   
pokica_
Ja fino, da nas je zmeraj večuser posted image ! Še malo pa bo šel maj proti koncu, pol bojo pa spet junijčice na vrstiuser posted image .

Lepo vas je bratuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
19.9.2008 13:50:11   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: katha

hej grly!

če si pregrala, semnapisala, da mi je moja G povedala, d aje pikica živa - to je videla in midva tudi z utripom user posted image . če si si res natančno določila, v katerm tednu si, se bi ti srček že lahko videl v 6t in pol. baje pa se določenim user posted image taktar še nič ne vidi

upam na najboljše zate

Jaz imam PCO, zato tudi moji ciklusi niso ravno točni in natančni. Zato mi je G rekla, da kar se sedaj vidi je vse ok (nahaja se v maternici), vidi se vrečka in povečan jajčnik, ki pridno izloča hormončke (ja, od tu tudi tisto špikanje v jajčniku, ki ga imamo nekatere nosečnice) in da sem definitivno noseča kakšen teden manj, zato se srčka še ne sliši. Zato pa me je naročila potem spet 7.10. na pregled, ko mi bo spet naredila UZ pa kri mi bojo tudi takrat vzeli, itd. Mi je pa dala prvo slikco, čeprav se ne vidi kaj dosti user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu katha)
Neposredna povezava do sporočila: 391
19.9.2008 14:22:05   
rozcaa
Cau majcice!

Pozdravcek se od mene.A ni fajn,da je petek? Bomo lahk mal relaksirale in se pustile razvajat. user posted image A se katera tuhta, kk bo dala svoji pikici ime? To je trenutno moj hobi.user posted image Brkljam po netu in zapravljam cas..Moj me ma ze kr pounkufer s temi imeni..Za vsako ko najdem kej vsecnega je.."lubi!kaj pa na to ime pravis?"user posted image
Druac me je pa vceri zvecer kr fajn zvijalo..user posted image Tk kot je ze ena napisala..kot bi se maternica raztegovala..Sem komi zaspala.
Dans pa vse bp in spet zarimo.user posted image

Pridne bodte in lep vikend!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 392
19.9.2008 14:26:32   
Anonimen
ej ja rozca tud midva sva bila včeraj mal v šopingu in sem kar zavila med vozičke in gledala kerga bi mela. Joj k je pa tega tok, ampak bom še mal počakala, da bomo videli kaj bo in pred NS ne bom kupovala nič.

(odgovor članu rozcaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
19.9.2008 14:41:38   
avokado
Zdravo punce,

tudi jaz se vam pridružujem - še ena majčica (sem v 8. tednu) - v bistvu ga ravno končujem.

Pa čestitke vsem majčicam in sploh vsem nosečkam. Nič lepšega se ti ne more zgoditi kot to, da si noseč.

Pa, Pauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
19.9.2008 14:54:48   
Rosi*
user posted image MAJSKE NOSEČKE ZA   user posted image

PDP           IME            (št. ,št. )         PREGLED        NS

01.05.
user posted image Carpe diem        (?.user posted image , ?user posted image )         ?                    ?

user posted image   ella.                    (?.user posted image , ?user posted image )          ?                  ?
02.05.
user posted image Anonimna           (?.user posted image , ?user posted image )      ?.              ?

user posted image  Anonimen           (?.user posted image , ?user posted image )         24.9                ?
04.05.
user posted image Rosi*                  (1.user posted image , 0user posted image )     02
.09        14.10.         

05.05.             

user posted image Maj09(28.let)    (3.user posted image , user posted image )           ?                   ?
user posted image vanilla                 (1.user posted image , 0user posted image )     23.09.              ?
user posted image baba84                 (2.user posted image  , 1user posted image )        24.09

06.05.
user posted image heln                    (?.user posted image , ?user posted image )      19.09.              ?   
user posted image girly                     (1.user posted image  , 0user posted image )      19.09.
user posted image  polna_luna          (?.user posted image  , ?user posted image )      12.09.

07.05.
user posted image  piikapolonica      (?. , ? )              11.09.              ? 

08.05
user posted image Anonimnauser posted image       (?.user posted image , 1user posted image )        2.10.                ?

09.05.
user posted image mani2                  (2.user posted image , 1user posted image )          18.9.            ?
user posted image  andrejka_237     (1.user posted image , ?user posted image )         25.9.                  ?
user posted image mayflower             (2.user posted image  , 1user posted image )          1.10

10.05.

user posted image  psaša                    (2.user posted image , 1user posted image )         ?                   ?
user posted image Auser posted image                (2.user posted image , 1user posted image )          15.10                ?
user posted image BIA79                ( ?.user posted image , ?user posted image )         25.9.             ?

11.09.
user posted image rožmarin            ( ?.user posted image , ?user posted image )        8.10.                   ?
12.05.

user posted image tropical               (?.user posted image , ?user posted image )            30.9.                   ?

13.05.
user posted image

ledenka               (1.user posted image , 0user posted image )      26.09.                  ?
user posted image  mica77                (?.user posted image , ?.user posted image )        ?                  ?

14.05.

user posted image Anonimnauser posted image           (?.user posted image , ?user posted image )           ?                  ?
user posted image  petejka              (?.user posted image , ?user posted image )            9.10.                 ?

15.05.
user posted image  anonimna            (?user posted image , ?user posted image  )                 15.10.                 ?
16.05. 
user posted image  Anonimna           (3.user posted image , 2user posted image )          ?                    ?
user posted image sibirka                   (1.user posted image  , 0user posted image )             ?                    ?

17.05.
user posted image   rozca                  (1. user posted image  , 0user posted image )

18.05

user posted image  Anonimna          (?.user posted image , ?user posted image  )            15.10

19.05.
user posted image Anonimen           (3.user posted image , 0user posted image )       29.9.                ?

user posted image   cebelica82         (?.user posted image  , 0user posted image  )           ?               ?

XX.05.
user posted image Anonimna           (?. , ? )           ?                  ?
user posted image Žanka                  (3.user posted image  , 2user posted image )      19.09
user posted image Katha                    (1.user posted image  , 0user posted image )          15.09

user posted image  annya                 (?. , ? )           ?                  ?

user posted image   Lalica 1                 (?. , ? )        26.9.     ?
user posted image    Rebeka_              ( ?. , ? )          ?           ?
SKUPAJ user posted image : 38
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.        user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Rosi* -- 19.9.2008 15:04:28 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 395
19.9.2008 15:16:23   
rožmarin
IZVIRNO SPOROČILO: Rosi*

01.05.
user posted image Carpe diem        (?.user posted image , ?user posted image )         ?                    ?

user posted image   ella.                    (?.user posted image , ?user posted image )          ?                  ?
02.05.
user posted image Anonimna           (?.user posted image , ?user posted image )      ?.              ?

user posted image  Anonimen           (?.user posted image , ?user posted image )         24.9                ?
04.05.
user posted image Rosi*                  (1.user posted image , 0user posted image )     02
.09        14.10.         

05.05.             

user posted image Maj09(28.let)    (3.user posted image , user posted image )           ?                   ?
user posted image vanilla                 (1.user posted image , 0user posted image )     23.09.              ?
user posted image baba84                 (2.user posted image  , 1user posted image )        24.09

06.05.
user posted image heln                    (?.user posted image , ?user posted image )      19.09.              ?   
user posted image girly                     (1.user posted image  , 0user posted image )      19.09.
user posted image  polna_luna          (?.user posted image  , ?user posted image )      12.09.

07.05.
user posted image  piikapolonica      (?. , ? )              11.09.              ? 

08.05
user posted image Anonimnauser posted image       (?.user posted image , 1user posted image )        2.10.                ?

09.05.
user posted image mani2                  (2.user posted image , 1user posted image )          18.9.            ?
user posted image  andrejka_237     (1.user posted image , ?user posted image )         25.9.                  ?
user posted image mayflower             (2.user posted image  , 1user posted image )          1.10

10.05.

user posted image  psaša                    (2.user posted image , 1user posted image )         ?                   ?
user posted image Auser posted image                (2.user posted image , 1user posted image )          15.10                ?
user posted image BIA79                ( ?.user posted image , ?user posted image )         25.9.             ?

11.09.
user posted image rožmarin            ( ?.user posted image , ?user posted image )        8.10.                   ?
12.05.

user posted image tropical               (?.user posted image , ?user posted image )            30.9.                   ?

13.05.
user posted image

ledenka               (1.user posted image , 0user posted image )      26.09.                  ?
user posted image  mica77                (?.user posted image , ?.user posted image )        ?                  ?

14.05.

user posted image Anonimnauser posted image           (?.user posted image , ?user posted image )           ?                  ?
user posted image  petejka              (?.user posted image , ?user posted image )            9.10.                 ?

15.05.
user posted image  anonimna            (?user posted image , ?user posted image  )                 15.10.                 ?
16.05. 
user posted image  Anonimna           (3.user posted image , 2user posted image )          ?                    ?
user posted image sibirka                   (1.user posted image  , 0user posted image )             ?                    ?

17.05.
user posted image   rozca                  (1. user posted image  , 0user posted image )

18.05

user posted image  Anonimna          (?.user posted image , ?user posted image  )            15.10

19.05.
user posted image Anonimen           (3.user posted image , 0user posted image )       29.9.                ?

user posted image   cebelica82         (?.user posted image  , 0user posted image  )           ?               ?

XX.05.
user posted image Žanka                  (3.user posted image  , 2user posted image )      19.09
user posted image Katha                    (1.user posted image  , 0user posted image )          15.09

user posted image  annya                 (?. , ? )           ?                  ?

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo

• urejanje dokumentacije

vloga S-1/1
priloga S-1

vloga S-1/2

Priznanje očetovstva

Rosi, enmal si se zmotila. Pri rožmarinu je PDP 11.5. ne 11.09.
Drugače sem pred dnevi še jamrala user posted image , da ni nobenih znakov, zdaj pa že občutim rahle slabosti. Kar naj bodo, samo da bo vse OK, a ne!?

Lep vikend vsem nosečkam želim!

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 396
19.9.2008 15:52:49   
Anonimen
Sem dodala še sebe. Zaenkrat ni še čisto nobenih znakov razen user posted image  na testu in izostanka M. Nič ne pogrešam, ker mi je bilo v prvi nosečnosti od 6. do 14. tedna po cel dan slabo.

user posted image

01.05.

02.05.

04.05.
.09        14.10.         

05.05.             

06.05.

07.05.

08.05

09.05.

10.05.

11.09.
12.05.

13.05.
user posted image

14.05.

15.05.
user posted image   anonimna  user posted image      (2. user posted image , 1user posted image )       14.10.      ?
16.05. 

17.05.

18.05

19.05.

XX.05.

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:
  • nosečnost in delo

• urejanje dokumentacije

vloga S-1/1
priloga S-1

vloga S-1/2

Priznanje očetovstva

(odgovor članu Rosi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
19.9.2008 20:14:00   
tija75
Haj Rozi in ostale user posted image

Lahko dodaš na seznam še mene in sicer

prvi pregled imam 26.9.08

To je moja 2. nosečnost in imam 1 otroka (punčko)

Aja še PDP 18.5.2009

lp

Tija

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
20.9.2008 7:54:40   
rozcaa
Jutro punce!
Slabo jutro zame..user posted image Zbudila sem se z bolecim grlom in zafilanim nosom. Sem sla takoj cajcke kuhat, moj mi je pa termofor pripravu, ker me spet v maternici pika. Mislim, da bom danes kr v postelji, sam na sprehod do lekarne in nazaj bom sla. Grem vprasat za kompresijske nogavice.
Sej prehlad med N ni nevaren, ne? Hope so..user posted image
Zeeeh..Moj je sel na celodnevni izlet z ucenci in starsi, tk da dans bom mal bolj cvekabilna tule gor, ker mi bo dolcas. Dejmo kako fajn debato udarit!user posted image
POzdravcek

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.9.2008 8:14:11   
Anonimen
Tukaj anonimna user posted image .
Dobro jutro rozcaa. Počasi pijem kavo in uživam v jutranjem miru. Uboga revica, da si tako prehlajena. Ti bodo danes in jutri čajčki pomagali pa bo boljše. Včeraj sem si kupila nosečniške hlače. zdaj bom lahko hodila zopet normalno oblečena v službo. Ene pa si še bom kupila malce kasneje. Sem šla v C&A ker imajo ugodne cene.

(odgovor članu rozcaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?