|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
18.12.2008 12:14:50   
Dudica1
ja odlična ideja OliveOyl!
Hemeriodi:boli,srbi,peče vse kar lahko ko grem na veliko potrebo tudi malo krvi priteče.
Ima katera še kaj izkušen s tem včeraj sem kupila hemoclin in upam da bo kaj bolje...?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
18.12.2008 12:15:12   
mani2
Hemoroidi so žilni vozli v zadnjem delu črevesa, ki bi jih lahko primerjali s krenimi žilami na nogah. V obeh primerih obstaja določeno dedno nagnjenje, k nastanku in poslabševanju hemoroidov pa znatno pripomore tudi zaprtje. Trdo blato pritiska povečane vozle proti zadnjieni odprtini, podobno kot iztiskamo vrečko majoneze. Na koncu kri udari iz črevesa. Iz vzdražene in počene žile še nekaj časa kaplja sveža kri.

Jaz sem jih dobila po 1.user posted image . Ni nič kaj prijeten občutek ko se to predre. Drugače pa ko imam zaprtje in grem na wc imam občutek kot da bi iz mene šle igle. Ampak večino časa sploh ne vem da imam te probleme.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
18.12.2008 12:15:22   
OliveOyl
evo janci samo zate:

http://www.ezdravje.com/si/prebavila/tezave/hemoroidi/

Chiara82 jaz tudi pretežno počivam,kot ti praviš skuham,cunje porihtam,pop.je bolj kriza ko prideta z vrtca. upam,da bo ponehalo,drugače bo treba kam na pregled.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
18.12.2008 12:17:40   
OliveOyl
Jaz sem imela Modolex mazilo pa svečke ta prvič,ne vem če se še dobi to.mi je pa kar pomagalo.

aja,to mislim napisat že pol ure:Ja sneg pada in to kar precej! user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
18.12.2008 12:18:54   
Dudica1
ja pa nevem a to dkaj izgine al moraš na kakšno operacijo al kaj?user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
18.12.2008 12:22:15   
OliveOyl
meni so zginili,no ne vem do kdaj user posted image ,drugače pa se to operira-notranje,zunanje pa nekako žgejo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
18.12.2008 12:22:41   
Leela
Hofer ima fajn zadeve za otroke res. So pa akcije in hitro poide, zaradi cene in kvalitete. Sicer je v tistih košarah in te vse mine ampak včasih se splača pobrskat. Plenice je pa tudi imel samo, ko so zamenjali serijo je tamal dobil rdečo rit. Drugače so pa fajn.

Materinska šola v lj. se pa sploh ne spomnim, da bi se prijavil. Mislim, da se ni treba. je pa sigurno na internetu kaj.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
18.12.2008 12:22:58   
Dudica1
o mater kok se grozn sliš tole!!!user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
18.12.2008 12:23:19   
Anonimen
 hvala vsem, saj vem sem bukava, ampak zdaj vsaj vem če bom slučajno dobila, ker sem ful zaprta in se bojim, da jih dobim! hvala vsem!user posted image

l.p.

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3484
18.12.2008 12:24:04   
mani2
Jaz ssem mojo os. zdr. vprašala kako je z odstranitvijo s tem pa je rekla da se da na dva načina. Da ti jih zamrznejo ali pa spodvežejo. Oba postopka sta zelo boleča.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
18.12.2008 12:24:08   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: tej1

o mater kok se grozn sliš tole!!!user posted image

al bo uredu,no...pejd v lekarno za tiste svečke vprašat men je res pomagalo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
18.12.2008 12:24:32   
mani2
Seveda to velja za zunaje hemeroide.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
18.12.2008 12:25:33   
OliveOyl
Danes pa je debata,najprej je dva dni hrana na tapeti,ja zdaj so pa posledice...user posted image user posted image
so se nam od samega dobrega riti zamašile...user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
18.12.2008 12:26:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Danes pa je debata,najprej je dva dni hrana na tapeti,ja zdaj so pa posledice...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
18.12.2008 12:29:17   
Dudica1
ma zdaj sem si kupila ta hemoclin pa bomo videli če bo kej boljš,ker to sem dobila v prviuser posted image pa je blo pol mal boljš zdaj v drugi user posted image je pa spet mal slabš!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
18.12.2008 12:30:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

ja še res jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
18.12.2008 12:34:50   
OliveOyl
grem zdaj počivat.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
18.12.2008 12:37:18   
Anonimen
jaz grem pa tud mal počivat, ker sem utrujena, pa vse me boli, ker kot ponavadi moram vse hkrat narest,user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3493
18.12.2008 12:37:40   
alijana
hm user posted image
Tej1 - jutri definitivno povprašam - upam da ne pozabim (ponavadi mislim določene stvari vprašati na pregledu, potem pa pozabim). Ti javim.

Lp,

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
18.12.2008 12:39:55   
Dudica1
ALIJANA daj ja prosim pa mi sporoči,če ne bom pa jaz v torek k mam morfologijo...

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
18.12.2008 12:48:25   
PapuaNG
Meni so se hemeroidi naredili že nekaj let nazaj, ko sem zaradi učena stalno sedela, pa mogoče še hrana ni bila najbolj porihtana...je bilo precej boleče, da sem morala svečke vzeti. Ampak se mi je takrat naredila rana, ki se še vedno občasno odpre, če sem dalj časa zaprta. user posted image Če se kolikor toliko redno gibljem in imam pošlihtano prehrano (se pravi veliiiiko zelenjave in sadja ter precej vode), nimam problemov. Nekoliko so se mi pojavili zdaj v času nosečnosti, ko enostavno nič ne pomaga, da ne bi bila vsaj nekoliko zaprta. Ampak zaenkrat ni panike. user posted image Me niti ne bolijo.

Se jih pa da odstraniti tudi lasersko-ne vem sicer, koliko je boleče, lahko pa vprašam frendico, katero so mislim da tako operirali.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
18.12.2008 12:54:29   
Dudica1
no zdaj grem pa še jaz mal počivat pol pa pridejo razgrajači domov...

lp

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
18.12.2008 13:44:59   
OliveOyl
Sam da vam povem,sem prav tako kot BarbyD vabljena pred inkvzicijo na ZZZS,23.12.
me že šraufa!user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
18.12.2008 13:51:53   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

No pa sem z morfologijeuser posted image  z našo bebiko je vse ureduuser posted image user posted image user posted image  je bil pa lup, ni hotel nič pokazat, ne zgori ne spodiuser posted image user posted image  obrazek si je z obbema rokicama pokrivu, spodi je pa nogice tako zaviv da se tudi ni nič vidlouser posted image user posted image  tako da zaenkrat ostaja da je 90% fantuser posted image  

Prešteli smo vse prstke na nogah in rokicah, in za sekundo je pokazal obrazekuser posted image  sam ga je tako čudno ujel na 3D da zgleda čist grozenuser posted image user posted image  ma pa tak zavihan majhen nosekuser posted image

Srček bije in je na pravi straniuser posted image user posted image ( to me je vedno skrbelo,ne vem zakaj )
Možgani so normalno veliki, mehur tudi, naj bi blo vse okuser posted image
samo mi vedno reče da se vsega ne vidi tako da nikol nisi 100% da je vse ok...

zdaj pa čakamo naslednji pregled januarjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
18.12.2008 13:56:11   
BarbyD
 OliveOyluser posted image   he he dobr da si pred mano da boš lahko poročalauser posted image user posted image  jaz danes nisem nič spala od strahu...veliko sreče tebi pri temuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?