|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
18.12.2008 11:26:56   
Leela
to je pa ful čudno. Če bi pisalo pozitivno ne rabijo testirat, negativno pa obvezno. Mislim, da 2x v nosečnosti.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
18.12.2008 11:27:28   
OliveOyl
Po moje bi vam mogla kri vzet,kar mal zatežite.
sem šla prav stare MK gledat

1. piše :pozitivna
2.so mi celo 2x vzeli,čeprav piše reaktiven user posted image
3. so mi spet vzeli,čeprav so videli tastare MK,piše reaktiven pa ene cifre zraven-kontrola ni več potrebna.

pri nas radi špikajo ,ne šparajo user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
18.12.2008 11:30:03   
OliveOyl
A še kakšno trebuh boli na desni strani?
mene že dva dni in to kar precej,kar eni krčki-lih tam k je slepič.zdaj sem začela fantazirat da je slepič vnet.user posted image
mislite da so vezi?ko ležim me tako zagrabi,en tak krč da se sploh ne morem prevalit na bok.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
18.12.2008 11:30:41   
Dudica1
aha meni piše pozitivna in da ni potrebno,ampak jaz nič ne vem da bi kdaj kaj imela.Kkako je s tem?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
18.12.2008 11:33:54   
Lalica1
alijana: res jutri vprašaj in nam potem javi kaj je zdaj s tem. Pa vprašaj tudi za biftek prosim user posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
18.12.2008 11:34:52   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: tej1

aha meni piše pozitivna in da ni potrebno,ampak jaz nič ne vem da bi kdaj kaj imela.Kkako je s tem?

Jaz tudi ne vem kdaj sem jo prebolela.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
18.12.2008 11:36:34   
Anonimen
Meduzica čestitam za fantka! user posted image  user posted image  user posted image

Leela kako veš, da so v hoferju dobra oblačila za dojenčke? Imaš kakšne izkušnje z njihovimi oblačili? Če so v redu, bom seveda tudi jaz kaj kupila v hoferju. Tam lahko kupiš kaj otroškega samo, če je na akciji, ali se motim? Ali imajo oblačila stalno v ponudbi?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
18.12.2008 11:37:01   
Dudica1
aja to potem ni nič narobe al kako?user posted image user posted image Sploh nič ne vem o tem...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
18.12.2008 11:37:54   
OliveOyl

aja to potem ni nič narobe al kako?user posted image user posted image Sploh nič ne vem o tem...

nič ni narobe,narobe bi bilo če bi se okužila med user posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
18.12.2008 11:38:18   
lananai

Toxo lahko preboliš, pa sploh veš ne. Mogoče se lahko pokaže v obliki vročine al pa česa podobnega... Ni nevarna. Nevarna je samo, če se okužiš v nosečnosti - za plod. Če si pozitiven, si jo že enkrat prebolel in je ne morš več dobit (neki takega kot norice). Če si negativen, jo lahko še vedno kadarkoli fašeš. In bolš, da je ne med nosečnostjo. Meni so rekli, naj tatarskega ne jem. Pršut in ostale suhe salame, kupljene v trgovini in pregledanega izvora (Mip, Kras), naj bi lahko. Po moje se moraš pri mesu bolj pazit unih domačih zakolov, ki niso pregledani, ki so narejeni na črno. Tko si jst razlagam.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
18.12.2008 11:39:34   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

Leela kako veš, da so v hoferju dobra oblačila za dojenčke? Imaš kakšne izkušnje z njihovimi oblačili? Če so v redu, bom seveda tudi jaz kaj kupila v hoferju. Tam lahko kupiš kaj otroškega samo, če je na akciji, ali se motim? Ali imajo oblačila stalno v ponudbi?

Dobiš samo, ko imajo v ponudbi. Pa še to baje kar hitro gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
18.12.2008 11:40:20   
OliveOyl
Chiara82 v Hoferju so vredu stvari,jih pa nimajo vedno.Če dobivaš njihov letak imaš vse gor.user posted image
jaz vedno kaj kupim,od bodijev,žabic,trenerke so mi uredu...ma vse je uredu pa poceni.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
18.12.2008 11:43:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

ja sej kako pa veš da se nisi okužil med user posted image ?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
18.12.2008 11:44:55   
ebetka
tud jaz sem že od več ljudi slišala, da so v Hoferju zelo vredu oblačila in stvari za dojenčke..tako da je najboljše spremljat njihovo ponudbo na letakih in čimprej it tja, ker zelo hitro zmanjka.
Pa celo plenice bi tam naj bile najboljše za dojenčka... jaz ne vem, ker s tem še nimam izkušenjuser posted image .

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
18.12.2008 11:45:45   
OliveOyl

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

ja sej kako pa veš da se nisi okužil med user posted image ?

če si zdaj poz.si že prekužena,ti ne more toxa.več,do živega.user posted image

če pa bi imela taprvi odvzem krvi negativen,ta drugi pa pozitiven,bi to pomenilo,da si se okužila med nosečnostjo.zato morajo tiste ki so neg.čuvat,da se ne okužijo.
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
18.12.2008 11:48:55   
OliveOyl
ebetka od začetka sem imela pamperske,zdaj pa kar hoferjeve kupujem,so mi uredu,edin včasih se tisti trakci strgajo (uni pri strani)odvisno od serije po moje.pa robčki za rito so tudi uredu.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
18.12.2008 11:54:30   
Dudica1
hvala OliveOyl sem razumela zdej.Itak pa da te vse skrbi samo da ne bi bilo z našimi user posted image kaj narobe.
Držmo se!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
18.12.2008 12:00:44   
Blueeyes
majuška10 jz sm bla tud pr Strahovi na NS, pa sem se tud zmenila da grem ša ne 3D k njej... cena je 110 EUR... sem pa pol našla še eno bližjo in cenejšo varianto za mene... in sicer Septum http://www.septum.si/si/3d/4d_uz_za_bodoce_mamice/ pa pride samo 85 EUR

meduzica čestitam za user posted image

baje v Ljubljani neki mal sneži?? a je to res?? jz ne vidm vn...

sem pa dons slabo spala... včeraj sem prvič začutila konkretne brcike user posted image  pa me je zvečer oz ponoč še parkrat zbudil... ampak nisem mela nič proti

še jz mam eno vprašanje počas se bom odločala za materinsko šolo... a se morm v Lj prej prijavit - osebno ali lahko po telefonu?

toxa grem glih dons ponovno na testiranje... sem bla že enkrat, pa sem jo preživela, še sama ne vem kdaj... grem pa dons še enkrat za vsak slučaj, tko da bo res za zihr... izvide dobim pa pol 7.1. pr G... tko da upam da bo vse ok... sej če bo kej narobe me bojo že poklical pred rokom...

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
18.12.2008 12:04:44   
Dudica1
Blueeyes kdaj pa greš lahko na 3/4d uz?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
18.12.2008 12:05:18   
Dudica1
aja pri nas ful sneži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
18.12.2008 12:07:40   
Anonimen
živjo

jaz sem pa končno stanovanje pospravila, bravo meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim da se pogovarjate o toxo sem šla še jaz pogledat kaj meni piše v MK,v drugi nosečnosti je pozitivna!
A mogoče katera ve kaj pa pomenijo te kratice; v prvi MK mi piše "IgG=poz, IgM=neg"user posted image
no ja pol sem jo prebolela, kdaj pa, pa nimam pojmauser posted image

HEMOROIDI: saj vem bukovo vprašanje, ampak kako pa to izgleda, a te boli, srbi? mi ni jasno kako izgleda, ker še nikoli nisem imela, pa bi rada vedela kakšni so simptomiuser posted image user posted image

jaz sem pa danes kuhala goveji golaž z krompirjem, juter pa bodo za kosilo filane paprike, njami!

l.p.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
18.12.2008 12:08:33   
Anonimen
Hvala za info glede hoferja. Če lahko kupiš kvalitetno in poceni, zakaj pa ne!?!

Oliveoyl mene tudi špika kar precej v desnem delu trebuha. Ko sem vprašala gin. zakaj me toliko boli, je rekel, da se maternica širi in takrat, ko špika se moraš umirit in poležat. Vprašal me je kaj čez dan delam in koliko sem telesno aktivna, če kaj počivam. 1X/dan posesam po hiši, skuham kosilo mogoče dam kako perilo oprat in to je to. Aja pa še po tleh pobrišem 2X/teden. Nič kaj preveč ne delam se meni zdi. No gin. je rekel, da moram čimveč počivat.
To pa tudi jaz priporočam vsem user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
18.12.2008 12:11:31   
OliveOyl
v Postojni je 80 €.Delaš ga tam od 23.-29. tedna,pri enih že od 18.tedna,sam takrat je še bolj majhen.po moje se splača it mal kasneje,ko ima že čisto dojenčkaste poteze.user posted image

mene tudi drži,da bi šla,nisem še bila.
bom mojemu dragemu za RD kupila bon za 3D UZ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
18.12.2008 12:13:03   
lananai
Blueeyes, v LJ samo dež pada. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
18.12.2008 12:14:13   
Anonimen
v Logatcu pa dež padauser posted image

glede plenic, jaz sem za enkrat do maja končala s plenicami, končno smo nehal lulat v plenice in smo 24 ur na dan brez plenicuser posted image . Uporabljala pa sem že ful plenic! pampers, haggiske, eurospinove, sparky, lumpi... pa se mi zdi da so pamperske kar O.K., al pa Haggiske so tud O.K, sparky in lumpi sta pa preveč plastične pleniceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?