pokica_
|
dobro jutro! Jaz sem glih kar zmazala polnovreden zajtrk(kosmiče sojine, ovsene, z rozinami,lanenim semenom,...) skratka mešanica ko sem si jo sama naredla, da ima čimmanj sladkorja. Vidim, da ste večinoma dobro pančkale. Tudi jaz! Edino, če odštejem, da že imam tri dni grozljive horor sanje. Pred 3 dnevi sem sanjala, da me je nekdo poskušal zastrupiti in dat neke tablete v pijačo, da bi zgledalo kot samomor, včeraj sem sanjala, da so me skoraj poslili in sem komaj zbežala, evo danes pa spet, da sem se peljala v nekem avtu in so me hotli porint vn iz avta pri veliki hitrosti,....tako da bi spet umrla. Ampak sem se rešila na koncu in jih vse stepla. Ah nevem kaj je to zdaj,....kaj to pomeni, ampak verjetno ne nič dobrega. Mogoče mi pa sovražnica Matilda z koso grozi . Full čudno, ampak včeraj me je bilo že kar strah zaspat zaradi takih sanj, ...pa evo se kar nekaj ponavlja. AKP, glede bifteka....ti si negativna na Toxo? Ker jaz sem neg. pa se moram paziti,...drugače sploh nebi premišljevala o dilemi: jest biftek ali ne . Lalica, kaj pa ti, si pozit. ali negat. na toxo? spet en deževen dan! Še dobro da mi ni blo treba danes na šiht, če bo vse po sreči spet drugo leto,...mogoče še kak dan letos! Glede križa in bolečin,...sem brala, da je full dober za odpravo le teh pilates. Jaz sem ga pred kar fajn delala, pa nebi bilo slabo da ga spet malo začnem, v počasnem tempu, ker itak nimam več tolko kondicije . Mi je pa takrat že full pomagal proti bolečinam .