|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
1.2.2009 19:10:07   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: neela

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

A jutri tudi še Bokalova dela al kdo? Nella ti si pravla neki , da veš kdaj kdo dela???

Če se bodo držali spiska naj bi bila od jutri naprej v prvi bojni vrsti dr. Požlepova. Če bo pa to res pa nam boš lahko sama potrdila.

UUuuuu jeeees! Ona pa mi je super!! Je tud moja dohtarca! Bom povedala. Hvala !

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
1.2.2009 19:10:46   
neela

A jutri tudi še Bokalova dela al kdo? Nella ti si pravla neki , da veš kdaj kdo dela???

Če se bodo držali spiska naj bi bila od jutri naprej v prvi bojni vrsti dr. Požlepova. Če bo pa to res pa nam boš lahko sama potrdila.

me veseli, da sem ti polepšala nedeljski večer....user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
1.2.2009 19:11:54   
Ejla

zakaj pa ne? no, pa sej pravijo, da ko ima user posted image mlade jih ima več hkrati.....user posted image

user posted image user posted image user posted image no, tud prav, sam pol naj bo več user posted image user posted image user posted image ta mesec, jeb... ti lotkota!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
1.2.2009 19:13:18   
Ejla
Ja prav res si mi ga ...zdaj pa moram it hitro si še noge oskubit, da ne bo mislila Požlepova , da je Jeti s hribov pršou.user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
1.2.2009 19:15:19   
neela
...zdaj pa moram it hitro si še noge oskubit, da ne bo mislila Požlepova , da je Jeti s hribov pršou.user posted image

ja, moje so pa žal še vedno ZELO neoskubljene, ker moje M še ni....user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
1.2.2009 20:07:21   
Ejla

...zdaj pa moram it hitro si še noge oskubit, da ne bo mislila Požlepova , da je Jeti s hribov pršou.user posted image

ja, moje so pa žal še vedno ZELO neoskubljene, ker moje M še ni....user posted image

dokler se da naj bojo take, ker meni je zdej fulll bolj mraz...brrrrrr...user posted image

No sicer pa ti želim, da user posted image čimprej priteče, da bova mele blizu rok user posted image hi, hi, hi

< Sporočilo je popravil Ejla -- 1.2.2009 20:08:11 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
1.2.2009 20:40:55   
Grethy

Moja tudi ... a ni carica no?????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
1.2.2009 20:58:53   
dysan
Oj

Jaz pa z dr. Požlepovo nisem zadovoljna, ona mene ne bo nikoli več pogledala!!

Je pa super, da ste ostale-nekatere z njo zadovoljne.

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
1.2.2009 21:20:25   
neela
dysan, zakaj pa ne?

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
1.2.2009 22:54:45   
dysan
neela - moj zadnji oz. predzadnji IUI je Požlepova delala na UZ-ju cel teden in seveda vikend dežurstvo, no težava je bila v tem, da me je iz dneva v dan kr naročala na UZ-je, jutri, pa jutri, pa jutri, ...dokler mi niso popokali popolnoma vsi foliklčki, in potem katastrofa, jeza, obup je iz mene kr vrelo. Res tud nase sm bila jezna kr nism nič vprašala dan-dva prej ki so folikli,kr vsak dan je kir zgino, vse špikanje je blo zaman. Jaz ji tega nikoli ne bom pozabila, kr menim, da je to bila njena strokovna napaka, čeprav tega ne sme priznati. Zdaj pa ta IUI sm vsak UZ iskala dr. Voglerja in na samem IUI-ju sem ga imela.
Saj ne verjamem, da je ona slaba zdravnica, samo jaz sem mela slabo izkušnjo, in dokler imam to možnost, da iščem drugega zdravnika mi ona 100% ne bo merila foliklčkov.

počasi pa le gre.....

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
1.2.2009 22:56:35   
dysan
-

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
1.2.2009 22:57:18   
dysan
-

< Sporočilo je popravil dysan -- 1.2.2009 22:58:28 >

počasi pa le gre.....

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
2.2.2009 10:11:53   
kimsy
jutro! Nas je skoraj zamelo... Kok sem že sita tega snega. Saj včeraj je blo kul, k sm bla doma, sam danes je pa cela štala s parkingi!
dysan - tok k ti nisi bla zadovoljna z dr. Požlep, jst nisem bla z dr. Ribič al kaj je že. Za moje pojme je že mal prestara za ta biznis in tud jst kalkuliram kdo bo kdaj delal UZ.

Punce, kmal bomo full pluskov dobil a ne? user posted image
neela - upam da ta tvoja M stavka zarad kšnga dobrga razloga!  user posted image

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
2.2.2009 10:12:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: dysan

neela - moj zadnji oz. predzadnji IUI je Požlepova delala na UZ-ju cel teden in seveda vikend dežurstvo, no težava je bila v tem, da me je iz dneva v dan kr naročala na UZ-je, jutri, pa jutri, pa jutri, ...dokler mi niso popokali popolnoma vsi foliklčki, in potem katastrofa, jeza, obup je iz mene kr vrelo. Res tud nase sm bila jezna kr nism nič vprašala dan-dva prej ki so folikli,kr vsak dan je kir zgino, vse špikanje je blo zaman. Jaz ji tega nikoli ne bom pozabila, kr menim, da je to bila njena strokovna napaka, čeprav tega ne sme priznati. Zdaj pa ta IUI sm vsak UZ iskala dr. Voglerja in na samem IUI-ju sem ga imela.
Saj ne verjamem, da je ona slaba zdravnica, samo jaz sem mela slabo izkušnjo, in dokler imam to možnost, da iščem drugega zdravnika mi ona 100% ne bo merila foliklčkov.

Pošteno povedano ... me veseli, da si povedala svoje mnenje in da nisi zdej zmaj ki bruha ogenj, ker se mi zdi da imamo vse slabe izkušnje s kakim zdravnikom in pa tudi možnost da iščemo drugega  ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
2.2.2009 10:17:05   
kimsy
Grethy - maš čist prov glede dr. Je pa res, da se vsak G. full bolj potrudi za svoje pacientke! Men je moj full iskal foliklče, drugi pa so me pogledal bol na brzino. user posted image
Drugače nobenega ne šimfam, sam eni so mi super, drugi dobri eni pa mal slabši!  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
2.2.2009 15:16:04   
Ejla
Ja res  imamo dobre in slabe izkušnje z zdravniki...jaz imam o dr, Požlepovi samo lepo za povedat. Pri meni je bil dr. Zorn zoprn, k mi je reku, da mi lohko delajo IUI, sam itak , da ne bo nič!!!user posted image Kar fajn izjava, tik pred tem ko ti opravi IUI.
No, danes sem bla na UZ-ju in je bla res Požlepova...sicer so moji rezultati porazni...drobni folikli obojestransko, noben ne tolče ven...tko da očitno bo tokrat šlo počasi...ampak jaz sem prepričana, da bo tokrat uspelo...4.4. imam spet UZ, pa upam , da bodo kaj zrasli...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
2.2.2009 15:31:47   
kimsy
Ejla - tile folikli so čist nepredvidljivi.  Najprej počasi, zelooo počasi rastejo do 13, al pa 14, pa si vsak dan tam, pol pa kar čez noč ponorijo na 20 ali več! Tok je blo pr men... Kr neki...
Držim pesti, da bodo v sredo že tapravi!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
2.2.2009 16:21:29   
Ejla
Hvala Kimsy za tolažbo. Sem tud jst prepričana , da bodo ponoreli, če ne do srede pa do petka...tokrat sem res optimist...nevem zakaj imam tak občutek, ma sem kar pomirjena...itak imam dolge cikle. Bom poročala v sredo.
Kako je zdaj pr tebi? Kej novosti?

Imam tud občutek, da nas bo vsak čas presenetila nova nosečka...boob, kittyy, buča...meni se že zdi kera bo...sicer upam, da vse tri...pa ne bom nič rekla...jst sem tko mala čarovnica včasih...bomo vidli, če imam prav.user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
2.2.2009 17:56:34   
boob
heeeyy babe,

mater ste se razpisale, ni se mi dal kej dost brat za nazaj. . jst mam tok dela z tem mojim kužeto da je ooojjoooj. . . k da že emam dojenčka user posted image

Čarovnica Ejla.user posted image  . . no dej povej . . da vidmo če boš lahk službo menjala user posted image user posted image user posted image

kittyy buča. . kako vama kaže. . jst sm se tok zaposlila da sploh nimam časa mislt na test, čeprou zdej k sm spet tu gor me kr matra user posted image

tu je pa še moj dojenček user posted image  upam da bo slikica vidna

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
2.2.2009 17:58:24   
boob

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
2.2.2009 17:59:03   
boob
ni slikice user posted image
bom drugič

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
2.2.2009 18:51:22   
kittyy
ojla,boob vidm da mas dosti opravit z kuzkom,pol pa na nas kar pozabis.
......mislim da bo zdej zdej prisel ta user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
2.2.2009 19:25:38   
neela
dysan, res, pošteno si povedala in tudi imaš popolnoma prav. Dokler imamo možnost izbire - izbirajmo najboljše zase! Tud jaz imam eno tako 'hudo priljubljeno' - dr. Bokalova, ki mi je delala 1IUI - bila je groba in zelo neosebna, skoraj že malo tečna. Vsaka od nas pač občuti po svoje, res pa je, da so te stvari za nas zelo občutljive, da o pomembnosti ne zgubljam dodatnih besed.

Ejla, nič obupat prosim! Poglej našo Fargi, 1UZ po rezultatih porazen, čez dva dni pa sami odličnjaki!!!

Drage moje kittyy, buča in boob - ste pripravljene na izstrel med srečke user posted image ??? Kako vam kaj kaže???? Kakšne bolečine vaših 'balkončkov'???

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
2.2.2009 19:27:15   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: boob

Čarovnica Ejla.user posted image  . . no dej povej . . da vidmo če boš lahk službo menjala user posted image user posted image user posted image

Ne povem, ne povem! Sam jst bom vedla, če sem mela prav!user posted image user posted image user posted image

Čestitke za kužija!!! Še mal ga pocrtaj v mojem imenu!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
2.2.2009 19:37:56   
neela
Ejla, men pa lahko začaraš, da moja M vendarle pride, kajne???
user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?