|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
3.2.2009 20:55:04   
boob
punce jst vas kr mal zanemarjam od kar mojga grizlija user posted image  . . . se bom potrudla in kej več bla zvami

kittyy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jooojj neeee noooooo. . pa to ni fer. . pa kaj res more ta hudič vedno pridt

mene je tud ponoči ful trebuh bolu oz jajčniki, sam sem mogla bit skor celo noč pr kužeki k je skoz jokala. . tako da lahk tud zaradi živcev user posted image

Kako 14-15 dan. .  a niso rekli 17 dan. . ??

buča kako pa tebi kaže?

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
3.2.2009 21:05:04   
kittyy
ojla,ja men je 16-ti dan pritekla,......na zalost.
BOOB,BUCA,upam da sta vedve prvi na vrsti za user posted image ,meni ni ratalo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
3.2.2009 23:44:14   
Grethy
Eh klinc pa te naše user posted image user posted image ... to bo treba z zakonom prepovedat, pri vseh tistih ki so na tem da so noseče ... aaa ???? .... anede ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
4.2.2009 10:28:06   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Eh klinc pa te naše user posted image user posted image ... to bo treba z zakonom prepovedat, pri vseh tistih ki so na tem da so noseče ... aaa ???? .... anede ????

PODPIS!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
4.2.2009 10:48:14   
Ejla
Živio!
user posted image user posted image user posted image Moji folikelčki še vedno štrajkajo! Pa tko sem bla polna energije in volje, da tokrat pa bo...pa nič...sami drobni folikelčki obojestransko je rekla na UZ...tko da grem spet v soboto...user posted image Nič sedaj čimmanj sekirat, a ne da?...pa bodo znoreli!!! A seks tud kej pomaga ??user posted image user posted image user posted image Fargi ti boš vedla recept, k si tokrat tako lepo jih pognojila, da so na drugem UZ kar zbuhteli?!

Jst pa čakam na dobre novice od Boob!!! Ti kar lepo crtaj kužija, sam kmali(čez 9 mesecev) boš mogla pa kar oba v naročju božat.user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
4.2.2009 10:59:26   
Fargesia
draga moja Ejla, pozitivno razmišljaj!!! res pomaga. poglej si film the secret in boš vedla o čem govorim...

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
4.2.2009 11:25:30   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

draga moja Ejla, pozitivno razmišljaj!!! res pomaga. poglej si film the secret in boš vedla o čem govorim...

ja , ja imaš prav! Pozitivne misli!!Že mislim!user posted image Film imam domauser posted image . Saj bo, bo! V soboto raztur!!!user posted image user posted image user posted image
Šibam v službo! Lepo se mejte!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
4.2.2009 11:44:18   
kimsy
Ejla - ti čim manj user posted image , da te ne bodo pol pa z IUI-em presenetl. Tok so mene prvič. Dvakrat slab pridelek, tretjič pa panika in ovulacija. midva pa lih dva dni prej v akciji.  Sam če povem po resnici, so tile hormončki v men kar mal ponoreli in ,me je full držalo, da bi vsak dan trikrat, pa sm drugač bol lene sorte! user posted image  user posted image  user posted image  

Jst pa sem dobila že pošto za IVF od konzilija! A ni to nekam hitro? Prehitro?!

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
4.2.2009 12:15:10   
boob
ejla. . pivo moraš pit-baje da to pomaga :)

jooj ta moja kužika se pa sam crklja, bo pa res kriza če bom slučajno zdej user posted image  . . no sej upam da bom, ampak . . . nevem kako bo pol vse to potekalo user posted image

kittyy ne bit žalostna . . .  kako si odpravla pri G. . kaj sta se zmenila?

lp

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
4.2.2009 12:19:28   
Fargesia

user posted image  

user posted image
  • Ejla - 2.IUI - 1.UZ: 2.2.user posted image
  • kittyy - kmalu 3. IUI 
  • buča - 1.IUI - test: 4.2.
  • boob - 2.IUI - test: 5.2.
  • dysan - 2.IUI - test: 10.2.
  • gapii27 - posvet: 12.2.
  • Fargi - 3.IUI - test: 17.2.
  • neela - 2.IUI v februarju
  • kimsy - padla odločitev za IVF user posted image
  • HANYBANY - 1. IUI user posted image
                   user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image

BUČA!!! danes maš test?!!! kako kaže?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
4.2.2009 14:47:00   
kittyy
evo mene od G.
ja tegale Tomazevica je pa treba cakat,....
jah je tolk cincov in se ni mogel odlocit kaj bo in sva se na koncu kar dogovorila za IVF,tko da cakam zdej na posto,sam to pa nimam pojma kako bo to potekalo,bom mogla mal na sosedov forum na RR ju mal pokukat,a ne?
oz KIMSY,je ze en korak pred mano,mi bo mal namignila ker imava sedaj isti postopek,...user posted image user posted image
kje pa ste kej ostale,kako kaj kaze?kera bo prva zagledalauser posted image
EJLA,men je dons G reku,da je boljs da folkikelcki pocasi dozorijo kot prehitro,..

vse ostale in vse ki ste tuki gor,sem kar nekam zalostna,ampak moram vam povedat RADA VAS IMAM,in navijam da nam cimprej vsem ratauser posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
4.2.2009 15:09:27   
kitka1
Punce, kar počasi... Pri meni se je tudi prijelo takrat, ko so folikli najpočasneje rasli. Vmes so se enkrat celo zmanjšali... Potem pa kar naenkrat spet pognali :)

Zdaj je pa res že čas, da se malo poveča število 'ta rozastih'.

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
4.2.2009 15:23:51   
kimsy
kittyy - jst sem se tud prfočkala na IVF, pa so preveč zaposlene tok da nisem dost zvedla. Tok da ostajam kar z vami!
Vglavnem, 16.01. sem bla pri G. in šla na konzilij, včeraj pa sem dobila  že pošto. Konzilij je pa ponavad konc mesca. Po mailu sm se prfočkala, dobila št. in pokličem prvi dan M v februarju. Tako hitro je to! Po moje bom marca že v postopku.
Zdaj pa upam, da se bo lepo izteklo in bo kšn dobr G dežurn, ko bom jst na UZ-je hodila. :)user posted image
Glede Tomaževiča pa: itak ma vedno ful gužvo, k zamuja, je pravo mravljišče na hodniku! user posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
4.2.2009 15:24:57   
boob
kittyy user posted image user posted image user posted image  nesmeš bit žalostna. . .
a ti je reku kolk je za čakat pošto?

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
4.2.2009 15:27:36   
kimsy
boob - men je sestra Renata rekla, da se na IVF sploh ne čaka več! Pa to tebe itak ne zanima, ker ti sploh ne boš rabila razmišljat o tem! user posted image  

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
4.2.2009 15:36:07   
boob
ja ja kimsy user posted image  . . . nisem tok prepričana v to. . ponoči ko se umirim me na momente kr fajn boli trebuh in to že par dni je tko. . .prej sm pa ležala pa sm se nahitro dvignila gor, me je pa tako ščipnlo nekje not, v jajčnikih al tam nekje, sm kr zvezde vidla. . .aja pa vročina se mi je zmanšala na 37.. .

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
4.2.2009 15:49:19   
kittyy
ja BOOB,kaj te pa briga kok se caka na posto,...user posted image user posted image user posted image user posted image
ti pejd rajsi po test,...user posted image user posted image user posted image

KIMSY,aja ko dobis posto pol poklices in se narocis oz najprej dobis stevilko,pol ppa prva M,pa zacnes postopek,...podobno kot tukaj pri IUI.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
4.2.2009 16:00:20   
boob
eeej. . k ste žleht

test nebo nič pokazu. . no bo pokazu da ni nič

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
4.2.2009 16:03:17   
kittyy
a res mislis,.....user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
4.2.2009 18:03:34   
Fargesia
kaj je zdaj to s temi testi!!!??? dejmo lulat punce!!!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
4.2.2009 18:27:42   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

a res mislis,.....user posted image

neeeee. . . user posted image user posted image

pa nesmemo še lulat, ni še čas. . no za bučo je že, jst pa sploh nevem kdaj, a jutri al petek. . buča nam pa sigurno kej prekriva ker se nič ne oglasi

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
4.2.2009 19:08:53   
Fargesia

boob, a ti maš danes 16.dan?!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
4.2.2009 19:27:50   
boob
jp 16. dan je

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
4.2.2009 19:40:29   
kittyy
BOOB,ja vids no pol pa lahko jutri komot naredis test,al pa gres v lj dat kri,sej pravijo ce 17ti dan ne prideuser posted image ,......
.....ja no in ti si NOSECKAuser posted image user posted image user posted image user posted image ,mocno upam da si,....
BUCA,kaj pa ti?
KIMSY,aja na kermu forumu pa lahko kej vec o postopku zves IVF,...?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
4.2.2009 19:46:21   
boob
ooo kittyy že bolš volje. . . aahhhh nč nebo s testom še par dni ne, mogoče čez vikend če nebo prej user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?