|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
1.2.2009 10:51:31   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: buča

grethy,midve pa se 99.9% poznava.a delaš v 2 štuku????user posted image user posted image user posted image jest sm v 3.štukuuser posted image ?Se voziš iz CE v KR na šiht?Če sem te zamenjala,pa sori

o ti buča ti, nč me nis zamenala, genau tko je kukr s zapisala ...

saaaaaaaaammmm kera buča s ti ?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
1.2.2009 10:59:17   
neela

user posted image  

user posted image
  • Ejla - 2.IUI - 1.UZ: 2.2.user posted image
  • kittyy - 2. IUI - test: 4.2.
  • buča - 1.IUI - test: 4.2.
  • boob - 2.IUI - test: 5.2.
  • dysan - 2.IUI - test: 10.2.
  • gapii27 - posvet: 12.2.
  • Fargi - 3.IUI - test: 17.2.
  • neela - 2.IUI v februarju
  • kimsy - padla odločitev za IVF user posted image
  • HANYBANY - 1. IUI user posted image
                   user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image

Danes ima oz je imela naša Fargi IUI!!!! Naj ti bo srečno in uspešno Fargi!!!!!
user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
1.2.2009 11:02:15   
neela
user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
1.2.2009 11:16:57   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: buča

grethy,midve pa se 99.9% poznava.a delaš v 2 štuku????user posted image user posted image user posted image jest sm v 3.štukuuser posted image ?Se voziš iz CE v KR na šiht?Če sem te zamenjala,pa sori

o ti buča ti, nč me nis zamenala, genau tko je kukr s zapisala ...

saaaaaaaaammmm kera buča s ti ?????

No, sedaj pa bosta še ugotovili, da sta v žlahti....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
1.2.2009 12:01:45   
Ejla
Neela, kaj boš vzela pole tablete za menstruacijo al boš šla prej še kej k zdravniku? A ti je že kdaj tko zamujala? Pr meni je blo tud enkrat tako, da je zamujala 14 dni, pa je bil - in so rekli, da sem imela perzistirajoči folikel, ki ni tel počit in naj bi počakala še par dni, preden bi vzela tablete za user posted image , ki jih pol nisem, ker je ravno tisti dan pršla.
Je pa res da so od teh zunanjih hormonov, naši že malo podivjali in ne vejo več kdaj in kako se sproščat. Če imaš voljo pa še mal počakaj...mogoče pa sama pride, sam da tvoji hormončki ugotovijo, da morjo v akcijo.
Fargijini folikelčki in od moža plavalčki se pa že naskokujejo!!!user posted image Gaaas!!user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
1.2.2009 12:12:51   
neela
Ejla, verjetno bom res še kakšen dan ali dva počakala. Glede na to, da se mi je 36. dan ciklusa pokazal + na O testu bom počakala vsaj 12 dni po tem. Poleg tega pa bi res rada prišla raje 'v roke' dr. Voglerju ali Tomaževiču, ki sta na sporedu v drugem delu februarja. Kako si pa ti? Že kaj nestrpna??

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
1.2.2009 12:34:58   
gapii27
dan dan

da vas še jest malo pozdravimmm.....včiraj je kosilo s taščo steklo super....so kr hitr šliuser posted image user posted image user posted image

fargi ti kr lepo po počivaj, da se bodo lehko jajčeca in plavalčki osvajaluser posted image user posted image user posted image

boob ki si ti.....

grethy lep pozdrav še od mene in lepo korajžno

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
1.2.2009 13:46:51   
Ejla
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

.....včiraj je kosilo s taščo steklo super....so kr hitr šliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neela, ja ja se strinjam s tabo...očitno se ti je res mal zategnilo vse skupaj...počakaj, če sta pa takrat(36 dan) z dragim kake neumnosti počela...lohko še navijamo za +.user posted image
Jaz sem ok, jutri šibam v LJ, mi mal teži k bo snežilo pa moram full zgodaj na pot...pa ta malo našo v vrtec zgodaj peljat...sem kar študirala, da bi mal kasneje pršla na UZ, sam se bojim da se mi zaradi snega zalomi, pa da jih ne bo več tam. Kaj je prepozno če sem tam nekaj do 8h? Zadnjič je bla gužva, pa parkiranje in to...pa sem bla čisto zadnja na vrsti...okrog osmih. Sam se bojim , da mi ne uidejo.user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
1.2.2009 14:20:27   
neela
Ejla, ja, kr zoorganiziraj se, da res čimprej prideš, ker po mojem ne čakajo....ko pogledajo zadnjo, odidejo drugam. Držim pesti zate, za čimboljši rezultat!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
1.2.2009 15:52:47   
Grethy
Nau šlo draga Neela,
ni nobene moje sorodnice tam ...
sem pa rahlo firbčna kera je to ...
no ja sej mene tko pol fabrke pozna ...
če ne po "liniji" pa po goflji ...  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 1.2.2009 15:53:00 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
1.2.2009 16:07:49   
neela
Sva že dve taki user posted image Grethy. Mene skor po imenu več niti ne poznajo, ker me že itak kličejo 'ta najbolj gobčna'. user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
1.2.2009 16:29:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Sva že dve taki  Grethy. Mene skor po imenu več niti ne poznajo, ker me že itak kličejo 'ta najbolj gobčna'. user posted image

He he he ... klinc tega mi ne more nihče vzet, razen če me tolk na zobe da par dni nau šlo ...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
1.2.2009 17:52:24   
Fargesia

user posted image

iiiiiiii, kako lepo!!!!!

bokalova je delala IUI...sem prišla domov in sem šla spat...sem spala do 14h...bolna sem...diham lahko sam čez usta in hodim okol k en debilček s skos odprtimi ustmi....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
1.2.2009 18:02:10   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

user posted image

iiiiiiii, kako lepo!!!!!

bokalova je delala IUI...sem prišla domov in sem šla spat...sem spala do 14h...bolna sem...diham lahko sam čez usta in hodim okol k en debilček s skos odprtimi ustmi....

bogaaaaaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ja šit no ...

A si kej Bokalovo vprašala glede do kdaj IVI user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
1.2.2009 18:03:40   
Fargesia
joj, grethy.....nejsm jo uprašala....user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
1.2.2009 18:05:07   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

joj, grethy.....nejsm jo uprašala....user posted image

nč hudga dej ... itak je hec ... ma kja češ jo gnjavit itak so tebe pedenal ... sam da so tebi nardil tko kt mora bit

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
1.2.2009 18:45:17   
neela
Fargi, anytime..user posted image ..danes se spočij, ker maš težko noč in začetek dneva za seboj...user posted image ....kaj jutri greš v službo al se boš še malo pocrkljala doma?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
1.2.2009 18:55:45   
Fargesia
neela, v sredo mam kontrolo pri osebni zdravnici, tak da sem do takrat ziher doma.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
1.2.2009 19:04:05   
kittyy
fargi drzim pesteke zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.....sem pa mislila da bom lotko dobila,...pa nicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
1.2.2009 19:07:06   
Ejla
Fargi, ti kar doma bodi, pa fejst dihaj...da dobi user posted image dovolj kisika!user posted image

A jutri tudi še Bokalova dela al kdo? Nella ti si pravla neki , da veš kdaj kdo dela???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
1.2.2009 19:07:20   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

.....sem pa mislila da bom lotko dobila,...pa nicuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...potem sem ga pa jaz dobila!!!!!user posted image user posted image user posted image

Aja, bi ga, če bi igrala...user posted image user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
1.2.2009 19:07:58   
Ejla

čaki, pa ne morejo vse dobre novice hkrati pridet...user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
1.2.2009 19:09:04   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

A jutri tudi še Bokalova dela al kdo? Nella ti si pravla neki , da veš kdaj kdo dela???

Če se bodo držali spiska naj bi bila od jutri naprej v prvi bojni vrsti dr. Požlepova. Če bo pa to res pa nam boš lahko sama potrdila.

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
1.2.2009 19:09:16   
Ejla

Fargi, ti kar doma bodi, pa fejst dihaj...da dobi user posted image dovolj kisika!user posted image

Ups...Mal sem te preimenovala Neela user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
1.2.2009 19:09:43   
neela

čaki, pa ne morejo vse dobre novice hkrati pridet...user posted image

zakaj pa ne? no, pa sej pravijo, da ko ima user posted image mlade jih ima več hkrati.....user posted image

(odgovor članu Ejla)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?