|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
21.11.2008 13:13:04   
lenna
Evo mene, sem že z Lj. Na žalost lahko samo čakam kdaj se bo ulilouser posted image  . Sem bila v lab. pa se iz urina nič ne vidi da bi blauser posted image . user posted image user posted image user posted image  Ampak jst še vedno upam....
SEm pa dobila nova zdravila in sicer Puregon. Je tud en svinčnik

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 651
21.11.2008 13:34:53   
kimsy
lenna - ne obupat! Mogoče se pa ne bo ulilo. A te niso na odvzem krvi poslali? Čudno. Kako pa to, da imaš novo zdrtavilo? Kdo pa to doloći?
Jst še vedno upam za tebe in držim pesti!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 652
21.11.2008 14:33:48   
boob
lenna nč bit user posted image , jst mislim da je še prezgodi in da se user posted image  nebo pojavila. . drug tedn boš šla kri dat pa bo vse ok. . .

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 653
21.11.2008 14:42:12   
lenna
O kako znate fajn potolažituser posted image .. ja prezgodaj je blo tole dons. Drug tedn bo vse drgačuser posted image
Za odvzem krvi sem bla pa prepozna, žal

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 654
21.11.2008 15:47:00   
obayifo
lenna itak, da je prezgodej, me še nismo pesti spustile!
mene se pa nekej loteva, že par let nisem mela herpesa, včerej se mi je pa naredu, pa mal grlo praska...mal vročine....user posted image
menda je to dobr, a ne? js mislm, da je user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 655
22.11.2008 13:53:29   
lenna
Punce, ne še spustit pesti..držte držte....
Moram povedat da user posted image  ŠE NI! JUPII

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 656
22.11.2008 14:50:16   
kimsy
lenna - sej fejst držimo! Sam da je ni, pa da je še 9 mescev ne bo!!! Pa da kmal zagledaš user posted image .

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 657
23.11.2008 9:06:01   
kitka1
Lenna, to! Normalno, da je še prezgodaj :) Drug teden bo user posted image .

Jaz sem pa ravno iz stare porodnišnice. Sem šla kar pokazat moj velik trebuh in je dr. Bokalova rekla, da sem naredila prav. Če se bo hiperstimulacija poslabšala, bom ostala tam. No, jutri definitivno ne grem v Lj., ker bo zjutraj snežilo. Danes je bila pa poezija - kar se vremena tiče seveda.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 658
23.11.2008 11:11:40   
boob
lenna user posted image user posted image user posted image  jst še vedno tiščim pesti user posted image  . .kdaj boš pa šla ponovno tja, dat kri?

kitka kaj je to hiperstimulacija? zakaj se ti je to zgodilo? Upam da ni kaj hujšega

kimsy,obayifo kako se pa vedve počutita?

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 659
23.11.2008 13:28:05   
kitka1
Boob, to je možen stranski učinek hormonske stimulacije (bolj značilen pri IVF, ko dobivaš še večje doze hormonov). Običajno se pojavi že po končani stimulaciji, lahko pa tudi že prej (zato pri nekaterih prekinejo s postopkom).

Značilno je nabiranje tekočine v trebušni votlini (ta prihaja iz žil jajčnikov, ki se pri hiperstimulaciji tudi po večkrat povečajo), slabost (pristik na želodec), bruhanje, driska, težko dihanje, bolečine v spodnjem delu trebuha... Seveda so oblike različne - od blage (jajčniki povečani do 5 cm v premeru), kjer gre samo za rahlo napesost trebuha, preko srednje (jajčniki povečani do 12 cm v premeru) - trebuh je napet kot v 4., 5. mesecu nosečnosti, do hude, kjer je pa nujna hospitalizacija, saj pogosto pride do neravnovesja elektrolitov v krvi in je zato potrebna infuzija, tudi na vodo ne hodiš več, obastaja nevarnost zasukanja jajčnikov ipd.

Običajno simptomi minejo s prvo menstruacijo, če pa gre za nosečnost, pa lahko ostanejo tudi do 2 ali 3 mesece. Hiperstimulacijo namreč spodbuja nosečniški hormon hCG - zato se je meni po zadnji Pregnyl injekciji stanje poslabšalo. No, če se bo slabšalo še naprej, potem lahko upam, da sem noseča :) Če pa nisem, pa tokrat prvič težko pričakujem menstruacijo, ker je tale hiperstimulacija res nadležna. Moja je srednje stopnje.

Za vse, ki sem jim bo to zgodilo... Greste kar zjutraj na UZ v staro porodnišnico, očitno velja tista prva napotnica, ki ste jo dale na prvem UZ v postopku.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 660
23.11.2008 13:46:05   
boob
ojjjoooj bogica. . no upam da si user posted image  in da bo vse ok

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 661
23.11.2008 14:05:30   
kitka1
No, saj ni tako hudo. Malo več televizijo gledam, pa za računalnikom tudi lahko sedim. Ne smem pa preveč skakati okrog. Sestra mi je rekla, da je verjetno počutje enako tistemu tik pred porodom, ko ne veš, kam bi se dal, vse tišči, pritiska... 

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 662
24.11.2008 8:03:46   
lenna
Kitka močno držim pesti, da bi bila user posted image  in da bi hiperstimulacija čimprej minila. Kako izgleda, ne ve, verjamem pa da ni nič fajn.

Pri meni še vedno ni user posted image , čeprav je že 18 dan po IUI, test BC pa tud nič ne pokažeuser posted image user posted image user posted image  Upam, da so nezanesljivi. Juri bom šla verjetno na odvzem krvi pa bom imela najbolj točno info

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 663
24.11.2008 8:36:52   
kimsy
lenna - držim pesti, da si srečna nosečka! Če bi se pa rada prepričala, pejd do ZD in v laboratorij!

Jst tud čakam na M. Me je včeraj začelo v jajčnikih full špikat, dobit pa jo morem v petek. Seveda upam, da je ne bo. Me pa res na momente nevrjetno bolijo jajčniki, ampak ne tok kot pred menstro. Sem full napihnjena.

Jst bom šla v pet. če se slučajno ne ulije kar v naš laboratorij, k zdravnici, pa ji bom rekla, da grem slikat zobe in morem bit ziher, da nisem noseča. kao... haha...

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 664
24.11.2008 10:03:20   
obayifo
pr nas so se včerej začel izcedki, dons se nadaljujejo, trebuh boli, joške nič, test pa debel -
grem jutr vseen dat kri, pa upam, da bomo ujel še en poskus letos, preden gre reš na dopust

za ostale pa naprej pesti držim!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 665
24.11.2008 10:27:17   
kimsy
obayifo - jst držim pesti, mogoče pa bo... 
PUNCE! Naj že ena zagleda tisti magični +, drugače bom jst že obupala, da bo splih kdaj! Dajmo lenna, obayifo, kitka1, boob...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 666
24.11.2008 10:53:00   
kitka1
Hvala, Kimsy. Upam, da bo vsaj za nekaj dobra tale hiperstimulacija. Pravijo, da če se slabša, je to lahko znak nosečnosti. Glede na to, da sem ponoči padla skupaj (pa sem samo sedela na robu postelje) in me je moj najdražji pobiral po tleh in spravljal k sebi, je mogoče to res to :) Sicer pa je tudi tvoja napihnjenost lahko blaga hiperstimulacija in posledica naračanja nosečniškega hormona. Začne se prav tako: špikanje, pa napihnjenost :) Držim pesti.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.11.2008 17:07:51   
boob
heeey punce,
kako smo?
Lenna že kej novega. . mi še kar držimo pesti. . obayifo zate tudi
Mene so pa ponoči tako začele bolet joške da se mi kar user posted image  še modrc sem si med službo šla dat kr dol user posted image , no še dobro da sm mela mal širšo majco pa še jopco gor user posted image , pa napihnjena sm k balon, pa na WC hodim skoz. . . . . sam da bi to bli znaki je pa ene 14 dni prezgodi  

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 668
24.11.2008 19:01:04   
lenna
Še kar držat pestiuser posted image user posted image . Ni pa še nič novega. Bo treba jutar kar na krvni test. Sem razmišlala, da bi šla kar samoplačniško, ker v Lj se mi pa v teh vremenskih razmerah res ne da hodit. Stane pa kar okrog 15€ user posted image  Sem mislia da je cenejš tole

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 669
25.11.2008 10:01:14   
kitka1
Lenna, si že bila na krvnem testu? Pa ostale, kaj novega?

Moja hiperstimulacija se nekoliko poslabšuje, kar je lahko dober znak za nosečnost, po drugi strani me pa zelo skrbi, kako bo, če se bo to res vleklo 2, 3 mesece. Danes nisem skoraj nič spala, pa non stop me želodec boli...

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 670
25.11.2008 10:04:46   
boob
lenna enga user posted image  za danes. .
kitka kdaj pa ti zveš če je blo uspešno ?

jst se pa kr mal 'slabo' počutim, me prsi vedno bol bolijo pa k balonček sm. . . danes sm dobila še eno inekcijo (za morebitno nosečnost)

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 671
25.11.2008 12:52:31   
obayifo
bhcg 1,45... grem danes k rešu po recept za Komifen in gremo v nov krog...
ostale pa bolš opravte!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 672
25.11.2008 13:07:39   
boob
kok pa mora bit bhcg?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 673
25.11.2008 13:38:30   
obayifo
vse kar je manj kot 5, je enako 0
med 5 in 40 obstaja sum in se ga ponovi
nad 40 pa je nosečnost

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 674
25.11.2008 14:00:35   
boob
aaa tako. . hvala za odgovor

škoda da ni uspel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?